Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Prečo nezastavujem policajtom... - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPrečo nezastavujem policajtom... - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

03.04.2007 0:56

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Kwasak
 Turista 

Ikona

No co je rudiger1000, odkedy ta pitbulka odhalila s tou slohovou pracou, nejak si stratil rec (teda pismo)
Carlos, taky fajny defektik, to je paradicka. Ja som dostala na predne koleso na dialnici v 130 km/h a mozem ti povedat, ze keby som bola doma predtym jedla, tak sa zarucene poserem... Ani neviem, ako som to ustala, brzdit sa moc nedalo, hadzali mi rajdy z jednej strany na druhu, len som silno do nich tlacila... Fuj, brrr!


03.04.2007 1:31

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

pitrs
 Čoprák 

Ikona

rudiger1000: nevedel som ze motorka ktora nejde nad 200 nie je na jazdenie...reagujem na coprakov..co ty uz len o tom vies aka je to pohodova jazda ked uznavas len rychlost...ja osobne si aspon vychutnam jazdu a adrenalin dokazem spravit aj na copri ale tvoja jazda ma aky vyznam???
nepis o niecom o com nevies a zamysli sa nad sebou


03.04.2007 18:51

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

dorian
 Čoprák 

Jaaaaaaj Vadimko, vidim, ze mam na teba velky vplyv a ze si moje nazory pamatas. :-P kedy ta to uz prejde. Alebo sa citis ako mamlas? Neblazni..


03.04.2007 20:59

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Kwasak: Tak to boli pri Tebe všetci svatí... Ale zasa to by bola aj škoda takej peknej baby... :-)))


03.04.2007 21:48

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

rissko
 Kávičkár 

Ikona

stafix a vysvetli minimálne mne, že s čím súhlasíš.
Ďakujem MAN >:-)


03.04.2007 23:02

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

libbak
 Čoprák 

Ikona

ten defekt je fakt svina ....som chytil na zadne v 80km/h na patronke dole kopcom zo spolujazdcom ...a som si zaplaval takych dobrych 50m a cakal som kedy to polozim ale ustali sme to ..nezelam nikomu


04.04.2007 10:20

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

Ze by to malo byt zaradene ako clanok? Hmm, to si fakt myslite ze ma az taku hodnotu? Neviem. Mozno by mal keby nieje plny rozporov, samochvaly, pohrdanim a netolerancie.


04.04.2007 11:27

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

patt
 Kávičkár 

Ikona

Prepac....
Som kxxxt coprak a dokonca aj policajt ( nastastie nie dopravak)
Mam tiez mierne cez 40
Ale uz ked som mal 17 tak som voci okoliu ( ked nie voci sebe) pocitoval viac zodpovednosti.
Dufam ked seba - alebo niekoho zabijes budes tiez frajer...a vsetci budu plakaaaat, aky si bol fajn chlap a aky si chudaciiik, lebo ujo na starej MB Ti nedal prednooost....

Inak sa pripajam ku vsetkym Tvojim kritikom......
thats all....


04.04.2007 16:43

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

PetoSati
 Kávičkár 

Co sa donho navazate.Povedal co si mysli a podla toho co som cital tak to asi vie NA ROZDIEL OD PODAKTORYCH


04.04.2007 17:02

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

PetoSati
 Kávičkár 

Dorian ty skus porozmyslat nad tym ako, a na com jazdis.On si nekupil XX len tak ale na vozenie, tak ako ty HD, tak aj on ma svoju zalubu.Kazdy mame svoje.


04.04.2007 17:35

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

zuzuki666 ako vies ze to vie? a ak to aj vie tak to nepatri do normalnej cestnej premavky a preto sa don "navadzame" ja osobne nechcem aby ma radili medzi takychto HAZARDEROV


04.04.2007 18:56

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

dorian
 Čoprák 

zuzuki666-ty o com tocis chlapcek? :-O :-O Ty ma poznas?? Urcite nie, tak netrep..


04.04.2007 20:49

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Buty
 Motarďák 

Ikona

Preco nezastavovat policajtom?

Caute. Som syn najlepsieho kamarata Rudigera1000. Zazil som snimi kopu srandy a mam nesmierne mnozstvo zazitkov od svojho utleho detstva. Svoju prvu jazdu cez 250 kmh (ako spolujazdec) som si zazil uz okolo svojho 12 roku veku, kedy som absolvoval premna uzasnu cestu z BB do BA a spat za neuveritelne kratku dobu. Je to pre mna jeden z najuzasnejsich zazitkov ake mam, a to som toho snimi stihol okolo takychto veci zazit kopu (nebudem ich tu spominat, lebo vidim ze su na to ludia citlivi, hehe). Rudigerove zazitky a historky poznam takmer naspamat, vyrastal som na nich, a fakt je nesmierne skuseny jazdec a ma velky talent na soferovanie a jazdenie na supersportoch. Ale tak isto musim povedat, ze si myslim (a tu Rudy, tu ruku na srdce) vela svojich blaznivych jazd prezil iba so stastim ktore stretne jedneho cloveka z tisic a to raz a sto rokov. O zodpovednosti a rozumnosti takychto zazitkov o-tom potom, myslim ze malokto tu z vas ma v tomto ciste svedomie…ze jo.

Preco nezastavovat policajtom?
Tu musim tiez reagovat na jeden obrovsky fakt ktory nielen ostatnym kritikom ale aj Rudymu usiel. Rudy, ty si svoje zaciatky a dalej najvacsie gro skusenosti nazbieral za zlatej-slovenskej-motorkovej ery kedy po pade komunizmu tu este dlhe roky nejazdili ine auta ako skodovky a zigulaky, a hlavne, bolo ich asi tak 3 az 4 krat menej nez je na dnesnych cestach. Svoju najsilnejsiu masinu (ostro ladenu GSX-R 1100) si prehanal kedy, v 93tom, 94tom? To vtedy boli este cesty v pomerne slusnom stave (si myslim), na cestach bolo menej aut, a HLAVNE policajti, ak sa aj rozhodli merat a trestat rychlych vodicov tak na nahananie mali ladu alebo favoritku, a na odfotenie pouzivali zastaralu techniku. Dnes? No, aj ked sa stale na cestach maloktore seriovo vyrabane auto moze merat s litrovou masinou, policia ma uz dnes upravene baworaky, pasaty a neposledne co som si vsimol to boli trosku upravene RS4! To uz staci s motorkou drzat krok do 200 – 220 kmh. Potom pouzivaju vykonne digitalne fotaky a kamery, a neposledne – su to zbrane ktore pouzili na niektorych zavodnikoch... To za tvojej ery proste nebolo. Dnes proste stoji za to rozmyslat nad tym kde a kedy a ci vobec porusit predpisy rychlou jazdou. Som z Bratislavy a aj kej ja nie som ziadne neviniatko… fakt je ze niekedy by som bol za aby na kazdej krizovatke stali permanentne policajti, a niektori aj so samopalmi…mozno rovno aj s protilietadlovymi delami.
Fakt je, ze robit si zavodnu drahu na cestach je vysoky hazard. Staci jeden strom, alebo lampa a hned sa preslavite na interne, kde koluju fotky ako policajti a cestari davaju dole z cesty vapkou zvysky toho co po vas zostalo…


Zopar komentov pre kritikov:
Po prve: Ty ludia ktory sa cuduju nad Rudyho vekom….. do ktorej triedy chodite ze sa pohorsujete nad takymito vecami? Tretej, ci uz stvrtej? Mr.Bean pred par rokmi rozbil na cestach na totalku svojho McLarena… A co? treba viacej prikladov? A ked uz ide o to, Rudo nemal ziletku, pokial si dobre pamatam uz viac ako 6 rokov alebo tak nejak. Tak si to prepocitajte.

Po druhe: ludia, priemerku 220 km/h nedosahuju ani borci v motogp pocas zavodov! To by malo byt jasne okamzite kazdemu kto jazdi rychlo alebo je aspon trochu v obraze. Samozrejme ze prehanal…ale o tom to je, nie? Keby vam Rudo rozpraval tu historku osobne, tak vas zaujme svojou charizmou a stylom akym vie on rozpravat historky, a takyto fakt by ste proste neriesili…. ale tu…?


Po tretie: Co sa tyka ostatnych komentarov, myslim ze by tvorcovia tejto stranky mali dat za povinny udaj pri prihlasovani sa na tuto stranku aj notarom overenu velkost penisu. Myslim, ze by to vopred urychlilo vela odpovedi na niektore otazky a komentare…a naopak. Ale to uz k motorkam a muzskemu egu asi patri…

Po stvrte: Chopre vs. Jogurty: uvedomte si, ze na slovensku, ked ma niekto motorku, z 99% to nie je pragmaticky dovod (ako v Cine alebo v Spanielsku) ale kvoli vasni a zalube k zivelnosti a slobode jazdy na motorke. Preto sa neodcudzujme a neurazajme za to kto-aku motorku jazdi. Mne osobne sa chopre a moda a styl snimi spojena nepacia ale preto sa hned nejdem do takych ludi navazat. Co fakt neznasam je ludska blbost. A to ci uz je to choprista, jogurtak alebo fizel je jedno.

Po piate a nakoniec – Preco nezastavujem policajtom? – no, myslim, ze odpoved na tuto otazku je jednoducha a je iba jedna: Pretoze popri tom, ze by vam hrozila tucna pokuta a strata veskerych papierov by vam castokrat hrozila aj basa!


04.04.2007 21:55

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

No, precital som si prve tri riadky Butyho prispevku a to mi stacilo. Ba-BB za hodinu s 12 rocnym spolujazdcom... Aka parada. Myslim ze to hovori za vsetko.
Teraz som mrkol aj na posledne tri riadky a tak sa mi zda ze si to precitam cele. Vypada to na riadnu grotesku :-)


04.04.2007 22:03

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

Na koniec som sa sice nedostal ale je to fakt skvele :-)
Co tak vyhlasit Rudyho za krala Europskych motorkarov?


04.04.2007 22:08

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

Buty asi mal Rudiger na teba velky vpliv ked som cital tvoj prispevok mal som pocit ze ho pise Rudiger
napr. na kazdej krizovatke mali stat policajti no zastavovat im nebudes :-O no take iste chore ako prvy prispevok od Rudigera kto vlastne si Buty alebo Rudiger?


04.04.2007 22:29

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

pitrs
 Čoprák 

Ikona

cucka: to bolo velmi dobra reakcia na butyho prispevok...dlho som sa tak nezasmial :-D :-D :-D
lepsie by som na to reagovat nevedel...
mas 100 bodov :-D :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pitrs (04.04.2007 22:34)


05.04.2007 0:05

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Kwasak
 Turista 

Ikona

milujete svoje deti? tak ich povozte 250 km/h rychlostou, budu sa velmi tesit


05.04.2007 2:02

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

BUTY: Prepáč, ale nedá mi to nereagovať. Píšeš, ako neznášaš ľudskú hlúposť a pritom rozprávaš ako úplný debilko...A tie reči o tom, ako by sa nemal nikto do nikoho navážať.. Ved toto je diskusné fórum, a ked sa už tváriš, ako keby si zjedol všetku múdru kapustu na svete, a mudruješ tu, počítaj s tým, že ľudia budú reagovať... A hlavne nad takou kopou somarín...Rozmýšľaš trochu o tom čo píšeš?
Zabúdaš pri tom na pár dôležitých vecí, o ktorých sa tu stále dookola točí. Budem Ťa citovať:
" Fakt je, ze robit si zavodnu drahu na cestach je vysoky hazard. Staci jeden strom, alebo lampa a hned sa preslavite na interne, kde koluju fotky ako policajti a cestari davaju dole z cesty vapkou zvysky toho co po vas zostalo…"
Zabudol si na to, že takému debilovi, čo si myslí, že je kráľom motoriek na ceste a majstrom nedostižným, sa môže veľmi ľahlo podariť to, že okrem neho budú dávať dole wapkou aj niekoho iného dolu z asfaltu. Napríklad rodinku v aute s dvomi malými deťmi... A mohol by si si uvedomiť napríklad to, že ten tvoj slávny Rudi je prvý ktorý by si tú pokutu zaslúžil.. A nielen to... Takého by som ja ani na cestu nepustil..(a to nie som policajt) Nevravím, že chodím predpisovo úplne vždy, ale ak chce niekto pretekať, patrí na dráhu. Lebo takí, čo sa vedia predvádzať iba po meste sú iba chudáci, ktorí si tým naozaj liečia iba nejaké komplexy... (a pritom ohrozujú ostatných, nehovoriac o tom, že ostatným na motorkách robia zlé meno)

Zuzuki: A aby som nezabudol, už vieš kam patrí ako záľuba pretekanie sa na motorke? Na cestu patrí práve to Dorianove vozenie. A nie Rudiho "jazdenie 240-kou"...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Carlos (05.04.2007 2:05)


05.04.2007 8:06

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

"Preto sa neodcudzujme a neurazajme za to kto-aku motorku jazdi." To povedz najlepšiemu kamarátovi tvojho otca. Alebo si to práve číta "tvojimi" očami?


05.04.2007 12:32

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Nechapem co mate vsetci proti tomu co napisal Rudiger.. Je to jeho nazor a jeho zivot a to ze hazarduje so svojim zivotom aj so zivotom inych .. nepoznate ho a neviete ako jazdi a mozno je naozaj taky dobry ze vie odhadnut situaciu.. Uznavam ze v Butyho clanku je par hluposti .. a to ze Rudigera odsudzujete za to ze ma rodinu a riskuje.. je to jeho vec a ked s tym suhlasi jeho manzelka tak je to ok nie? moj oco tiez jazdi a ako malu ma braval na motorku a tiez sme sli rychlo ale mne sa to pacilo a stale paci...


05.04.2007 13:25

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

taaat
 Ľadvinka 

rudiger 1000 - z tvojho článku mám dojem že si choprista na jogurte ( to predvádzanie a machrovanie) :-P


05.04.2007 13:32

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

taaat
 Ľadvinka 

:'( >:-) :-))) cucka prečo si taký prízemný nie euro ale svet (žeby vesmír???) 8-) :'( >:-) ;-) :-~ :-((( :-(((((( :-} :-) :-P :-} :-(((((( :-((( :-( :-@ :-~ ;-) >:-) :'( 8-) :'( 8-)


05.04.2007 13:45

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

rissko
 Kávičkár 

Ikona

Vysvetlí mi tu už niekto, že prečo nejazdil-dí na okruhu (myslím preteky) keď je taký dobrý? :-~
Alebo mi niečo ušlo? MAN >:-)


05.04.2007 15:41

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

slimak
 Turista 

Ikona

Nikki20: To že riskuje s 250km/h na tacháči v premávke a so spolujazdcom nie je celkom len tak jeho vec. Je to aj vec všetkých, ktorých tým ohrozuje. :-~
Ak to jazdí na prázdnej ceste/okruhu a sám, prosím.


05.04.2007 18:24

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

dorian
 Čoprák 

Buty- Carlos ti to nemohol napisat lepsie. To je vsetko. Precitaj si to este raz a porozmyslaj..


06.04.2007 18:20

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Kwasak
 Turista 

Ikona

Nikki20 koli ludom, ako su ti, ktorych sa zastavas maju ludia o motorkaroch zlu mienku...


06.04.2007 23:48

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

janny
 Edvenčr 

Ikona

odborník žasne, lajk se diví....


08.04.2007 12:38

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Urho
 Čoprák 

Ikona

V jednom ti musím dať za pravdu.Na motorke nikdy nie si na hlavnej.Ale chlap po štyridsiatke by už mal byť "vykvasený".jazdiť na verejných komunikáciách cez 200km/h je podla mňa šialenstvo,divím sa že si sa dožil 44r.Ja si viem vychutnať jazdu na motorke aj pri 80-90 km/h. >:-)


10.04.2007 9:41

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

gargoyl
 Čoprák 

Ikona

rudiger1000: Kto verejne vyhlasi ze nema rad chopprakov nemoze byt normalne uvazujuci clovek ...aj ked si napisal "bez urazky" tak zvazuj co pises lebo ked by som ti povedal jak ja nenavidim ked ma dvojnasobnou rychlostou predbiehaju kadejaky neinteligentny primitivi na vysokootavkovich japonskyh kapotovanych srackach tak ti to tiez nepride potesujuce :-P ...a predsa je to tak! jogurt je iba vyslachteny zavodny special a kto nema zavodnu licenciu by nemal na to ani sadnut!
ked sa chces blaznit tak jazdi cross po terene kde nikoho nezabijes ...a ne ze lietas 220 po meste ...to neni frajerina ..sak to dokaze aj cvicena opica vytacat plyn
Mimochodom ja robim custom choppre do ktorich osadzam veteranske motory a to nieje NA PARADU! ...to je umenie! niekto kresli ...niekto roby okrasne predmety z kovu ...niekto je sochar ...Ak to vies vsetko mozes zacat robit taku motorku ..a ty veselo vyhlasis ze chopprakov nemas rad ...neni chopprak ako chopprak a preto o nich nehovor ako o jednotlivcovi.A nevidim dovod nezastavit policajtom ...ajtak mi nic nemozu a ked hej tak sa mi malokedy stane ze by ma pokutovali alebo nieco tak ...pustaju ..su docela v pohode


12.04.2007 12:04

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Kto chce, tak si môže veľa odniesť z tvojho článku. Pekne si sa tu verjne "vyzliekol", máš odvahu, ale vidíš , ľuďom chceš pomôcť a ako to dopadlo.
Prajem ti podobný článok v 70 - ke.


12.04.2007 12:49

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

doddy
Darca Krvi  Geriatrik 

pekne si si tu vylial srdce, dokonca sa mi clanok pozdava, ale nemozem prehltnut tych "chopprakov". ja som nikdy nechcel jogurta a ani rychlo jazdit, ale rad mavnem na chlapov, ktory jazdia tieto stroje, rad si s nimi posedim a pokecam. je to vec vkusu, takze ich nemozem odsudzovat.

BTW: cez vikend som sa vracal z vyjazdu do nitry a na ceste medzi zarnovicou a novou banou okolo mna (pri 120tke) prefrcal chlapik na jogurte. ani som nezaregistroval aku ma masinu...

dolezite je, ze si kazdy uziva jazdu tak, ako sa mu paci - O TO PREDSA IDE ;)


12.04.2007 13:23

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

to pisal hacker chalani a to je ospravedlnitelne nie? :-D


12.04.2007 13:48

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Pavuk
 Turista 

Ikona

Rudiger1000 - velmi dobre som sa zabavil, konecne nieco normalne zo zivota, dobre citanie, komenty som ani necital, k tomu tvojmu zamysleniu nie je co dodat. super.


13.04.2007 14:15

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

rider1
 Bahniak 

Ikona

Rudiger, nemozem nereagovat. Mas v spuste veci pravdu, ale nesuhlasim s tym, aby si si adrenalin vybijal na cestach. Na cestach nie su len plechovkari, su tam aj chodci a deti. Neviem ako jazdis dajme tomu po meste, ale predpokladam ze 60 kou si este nesiel. Ak mas take obrovske skusenosti, tak ako si mohol napisat, ze mas masinu kazdu sekundu pod kontrolou? Ak si to hasis po meste len 100, a prechadza chodec, pozrie sa do lava, potom do prava, nic v dohlade, vojde na prechod a tam ho rozmlazne niekto ako ty-ta sekunda je v tej chvili poriadne dlha. Nemam proti tebe nic, ale keby ten chodec bol moj syn, tak predam vsetko co mam, len aby som zaplatil partiu Ukrajincou...a do krymu by si asi isiel radsej ...
Len tolko, dufam ze ten clanok je z tvojej strany len frajerina a nikdy ta na ceste nestretnem.


15.04.2007 16:29

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

RACERMAN
 Jogurťák 

Ikona

Je to pekny clanok zo zivota...len tolku chcem napisat BUTY ze ako viem policajti maju S4 a nie RS4 ...pritom S4 cca 350PS a RS4 420PS...treba porovnat vykon/hmotnost...tazko sa sa porovna nieco co ma 150PS/170KG....alebo 350PS/1400KG...motorka je v zrychleni lepsia ale naco riskovat a nezastavit ? Zastavujem vzdy ked ma zastavuju a jednam slusne a vzdy odidem bez problemov preto chcem slusnych pozdravit. Nastava vsak problem ked je policajt drzi a nieco si hlada a zamerne este prehovara ze ste pouzili alkohol ale fukat vam neda...preco ? Preco jedna hliadka vas zastavi za jednu hodinu 3x? Ano citate spravne 3x co im nato poviete? 3x Vas kontroluju a to iste? Mozete im nieco? Len si pomysliet aky su......Lebo kazdy sme nejaky kazdy mame svoj zivot, svoju povahu a mozeme mat len vlastny nazor... na co to vsak rozoberat...tieto pismena nic nezmenia nad konanim niektorych prislusnikov...


15.04.2007 16:53

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

RACERMAN
 Jogurťák 

Ikona

Este mi neda nepodotknut nasledovne...CHOPER si kupuje niekto preto lebo sa mu paci styl jazdy a chuti mu ta jazda nepotrebuje jazdit 200 paci sa mu styl a jazda...Supersport si kupuje niekto kto nejazdi 90km/h alebo si vy vazeny kupujete, gxsr,cbr,zxr,R1 ci 6 preto aby ste sa vozili 90 ? Chodite vzdy podla predpisov a pravidelne si chodite zajazdit na okruh a vyblaznite sa len tam ? Iste nie tak tak neviem preco niekto kritizuje to co robi sam za to ze napisal svoj nazor ci clanok zo zivota. Jazdim kazdy den v aute a rocne 80tis km a viac jazdim 90km/h ? Ano niekedy jazdim a jazdim 170km/h ? Ano niekedy jazdim a jazdim aj viac ked to dovoluje situacia. 90km/h predpis je predpis aby ste danu zakrutu presli na na Skode 120 a bezpecne to neznamena ze ju na novom aute neprejdete 130 ALE! Zakon aj tak kaze 90km/h takze ci jazdite JAWU250 alebo R1 a nameraju vas za prekrocenie rychlosti priestupok ste urobili tak ci tak. Prislusnikom to kaze zakon kontrolovat ale naco by ste si potom kupovali spominane supersporty aby ste jazdili 90km/h ? Takze kazdy ma svoj styl kazdy sposob jazdy...a co sa tyka mesta chodim podla predpisov. Ked som na dialnici alebo hlavnej a vidim v spetnom motorkara vyhnem sa ku krajnici a pustim ho. Preco ? Preto lebo porusuje predpisy a vidim to tak ? Nie preto lebo si uziva svoju jazdu a su to mnohy z nas. Chodite na sturec sa vozit a neprekrocite rychlost ? Ja tam chodim si zajazdit na aute a chodievam vecer ked su prazdne cesty, prekrocim rychlost? Ano? Preco? a Preco ostatny? Preto lebo miluju jazdu a tu si kazdy voli ako sa mu paci. Tak prosim toho kto neprekrocil rychlost nech hodi kamenom. Kazdy si je zodpovedny za svoje ciny tak podla svojho konania nesia ja nasledky.


15.04.2007 21:07

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Doddy: Nie som si istý, ale mohol som to byť ja... :-)


18.04.2007 20:03

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Peter Balla
 Turista 

Ikona

rudiger1000: Myslim, ze clanok si iba pisal, ale necital.
Kwasak: Plne s tebou suhlasim.


21.04.2007 10:08

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Reeno
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

suhlas s carlosom ano aj ja dostal defekt co defekt MI ROZTRHLO AJ GUMU
chuuuda moja jawka aj ked len v 40tke ale cesta mi bola uzka aj ked som skoncil mimo cesty ustal som to a nikdy viac to nechcem zazit a co sa tyka tvojho clanku hm vozit niekoho v 250km/h hm no skor sialenstvo co si tym chcel dokazat ? jedina vec s ktorou s tebou mozem suuuhlasit je ze by sa asi nemalo zaciiinat na silnom stroji ale to je asi tak vsetko a to o tych chopristoch sa dalo aj inak napisat kazdy predsa od moto cakame a vyhladavame nieco ine tak preco tych druhych odsudzovat hm ? sice ta neznam a prepaC AK TA TO URAZI ALE PO PRECIIITANI SOM MAL DOJEM ZE TO NAPiSAL NEAKY 19 ROCNY CHALAN CO CHCE ZBALIT HOLKU svojimi rozpraVKAMI ALE KAZDY SME NEAKY PRAJEM VSETKYM VELA STASTNYCH KM

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Reeno (21.04.2007 10:28)


21.04.2007 23:55

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

copy
 Skútrista 

Ikona

tak som sa konecne dozvedel, ze Ghostrider je vlastne z Banskej Bystrice ;-)


22.04.2007 0:29

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

daro
 Turista 

Ikona

ten članok je super :-D kto pochopil ten rozumie, a ostatni neh si to prečitaju ešte raz ak nepochopili o čom je reč!


22.04.2007 5:32

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

slimak
 Turista 

Ikona

daro: A o čom je reč? :-O


24.04.2007 20:33

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

johnnny
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

Dooobreteda...precital som to cele...myslim aj vase reakcie...
ked som si ten clanok precital, pacil sa mi...s mnohymi vecami suhlasim...s ktorymi, to nepoviem...naco? Aby ste ma presviedcali, ze nemam pravdu? Ale co sa tyka tych choppristov...motorkar je podla mna ten, kto ma 2 kolesa, medzi nimi motor a prilbu na hlave (ti bez prilby su samovrahovia...) cize od Babetaka, po jazdca na Y2K... Kolko ludi, tolko chuti a podla mna je trapne sa co i len pozastavovat nad tym, ked niekto povie:"Chopper sa mi nepaci!" veed neeech...jeho nazor nezmenim, ani ked sa s nim pobijem...a keby som aj zmenil...keby s vyrazenymi zubami a polamanymi rukami zasuslal:"Ano, choppre su super" co by som tym dosiahol?

Za seba poviem len tolko, ze mi racionalnymi argumentmi pomohol vyriesit dilemu DOMINATOR vs. NINJA ZX 9R...

Vdaka...


24.04.2007 20:38

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

rissko
 Kávičkár 

Ikona

copy :-D no niečo na tom bude MAN >:-)


24.04.2007 23:24

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Virago7
 Turista 

Ikona

...Plne súhlasím s tebou Carlos, ty si tie moje myšlienky uplne vystihol...

Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä sojím schopnostiam, vlatnostiam vozidla a nákladu, poveternostným ..... :-)))


25.04.2007 17:02

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

tento "clanok" sa mi nikdy nechcelo citat je skratka dlhy :-) kedze sa doma nudim tak uz som precital aj celu diskusiu a nevychadzam z uzasu ze sa to niekomu paci :-D pises ze mas 44 ja by som ta odhadol na 17nika co si precital prve 3 casopisy o motorkach a je strasne mudry. popisovat ako krasne si vychovaval "laikov" rychlostami 250km/h fakt dobre. par bludov okolo priemernych rychlosti BA-BB :-D aj teraz ked mas velku cast cesty dialnicu to asi nespravis a ked si tak spominam na cesty okolo zarnovice z rokov 91-95. mimo ine z nitry smer trnava bola betonova panelka ziaden krasny asfalt, nitra nemala obchvat ;-)..... to ze niekto jazdi na motorke vobec neznamena ze ma vacsi prehlad ako ten co jazdi na aute, ak budes jazdit na motorke podla predpisov tak ta nemusi zaujimat skoro nic viac ako toho co sedi v aute (jedine ak lopata strku v zakrute). a tak su tie predpisy aj postavene.... chces chodit beztresne 250 chod do nemecka na dialnicu alebo na okruh. ja predpisy porusujem a dost casto, ale som pripraveny za to niest aj nasledky, policajtom zastavujem a dokonca aj pokutu zaplatim. kedze ma to platenie moc nebavi tak sa pomaly stahujem z verejnych komunikacii.... kua ale som sa rozpisal :-D pa "lubim vas"

Upravené 1 krát. Naposledy upravil nerd (26.04.2007 11:53)


28.04.2007 23:20

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

daro
 Turista 

Ikona

slimak: prečitaj to ešte raz


01.05.2007 14:54

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

VitaminXXL
 Skútrista 

Ikona

Cely clanok je super. Fakt ako keby si bol redaktor v novinach. Ja by som na mieste tych ludi co si viezol asi nevedel dat prec ruky od jazdca a uplne stuhnuty by som ostal jednoducho zmrznuty od rychlosti a potom ist peso - to ako keby som stal.


01.05.2007 18:44

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

Vitramin niesom sice doktor, ale zjavne by sa ti zisli nejake tie vitaminy navyse..


13.06.2007 17:56

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Pali79
 Turista 

Ikona

Viac ma chytil(i) za srdce prispevky od peter44 z 31.03.2007 8:41, JinNo 01.04.2007 10:21, trip 02.04.2007 0:33, pebac 02.04.2007 16:03 nez tvoj rudiger1000. Plne sa s ich nazormi stotoznujem!

Ja tak isto neviem co si mam z toho clanku mysliet... zmiesane pocity mam

Rychlost je krasna vec, ale nad urcitu cifru (podla mna viac ako 120 mimo obce a 160 na dialnici) patri do lietadla aspon 200-300 metrov nad povrchom zeme!!! Tam je to bezpecny zazitok!!!

A kto si mysli ze porusit rychlost o 20 alebo o 100 je jedno... tak je fakt...

VED PREDSA FYZIKALNE ZAKONY PLATIA NEOMYLNE A NEPRESTAJNE PRE VSETKYCH ROVNAKO... CIM VACSIA RYCHLOST, TYM VACSIE RIZIKO!

Jedno s cim suhlasim co si pisal, je fakt: treba zacat na malych objemoch a postupne zvysovat a uz davno som vravel ze vodic by mal byt len ten co absolvuje alebo aspon si vyskusa kerovat (ale nie len pomedzi kuzelky na cvicisku) aj motorku, aj bicykel, nakladak, traktor s privesom ci navesom, autobus... aby si potom spomenuli ze preco ten kamion nevie uhnut, preco si nadbieha a ake to je sa zmestit do pruhu s takym kolosom, pripadne len obycajne kvapky dazda na plexi helmy alebo zapadajuce protislnko ako zhorsia vyhlad motorkarovi...

Presne tak ako Bear napisal 31.03.2007 19:32
Osobne budem radsej cely zivot jazdit pod svoj limit a limit svojej motorky, ako by som mal raz tento limit prekrocit a havarovat...

Ved plati ako si pisal:
Jazda na motorke ... Treba si ju vychutnávať v pohode a bez riskovania a predvádzania sa..

Doplnim - stoji to za to?

A este by ma tak zaujimalo, ako tu bolo mnozstvo pisane, ze ani na krok bez motooblecenia... Ta "spolucestujuca verejnost" za tvojim chrbtom v 250+ asi vyfasovala zakazdym vhodny kozeny vystroj, hm?

Z toho clanku badat ze mas velky prehlad z jazdenia (co iste aj iny maju len to nevedia tak podat pisomne) ale aj to ze si dost frajer. Mozno dobry, skvely, vynikajuci... ale to nestaci. Treba byt aj v tychto veciach rozvazny (250+), mudry a vediet kedy dost... Take vies?


06.03.2008 23:05

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

detaily z dneska nebudem popisovat, lebo by tu dojebalo x ludi, lebo toto je cirkevny server, ale...bolo to ok :-))) som sa vyzabaval, ale aspon chalanom rychlo usla sluzba. :-D


06.03.2008 23:39

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

bujozo
 Kávičkár 

Ikona

čo mi to malo dať? :-@

pochválil si sa, nasral čoprákov, my začínajúci sme keketi, lebo chceme fičať 250...,

aj sa pochválim
som sraľo, ale 200 som išiel len na plechovke, a aj to len chvíľku, ale na moto by som ti už pri 150 tak ubral kyslík stlačením okolo pása :-D :-P :-D

mŕtvy ťah 180 bez opaska nerozcvičený ;-)


06.03.2008 23:44

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

chod drichmat, o nic nejde...


07.03.2008 10:16

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

RustyLC
 Bahniak 

PRE JEDEN PADNY DOVOD :DD ASI PRETO ZE NEMAM CO V MESTE HLADAT NA CROSE :DD


07.03.2008 12:17

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

bujozo: he, vcera som ten tvoj prispevok vobec nepochopil, som trocha nasaval, uz ho chapem. No co uz, zivot de daaal.


07.03.2008 12:58

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

aj ja som sa v stredu vyzabaval ale tiez to tu nemam potrebu opisovat...
:-)


07.03.2008 13:17

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

vxmery
 Ľadvinka 

Ikona

rudiger1000: precital som to cele, rozporuplne ale to od srcda, len ma tak napadlo, keby si ma bez upozornenia na predvadzacke viezol +240 po jazde by som si isiel vyklepat gate a potom by som ta asi zaskrtil >:-)


07.03.2008 19:20

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

lepidlo
 Skútrista 

blablablabla - dalsi nudny clanok z desat tisic na tomto webe, ale co uz, zivot ide dalej, takze o nic nejde.....


07.05.2008 20:32

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

A prečo si všetci myslíte, že vie tak dobre jazdiť taký ,,článok,, napíšem aj ja. Ako ohrozujem ostatných na ceste a beriem život tak ako by som mal doma v šuplíku odložený ešte jeden a keď sa ten prvý nepodarí v tom druhom živote tú chybu už nezopakujem.


08.05.2008 8:17

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

lubko
 Turista 

Ikona

prečítal som si to celé, bez problémov, mám čas, ak niečo robím.
je to pravda, sám som prešiel veľmi podobnou cestou. asi aj preto som tu. chválabohu.
ku všetkému sa dá mať pripomienku, veď nám to myslí, máme rôzne skúsenosti, rôzne ich analyzujeme.
hlúposti tiež ešte dokážeme spraviť aj teraz, prečo nie, chlapec sa v nás viacročných skrýva stále.
ale skutočne, je v tom článku veľa ponaučenia. [dobre]


08.05.2008 16:37

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

firebladerr
 Kávičkár 

Ikona

rudiger1000 moc trefny clanok [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] [dobre]


08.05.2008 16:56

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

No ja si myslím, že pohodová jazda choppráka je oveľa lepší spôsob na jazdenie, ako nejaký poplašený jogurťák, nič proti, aj ja sa rýchlejšie prebehnem na svojom skútri, ale len občas..ale samozrejme motorku treba ovládať s rozumom a nadhľadom a premňa je už len 120-ka brutálna rýchlosť na motorku. Samozrejme kto má silnejší stroj, počuje ten rastúci zvuk tak len pridá, pridá nech to má grády. Tak to aj je, ale tak napr. na chopproch je tá výhoda, že to má super zvuk aj za voľnobehu, BRM BRM BRM PR PR PR PR...neviem to takto napodobnit :-))) [dobre] >:-) ale veď vy to poznáte. Nuž ale tak motorky su otom...a ak môžem odbočiť aj k vodičom automobilov, tak nechápem, prečo mi nechcú dávať prednosť !!! Vidia, že skúter tak si myslia, že si môžu dovoľovať, ale vidím ako zčervenajú keď sa zrazu nanich nalepím a ukazujem "...." a už mi len zdravia, že "sorry" :'( nuž, nič sa nedá robiť :-} [dobre] Tak len sa držme a jazdime s rozumom [dobre] ;-)


08.05.2008 21:42

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

ja im nezastavujem preto, že sú to povalači, ktorým sa nechce pracovať a s takými ja nemám o čom diskutovať :-D :-D :-D

Born to Be WILD [dobre] [dobre] [dobre]


09.05.2008 7:22

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

doddy
Darca Krvi  Geriatrik 

...Mimochodom chopre a chopristov nemám veľmi v láske. Na ich motorkách mi vadí to, že nie sú na jazdenie, ale iba na predvádzanie a parádu a na nich ich štýl života. Sorry chlapci...

ak chopper nie je na jazdenie, tak kto je kazdy, kto dodrzuje rychlost. resp. jazdi pomaly???
hlavne, ze jazdit 250 po cestach je "TO PRAVE MOTORKARSKE".

kazdy ma svoj styl, ale k tvojmu clanku (hoci je uz stary) mam dve veci:
- neodsudzuj a neskatulkuj
- nepis ako porusovat predpisy (nezastavovat policajtom ap). je tu vela mladych a oni to tak niektori budu robit...


09.05.2008 8:21

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

to ci su choppre na jazdenie alebo nie su zavisi predovsetkym od jazdca.. poznam dvoch majitelov VS 1400 ktori jazdia tak ze by dali do smutku vela nadrzanych mladych jogurtakov... samozrejme nie na rovinke ale v zakrutach zarucene

a to ze endura su podla teba slabe tak nad tym sa len pousmejem


09.05.2008 9:18

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

lure
Darca Krvi  Turista 

Ikona

rudiger: To, čo si napísal, si napísal asi tak, ako si to cítil. Beriem to však, ako písané slovo, kde niekedy pisaný text môže byť pochopený čitateľom inak, ako bol autorom myslený, teda nejdem to komentovať, ale napriek tomu si myslím, že si na cestách rýchlejší, ako by si mal byť. Ja len dúfam, že ťa na ceste nestretnem, lebo napriek mojim a možno aj tvojim skúsenostiam, by som sa ta asi nestihol ani zaregistrovať, nieto sa ti este vyhnúť......
.....nezabúdaj nikdy na svoju rodinu.... a počúvaj viacej tých, čo už skúsili na vlastnej koži defekt a to v polovičnej rýchlosti, ako je tá tvoja "bežná".....


09.05.2008 9:54

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Rudiger 1000, trošku samohana alebo motomasturbácia. Vzhľadom k Tvojmu veku evidentne nemá žiadny zmysel čokoľvek Ti vyhovárať, akurát Ti želám, aby sa Ťa štastie držalo aj naďalej. A všetkým ostatným želám, aby boli od Teba a tvojej mašiny čo najďalej, keď raz nebudeš mať svoj šťastný deń. Ešte ma v súvislosti s Tvojím príspevkom napadá nasledovné: "Rozum väčšinou prichádza s rokmi, ale niekedy môžu prísť roky aj samé" Ovšem neber si to príliš osobne, ber to len ako jeden z názorov od niekoho, kto sa druhýkrát narodil. Všetko je totiž relatívne, aj šťastie.


09.05.2008 10:02

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

kace
 Turista 

Ikona

rudiger 1000 a buty


deturence moje a vy v jakom matrixe zijete????
z bb do ba za hodinu??aj ja chcem taky vrtulnik.Alebo ti specialne pre teba vypratali dialnicu????

ak niekto zobere za seba 12 rocne decko a pojde na moto po dialnici akoukolvek rychlostou je u mna kokot.


09.05.2008 17:54

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

bingo
 Turista 

Ikona

Pomaly sa,ale vážne,začínam báť v protismere viac motoriek než aut,niekedy sú tie stretnutia,hlavne v kolonach ,"na krv"....iná téma?


09.05.2008 19:43

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

samcho
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

no nic idem si jaaa radsej zabehat...


09.05.2008 20:07

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

bubo008
Darca Krvi  Turista 

Ikona

rudiger1000: Že vraj čopre sú len na parádu. :-D :-D :-D

Keby si vedel koľko jogurťákov (alebo skôr rovinkárov) som s mojim introšom nechal na Šturci, vravel by si inak...

Záleží, kto na mašine sedí, až potom záleží na motorke.

Inak keď pôjdeš na pivo zo Skriňom, rád sa pridám. Bol som Dušanov sused na Sitnianskej, ako 15-ročnému frkanovi mi pomáhal s motorkou.


10.05.2008 1:26

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Mithrandire
 Čoprák 

No rudiger1000 som mlady a motorku zatial nemam,čo sa tu nemožem podelit o svoje skusenosti ale mozem ta ujistit ze na ceste som prešiel ako plechovkar alebo ako kamionista uz svoje kilometre a ak vraviš aký si starý...thak nechcel by som nikoho urazit to vobec nie.Ale to vyjadrenie ze cesta je pre teba na zvyšovanie si adrenalinu a použivaš ju na nahradenie neakeho okruhu dost bláhová,ak maš odjazdene kilometre na jednej stope a si v sedle na medzinarodných cestach uz 30rokov,prepac....nemozeš porovnavat situaciu na našich cestach z inymi krajinami u nas predsa su omnoho staršie a dezolatnejšie plechovky a aj asfaltky ako inde v zahraničí.A tým chcem povedat ze to že maš 44rokov ešte neznamena ze maš pravdu.To ze si chceš niečo dokazat a neustale pokušaš stastie na našich cestach,normalne ešte pochubujem či ti ten vietor v rychlosti 250Km/hod neodvial aj zdravý rozum.....

Ako som spominal motorku nemam,ale na jar buduceho roka si kupujem neaky CCC,čiže sa chcem zaradit k choppristom a vadi mi ze odsudzuješ nie ten štýl jazdy ale ludí ako thakych čo ten zivotný štýl vyznavaju....tým len potvrdzuješ moje tvrdenie o tom zdravom rozume. 8-)


10.05.2008 9:53

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Nulak
 Kávičkár 

Ikona

prfektna uvaha velmi dobre na citanie a zamyslenie sa.asi by si to mal precitat kazdy az do konca.mozno si s tym urazil niektorych chopristov ale si sa asi len zle vyjadril.
dakujem za krasne citanie [dobre]


11.05.2008 17:01

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

younggirl
 Čoprák 

Ikona

aj by som nieco napisala, ale uz uvod je dlhy, tak sa mi to nechcelo citat :-} :-D


11.05.2008 17:45

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

samcho
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

younggirl : Vytlač si to pred spanim na dobru noc si to precitaj :-D


15.05.2008 18:14

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Pavoboy
 Kávičkár 

Ikona

rudiger1000 Nooo dobre napisany clanok to je pravda,ale na druhej strane aj trocha silne slova nemyslis???Od toho,ze vies jazdit na moto ta nijako neopravnuje ,aby si nezastavoval policajtom zacnes im zdrhat a tak isto ohrozujes cestnu premavku dostanes nahodny smyk napalis to do proti smeru napr do mna a nevinny je r-i.p v najhorsom pripade na take si nikdy nemyslel ked jazdis???Pisal si,ze by si otvoril skolu preto,aby si naucil jazdit druhych a pomohol im,ale na druhej strane ja neviem ked nedodrziavas zakon tak na co chces niekoho ucit jazdit??Si asi taky isty ako GHOST RIDER vedel jazdit to vie asi kazdi,ale to co robil v premavke tiez nebolo normalne a ak dobre viem tak aj dopadol ...Nezabudaj aj profesionalny jazdec moze hoci kedy padnut neber to ako urazanie ani nic podobne je to len moj nazor na vec clanok bol naozaj dobre napisany,ale nie
vzdy su len plechovkari na vine pisete tak nedavu pozor atd,ale neviem ked po meste behate 140 cca isto sa najdu taky tak vodic vas este pekne,ze nezbada ja co jazdim nemam zle skusenosti skor naopak ked idem pomaly na useku plechovkar ide pekne za mnou a caka co spravim dodrzuje odstup a podobne no tak asi tolko k tomu kazdemu zelam pohodove jazdenie bez nehody


19.05.2008 15:45

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

Varan
 Jogurťák 

Ikona

rudiger1000: pekne si to napísal, fakt pekný skor članok ako príspevok.

R E S P E C T [dobre]


20.05.2008 7:16

Re: Prečo nezastavujem policajtom...

snoopy1
 Kávičkár 

Ikona

rudiger1000: Dobreeee [dobre]
A to som to docital do konca...


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 259931 | Včera: 200509