Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Babska jazda 4 - Diskusné fórum - Moto turistika

Chystáte sa na nejakú cestu, alebo len hľadáte radu ako a kam vycestovať ?

Značky: Cestopis, Tip, Mapa, GPS, Batožina, Plánované, Skúsenosti.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuBabska jazda 4 - Diskusné fórum - Moto turistika

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 |

05.07.2012 23:58

Re: Babska jazda 4

tarja
 Turista 

Ešte niečo k tým fotkám.Sme mladé,krásne-tým myslím všetky-ozaj som na zraze nevidela škaredú babu-tak prečo to neukázať.Predstavte si fotky z chlapského zrazu ako na motorke pózujú chlapi v trenkách..........(chlapci nič v zlom!!!!) :-D ale našla by sa tam aspoň tretina takých odvážnych čo by sa nehambili za fotku v novinách? :-)))


06.07.2012 0:14

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Pror1:
1) www.motorkari.cz má samostatnou část diskuzního fora jen pro holky.
2) v r.2002 se organizoval první ženský motosraz pod záštitou Mimi, tenkrát tam bylo 12 holek a psalo se o tom ve všelijakých novinách tedy nemotorkářských :-D a dokonce jsme byli v telce což byla ještě větší prča. Připadali jsme si spíš jako zoo pro chlapy. V r.2003 jsem organizovala motosraz pro holky já - v Kravíně. Bylo tam cca 50 až 70 holek. Fotky z týhle akce a pár dalších se dají najít na www.fotobiker.cz nebo na motorkářích. V r.2004 a dalších babské jízdy dál pokračovali a získali svou českou tradici, organizátorské žezlo též přecházelo mezi jednotlivými holkami stejně jako se tomu děje na Slovensku - což je skvělá věc.
3) Za zmínku - takovou tu hojně opěvovanou médii, pokud pro tebe to co není v médiích neexistuje. Stojí velký evropský sraz motorkářek, kde jestli se nepletu bylo na 500 motorkářek a konal se někde v ČR už si nepamatuju kde v uzavřeném areálu, který hlídala sbs-ka, kolem toho roku 2003 nebo 2004. O tom se opravdu psalo všude a bylo to v hlavních zprávách. Evropský motorkářky dokonce vítal a zahajoval sraz nějaký primátor - tomu jsme se chechtali nejvíc.
4) FB skupina Holky na motorkách která sdružuje České a Slovenské motorkářky má k dnešnímu dni 280 členek. Přes tyto stránky se organizuje Ladies cup pořádaný agenturou Fiala motorsport pod záštitou Německých SpeedLadies. Organizuje tu Charlie svoje moravský jízdy (mimochodem další se bude konat 21.7 - pro ty které mají zájem) focení kalendáře, holčičí moto hospodu, web pro motoholky, a stejně tak tu byla progapovaná a organizovaná 4.babská jízda na SK. atd. atd.atd.

Mě je naprosto jedno kde kdo a co píše a jakou mediální osvětu která akce má. Holkám a podpoře holek na motorkách se věnuju už opravdu velmi velmi dlouho. A je mi naprosto jedno jestli jsou z ČR, SK nebo odjinad. Za těch 10 let co s holkama a pro holky jezdím jsem už zažila mnoho skupin, mnoho nadšencu, které pro holčičí ježdění udělali opravdu mnoho. Harlejka100, Granatka, Saxa, Amazonka a spousta dalších které tu ani nejmenuju jsou ty, které přebrali štafetu a pokračují v něčem úžasném.

Mimo jiné bych tě možná měla uvést na pravou míru, jestli existuje nějaká skupina ve které se 90% všech věcí děje mimo masmediální svět - pak jsou to motorkáři. Třeba už jen proto že pro většinu médií jsme vítaný anonymní nepřítel číslo jedna. A motorkářky ani v tomhle nejsou vyjímkou. A jestli nějaké skupině méně záleží na tom zda bude v novinách nebo ne, pak je to opět právě motorkářský svět.

Nevím čím jsem ti šlápla na kuří oko, veškeré tvoje příspěvky jsou tu poměrně slušně útočné už od začátku, no neměla jsem to v plánu. Prostě jsem konstatovala fakt. 4.babská jízda byl nezapomenutelnej mejdan, který jasně svědčí o tom, že tu jezdí čím dál víc holek. Ale slovenská motoscéna je prostě příliš malá, jezdí tu příliš málo lidí na to aby si mohla dávat přívlastky "evropská". Tak to prostě je. Není v tom žádné povyšování. Jen konstatování faktu. To co se děje teď tady na Slovensku jsme zažívali v ČR opravdu v r.2003. Jak přes kopírák. Stejné nadšení. Stejná radost z dobře odvedený práce. Stejné množství nováčku, stejné vnímání motosvěta. Obdobné množství holek na babských jízdách.

Pro mě osobně je fajn moc psát o něčem co mě nadchlo. Kde mi bylo dobře, kde jsem pokecala se skvělýma holkama. Ale určitě si nemyslím že pravou hodnotu tý akci dodá až muj článek. Tu hodnotu ta akce má bez ohledu o tom zda o ní napíšu nebo ne. Nebo zda jsi o ní napsal ty. Holky nebudou o nic lepší nebo horší, méně nebo více přátelské, nestanou se ani nafoukanými snobkami jen proto, že se o nich píše.

No tobě bych poradila jednu jedinou věc, buď trochu zjemni své vyjadřování nebo si aspoň zjisti co se kolem v ženském motosvětě děje, ať víš o čem píšeš ve svých příspěvcích. Protože tady o žádné čehúnske ostrohy nejde a nikdy nešlo. Kdyby šlo, nikdy bych nežila na Slovensku a nejezdila se Slovenskými motorkářkami a nepsala pro slovenský motočasopis.


06.07.2012 0:19

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

Pozri obrázok
Pozri obrázok
Pozri obrázok


06.07.2012 0:31

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

Cendina odpoviem ti úprimne stále v tom citim ako vy to v ČR viete a ako vy ste predbehli a my až s opicami dobiehame z toho čo si napísala berim to že vás v roku 2003 bol dvanásť a boli ste ako opice v zoo, čo sa týka 500 motorkariek v čr, nielen že ty si nepamätáš ale nenájde to ani googl :-) a ubezpečujem ťa, že naše dievčatá zorganizovali vec ktorá skutočne nemá obdobu či už sa ti to páči alebo nie, pridite sa z tej vašej ČR od nich niečo naučiť a moja antipatia voči namyslenosti z druhej strany moravy je opodstatnená, lebo VY ste už v roku 2003, lebo VÁS bolo 500 proste zmier sa s tým na to čo zorganizovali dievčata tak že to má už tradiciu 4 roky ste tam za tou moravou ešte nedozreli ;-)


06.07.2012 0:38

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

a možno ťa budúci rok o zem pleští ale dotrepem najstaršiu motorkárku bývalého československa, ktorá stale aktívne jazdi a má motorku z 50´tych rokov a čuduj sa alebo nie ona si predstav nie je z ČR ale zo slovenska >:-) a slovenská moto scéna nie je ako tvrdíš príliš malá on je len tvoja zahľadenosť do tej českej príliš veľká

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pror1 (06.07.2012 0:46)


06.07.2012 0:55

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Pror1: a ty linky:

o AMK automotoklubu žen:
neviditelnypes.lidovky.cz/rozhlednik-dalsi-kousek-z-his... článek o AMK žen

CHarlie založila web na základě fb hnutí:
www.motoholky.eu/

Germánský holky:
www.speedladies.com/

První zmínka o evropským ženským sraze v ČR - kua, ale že jsem se nahledala, bylo to už v r.2002:
zena-in.cz/clanek/zena-in-605/offset/podpora@zena-in.cz

www.zijemenaplno.cz/Clanky/a1189-Dablice-za-volantem.as...

Finská zmínka o WIMA 2002:
www.wima.fi/jutut/wima2002merja.htm

Na stránce č.6 (tenkrát si na tom přihříval polívčičku fakt kde kdo):
www.aral.cz/download/aral_klub/16_pdf_ARAL_03_02.pdf

www.sedmicka.cz/jindrichuv-hradec/clanek...
www.topzine.cz/motorkarky-jsou-krasky-s-divokou-dusi-zk...
www.motohouse.cz/motocyklovy-den-zen-prvni-fotky

Těch akcí, článku, webu, informací je mega hodně jen mít čas pohledat


06.07.2012 1:19

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

pror1: boha jeho.... kua...kdybys aspoň někde na nějaký takový akci byl, když už s tím babskou jízdu poměřuješ. Tohle fakt nemá smysl. A navíc tahle diskuze jen znevažuje kus práce jakou s babskýma jízdama na Slovensku holky mají.

Příště se na nějaký příspěvky a chlácholení holek, který do tebe šijou za bulvární fotky v plavkách místo pořádný fotky ve srazových tričkách zvysoka..... xxx. Sám jsi si strujcem svého osudu, ať si tě rozcupujou jiný.

Myslím si že tohle fakt nemám zapotřebí. Kdo mě zná ví. Ostatní už jsem se napřesvědčovala dost.....


06.07.2012 7:00

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

neviem či ty si čítala čo si sem nakopírovla za linky ale o babskom motzraze hovorialen dva linky ten čechunsky v ktorom je prt a ten finsky ktorý hovori o babskom motozraze ktorý organizátori tentokrát organizuju v ČR a v tom finskom je zmienka o takmer dvesto účastníkoch a o organizatoroch zo strany ministerstva a mesta. Žiadnmych päťsto ako píšeš ty. :-D No a ostatne su datum 2011 a 2012 :-) proste zmier sa s tým, že ste na také čo naše baby zorganizovali tam za tou moravou ešte nedorastli >:-) aby ste zorganizovali niečo čo ide mať už svoj piaty ročník


06.07.2012 7:51

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

No nic

Holky, kdyby některá chtěla jet za motoholkama co organizuje Charlie - tak asi pojedu...


06.07.2012 8:07

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Dobře tak ještě jednou a naposled - opakuji první link:

neviditelnypes.lidovky.cz/rozhlednik-dalsi-kousek-z-his...

a cituji: "Další setkání WIMA v České republice proběhlo od 27. 7. – 3. 8. 2002 v Rožmitále pod Třemšínem. Tehdy se zúčastnil rekordní počet 400 žen a pořadatelé. Počasí nám tehdy opět přálo, takže akce se i tady mimořádně vyvedla. Ubytováni jsme byli všichni v kempu, hlídaném bezpečnostní službou, není ani divu! Některé stroje měly cenu historickou – závodnice dorazily např. na BMW z roku 1950 apod., některé stroje měly cenu novou – například taková HONDA GOLD WING má pořizovací cenu jako dvě škodovky."

Dobře sekla jsem se v číslovce místo 400 jsem řekla 500. Upřímě, jsem ráda že si vubec nějakou číslovku pamatuju. Přeci jen to bylo v době kdy jsem podruhé zadřela NSR a začínala jezdit na banditovi. Tenkrát to byla v ČR mega velká sláva, mělo to v civilních novinách a televizích asi tak stejný ohlas jako když do Prahy přijedou Hells Angels. A nerada to říkám, ale tlemila jsem se tomu asi tak stejně jako novinovým zprávám o Hells Angels. Média jsou prostě vtipná záležitost. Většinou je zajímají jen 3 věci: rozšlehaný motorkář, gangsterský motorkář a ... velký počet kozatých motorkářu. Všechno ostatní ignorujou.

A pokud poměřuješ kvalitu dámského motosrazu počtem poprsí v bulvárním plátku, ok.... užij si to. Poklepej se po rameně a pak ještě jednou, protože jsi vlastně nejduležitější a na holkách a na tom co dělají vlastně vubec nezáleží a je jedno z jaké republiky jsou. Jediný co je kritériem úspěšnosti - je článek v novinách.

Hele....když mýho bráchu jednou vyfotili do rubriky "tip na výlet - město Jičín" v časopisu Žena a Život, tak to je vlastně taky slavnej že? :-D :-D :-D :-D


06.07.2012 8:21

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

Women International Motorcycle Association je ženská mezinárodní asociace, sdružující ženy-motorkářky, která byla založena v 50. letech v Americe.

a oni si zaz zraz v roku 2002 vybrali exotiku ako sú čechy ;-)

veď už ale konečne napíš čo ste zorganizovali VY české motorkárky lebo sa len páviš cudzí perím a keď tvrdím, že tento zraz čo zorganizovyli dievčatá má rozmer európsky tak si za tým stojím,

o blváre a prsich tu stále a dookola melieš len ty a zhadzuješ to na tú úroveň úmyslene, proste ťa ide rozpučiť, že no to čo baby zorganizovali vy ani zdaleka nemáte, lebo naše baby idú zorganizovať už piaty ročník niečoho čo u vás musia prisť zorganizovať američania :-D
tak skludni hormóny a pozapisuj si do slovníčka ako sa také akcie robia aby ste sa k niečomu takému mohli aspoň priblížiť >:-)


06.07.2012 9:01

Re: Babska jazda 4

Miami
 Čoprák 

Ikona

Cendina + pror1 - že sa na to nevyserete... Je super,že takáto akcie existuje a basta ! A tahat na moto stránku ešte aj národnostné otázky... [zle]


06.07.2012 9:03

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

jeeeeeeeeemine svata prostato :-D kliidek kliidek bony budou :-D ci to bolo tak alebo onam tam alebo hentam narodny ci medzinarodny neni to jedno??? ;-)
Podstatne je ze sa kruhy motobab rozsiruju a ze sa stretavaju, ze sa dokazu odtrhnut od kazdodennych starosti, zajazdit si spolu a zabavit sa

mosim uznat ze citat Vas je zaujimave >:-) >:-) >:-) (neni ste Vy z jedneho fachu???)

:-* :-* :-* aj tak Vas lubim :-* :-* :-* :-*


06.07.2012 9:33

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

totok oné a izé ...nikdy som sa na nic nehrala, nehram a ani nebudem hrat, tvrdaska ??? :-))) :-))) tak vim sa pozret silno skarado ci mam na sebe kostricku alebo nemam >:-) >:-)
... uprednostnujem usmev ... :-D :-D :-D
nemyslim ze sem drsnacka ked som sama kostricka, sa mi to proste od prirodzenia lubi >:-)
a este ze ...ZENA a DRSNACKA to hadam ani nejde dohromady ;-) ;-) ;-)

motyliky, srdiecka, kocecky, carecky ci kostricky ....kazdemu sa paci nieco ine, mosim sa priznat ze ruzovu nemosim :-))) aaaaaale usko si bez nej nevim predstavit a normalne ze pristala aj Cendine :-*

sto ludi, sto chuti kazdy sme iny.....podstatne je aby sme sa tolerovali, akceptovali mali radi :-*


06.07.2012 10:07

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

miami: naprostý souhlas


06.07.2012 12:35

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

začína mi to tu pripadať ako v našom parlamente.Harleyka,Ty si v podstate napísala niečo podobné ako ja.len s tým rozdielom,že ja som bola zato verejne,, sundaná" a nezachránili ma ani smajlíci.a ani neviem začo a keď som si slušne pýtala vysvetlenie,nedostalo sa mi ho.myslím,že sme dospelí ľudia a mali by sme sa rešpektovať.každý má právo na svoj názor,ale treba ho vyjadriť bez zhadzovania toho druhého.možno viacero báb chcelo niečo napísať,ale keď si prečítali,aké odpovede sme ja,badox a teraz aj cendina dostali,vzdali to.len sa pýtam,či má vôbec nejaký význam sem niečo písať.


06.07.2012 13:28

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

mata odpovedal som ti tak ako si chcela súkromne, a teraz len hypoteticky, ak by som ja prišiel kde kolvek a nie len do ČR na aku kolvek akciu a začal im prednášať o tom ako sme my doma take niečo robili už dávno a oni su desať rokov za opicami a rozdával rozumy tak ma s tade vypoklonkujú a nie len slovom. Lebo cendinina alergická rekcia prišla vo chvílke keď som 4. babský výjazd označil za akciu európskeho formátu. Na čom aj trvám a nie len ja. Ja za to nemôžem, že sa s touto pravdou nedokáže zmieriť >:-)


06.07.2012 13:52

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

:-D vravim si, predtym jak napisem, precitam si, co sa tu rozoberalo posledne, nech nehodim len tak nieco do vetra... a dobre som spravila >:-)

poprosim vas, nezozerte ma hned neviem akymi reakciami, len vas chcem vopred informovat, aby som potom nemala plnu postu necakanych komentarov.

moc moc som sa chcela zucastnit tohto zrazu ako motorkarsky zajac (jazdim len 1 a pol sezony), ale zdravotne prolbemy mi to bohuzial nedovolili. napriek tomu som sa uz ale dlho tesila na to, ze z tejto akcie spracujem clanok. vdaka Harleyke a ostatnym kockam som sa ale dostala k dostatku informacii, aby som to mohla dat dokopy. nebude to sice autenticke, ale snazila som sa jak sa dalo, preto baby, prosim, budte zhovievave. Harleyka mi prislubila, ze nebude pruser z toho, ak vas tu budem niektore citovat (samozrejme vo vsetkej serioznosti a pocestnosti ;-) ), takze v najblizsom cisle SM sa najdete.

kedze sa tu ale rozputala diskusia o type fotografii, ktore boli pouzite, prosim, nenahnevajte sa na mna, ak sa v clanku zjavia aj fotky, na ktorych ste sice s masinami, ale odevu menej :-) ja poslednu korekturu nerobim, takze mozem len odporucit, no finalne rozhodnutie nestoji na mne.

baby, v kazdom pripade, ci oblecene, ci nie, to je uplne ale uplne jedno. kombinacia zenskej a hromady koni pod kapotou jednostopaka je zbran takeho kalibru, ze je kazdemu uplne jedno co mate alebo nemamte na sebe (samozrejme tym teraz nemam na mysli barbiny, ktore su na moto fotkach dopoctu a ich uloha je cisto marektingova)

podla mojich info bol tento zraz omnoho lepsie ako tie minule a omnoho slabsi ako tie buduce. drzte sa a buduci rok ak vsetko vyjde tak, ako ma, sa zrazu zucastnim tiez a to uz nafotime rovno kalendar a zarobime na tie dalsie rocniky :-D

usmev na tvari, plnu nadrz a pozor na cestach!!! :-*

Upravené 1 krát. Naposledy upravil vlasta (06.07.2012 13:54)


06.07.2012 15:31

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

onééééé som za slobodu prejavu, medzi ludmi musi byt komunikacia, neviem si to inak predstavit, nerobi mi problem prijat kritiku, nerobi mi problem pocut pravdu radsej si pocujem pravdu aj ked "krutu" ako mi ma niekto sepkat za chrbtom :-(((

vsetko co tu odznelo je komunikacia, vymena nazorov, je len na kazdom ako ju prijme :-*

mata kto te sundal? :-O asi som nieco prehliadla :-(

uz som to nasla :-D sak si nist zle nenapisala ci?

budem len rada ked si kazdy otvorene napise svoj nazor ;-)

a vobec secko je v poradku krumple su v riadku nech nam to hlavne stastne jazdiiii
>:-) >:-) >:-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil harleyka100 (06.07.2012 15:35)


06.07.2012 16:08

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

Harleyka,veď práve to,že ništ zlé.ale už sme si to s prorom súkromne vydiskutovali ;-)


06.07.2012 18:10

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

[dobre] [dobre] :-* :-* :-* [dobre] [dobre] [dobre]


06.07.2012 19:58

Re: Babska jazda 4

tarja
 Turista 

Jeeeemine,domine Harleyka moja zlatá veď ja som to s tou drsňáčkou neadresovala tebe ani nikomu konkrétnemu!!!!Ja som tiež zaťažená na kostry a počúvam gothik metal a pod....Len ma vie naštvať keď mi niekto povie že motorkárky sú predsa drsňáčky!!!!Tak čo tie motýle na mašine?...Ale už dosť....Hauk,dohovorila som.Babská jazda bola úúúúúúžasná,so všetkým čo v nej bolo aj nebolo (kapor) :-D . Teším sa na buúci rok!!!! Určite prídem! Pa dievčatá a už neriešte nevyriešiteľné! Krásny víkend a veĺa šťastných kilometrov.. :-* :-* :-*


06.07.2012 21:48

Re: Babska jazda 4

zuzu73
 Čoprák 

Ikona

Ahojte ďakujem za skvelú akciu - bolo super Harleyka :-D [dobre]


08.07.2012 10:01

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

tarja sem si vobec nevsimla ze by niekde pisala o kostrickach :-D sak ja sem len podotkla na margo drsnacok preto, bo sa s tym stretavam pomerne casto v zivote ;-)

Len ze ked ze sem jaka sem mam to hlboko....... v ocich mich >:-)

komunikujeme nezastavujemeeee mame spoždeníííí >:-)


08.07.2012 10:03

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

zuzu73 Zuzanecko nemas zaaac ;-) hlavne ze Vy ste spokojnucke ;-)


08.07.2012 14:49

Re: Babska jazda 4

RebelToTheBone
Darca Krvi  Turista 

Ikona

PROR1 mam ta rada už od minulej akcie- tym začnem.
pokračovat budem tym, aka som bola pyšna že my sa v babskej teme (tretej,aj štvrtej) vieme dohodnut a akceptovat bez ješitnosti a malichernych uražok a tahania sa za slovička ako to tu byva v 99% ostatnych tem.
a potom prideš ty so skvelym člankom a dobrymi fotkami. jedna baba ti šlapla na otlak že si dovolila povedat iny ako pozitivny nazor na tvoje fotky a už je vojna? začneš sa fučat a kopat a hryzt všade na okolo? a ked dojdu argumenty tak vytiahneme narodnostnu otazku??? WTF??? :-O
nepači sa mi to a aj ti vysvetlim prečo:
čendi ma odzrazovane a najazdene 5x tolko ako vačšia z nas. no a čo že na českej pode.
a ked baba so skusenostami pride a porovna ,pripadne povie svoj nazor a postreh,tak ja budem čušat, šuchat nohami, počuvat a učit sa. pripadne sa ešte možem pytat a podakovat.
maš pocit,že si trošku prihrieva vlastnu polievočku? ja ho nemam,ale aj keby tak mi to nevadi,LEBO NA TO MA!
spravili sme super akciu, ty si spravil super članok a tym by sa to na tuto sezonu malo uzavriet. POZITIVNE!!!
s pozdravom a prianim plnej nadrže a štastnych KM vaša
bagristka ;-)


08.07.2012 20:38

Re: Babska jazda 4

pror1
 Kávičkár 

Ikona

ak máš pocit že cendina MNE šlapla na nejake kurie oko tak si na omyle Cendina tak sama sebe salapla na jazyk. A čo sa týka mňa tak ja na zrazi nechodím a ani chodiť nebudem a práve preto, že sú plné takých cendikecov a prepáč o národnostnej otázke tu nie je reči ja len hovorím o typických čachačikovských dristoch, kde slovač maju za idiota čo musia večene poučovať. A toto je môj posledný príspevok do tejto témy. ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pror1 (08.07.2012 20:43)


09.07.2012 7:22

Re: Babska jazda 4

Miami
 Čoprák 

Ikona

Chvala Bohu... [dobre]


09.07.2012 22:12

Re: Babska jazda 4

zuzu73
 Čoprák 

Ikona

no to ste tomu dali - pror1 a čendi - keď budú dlhé zimné večery tak to hádam prečítam :-D


09.07.2012 22:59

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

zuzu73: nečti...nestojí to za to.

Cowboyka: ženo moje, ty šuchat nohama nemusíš, je v tobě tolik citu pro řízení a motorky co jiní nebudou mít za celý život. Některý lidi jsou prostě pro motorku stvoření a ty jsi jedním z nich. Smekám helmu i klobouk

Mě to Pror1-ovo vystoupení dožralo asi tak nějak osobně. A to dost. Asi proto jsem nedokázala mlčet a nechat ho být. I když je mi jasný že taková diskuze nemá vubec cenu.

8 let jezdím na Slovensku a de facto po bráchově nehodě skoro JEN na Slovensku - vyjímkou jsou akorát babský jízdy. Žiju tady, pracuju tady, záleží mi na tom co se tu uděje zvláště mezi motoženskýma a co se děje taky pro ně a pak přijde panáček co byl na 2 akcích a sám přiznává že nikam nejezdí. Nikdy nikde nebyl a začně ze mě dělat nafoukanou Čehunku. Kua. Tak já věnuju týhle zemi kus svýho života a někdo...... Ale co. Nejhorší je srážka s .......................

Co na tom že jinde jezdí víc bab. To je jako bych se měla rozčilovat že v Německu je jich tisíckrát víc než v ČR? No a co. Srdce máme všechny stejné. Motorkářské. A že tohle nebyl největší babský sraz? A co má být? Prostě to je fakt a nikoho to nemusí trápit ani zajímat.

A nic to nemění na tom jak skvělej sraz to byl, jak perfektně se to Harleyce povedlo. A že se na obložený chleba se sýrem a šunkou ještě dlouho nebudu moct podívat aniž bych u toho vyprskla smíchem....


10.07.2012 14:27

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

s kym sa strtkam v Osrbliiiiiiiiii ??? :-D :-D :-D


10.07.2012 21:01

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

My asi pojedeme na motosraz Tanec Slnka


11.07.2012 0:03

Re: Babska jazda 4

pandatn
 Geriatrik 

Ikona

Sorry za Off Topic, ale nedalo mi... :-}

forum.autobazar.eu/zaujimavy-postreh-z-norska-t46657.ht...


11.07.2012 18:51

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

pandatn: no...přečetla jsem jen první stránku, ale co má tunel v Norsku a nekorupčnost Norské vlády společného s babskou jízdou? Ale ok....napsal jsi sám ... "sorry za off topic"


11.07.2012 23:41

Re: Babska jazda 4

pandatn
 Geriatrik 

Ikona

...4 stránky...4... ;-)


16.07.2012 21:30

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

haloooo motobabulky!kam ste vsetky zmizli?nechce sa vam pisat?ja viem,asi to boli tu tazke diskusie o vyzlecenych trickach a motylikoch na nadrzi :-))) ;-) ale to su blbosti.mne v poslednych dnoch vrta v hlave myslienka,ale vlastne to tu uz bolo,co keby sme my motozeny urobili nejaku akciu pre chore deti?osobne nema s tym skusenosti,ale rada by som sa niecoho takeho zucastnila.mate navrhy?


16.07.2012 23:00

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

mata [dobre] [dobre] super nápad. a tentokrát ochotne pomôžem a podporím


17.07.2012 11:15

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

co tak potesit deti na onkologii?


17.07.2012 11:57

Re: Babska jazda 4

zuza12
 Turista 

Ikona

pripajam sa [dobre]


17.07.2012 20:32

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

no,Vlasti,Zuzi,asi to ostane na nas! :-(


17.07.2012 23:30

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

mata sezóna Mati, všetci sú po cestách, nikto asi nevysadáva na webe. ja myslím, že sa nazbierame viaceré, len treba počkať, alebo založíme novú diskusiu hm?


18.07.2012 20:22

Re: Babska jazda 4

zuza12
 Turista 

Ikona

Vlasti, chopis sa toho? ;-)


18.07.2012 21:53

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

Skusme chvilu pockat.i ked si osobne myslim a viem,ze mnohe su tu kazdy den. :-}


20.07.2012 9:32

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

Defcata pekna myslenka, pridam sa :-)


20.07.2012 12:32

Re: Babska jazda 4

tarja
 Turista 

Matka som za,ale od 21.7. do 29.7. som mimo SK,keď to bude niekedy v auguste a nebudem mať práve službu rada sa pripojím ak ma vezmete :-D


20.07.2012 13:59

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

predbezne to davam na druhu polovicu septembra,nakolko pracujem v zahranici a myslim,ze uz aj motobabulky budu z dovoleniek doma.deticky urcite nebudeme moct povozit,ale myslim,ze hracky a knizky ich urcite potesia.


22.07.2012 10:25

Re: Babska jazda 4

zuzu73
 Čoprák 

Ikona

super - samozrejme sa pridám aj ja :-D


22.07.2012 20:13

Re: Babska jazda 4

Tajomna
 Čoprák 

Ikona

Babiky,pripájam sa aj ja...:o)) A ešte otázočka: Ide niekto (okrem Cendini) :-D na Tanec slnka? Pripojila by som sa... Uško,nejdeš?


22.07.2012 23:12

Re: Babska jazda 4

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

tanec slnka? kedy? stíham ho ešte? bo idem na dofču mimo SK :-D

inak čafte všecky papulenky moje zlaté :-*


23.07.2012 0:25

Re: Babska jazda 4

keiko
 Turista 

Ikona

K akcii na onko sa rada pridam. Robila som niekolko rokov dobrovolnicku na DFNsP na oddeleni onko, aj ked uz je tomu nejaky ten rocik. Deticky sa urcite potesia, len nekupujte plysaaaaky a cokolady !

Ak vydrzi pocasie, mozno sa tiez prideme pozriet na Tanec slnka :-) a mozno konecne spoznam zopar ludi aj osobne ...


24.07.2012 7:30

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

Granatka 27.7.-30.7. Tanec Slnka ;-) pritancujes? ci uz budes tatam ....

s kym sa tam mam sancu strtkat??? >:-)


24.07.2012 21:43

Re: Babska jazda 4

Gigi1
 Kávičkár 

Harleyka100 no sak aj so mnou mooozes strtkat!... :-P ja som na to ako stvorena! :-*

Granatka! Este raz vsetko naj....cmuk....vybockam ta v Starej Turej, alebo indzik... :-*

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Gigi1 (24.07.2012 21:44)


25.07.2012 7:28

Re: Babska jazda 4

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

Gigi a ostané s facebooku ;-) Veľmi pekne ďakujem :-*


26.07.2012 9:00

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

Granatka papulka moja a za co? :-O a Tancuvat s nama a so slnieckom nepojdes???


26.07.2012 14:01

Re: Babska jazda 4

judge
 Čoprák 

Ikona

len este aby to slnko aj bolo ;-)


03.08.2012 12:19

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

granatka kde sú tie fotky ktoré si robila ak profi reportér?


03.08.2012 15:29

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

mata: mám návrh, ale netýkal by se letošního roku, až toho dalšího. Jezdíme s Roentgenem na kardiotábor. Speciální tábor pro děti s vážnými chorobami srdce, které i na táboře bez rodiču musí zustat pod lékařským dohledem. Letos už se tento tábor konal. Ale příští rok bude znovu. Vždy tam strávíme pár krásných hodin. S děckama soutěžíme, hrajeme si, pokud dovolí obyvatelstvo, tak je někteří z nás povozí po parkovišti na motorkách. Je to neskutečná sranda, děcka jsou všechna laskavá něžná stvoření co si už ledasco přeskákala a tak nemají čas trpět pubertálními výlevy ani jinou civilizační zmetkovitostí.


04.08.2012 7:53

Re: Babska jazda 4

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

ilis - všetko bude :-* , len bolo veľa práce a terazky relaxujem. Dobrá správa je, že už ich mám potriedené a scenzurované :-D :-D :-D


04.08.2012 21:14

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

tešíme že tešíme


06.08.2012 11:15

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

Cendina:ak sa mi bude dať,určite sa rada toho zúčastním.ale pravdupovediac,len by som si netrúfla voziť deti na motorke.


06.08.2012 15:42

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

mata: ani já nevozím nikoho - mám monoposto a basta. Ale posledně jsme s děckama soutěžili v jízdě na koloběžce a protože mají děti fyzický handicap, udělali jsme si handicap taky - motorkáři závodili v plné polní vč. přilby. Málem jsem v pulce trasy zhebla, ale prča byla neskutečná.


08.08.2012 16:28

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

cendina:tak na kolobezku v plnej polnej si trufnem. :-D :-D :-D


08.08.2012 20:31

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

okej...tak jestli tu ta babská parta vydrží i příští rok, dám sem oznam....tak jako jsem dávala letos.... Je to fajn akce. Fajn děti.


08.08.2012 21:42

Re: Babska jazda 4

Kika91
 Čoprák 

Ikona

cawte...nechce sa niekomu zajtra na jazdu? tak okolo 6-7 vecer okolo komina (btw moj komin je Skalica) ? :-)


09.08.2012 20:47

Re: Babska jazda 4

Kika91
 Čoprák 

Ikona

Davam do pozornosti: Kto sa prida?
Výjazdy: Vylet: Lednicky zamok, Vestonicka...


14.08.2012 13:54

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

motobabulky!kupte si najnovsie cislo Svet motocyklov!


15.08.2012 19:58

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

babulky nejak je tu cicho >:-)


15.08.2012 20:48

Re: Babska jazda 4

sirenka
 Čoprák 

Ikona

Motodámy, dovolím si zapojiť sa do debaty :-}
Chystá sa niekto v nedeľu do Smoleníc? motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=58702


17.08.2012 21:55

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

sirenka chodím tam každý rok ,prídem aj teraz ,je to krásna akcia ,ale nejdem na moto lebo idem s deťmi


17.08.2012 22:22

Re: Babska jazda 4

sirenka
 Čoprák 

Ikona

illis, tak sa tam snáď nájdeme ;-)


17.08.2012 22:28

Re: Babska jazda 4

zuza12
 Turista 

Ikona

sirenka, ano, ja idem ;-)


17.08.2012 22:34

Re: Babska jazda 4

sirenka
 Čoprák 

Ikona

Zuzi, dúfam, že na motorke ;-)


17.08.2012 22:39

Re: Babska jazda 4

zuza12
 Turista 

Ikona

nakoniec predsa len ano, i ked to vyzeralo, ze aj ja pojdem s detmi ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil zuza12 (17.08.2012 22:40)


18.08.2012 9:29

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

sirenka jasné ,že sa nájdeme ,budem určite vpredu aj s aďou budeme nenápadné a hlavne budeme tancovať xixi


18.08.2012 9:55

Re: Babska jazda 4

sirenka
 Čoprák 

Ikona

:-D [dobre] Tak to sa určite nemôžeme minúť!


18.08.2012 17:30

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

svet motocyklov -že aké herečky na strane 58


23.08.2012 7:45

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

len aby to sňahom nezapadlo ;-)


23.08.2012 10:59

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

sirenka čo si sa ma hanbila ,čakala som na deke a ty nikde


23.08.2012 13:33

Re: Babska jazda 4

>:-) Nevďačnice, ani vlasta vo Svete motocyklov, ani Cendina v Motomagazíne nespomenula motoride ani náhodou... >:-)

Byť Awiou, vás vyženiem z Raj(d)a na fasbúk ... :-P :-D :-D :-D

;-) Ale tá fotka v prilbách v bazéne je fakt špica [dobre] [dobre] [dobre] :-* :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil papiboy (23.08.2012 13:34)


23.08.2012 13:54

Re: Babska jazda 4

sirenka
 Čoprák 

Ikona

illis, moc ma mrzí, že sme sa obišli! :-( Bola som v tej skupine, čo prišla zavrčať na lúku, zvyšok času som bola na nádvorí. S Aďou sme sa videli tiež iba chvíľku.
Navrhujem stretnúť sa niekde v menšej skupine, lebo ja ako patologický introvert vo veľkom dave nefungujem dobre. :-~ :-D


23.08.2012 13:59

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

papiboy skazené ženské, zapreli komunitu >:-) daj mi motív a najbližšie spomeniem rovno teba ;-)


23.08.2012 14:05

Re: Babska jazda 4

;-) vlasta - ak Ti z toho vychádza, že mne tu ide o mňa, tak potom nič ... ;-)


23.08.2012 14:07

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

papiboy neeee ;-) nebuď vzťahovačný, toto som napríklad na mysli vôbec nemala... ale ak aj ide, nevidím v tom problém :-P


23.08.2012 17:12

Re: Babska jazda 4

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Na ja....holt pro dobrotu na žebrotu :-D :-D :-D Já furt čekám až se tu či jinde vobjeví takové to kozénkové holčičí místo kde nám nebudou mizet témy pod lavinou ostatních tém typu jakou koupit motorku a či je lepší textil nebo kuže....a vono furt nic. Buď tady nejezdí dost bab, nebo by tam chodili jen chlapy s nadějí že tam na nějakou babu narazí.... tož nic no. Nejni místo, nejni ani jméno v časáku... :-D :-D :-D

Teď jen doufám že se článek líbil....


25.08.2012 23:11

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

vlasti,super článok! [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] konečne! :-*


26.08.2012 0:29

Re: Babska jazda 4

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

ani ja som sa v clanku o sebe nedocital sa citim taky "nedotknuty" :-~


26.08.2012 9:19

Re: Babska jazda 4

vlasta
 Turista 

Ikona

mata konečne sa jej to podarilo. po dvoch rokoch bolo načase :-D

AMIS taký žurnalistický panic :-~


26.08.2012 10:17

Re: Babska jazda 4

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Vcera som stretol nejaku BAbsku moto spojku v Topolcanoch o pocte asi sest kusov :-))) dokonca tam bola aj CBFka keru sme so susedom nahanali po Hornom Bare :-)))


26.08.2012 12:58

Re: Babska jazda 4

zuzu73
 Čoprák 

Ikona

AMIS - paštikárky (ako nás jeden okolo idúci feši nazval) boli zasa na výlete >:-)

vlasta - konečne normálny článok a nie trapné keci :-D


26.08.2012 13:41

Re: Babska jazda 4

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

A co ste museli shellkovat?


26.08.2012 20:24

Re: Babska jazda 4

illis
 Čoprák 

Ikona

amis to sme boli my teda zuzu,ja,magu,bara + mužský doprovod /pre každý prípad xixi/ a v žarnovici sme pokecali s jarus


30.08.2012 16:54

Re: Babska jazda 4

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

No teda a ja som siel saaam :'( 8-) 8-) 8-)


01.09.2012 10:35

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

DAVAM do pozornosti taku malickost ;-)
21 - 23.9.2012 sa bude v Tralalande konat ukoncenie sezony kto chce pride kto nechce nemusi :-D
takze babulky ktore by ste mali zaujem "ukoncit sezonu" v tomto areali ste vitane
videli ste ako tam je, ako to funguje nie je to zavazne
poznamka pod carou : neni to ciste babska zalezitost, neni to ze AKCIA typu zrazu ...proste kto ma chut prist pride ;-)


01.09.2012 18:28

Re: Babska jazda 4

Tina30
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Čafte, dlho som nepísmenkovala a hlavne nečítala motoride...

Čendi tem kardiocamp [dobre] - som sa aj s Cachom zasmiala na kolobežkovaní v plnej zbroji a s prilbou :-D vieme si Ťa predstaviť...
Ak budeme budúci rok v tom termíne free tak by sme sa radi pridali 8-) daj pls vedieť dopredu...

Dúfam aj na babskú jazdu sa už konečne niekedy dostavím, ale času málo veď to poznáte...

Držím palce a veľ šťastných km babenky...

Tina


01.09.2012 19:31

Re: Babska jazda 4

RebelToTheBone
Darca Krvi  Turista 

Ikona

harleyka asi som moc triezva, ale nejak mi to nemysli:

-kto sa luči v tralalande čiou sezonou? (motorkari,či kemp)
-kto dojde robit servis? (gulaš, kapela)
-aky je plan, čo budeme? (čisto opijačka,či aj pojazdime?)
-berieme si chlapov? (alebo to nechame na nahodu?)

AMIS ty tu nebud za drsneho,lebo ked som ta volala na operkačku, tak si sa po..ral ;-)
P.S.komu mam podakovat za tu rozdrbanu fotku v časaku? :-O aspon prepudrovat ste ma mohli,ked už ste ma nadrbali :-D


01.09.2012 20:00

Re: Babska jazda 4

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Sak ale skrz liter mleka nekupim tela a budem ho piplat na dojnicu :-P 8-) 8-) 8-)


02.09.2012 11:11

Re: Babska jazda 4

harleyka100
 Čoprák 

Ikona

RebelToTheBone draagam upresnim >:-)

- rozlucka s MOTOsezonou ( aj ked pevne verim ze este aj po ukonceni sa pojazdi )
- zatial sa neviem presne vyjadrit k servisu padlo toto...v piatok, kto si co prinesie to bude pit a jest (švédske stolovanie) a v sobotu sa zriesi opekacka grilovacka a pivovacka :-D nist neni problem ZH je kusecek TESCO funguje :-) kapela sa tentokrat nekona ale bude DJ
- plan je taky ze kazdy si moze robit co kce ;-) samoska ked bude pocasko idejalne pojazdime
- neni to akcia cisto babska pridu tak aj chlapovia, či malí či velkí jaký len kcú od nás od Vás uuuplne jedno (ak tam kces mat niekoho srdcu blizkeho hod ho do kufra a dones :-D mozno sa zíde >:-) )
- videla si na vlastne :-O jak to tam vypada a ze s ubytkom problem nehrozii

P.S. tetko pudra neni v celej SK aby nas sicke prepudrovali a medzi nami zenaami sme krastne od prirodzenja :-D :-*

Upravené 1 krát. Naposledy upravil harleyka100 (02.09.2012 11:12)


02.09.2012 22:08

Re: Babska jazda 4

mata
 Čoprák 

Ikona

harleyka a dátum rozlúčky?


02.09.2012 23:02

Re: Babska jazda 4

RebelToTheBone
Darca Krvi  Turista 

Ikona

21.-23.9 šak to pisala. Harleyka daš to aj na FB? nech mame prehlad? >:-) zvolaj svoj organizačny tym,lebo ste sa silno osvedčili na babskej jazde pusinky moje :-D [dobre]


03.09.2012 7:22

Re: Babska jazda 4

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

tak ja sa teda dovalím :-D ale zafarbuvat už sa nembudem :-*


| 1 2 3 4 5 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 240152 | Včera: 153191