Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Svedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSvedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |

21.12.2023 8:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

„Spojme sa s Maďarskom, možno sa pridajú aj ďalšie štáty a môžeme spoločne zaujať postoj na ukončenie sankcii a návratu európskych ekonomických vzťahov s Ruskom,“ uzatvoril Čarnogurský, podľa ktorého toto je cesta pre Európu.

Organizátor zhromaždenia si myslí, že je najvyšší čas na vystúpenie Slovenska z EÚ. Podľa jeho slov sa o tom intenzívne hovorí v Maďarsku, vrie to v Nemecku, či v Taliansku. Pripomenul, že výrazný prílev moslimov je hlavne zo štátov, ktoré boli kolonizované západom Európy, s čím Slovania nič nemali. Preto chce pracovať na politickej strane Jednotní Slovania, ktorá je súčasťou veľkej slovanskej myšlienky – vznik slovanských štátov so 400-miliónmi obyvateľov.

Môžu sa hneď vybrať do Ruska, požiadať o občianstvo a dostať povolávak a bojovať za 400 miliónové Rusko.
Svoloč prij.baná....


21.12.2023 9:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Predseda vlády SR Robert Fico spoločne s vicepremiérom a ministrom obrany SR Robertom Kaliňákom debatovali 19. decembra 2023 v rádiu InfoVojna na aktuálne domáce a zahraničné spoločensko-politické témy.

www.infovojna.bz/article/video-fico-kalinak-rozhovor-in...

Upozornenie. Video nevhodné pre divákov s IQ vyšším ako 65.

Dôvod úpravy: Už viacej nasrať si do vlasnej huby asi nedá. Ale zemepán to dokáže .

12.04.2012
Organizovanie fóra GLOBSEC v Bratislave je pozitívne zviditeľnenie Slovenska. „Každý, kto sa zaujíma o otázky bezpečnosti a spolupráce v Európe alebo na celom svete, musí uznať, že je to veľký diplomatický úspech Slovenskej republiky,“ povedal predseda vlády SR Robert Fico. Fórum Globsec zároveň označil za príležitosť predniesť veľké posolstvá vo vzťahu Slovenska k Európskej únii a NATO. „Chcel by som, aby Slovensko bolo lídrom pri rozširovaní Európskej únie v tomto regióne, pretože vstupom Chorvátska do EÚ nepovažujeme tento proces za ukončený,“ uviedol Robert Fico. Dodal, že nová slovenská vláda je jasne proeurópsky orientovaná a bude sa opierať o partnerov z EÚ a NATO. „Poznáte môj názor, že svet má štyri svetové strany, ale v danom prípade sme členmi EÚ a NATO. Tam máme aj povinnosti aj určité možnosti,“ povedal novinárom predseda vlády. Podľa jeho slov nová vláda bude orientovaná proeurópsky, ale bude si zachovávať dobré vzťahy aj s krajinami, ktoré nie sú členské štáty Európskej únie či NATO.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (21.12.2023 9:10)


21.12.2023 16:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Preto je už načase aby vláda zasiahla a vymenila vedenie RTVS a súčasne aj rozdelila spoločnosť RTVS na dve samostatné organizácie Rozhlas a Televíziu. Príkladom nech je Poľsko a rozhodnutia Donalda Tuska.
Ak to ide v Poľsku musí to ísť aj na Slovensku. Vláda neváhaj a konaj.


Lenže v Polsku nakopali do riti komoušov z telky.


21.12.2023 16:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo.php?fbid=892380775811219...
:-D :-D :-D :-D :-D


21.12.2023 20:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavnou otázkou je ale, kto za tieto obete slovenských žien, manželiek a matiek je zodpovedný? Nie to ten alebo onen nezodpovedný riadič auta, či kamiónu.
Za tento stav a mnohé úmrtia sú zodpovední predovšetkým naši politici najmä tí, ktorí zničili mnohé podniky fungujúce z bývalého režimu a ktoré dokázali za asistencie západného kapitálu zničiť a tak najmä v spomínaných krajoch zrušiť možnosti práce a tak donútiť národ slovenský z nutnosti sebazáchovy vybrať sa do zahraničia a hľadať hocakú menej hodnotnú prácu. Pri tom množstvo slovenských politických sprostákov a zbohatlíkov, vychvaľujú tento režim a túto genocídu za vynikajúcu, s tým, že nášmu národu bolo umožnené cestovať do zahraničia. Samozrejme manželky zbohatlíkov a politikov dosiahli výhody chodiť do zahraničia na luxusné nákupy dovolenky a ich deti posielať do zahraničných vybraných škôl s podporou štátu. Toto propagujú pre náš národ a vymývajú mozgy našej mládeži, ako dobre im pomohol dnešný režim,, súčasný kapitalizmus, ktorý zobral prácu tisícim ľudí najmä v regiónoch Stredného a Východného Slovenska.
Tento stav po štrnganí kľúčov na námestiach nám priniesol práve tak vytúžený kapitalizmus. Je to vynikajúce však ?. že naše žienky musia chodiť do zahraničia za almužnu utierať zadky Rakušanom, Nemcom a podobne. Za ten čas aj doma niektoré ženičky robia slúžky v čínskych obchodoch, prípadne sú dlhodobo bez práce a rodiny trpia. Táto časť slovenského obyvateľstva spadá do 700 tisícovej datovanej chudoby na Slovensku. Mimo toho množstvo takýchto ľudí upadlo do stavu bezdomovectva, ktorým banky zobrali strechu nad hlavou a to je taktiež vizitka toho nášho “ zlatého“ kapitalizmu.


Choď do PYČE ty komouš jebn.tý do Severnej Kórei alebo do ruska.
Za to môžu skurven. komouši od roku 1948 kedy zničili vyspelý štát európy spolu z ruskými kurvami.


22.12.2023 8:44

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Korčok chodil na velvyslanectvo USA pre rozkazy.

Blanár prijal ruského veľvyslanca Bratčikova, debatovali o vojne na Ukrajine


22.12.2023 8:50

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Slovenčina každodenná:

Zuzanu vinia z vraždy manžela boxeristu:. že by boxera?

Takmer pol tony živých kaprov denne vypredajú, za poplatok ich zabijú a naporciujú že by naporcujú?


22.12.2023 10:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Lekár Amerického námorníctva – 937% nárast zlyhaní srdca medzi pilotmi helikópter a lietadiel po covidovom očkovaní! V porovnaní s päťročným priemerom nastal u nich v roku 2022 masový nárast srdcových ochorení:

Toto píše blbeček antivaxer ako dôkaz o škodlivosti vakcín.
Skúsim matematiku pre debilkov .
ak je pilotov v roku 2021 5 000 a úmrtnosť bola 1% 50 pilotov za 5 rokov ,ročne 10
tak v roku 2022 by pri náraste 937% zomrelo :?
ak by to bolo 0,1%
tak v roku 2022 by pri náraste 937% zomrelo:?


22.12.2023 10:35

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Egres na tvojom mieste by som za gramaticke chyby radsej nikoho nekritizoval.
To co ty si schopny napisat sa tiez bezne nevidi.


22.12.2023 11:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mishko:
Daj si tú námahu a hoď sem moje prestrašné gramatické chyby, čo sa tak strašne vymykajú úrovni motoride.


22.12.2023 11:20

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Večer keď sa zasadlo k štedrovečernému stolu, tak dedo, gazda vzal misku, poriadne veľkú, a z každého jedla do nej odobral za tri lyžice, a následne po večeri ich zaniesol domácim zvieratkám do maštale – prasiatka, koník, kravička, býk…áno, ešte v roku 1975 môj dedo za socializmu gazdoval, nechcel za svet vstúpiť do JRD (Jednotné roľnícke družstvo) a keď tak o rok urobil, tak potom stále vravieval, že mohol tak urobiť skôr…komunisti mu nič nezobrali na silu lebo na katastri ostalo všetko napísané na neho, nič z katastrálnej socialistickej evidencie nezmizlo(!), a dnes to máme po ňom my, jeho potomkovia, v rámci dedenia…, polia, pasienky, lesy…
Takže áno, takéto boli Vianoce pred „víťazným“ Novembrom 1989!


Náš Ferro vypisuje aké krásne boli socialistické vianoce:
-dedo bol "kapitalista" aj za socializmu a ferro zdedil majetky, ktoré si jeho prapradedo, pradedo a dedo vybudovali počas kapitalizmu.
kedy neboli kapitalisti tak by zdedil akurát tak veľké socialistické hovno.


22.12.2023 13:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Fakty o vesmíre z Hlavných sračiek:

Čo sa stane, ak si prdneš vo vesmíre?

Po prdnutí sa jednoducho prd nepohybuje, pretože tu nie je žiadna gravitácia a ani ovzdušie.


Prečo je vesmír čierny?

Pretože väčšina vesmíru je prázdna, nenachádza sa tam nič. Dokonca ani svetlo. Z teoretického hľadiska je možnosť, že v diaľke svetlo je. Naše oko ho buď nevidí, alebo sú svetelné vlny vzdialené stovky svetelných rokov ďaleko.



22.12.2023 16:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj vám sa pri slove zbojník vynoria v hlave obrazy z kultového filmu Pacho, hybský zbojník? Alebo si skôr spomeniete na školské časy a slávne literárne dielo Zbojnícka mladosť? Či nebodaj si začnete pospevovať melódie z legendárneho muzikálu Na skle maľované? Asociácií so zbojníctvom je neúrekom, čo je jasný dôkaz, že tento fenomén zanechal v slovenskej kultúre nezmazateľnú stopu.

Všimol som si.
Hlavne po voľbách.


22.12.2023 18:54

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Prišiel december 2023 s vražedným vyčíňaním vraha s dlhou zbraňou na Karlovej univerzite v Prahe. Hoci už nepôsobím v slovenskom vysokom školstve, moje presvedčenie o správnosti nosiť strelnú zbraň na akademickú pôdu v súlade zo zákonom zostáva nemenné. Ak by sa na Filozofickej fakulte našlo pár pedegógov alebo študentov s legálnymi pištolami a s trochou odvahy, bárs aj s minimom streleckých zručností, dokázali by čeliť ozbrojenému šialencovi a straty na životoch by možno boli menšie.

Veľké hovno. Ak by stál proti útočníkovi so zbraňou tak by si sa naskôr posral od strachu.
Toto je presvečenie každého obhajcu a snívajúceho o nosení zbrane na obranu.
Svojho času po sebe v bare v Blave začalo strielať tuším osem mafiánov. Na vzdialenosť cc 5 -10 m. Jediné zranenie bola strela do riti plaziacemu sa posranému od strachu stašnému mafiánovi.A to tam policajti našli skoro 40 vystrelených nábojníc.
Ale snívajte s nami.
Viac ako 75% slovákov, ktorí odmietli bojovať so zbraňou boli držitelia zbrojných preukazov.


22.12.2023 21:34

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

liptakpeter.blog.pravda.sk/2023/12/22/taky-obycajny-lib...

Zoznam masových vrahov len v čechách za éry socializmu, kde nemohol mať nikto legálnu zbraň .Koľko by ich bolo ak by tbrane boli legálne??????????????

cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_českých_masových_vrahů


23.12.2023 11:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Krásne vybudovaný socialistický blahobyt po 70 rokoch.

Kubánci musia počítať s tým, že buď sa zvýšia ceny pohonných hmôt a elektriny, alebo vláda zníži prídely základných potravín, informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na piatkové vyhlásenie vlády a prezidenta Miguela Díaza-Canela, podľa ktorého si ťažké časy vyžadujú takéto opatrenia.

Kubánska vláda očakáva, že hrubý domáci produkt v tomto roku klesne o jedno až dve percentá. Okrem toho inflácia dosahuje 30 percent.

Práve hospodárskymi ťažkosťami odôvodnil plánované opatrenia premiér socialistickej krajiny Manuel Marrero. Podľa neho existuje možnosť, že buď vláda zvýši ceny benzínu, elektriny a plynu, alebo zníži množstvo potravín a ďalších základných potrieb, ktoré sú pre Kubáncov na prídel.

Hospodársku situáciu komplikujú ťažkosti vo výrobe cukru a predovšetkým v cestovnom ruchu.


23.12.2023 15:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Whisky, koňak či tequila obsahujú väčšie množstvo tzv. kongenérov, látok, ktoré vznikajú počas fermentácie alkoholu, a ktoré opicu zintenzívňujú. Kongenéry sa ničia destiláciou, preto ich najmenej obsahujú práve vodky – dobre preto urobíte, ak si zvolíte takú, ktorá je niekoľkonásobne destilovaná, ako napríklad Russian Standard.

kažý JEDEN alkohol vypálený aj zo sprostej slovenskej hlavy JE ČÍRY.
Farbu whisky, koňak a bourbon získavajú z drevených sudov, v ktorých zrejú.
Ak dám vodku do dreveného suda v ktorom zrelo porstké tak bude mať farbu WHISKY.

Vodka sa destiluje viac krát aby nemala hnusnú chuť.

Ale možno sa (určite sa). mýlim, pretože na pánka z Hlavných sračiek predsa nemám.


23.12.2023 16:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

“Zmeníme verím, že čoskoro rokovací poriadok parlamentu tak, že pozmeňujúce návrhy poslanci v pléne nečítajú, len sa zverejňujú písomne a na webstránke parlamentu. Blokovanie parlamentu 7 hodinovými čítaniami telefónnych zoznamov potom už nebude možné, informoval v sobotu na sociálnej sieti minister Tomáš Taraba.

“Je to nevyhnutné urobiť, nakoľko onedlho prídeme so sériou dôležitých zákonov, ktoré výrazne zlepšia aj podnikateľské prostredie, aby sa opäť naštartovali investície a hospodársky rast. Rast hospodárstva je najlepší konsolidačný balíček, nakoľko zvýšená ekonomická aktivita zvyšuje príjmy štátu a zvyšuje príjmy zamestnancov.


Mám dojem, že Taraba chce byť šéfom galaxie.


23.12.2023 16:20

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Katolícki biskupi v Poľsku vylúčili možnosť požehnania “zväzkov osôb rovnakého pohlavia”, ale zostávajú otvorení požehnaniu osôb s homosexuálnymi sklonmi, len ak “žijú v úplnej abstinencii” sexuálnych aktivít, informuje CNA

Som za aby farári a biskupupi nej.bali miništrantov.


24.12.2023 11:23

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

"Ferro" sníval o socialistických Vianociach:
Vianočné sviatky na Kube majú za sebou pestrú minulosť. A to aj v ekonomicky lepších časoch. Bývalý vodca Fidel Castro pôvodne označil svoju revolúciu za ateistickú a v roku 1959 vymazal tieto sviatky z kubánskeho kalendára.

Potravinová situácia na komunistami riadenom ostrove je však počas tohoročných sviatkov pre mnohých zlá. Inflácia zdvihla ceny aj základných položiek, ako sú vajcia, zatiaľ čo platy štátnych zamestnancov stagnujú.

Produkcia bravčového mäsa, ryže a fazule, ktoré by nemali chýbať na tradičnom sviatočnom stole, klesla v roku 2023 o 80 percent.


Niet nad socialistické hospodárstvo. Kam sa hrabú imperialisti a kapitalisti.

Kríza podnietila rekordnú migráciu. Americké úrady za uplynulé dva roky zaznamenali takmer pol milióna kubánskych imigrantov.

A ja že na Kubu odišlo pol milóna "Ferrov" marečkov a Bratov za Bratov zo Slovenska.


24.12.2023 13:55

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bolo by načase tento zemepisný útvar prestať nazývať Ukrajinou ...

Štát, ktorý na príkaz USA, dobrovolne dopustil občiansku vojnu / 2014 - 2022/ a vyvolal vojnu proti Rusku


namiesto ponožiek, kravaty a pyžama by si mal nájsť pod stromčekom lístok na vlak o Moskvy.


25.12.2023 9:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo.php?fbid=305528219138799...


25.12.2023 16:21

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Len totálne vymletý komouš si dá vianočný sveter s Marxom.

www1.pluska.sk/gal/spravy/z-domova/namiesto-deda-mraza-...


25.12.2023 21:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ozval se zvuk motocyklu.
Rozkaz znel jasne.


27.12.2023 8:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bývalý prezident Policajného zboru Tibor Gašpar ostáva pre premiéra a šéfa Smeru-SD Roberta Fica jedným z najvážnejších kandidátov na post riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS).

A bude dokonáno.


28.12.2023 7:50

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Video izraelskej armády šokovalo: Medzi granátmi a samopalmi Hamasu trónila košická EČV


Izraelská armáda zverejnila video z objaveného arzenálu zbraní Hamasu. Je medzi nimi aj slovenská EČV - značka na auto z Košíc.


28.12.2023 17:12

Re: Svedkovia Matovičovi

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: Už sme vzor aj pre Slovensko :-)))
imgbox.com/x0QH3Wo1


28.12.2023 20:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Porno?
NO.


28.12.2023 21:02

Re: Svedkovia Matovičovi

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2:
Pozri obrázok


29.12.2023 8:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
No mám obavy aby Huliak a Taraba nerobili opak.
Jedine, že by sme natierali asfalt a betón na "zeleno".


29.12.2023 10:31

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruský mudráčik:

V 80. rokoch “železná päta” drvila najmä stredné triedy Latinskej Ameriky a najvyspelejších krajín Afriky – štrukturálne reformy MMF v Latinskej Amerike zničili takmer celú starú strednú triedu tohto regiónu. A v 90. rokoch išli pod nôž aj stredné vrstvy bývalých socialistických krajín: ak na prelome 80. a 90. rokov žilo vo východnej Európe (vrátane európskej časti ZSSR) pod hranicou chudoby 14 miliónov ľudí, v roku 1996 to bolo už 168 miliónov!

V komoušskej časti európy bola hranica chudoby 145 US dolárov.
A teraz v bývalej komoušskej časti európy je hranica 450 US dolárov.
A v Rusku je hranica 220 US dolárov.


29.12.2023 11:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocárovi námestníci:


Video: www.youtube.com/watch?v=E8GP_cxvyic


29.12.2023 11:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Huliak je bud ťažký psycháč alebo pablb na pohľadanie.
Chce strielať medvede pretože sú to šelmy aby nelovili ľudí.
Chce strielať medvede pretože žerú mravce a potravu hlucháňovy a takto che chrániť hlucháňa.


Video: www.youtube.com/watch?v=PlZqDDqA7Eg


29.12.2023 20:42

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto sa dá vôbec komentovať?
Jedine tak v lekárskej správe od psychiatra.
"Ferro"

Táto nová vládna garnitúra musí nabrať odvahu a zverejniť všetky depeše, ktoré Slovensko za ostatné takmer 4 roky dostalo!
Je potrebné odtajniť v plnom rozsahu všetky príkazy a usmernenia, ktoré prichádzali za ostatné 4 roky z Washingtonu, Bruselu, WHO…, na úrad Vlády SR, do kancelárie Predsedu Parlamentu SR a samozrejme, aj odtajniť v plnom rozsahu všetky príkazy, usmernenia, ktoré pristáli na stole Čaputovej!!!


A čo takto zverejniť všetky príkazy a usmernenia ktoré chodili z Moskvy od roku 1945 do roku 1990 a aj potom.


29.12.2023 20:53

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo/?fbid=691739006424156...

Nezabudnite mu dať hlas "šimkovičovci, huliakovci a kotlárovci.


30.12.2023 12:00

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak ako na Slovensku aj v Rusku riadili štát neziskovky.
Tak ako v Rusku aj na Slovensku komouši idú zlikvidovať nepohodlné organizácie:

За 2023 год Минюст признал 50 новых организаций «нежелательными» в России, это более чем в два раза превышает показатель 2022 года, когда в реестр внесли 23 НКО,


30.12.2023 21:44

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

SNS odmieta opozičnú kritiku voči vzniku ministerstva cestovného ruchu a športu
Strana verí, že turizmus a šport dokážu do ekonomiky priniesť miliardy eur a zdvihnúť zamestnanosť.


Neviem prečo si z Danka robia srandu.
Ročne príde na Slovensko miliarda turistov.
Pozrieť sa na najväčšieho pablbca na svete.


01.01.2024 12:51

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

[i]Slovensko v 2024 speje ku pokojnému spoluvládnutiu ľavicovej a národnej vlády, ľavicového a národného parlamentu a ľavicového a národného prezidenta. Daj Boh, aby do toho niečo zlé neprišlo. A aby sme si my Slováci mohli aspoň na tri-štyri rôčky trochu vydýchnuť.[/i]

Vydýchávali sme si tu 12 rokov pod vedením zemepána.
Zemepán a spol si už vydýchol, keď si zase zabezpečujú beztrestnosť rozkrádania ako práví národovci krdli a budú zase krádnúť z národného.


02.01.2024 17:50

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kvóty, ktoré od roku 2016 zabezpečujú zastúpenie slovenskej hudby v domácom rozhlasovom vysielaní, by mohli dostať v budúcnosti podobu univerzálneho nástroja podpory slovenskej kultúry a umenia. Ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS) potvrdila, že jej rezort bude v tejto oblasti iniciatívny.

A minimálne 350 krát za deň budeme počúvať huslistov z Očovej.


02.01.2024 18:11

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Peter, vaše narodeniny sa už blížia!
Ľudia vyzbierali 5,4 miliárd € (EUR) na Facebooku a Instagrame.


A kúpim si vás všetkých.
Dostanem 5 400 000 0 0 0,-EUR ako darček na narodeniny.


02.01.2024 20:44

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: Mishko: Dúfam, že nemáš žiadne pochybnosti o pravopise a gramatike tunajšieho pravidelného prispievateľa, ktorému komunistický režim zahatal cesty k dosiahnutiu akademického titulu :-~


02.01.2024 20:51

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hmota nie je žiadna tuhá látka, ako sa domnievame, ale je to v skutočnosti určitý druh žiarenia, ktorý vznikol ochladením a zhustením prvotného žiarenia Pánovho Svetla. Hmota je žiarenie menej živé a menej pohyblivé, ako je tomu vo vyšších úrovniach, nachádzajúcich sa bližšie k Stvoriteľovi, ale aj napriek tomu je to stále len žiarenie.

Jeff:
Je mi to jedno. Moje pravopisné chyby ( robím ich) sú niečo ako to žiarenie opísané vyššie .
Tvrdenia do "luftu" sú len také žiarivé hmoty.


02.01.2024 21:00

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: egres2: ;-)


03.01.2024 14:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vučič a srbskí vlastenci dali Západu a jeho liberálno-progresívnym slniečkárskym kolaborantom opakovane riadne po papuli…A to všetko napriek masívnej mediálnej podpore a napriek každodenným kraválom opozície v belehradských uliciach…Opozícia najprv volala po opakovaných voľbách. Keď ale prieskumy signalizovali, že znovu prehrá, – tak vyhlásila ich bojkot. Chabé maskovanie prehry, len čo je pravda.

Srbi si dali po papuli jedine sebe.
Tak ako tento rok Slováci.


03.01.2024 14:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bukovský by mal vstúpiť do politiky. Jednoznačne na to má. Dozrel nám
ako víno...Bol by z neho minister zdravotníctva ako lusk.


Samozrejme. Dnes je podmienka na štátne funkcie byť antivaxerom.


03.01.2024 17:59

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: egres2: Po papuli sme si dali to je fakt. No nebolo v tomto roku ako uvádzaš, ale v roku minulom 30 septembra :-~


03.01.2024 21:05

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jeff:
Ja sa mám tak strašne dobre že nevnímam ako roky plynú.


04.01.2024 19:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rok 2024 bude veselýýýýýýýýýýýý

www.facebook.com/photo/?fbid=694769436121113...


04.01.2024 19:09

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak to by bol asi prvý prezident na Sk ktorý bude potrebovať tlmočníka do slovenčiny.


05.01.2024 7:25

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Kpt. Plg. Stožiar Stožiarovič...Ještě větší blbec než jsme doufali :-O


05.01.2024 8:57

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zmeny v polícii pokračujú: Nový policajný prezident potichu vymenil šiestich z ôsmich krajských šéfov

Do vedenia sa vracajú ľudia, ktorí krajom šéfovali počas minulých Ficových vlád.


Ešte sa niekto čuduje?????????


05.01.2024 9:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pani " JA ministerka" bude určovať, čo budeme počúvať v rádiu a čo budeme pozerať v telke a aké knihy budeme čítať.

Nie je to komouška ale tupá py.a.


06.01.2024 10:59

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: egres2: Môžeme teda očakávať, že dosadí aj bývalého prívrženca, podporovateľa a kamaráta Černákovcov Mariána Slobodníka :-~


06.01.2024 14:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jeff:
Viem skoro všetko ale toto neviem :'(


06.01.2024 17:39

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: egres2: V dobe vyčínania mafie na SR sa černákovcom staral o vozový park istý Jozef Š. (terajší majiteľ autosalónu Mazda v BB. Firma je písaná na jeho priateľku) ktorý si nejaký ten rôčik odsedel tiež a po návrate zo "zariadenia" bol zapletený "okrajovo" do vraždy primátora Poltára, ktorému mal vybaviť nákup luxusného vozidla BMW zo zahraničia za jedno mega vtedajších korún, ktoré mu boli vyplatené dopredu. Pri preberaní vozidla na odlahlom mieste nedaleko Poltára neznámy strelec objednávateľa zastrelil a Jozef Š. obišiel s prestreleným ramenom. Vyšetrovací tím po určitej dobe prípad odložili s verdiktom, že páchateľ je neznámy a tak to aj ostalo. Tento Jozef Š. daroval práve tomuto krajskému riaditeľovi motocykel HD V-Roud, čo bolo tiež predmetom rôznych úvah ako v spravodajstve TV novín, tak aj v týždenníku Plus 7 dní. Nakoniec bol tento krajský riaditeľ uprataný ako policajný pridelenec v Chorvátsku a od tej doby o ňom ani srnky netušia :-(

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Jeff (06.01.2024 17:40)


06.01.2024 18:04

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jeff:
Si normále encyklopédia na dejiny usmernenej mafie na Slovensku. :-O


06.01.2024 20:58

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na svojich cestách vidím len pomalý, ale veľmi zreteľný úpadok našej “vyspelej” západnej civilizácie. Žiaľ, nielen na mojich cestách po vzdialených krajinách, ale aj na mojich cestách po Európe. Pomaly, ale isto si nechávame ukradnúť našu identitu, našu kultúru, našu históriu, naše tradície a nechávame extrémistické menšiny a ľudí bez úcty k ľudskému životu rozhodovať o väčšinovej populácii.

Český kok.tko (nejaký rybár) má smolu. Keby žil za komoušov tak by sedel doma na riti a videl hovno.
A ke'd mu niekto kradol tradície - Na Vianoce nesmel chodiť Ježiško, identitu - rozkazovali nám komouši z Kremla a žiadnu sme nemali, kultúru - všade len socialistický realizmus a len povolené knihy a filmy, rozhodujú menšiny - rozhodoval jeden komouš z Kremla.

Smer S. Kórea alebo Rusko......


07.01.2024 14:29

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pán Danko dnes.

Pani redaktorka. Ja mám hlboké analitické myslenie.
Nesmie existovať na Slovensku žiaden NEZÁVISLÝ úrad.
Ministerka kultúry si má robiť čo chce a nie je možné aby ju niekto kontroloval.

:-O :-O :-O
Ministerstvo športu zarobí do štátnej kasy MILIARDY eur.
V Maďarsku bude šachový turnaj na ktorý príde 2500 ľudí a to prinesie Maďarsku miliardy.
:-D :-D :-D
Usporiadanie tunaja - 150 000 eur
Útrata každého návštevnika včetne ubytovania, stravy a lístkov na turnaj -150 eur x 2500
Odvod štátu na daniach a DPH - 8500 EUR[/i]

Ani matika mu nejde.


[i]Ministerstvo cestného ruchu. :-D :-D :-D :-D


Nedeľná chvilka debílka.


07.01.2024 16:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Občania sa dobrovolne bez akejkoľvek organizovanej podpisovej akcie počas sviatkov chodili masovo podpisovať na petičné hárky pretože si nesmierne želajú za prezidenta Danka.
Povedal Danko.

A pravda?

„Vážení kolegovia, bol som poverený oboznámiť Vás a požiadať o spoluprácu pri zbieraní podpisov občanov na petičný hárok, ktorí navrhujú na funkciu prezidenta SR v prezidentských voľbách, ktoré sa budú konať v roku 2024 kandidáta JUDr. Andreja Danka.
Naša Okresná organizácia má vyzbierať minimálne 800 podpisov do 10 .januára 2024, takže každý z našej členskej základne vyzbiera min. 80 podpisov.



07.01.2024 18:43

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tomu sa hovorí, že je to "charakter".
Pozícia ministra je kua motivácia.

www.facebook.com/photo.php?fbid=7250963898315866...


08.01.2024 7:59

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto by malo byť na etikete Borovičky.

www.facebook.com/photo.php?fbid=758690633037357...



Dôvod úpravy: www.facebook.com/photo.php?fbid=122105250584172309...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (08.01.2024 8:01)


08.01.2024 8:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Chudák " Ferro".
3 roky píše v blogu len o Čaputovej.

Čaputovej politickému úpadku a jej, čoraz menšej a menšej politickej opodstatnenosti, sa budem venovať minimálne do 15.6.2024, do 12:00 hod.
Zasvätený občan-volič SR presne vie, aký je to pre SR z politického hľadiska významný dátum a hodina!


A skončí ako Markovič.
Odišiel Mečiar - skončil slávny komik Markovič . Nezobrali ho ani hlásiť odchody a príchody vlakov.


08.01.2024 9:15

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Po mesiaci na Kube by ho to " No pasaran" rýchlo prešlo.
www.humno.sk/2022/06/co-je-to-elektrickovy-laket-aky-je...


08.01.2024 11:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pablb na blogu tvrdí, že komouši postavili na Slovensku skoro 90% všetkých fabrík a závodov.
Medzi inými menuje:

Závod MDŽ v Bratislave.
Brány textilnej továrne Danubius sa pre záujemcov o prácu v bývalom Rakúsko-Uhorsku otvorili v roku 1909.

Sklárne Lednické Rovné:
Skláreň založil v roku 1892 podnikateľ Jozef Schreiber ako poslednú a najväčšiu skláreň viedenskej spoločnosti Schreiber und Neffen, ktorá mala na svoju dobu najmodernejšie technické vybavenie. Skláreň v Lednických Rovniach je najúspešnejšia slovenská skláreň v histórii.

Makyta v Púchove:
Okresný úrad v Žiline 2. apríla 1939 povolil činnosť a zároveň vydal živnostenský list firme „Prvá slovenská továreň odevov, úč. spol. Bratislava“, ktorá začala výrobu so 150 zamestnancami v budove bývalého Melantricha v Žiline začiatkom septembra 1939. V roku 1941 už firma zamestnávala 300 ľudí a mala vlastnú obchodnú sieť 9 predajní, ktorá sa o 4 roky rozrástla na 120 predajní. Rozvoj výroby si vyžiadal väčšie výrobné priestory. V roku 1944 odštartoval svoju činnosť veľmi moderný a rozsiahly odevný závod v Púchove.

Chemické závody J. Dimitrova:
1873: jedna z tovární medzinárodného podniku Alfred Nobel & Co. [doslova: Alfred Nobel a spol.] so sídlom v Hamburgu (v roku 1876 premenovaného na Dynamit-Aktiengesellschaft, vormals Alfred Nobel & Co. [doslova: Dynamitová účastinná spoločnosť, bývalá Alfred Nobel a spol.], skratka DAG)

Atď.
35 rokov po 1948 sme žili z fabrík, ktoré vybudovali kapitalisti a NIE VYJ.BANÍ komouši.

A to píše ako obhajobu komoušizmu...
I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR
Vypleniť komouša ako bolševníka. Ak sa jeden uchytí tak zaserie celú krajinu.


08.01.2024 16:34

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

S odstrelom medveďov v intravilánoch obcí budú pomáhať policajti


To bude postrielaných dedinčanov.
Len sprosté tupelo môže povoliť strielať dlhou guľovou zbraňou alebo útočnou puškou v obci.


09.01.2024 13:57

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Úplatkár a pablb Lipták:

Proti americkým lúzrom na čele s karikatúrou človeka potkýňajúcim sa bludárom Bidenom, a ich metastázam liberálneho zla do Európskej únie a na Slovensko, ktoré symbolizujú toxické osoby Leyenová s Čaputovou a ich choré homofóbne myslenie, proti týmto zločincom, tu a teraz opäť pri nás stoja slovenské ľudové rozprávky a svojou krištáľovou čistotou sú nám na dobrej pomoci. Len sa nebáť a jednať tak, ako nám kážu!

Musíme brať vážne silné predpovede Nostradama a baby Vangy, že záchrana dnešného chorého sveta vyjde zo Slovenska. Prečo?

Tak ako ženy si majú robiť samovyšetrenie prsníkov tak by si mal urobiť samovyšetrenie či niektorá z troch mozgových buniek už neodumrela.


09.01.2024 17:28

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Slovenské ľudové rozprávky svojou kryštálovou čistotou sú nám na dobrej pomoci. Takže takáto záchrana vyjde zo Slovenska.
ibb.co/n8b40wp


09.01.2024 18:19

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak som zamyslel, aj to sa môže stať. Nie tak dávno a myslím, že aj tu sa to preberalo, naši vlastenci a hrdý Slováci sa hromadne vzdávali brannej povinnosti. Teraz tak ako Mareček jasne povedal, vlastenci sa vzopreli, vstali a zvolili najvlasteneckejšiu vladu. Predpokladám, že všetci tý odhlasení vlastenci sa teraz spätne a hrdo prihlasujú k obrane vlasti telom aj dušou. Alebo tak ako vždy si nasrali do huby?


09.01.2024 19:39

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Profesor Danko x krát obhajoval ministerstvo športu s poukazovaním na Maďarsko, koľko iliárd vraj na športe zarába a sľubuje že aj na Slovensku jeho ministerstvo prinesie do štátnej kasy miliardy EUR.

Maďarsko kandidovalo na usporiadanie ME žien spolu s Rakúskom a Švajčiarskom, no začiatkom minulého roka oznámilo, že pre nedostatok financií vie zorganizovať iba zápasy v jednej základnej skupine, aj to v Debrecíne.

Nejako to Maďarom nevychádza. A to mali turnaj v šachu. :-D :-D :-D :-D :-D


09.01.2024 19:49

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Danko tentokrát hovorí pravdu. Akurát že vo forintoch. 2,6M eur je predsa 1 miliarda forintov. On predsa nemôže zato, že Maďari nemajú eurá ale forinty a možno to ani nevie.


10.01.2024 10:19

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Náš pán premier Slovenska:

nazory.pravda.sk/analyzy-a-postrehy/clanok...

Ani jedna myšlienka ani jedna veta ani jedno slovo nie je z jeho hlavy.
Je to znôška fráz do posledného písmena prebraná z Puťocárových prejavov.
Skôr ako slovenského premierá mi to pripomína vodcu Bieloruska.
Svoloč.......


10.01.2024 12:23

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ficozemepán skáče ako tajtrlík aby sa Ukrajne neposielali zbrane, pretože to predlžuje vojnu.

Ministri zahraničných vecí 47 krajín v spoločnom vyhlásení odsúdili severokórejské dodávky balistických rakiet Rusku. Uvedené vyhlásenie bolo zverejnené na oficiálnom webe ukrajinského ministerstva zahraničných vecí a podpísali sa pod neho predstavitelia USA, Veľkej Británie, Austrálie, Nemecka či Kanady. Severokórejské dodávky zbraní do Ruska odsúdili takmer všetky členské štáty Európskej únie, výnimkou boli akurát Maďarsko a Slovensko.

Komoušská špina. Komoušské kórejské rakety sú už kóšer, lebo ich striela Puťocár.


10.01.2024 12:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako môže " TOTO" mať volebné právo?????

Podle velmi silně podhodnocených čísel zemřelo po celém světě v důsledku aplikace genových injekcí asi 17 milionů lidí. Do tohoto počtu se samozřejmě nepočítají jedinci, u kterých bylo úmrtí spojeno s něčím úplně jiným, velmi oblíbeným zástupným důvodem je tzv. „long covid.“

Cca 6,3 milóna zomrelo na covid a 17 miliónov na vakcínu.


11.01.2024 12:26

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dankov a Tarabov nový riaditeľ TANAPU bol v roku 2014 právoplatne odsúdený za pytliactvo.
Zastrelil chráneného vlka.
za prvé: Nominant musí byť buď vyšetrovaný zo spáchania trestného činu alebo ešte lepšie odsúdený.
za druhé: Musí zabezpečiť, že sa budú porušovať všetky zákony v prospech dankovej pablbárskej bande tupelov.

Pán ficopán vykrikuje pred voľbami ako chce viesť štát pre blaho občanov.
Po voľbách verejne vyhlásí, že on bojuje o MOC.
Súdnemu je to jasné od začiatku len tupelá hádzali volebné lístky ako jalovatí.


11.01.2024 13:16

Re: Svedkovia Matovičovi

krampus
 Geriatrik 

Ikona

..... len tupelá hádzali volebné lístky ako jalovatí. ....
PRESNÉ !


11.01.2024 14:34

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší svetaznalý národovec:

Slovenská zástava má tri farebné pruhy, ktoré nás spájajú s našimi slovanskými bratmi Rusmi ale aj Srbmi a Slovincami. Nemá nič spoločné so zástavou pani Plavákovej, pána Grolinga, pána Kišša, pani Cigánikovej…Nie je to dúhová zástava. Ak ju títo spomenutí ľudia držia v rukách, iba ju špinia. Nech si na svoje protivládne prajdy vezmú iné zástavy. Nech sa nehanbia – nech sa ozdobia vlajkami z Česka, modrými látkmi z Bruselu, prečiarknutými symbolmi Londýna, uterákovitými symbolmi z Izraela či pyžamo-zástavami USA. Nech sa plne prejavia a nech nad ich hlavami zaveje cudzokrajná alebo dúhová vlajkosláva.

Panárodovec obyčajný (vulgaris) nemá ani šajnu, že je to pôvodne holandská trikolóra, ktorú narhol ako zástavu cárskeho rusa Peter veľký.
Samozrejme, že slováci ju od cárskeho ruska prebrali ako " všeslovanskú".


11.01.2024 15:58

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dnes by mal prezident Gustáv Husák 111 rokov. Jedni ho milujú, jedni ho zatracujú. Dôležité je, že niečo vytvoril a po sebe zanechal," doplnil Danko.

Husáka označil za jednu najvýraznejších osobností. „Mal ťažký život, urobil aj mnoho chýb, ale to, čo zanechal, z toho žijú aj dnešné generácie,“ uviedol šéf SNS, ktorý posledného komunistického prezidenta ČSSR oslavuje dlhodobo aj na svojich účtoch na sociálnych sieťach a radí ho medzi svoje najobľúbenejšie osobnosti slovenskej histórie


Tupelo Danko. To ty tak žiješ z toho čo Husák vytvoril, tvoj fotek ako komouš nahrabal.


A takýto sú moji najoblúbenejši tupci:

sústruh, a tmavé svetlo. Zrejme ste Husáka ako prezidenta nezažili. Bol to skutočný politik, nie ako tí terajší. Presadil, že za prezidenta po dlhej dobe bude v Československu prezident Slovák. O čo sa týka toho obdobia. V tej dobe sa postavilo veľ fabrík nových nemocníc. Pán Šatan minule vysvetľoval prečo nemôžu byť MS v hokeji na Slovensku, pretože všetky zimné štadióny boli postavené v tej dobe. Elektrárne, vodné kaskády na Váhu. Za dobu vládnutia niečo viac ako 30 rokov to porevolučné vlády rozpredali do zahraničia Za Husáka mala ČSSR dlh 10 miliónov KČS, dnes má Slovensko miliardové dlhy v EURO a niekoľko tisíc bezdomovcov, stovky tisíc ľudí n hranici biedy ale alebo už v biede. Prajem ti pevné zdravie v Novom roku 2024.

A v Nemecku, Francúzku mali nemocnice z 18 storočia, ani jeden zimný štadión, fabriky ešte z dôb doby parnej a niečo aj z doby železnej.

Tupelá.......exportné. Chce se mi zvracet. I-GRR


11.01.2024 16:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Decembrové obvinenie poslanca Smeru a exšéfa polície Tibora Gašpara a oligarchu Norberta Bödöra sa týka odpočúvania kaviarne v centre Bratislavy.

Odpočúvaná totiž bola kaviareň Café u Krajniaka, ktorú vlastnil Milan Krajniak, neskorší minister práce. V malej miestnosti tam podľa obvinenia pred rokmi ktosi namontoval niekoľko nahrávacích zariadení. Polícia hovorí, že boli nelegálne.


Je už každému jasné prečo Ficopán hovorí, že Gašpar bude najlepším. riaditeľom SIS??????????

Budeme ako v Moskovskom metre, kde je na každej stanici namontovaných viac ako 1 000 nahrácích mikrofónov.


11.01.2024 16:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

[i]Ženu náraz odhodil približne 10 metrov od miesta nehody. Záchranári ju na mieste resuscitovali, no žena zraneniam podľahla a lekár musel konštatovať exitus," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky.

Za volantom mal sedieť Roman Reguli. Má ísť o vysokého postaveného funkcionára ministerstva vnútra.

Len taký ceruzkový výpočet .Ak mala babka cca 55 kg tak musel ísť minimálne 75 -80 km/h


11.01.2024 21:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Minister zahradnických, zasranických vecí.

www.facebook.com/zomriofficial/


12.01.2024 9:23

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tupelo slovenské exportné:

Kauza riaditeľa Olexu z TANAP odhalila zbabelosť, pokrytectvo, faloš. Tie šialené a meravé tváre v dave diskutérov s výrazom absolútnej myšlienkovej prázdnoty a názorovej poslušnosti. Bez štipky snahy o čítanie s porozumením. Opakovaním vzájomne odpočutých mantier potláčajúc kritické myslenie. Ale s túžobnou snahou dať najavo jeden pred druhým opovrhnutie. Pretekať sa v čo najvulgárnejšom, najhanlivejšom odsúdení pytliaka Olexu a nechtiac tak uzkázať zvrátenosť vlastnej mysle a duše.

Zvrátené mysle zbabelo a pokrytecky kritizujú fakt, že riaditeľ Tanapu .Ochranca prírody, zvierat a rastlín je pytliak.
Tie šialené tváre nedokážu pochopiť, že Dankove tupelá, hoaxeri a kriminálnici majú morálne aj iné práva aby boli v štátnych funkciách a kšeftovali z lesmi, vlkmi, medvedmi a emisiami.


12.01.2024 12:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo?fbid=699297862334937...

Takto a na takom mieste trafiť stĺp?
Jedine že mal Danko v sebe " Národné menu" 5 pív a 3 borovičky.

Dôvod úpravy: A náš slávny prezident???
Incident potvrdil aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas). „Policajný prezident ma ráno informoval, že sa stala nehoda podpredsedovi národnej rady. Nedošlo k žiadnemu ohrozeniu ani života, ani zdravia iných obyvateľov, ani nejakej škode na majetku,“ uviedol Šutaj Eštok.

Tupelo:
Prišlo dokonca ku škode :

Dopravná nehoda
(1) Dopravná nehoda je udalosť v cestnej premávke, ktorá sa stane v priamej súvislosti s premávkou vozidla a pri ktorej
a) sa usmrtí alebo zraní osoba,
b) sa znefunkční cesta alebo všeobecne prospešné zariadenie alebo


Trafil som stĺp, no a čo, všetko zaplatím, som poistený, nie je to žiaden problém.

(1) Účastník dopravnej nehody je osoba, ktorá sa priamo aktívne alebo pasívne zúčastnila na dopravnej nehode.
(2) Účastník dopravnej nehody je povinný
a) ohlásiť dopravnú nehodu policajtovi, NEOHLÁSIL
b) poskytnúť podľa svojich schopností a možností zranenej osobe prvú pomoc a bezodkladne privolať záchrannú zdravotnú službu,
c) urobiť potrebné opatrenia na záchranu osoby alebo majetku ohrozeného dopravnou nehodou,
d) zotrvať na mieste dopravnej nehody až do príchodu policajta alebo sa na toto miesto bezodkladne vrátiť po poskytnutí alebo privolaní pomoci, alebo po ohlásení dopravnej nehody, UTIEKOL
e) zdržať sa konania, ktoré by bolo na ujmu vyšetrenia dopravnej nehody, najmä premiestnenia vozidiel,

Tupelo porušil všetko, čo sa dalo.
By som bol zvedavý koľko by mu našli ráno promile.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (12.01.2024 12:23)


12.01.2024 15:24

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Je oveľa väčšie tupelo ako som si myslel:

Danko pre TV Joj uviedol, že nevedel, že mal na mieste činu ostať. Na otázku, prečo neostal na mieste činu uviedol, že so stĺpom nevie spísať poistnú udalosť.

To je dopravná nehoda a nie poistná udalosť.


12.01.2024 16:24

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pre nehodu podpredsedu parlamentu a šéfa SNS Andreja Danka sa začne trestné stíhanie pre prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. Generálny prokurátor Maroš Žilinka o tom informoval na sociálnej sieti

Ale veď šusťák povedal že neprišlo k žiadnej škode. :-O


12.01.2024 16:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

teraz sa ukázalo aký je to JUdr.
Danko pre TV Joj uviedol, že nevedel, že mal na mieste činu ostať. Na otázku, prečo neostal na mieste činu uviedol, že so stĺpom nevie spísať poistnú udalosť.


13.01.2024 8:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Odporný amerikanista: Klamstvo.

ahojte súdruhovia, pozerali ste ako dugin (ten s dcérou) ako prosí putina o pomoc pre predmestia moskvy? 150 000 tam už týždeň mrzne.. kedže im vytopilo obydlia.. neplánuje sa nejaká pomoc, či zbierka pre moskvu?

Slovenský národovec a rusista:Číra pravda.

a ty vieš ako Radpičová v roku 2012 spálila všetkých bezdomovcov v Bratislave? Napred ich v tuhej zime nalákala do stanov a potom stany uprostred mrazov odstránila a potom mesiac pálili mrtvoly zamrznutých bezdomovcov


13.01.2024 14:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Andrej Danko konal v dobrej viere, podľa všetkého si nebol vedomý povinnosti ohlásiť škodovú udalosť polícii. V súvislosti s nehodou, pri ktorej predseda SNS a podpredseda Národnej rady (NR) SR zdemoloval vo štvrtok (11. 1.) semafor v bratislavskej Dúbravke, to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy uviedol predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS).

Hlavný konšpirátor za SNS si nedokáže predstaviť, že by Danko požil pred jazdou alkohol.

Danko v dobrej viere, že je vyštudovaný právnik vie presne , že neznalosť zákona ospravedlňuje ako tvrdí Micheľko.
Zberba za SNS. Vždy bola, je a bude.


13.01.2024 14:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A poľovníci ešte nezačali v dedinách strielať medvede a vlkov.

V Šali pri poľovačke bol dnes postrelený jeden z poľovníkov. Podľa prvotných informácii mala strela zasiahnuť brušnú oblasť, vyjsť mala z brokovnice.


13.01.2024 14:27

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jednoznačne môžem povedať a je mi jedno, čo si kto o tom myslí, aj keby to bol rovno generálny prokurátor. Nikto nemôže obviniť p. Danka z trestného činu všeobecného ohrozenia ani poškodzovania verejnoprospešného zariadenia, nech by to boli rovno vyšetrovatelia zo skupiny Čurilovcov. Toto je môj právny[b][/b] a nie politický názor, p. Šeliga a Vám podobní právnici.
V Bruseli, 13.01.2024
europoslanec a predseda strany Slovenský PATRIOT,
JUDr. Miroslav Radačovský



13.01.2024 15:24

Re: Svedkovia Matovičovi

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

To, že bolo jeho povinnosťou po poškodení verejnoprospešného zariadenia zotrvať na mieste do príchodu polície a nehýbať s motorovým vozidlom, mu vraj už vypadlo z hlavy, lebo, ako sa vyjadril, už dlhšie ako JUDr. prax nevykonával, hlavne že pri nedávnych stretnutiach s XY novinármi, sa všade vystatoval, že jemu, superdebilizovanémuultrapablbovi, nemusí nikto nič vysvetlovať, lebo ON má viac ako 15 ročnú prax ako advokát. :-~


13.01.2024 17:11

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Každý, kto robil VP sa učil o tom.
Nie len mu zobrať ten titul PJUDr ale aj VP.
Je to vúl.


13.01.2024 17:25

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zriaďovateľom múzeí a galérií by mala odpadnúť povinnosť organizovať verejné vypočutie kandidátov na štatutára či zamestnanca riadiaceho múzeum a galériu bez právnej subjektivity. Rovnako by mali možnosť šéfov takýchto múzeí a galérií odvolať bez udania dôvodu. Vyplýva to z legislatívnych návrhov, ktoré do Národnej rady SR predložili koaliční poslanci

A pani "JA ministerka" si dosadí vetkých svojich antivaxerov, hoaxákov a sprostonárodné tupelá všade.
A bude kultúra za pietset.


13.01.2024 20:56

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ficovolič oponuje k cene Ficoho bytu:

Cena cca 500 tis. eur za byt cca 120 m2 je neprimerane vysoká.

Chudák Ficopán sa dal nachytať a strašne preplatil. Za byt, ktorý má metráž troch panelákovych trojizbákov dal neuveriteľných 500 000,- EUR.

Mohol si kúpiť byt 133 m2 v Moskve v širšom centre za 285 000 000,- Rublov. V krásnej krajine, kde si pracujúci bežne takéto byty kupujú .


14.01.2024 9:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu ďalšiu odborníčku:
Druhá z vecí, ktoré treba vydiskutovať je, či mal na mieste zostať, t. j. či šlo o nehodu, alebo nemal tam zotrvať, či šlo o škodovú udalosť – to by mali jasne povedať odborníci. Mne pripadá rozumnejšie v takej situácii na mieste zotrvať i v prípade, že šlo len o škodovú udalosť, lebo tak vodič môže vyvrátiť podozrenie, že mohol byť pod vplyvom alkoholu. Je pravdou, že ako politik by si mal dávať pozor v tomto smere dvojnásobne.
Ale zasa na druhej strane – poisťovni i magistrátu vec nahlásil, pokrivený semafor ráno vymenili, ku spôsobenej škode sa hlási a je si vedomý svojej zodpovednosti. Zrazil iba semafor.


14.01.2024 11:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo/?fbid=700460648885325...


14.01.2024 12:24

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Danko je tupelo non plus extra.
Tvrdil,( v o päť minút dvanásť) že nespôsobil škodu a preto odišiel a zároveň tvrdil že odišiel preto, že bol VEĽMI ZRANENÝ .
Zranenie je PRVÁ závažna vec, kedy sa jedná o dopravnú nehodu.
Takému advokátovi byl som nedal ani kauzu ukradnutej siepky.


14.01.2024 12:31

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

zákon č. 125/1996 Z.z.

:-P


14.01.2024 14:21

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Andrej Danko bude kandidovať v prezidentských voľbách. Oznámil to v RTVS v relácii O päť minút 12. Nazbieral už vyše 17 000 podpisov.

Aj drevená lavička má viacej sebareflexie.


14.01.2024 14:26

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Trojkok.t na nedeľu:

Včera zavítali na návštevu SR americkí kongresmani. Protificovská svorka „našich“ novinárov sa tešila, ako to teraz tí Američania Ficovi vytmavia. Ako ho sfúknu, ako ho vyhlásia za ohrozenie demokracie a pohrozia mu sankciami. Prípadne možno aj humanitným bombardovaním.
Bože, ako ich len tí americkí kongresmani sklamali ! Ukázali im, čím sa zaoberajú veľkí chlapci. A nie zakomplexovaní euroúradníci, poplatní kadejakým sorosovským lobistom. Ukázalo sa, že americkí politickí pragmatici ľahko chytili spoločnú nôtu s pragmatikom Ficom.


Prišli mu rozkázať čo má robiť ( Čaputová už končí) a Ficopán hneď chytil spoločnú nôtu.
:-D :-D :-D :-D :-D

tať čo má robiť ( áputová už končí)


14.01.2024 15:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto povie minister spravodlivosti?????????
Minister spravodlivosti Boris Susko novinárom v nedeľu povedal, že nepozná podrobnosti skutku. „Máme tu nejaký zákon o podmienkach premávky na pozemných komunikáciách, ktorý hovorí o tom, že ak spôsobíte nejakú škodovú udalosť, nemusíte vždy volať políciu. Ak to nahlásite ako škodovú udalosť, tak je to v poriadku,“ reagoval Susko. Viac to nechce hodnotiť s tým, že je to na Dankovi a orgánoch, ktoré to budú vyšetrovať.

Buď je to pako, ktorý nepozná zákony a mal by mydliť do pič. alebo je to komoušský papaláš a mal by mydliť do dvoch p.č.


| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 121878 | Včera: 208733