Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Svedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSvedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |

15.10.2023 11:45

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Marečkové vzory vo vláde:
[url=ibb.co/vD7vCQf]Pozri obrázok[/url]
[url=imgbb.com/]upload images[/url]

Dôvod úpravy:
Okrem 5G zruší aj internet, počítače a začne výrub lesov aby mal dostatok papiera. Alebo sú za tým len euríčka za drevo?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (15.10.2023 11:47)


16.10.2023 19:02

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Policajtov podľa portálu Startitup zaujímalo Huliakovo vyjadrenie, kde hovoril o tom, že LGBTI+ ľudia podporujú otepľovanie slovenskej spoločnosti. „Zakladajú teplárne a podobné podniky, v ktorých sa kumuluje teplo, kde vzniká CO2. Nechcem vidieť tie sexuálne praktiky dvoch mužov, pri ktorých CO2, siričitany a ostatné záležitosti vznikajú ako vedľajší produkt pri používaní telesných otvorov, ktoré na tieto veci nie sú vôbec určené,“ priblížil zvolený poslanec portálu dôvod návštevy z NAKA.

O tom, že "TOTO" nemá čo robiť ani s vydlami v kravíne a už vonkoncom nie v Slovenskej národnej rade nepochybuje mimo marečka asi nikto s IQ vyšším ako 25.

Psycháč z Trnavy. bude len odvar z toho, čo budú vyvádzať pakovia otvárača plniaceho pera.
Aruba.......

Dôvod úpravy: Ing.Huliak vo voľbách dostal takmer 60 tis. preferenčných hlasov. Petíciu proti nemu podpísalo 25 tis. občanov /podpisy sa nepreverovali a počet je určite nadhodnotený/. Bratislavská kaviareň sa teda bude musieť ešte trochu ponamáhať, aby sa počtom aspoň vyrovnala tým, čo Ing. Huliakovi dali dôveru….

A zase sa ukázalo a potvrdilo, že pablbov je štatisticky vždy viacej ako inteligentov.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (16.10.2023 19:04)


16.10.2023 19:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Do škalute si strká valček na ceto, aby ju neznásilnil hnuský emigrnat z Palestíny.
Ale teraz drží všetky palce palestínčanom z Hamasu, pretože zabíjajú hnusných židov a určite aj židovských fašistov.

Už to poznáme z rusko- ukrajinského konfliktu, máme tu proste informačnú vojnu. Ak Zelenskyj nevydiera a nežobre , tak nastúpia „zaručene pravdivé“ správy o barbarstvách Rusov, masakre v Buči, hromadnom znásilňovaní Ukrajiniek a iných do neba volajúcich zverstvách . Náš mainstream to s potešením uverejní , ale o teroristických útokoch zo strany Ukrajincov sa nedozvieme a ak áno, tak sú vykreslené ako hrdinské činy. To isté sa deje momentálne v konflikte Izrael– Hamas. Tí istí ľudia, tie isté štáty konflikt rozduchávajú a ťažia z neho, Informácia o príšernom zabíjaní bábätiek, ktorým vraj Hamas odsekol hlavy, sa ukázala ako výmysel. Reportérka CNN Sara Sidnerová sa ospravedlnila za túto dezinformáciu. Vraj správu prevzala od kancelárie izraelského premiéra. Napísala stručne: „Musím byť opatrnejšia vo svojich slovách a je mi to ľúto.“ Samozrejme, o tomto naše médiá mlčia , lebo sa im táto správa nehodí .A pritom na základe tejto falošnej informácie začal Izrael útok na Gazu, ktorý si doteraz vyžiadal tisíce nevinných ľudských životov. Mlčanie zapredaných médií je dôkazom pokrytectva , dvojakého metra. A účastníci bojov? Židia m
ajú zámienku , chcú mať Izrael pre seba a tak teraz majú príležitosť vyhnať Palestínčanov z Gazy. Hoci to znie kruto, ale aj existencia Hamasu izraelským politikom vlastne vyhovuje. S Palestínskou samosprávou by museli na základe medzinárodných dohôd rokovať, ale s teroristami nemusia , môžu udržať apartheid a zabíjať stovky palestínskych civilistov.

Jebnutosť slovákov brzdí rozpínanie vesmíru.
Vedci si lámu hlavy nad čiernou hmotou a čiernou energiou.
Stačí aby si prečítali komenty slovenských blogerov a mali by jasno.


17.10.2023 16:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Starosta Očovej, ktorý je zároveň funkcionárom poľovníckych organizácií, tvrdí, že skleníkový plyn oxid uhličitý, ktorý je jednou z príčin globálneho otepľovania, je „podvod a nástroj globalizmu na presadenie komunizmu s feudálnou mocou“.

Král komunista. :-O :-D

Podľa Huliaka je medveď biologickou zbraňou, ktorou chce ktosi zničiť dedinu. „Medveďa a vlka spravili ako biologickú zbraň likvidácie života na vidieku. Naše deti sa nemôžu hrať na záhradách, medveď nám zohavuje ženy a zabíja našich otcov,“ hlásal na proteste v Banskej Bystrici v roku 2021.


Asi mu medved znásilnil ženu. :-O :-D

Vo facebookovom statuse v roku 2021 o expremiérovi a predsedovi Smeru napísal, že je jedným z tých, ktorí sú zodpovední za to, že Slovensko je dnes v „takom srabe“. Status zakončil tým, že ten, kto Ficovi znova uverí, „si slušne žiť asi nezaslúži“.

No asi ano :-O :-D

V jednom zo svojich videí na Facebooku hovorí o obesení ľudí, ktorí boli za štúdiou o počte medveďov na Slovensku, a menuje v tejto súvislosti ochranára Mariána Hletka, spoluautora štúdie, ktorý bol v minulosti aj členom zásahového tímu pre medveďa hnedého. „Prostred futbalového zápasu by [ľudia] vypratali štadión cez prestávku, postavili by tam kôl a takéhoto človeka by obesili, doslovne a do písmena obesili,“ opisuje, ako by si to predstavoval, a potom ešte pridáva ďalšie detaily. „Potom by pohrabličkovali, tú mŕtvolu by niekde rozprášili v mori a pokračoval by futbalový zápas ďalej s dobrým pocitom, že sa zbavili darmožráča.“



Toto bude minister presne podľa slovenského gusta. [dobre]
Aruba.......


17.10.2023 23:22

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


17.10.2023 23:45

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


18.10.2023 7:04

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Z informácií zapísaných v Obchodnom registri (OR) SR vyplýva, že brat politika, Daniel Huliak, pôsobí ako konateľ v troch firmách spadajúcich do portfólia nadnárodného koncernu Kronospan. Na Slovensku medzinárodná spoločnosť ťaží a spracováva drevo a vo Zvolene má najväčšiu na Slovensku pílu na listnaté drevo. Ťažbu dreva pritom má pod kontrolou práve envirorezort, na čelo ktorého sa chystá zasadnúť kontroverzný starosta Očovej.

Vsjo jásno....


18.10.2023 13:19

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pán novozvolený poslanec:

My poskytneme odpovede, ale nie Vám. Kto nás bude sankcionovať za to, že neodpoviem Markíze? Nebuďte smiešni. Odpoviem divákom v TV Slovan, v Infovojne, vZvTv, Hlavných správach, Hlavnému denníku, aj Dannymu Kollarovi. :-D :-D :-D :-D :-D

Vám neodpoviem. Pretože vy klamete. Od rána do večera. Ste klamári. Dlhodobo a pravdepodobne trvale. Nebudete mať sledovanosť a peniaze budete vyhadzovať do vetra.

A ešte toto chcem povedať: pán Šimečka, ustúp…idú chlapi rozprávať. Chceš nás kontrolovať…ty? Veď my musíme najskôr skontrolovať vašu činnosť, kde sa stala chyba, že vám niekto dovolil klamať mladých ľudí o výhodách liberalizmu bez pevných pravidiel? SASka, …veď vás zaujíma iba ekonomika! Prosím vás peniaze je najvyšší cieľ? Veď vy ste zničili všetko na čom záleží. Rodiny. Deti! Každý progresívec potrebuje láskavú a precíznu regresnú terapiu.

Prosím vás čo dobré nám západ ukazuje? Čo tam vlastne ešte funguje? Banky kolabujú, ekonomiky kolabujú, po uliciach sa strieľa, ženy a deti sa vraždia, narastá kriminalita, národy sú obézne, imobilné, choré a poslúchajú na každé slovo skorumpované médiá kde vystupujú skorumpovaní politici.

Čo sa ťaháte na západ? Veď my sa neťaháme ani na východ. My sme tu, v strede Európy, v srdci, malý bohabojný národ, ktorý chce cestovať a obchodovať, ponúkať rozum, veď príde čas kedy budú oni opäť chodiť k nám sa učiť ako má fungovať zdravotníctvo, školstvo, veda! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

A vy mne idete tvrdiť, že som dezinformátor? S takouto rétorikou?

Šimečka ustúp … teraz budú chlapi hovoriť.

Kontrolovať si teraz možeš lekvár v špajzi a tváriť sa ako veľký politik. Nikto z nás nie je viac ani menej. Ani ty pani z hradu. S holou riťou si prišla, s holou riťou odídeš. Nechali by sme tu spúšť pokiaľ by Boh nevstúpil do srdca Slováka, ktorý si nakoniec dobre zvolil.
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O


18.10.2023 13:38

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Zvierata su inteligentnejsie ako ludia.

Oni si nikdy nevyberu za vodcu najvacsieho blba.


18.10.2023 18:23

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

V prípade prijatia mojej nominácie budem svoju prácu vykonávať čestne, zodpovedne a riadne tak, aby som nesklamala dôveru voličov, ktorí ma delegovali na ich zastupovanie a verím, že presvedčím mojich oponentov o mojich kvalitách a získam ich dôveru pre inštitúciu ministerstva kultúry. Mojou prvou a dôležitou úlohou bude urobiť právny audit. O všetkom dôležitom budem informovať verejnosť.
s úctou
Martina Šimkovičová
demokraticky volený zástupca občanov Slovenskej Republiky
Ale len tých momentálne zaostalých


Dôvod úpravy: A toot píše jej obdivovateľka: Zrazu sa im nepaci nominacia Martinky Simkovicovej na post ministra kulturi :-D :-D :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (18.10.2023 18:25)


18.10.2023 18:29

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

[i]Klobúk dole ako ste do zvládli a aký výsledok dosiahli, poviem úprimne že moji favoriti sú Republika a Kulturblog avšak robili ste TV Slovan rovnako kvalitnú prácu pre ľudí a počúvam aj vaše relácie, verím že Republiku v parlamente zastúpite a budete strážiť Slobodu, Ľudské práva, Mier a Zdravý rozum. Vo volebnej komisii v Martine som dohliadal aj na hlasy SNS a SMERU popri REPUBLIKE, nech sa nám darí[/i]

Dohliadal na hlasy pre SMER a SNS a REPUBLIKY????
A to asi ako????????????????????????


18.10.2023 18:31

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je posledný mesiac kedy vás prosíme o podporu. Potom to budeme ťahať my. “Každý chvíľku ťahá pílku”. Vaša Televízia SLOVAN.

Ministerka kultúry dá dotácie???????????


18.10.2023 18:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nomináciu som prijala s plnou vážnosťou. Ako bývalá moderátorka disponujem širokým všeobecným informačným rozhľadom.

Dokážem čítať z čítačky všetko čo je tam napísané. :-D :-D :-D :-D :-D


18.10.2023 20:39

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kmouši chodte do piče.


19.10.2023 11:41

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Niežeby sme už neboli, ale takto budeme ešte viac na smiech a hanbu. A to včetne Ruska ktorému by sa radi do zadku pchali, tam sa asi smiechu tiež nezdržia.


19.10.2023 12:09

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Strana SNS nomináciu Rudolfa Huliaka na ministra životného prostredia nezmení. TASR o tom informovala hovorkyňa strany Zuzana Škopcová. Hlavu štátu vyzvali, aby neprekračovala svoje kompetencie.

mala ho vemenovať. To by bol mazec.

Už se perou.......


19.10.2023 13:19

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Ta fakt nikto nikdy neuzakonil, ze ministra sme robit len clovek s vysokoskolskym vzdelanim v danom odbore? Ved takto budu ministelri hociaky sralovia, co ani citat nevedia


19.10.2023 13:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidicon.
Veď minister nemusí ničomu rozumieť.
Jedine tomu, čomu rozumie každý slováčik.
Urobiť všetko čo sa dá aby z funkcie zbohatol aj jeho rodina a kamaráti.
A zistil som jednu vec. Najväčší zlodej,podfukár, špekulant je ten, čo nevie ani písať ani čítať.
Som zvedavý ako to dopadne. >:-)


19.10.2023 18:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tu je presný príklad ako slováčik jebnutučký dokáže rozlíšiť tak maximálne kravské lajno od slepičinca

[i]Naša Ústava v časti POLITICKÉ PRÁVA, Čl. 30, v ods.(4), jasne hovorí toto – „ Občania majú za rovnakých podmienok prístup k voleným a iným verejným funkciám.“
To znamená, že Čaputová na základe tohto článku našej Ústavy, tým, že odmietla pána Huliaka vymenovať za ministra ŽP, obzvlášť hrubým spôsobom, pošliapala po ústavných právach pána Huliaka!
Lebo u neho aplikovala despoticko-diktátorským spôsobom jeho nerovnaké ústavne podmienky prístupu, v tomto prípade k pozícií ministra ŽP!!!

Ten sedliacky kokot nebol volený na pozíciu ministra .Bol volený a je poslanec SNR.
Prijebanci zo slovenska pálte do piče.


19.10.2023 22:04

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Koho mohol asi voliť tento slováčik??

Mne sa strašne páčia, tí novodobí vzdelanci, s absolvovaním 4-6 zahraničných škôl a univerzít. A keď sa spočítajú roky, počas ktorých tam akože "študovali", tak museli začať asi v 12-tich..... Niekto asi nevie, čo je to chodiť 2 roky na Harward - chodiť na prednášky, písať práce..... Potom zistíme, že ide len o akýsi korešpondenčný internetový kurz, takže môžeš naraz "študovať" aj na 4-ch vysokých školách - na konci ti dôjde mailom certifikát o absolovaní čohosi. Môj známy - elektrikár - takto absolvoval nemeckú Humboldtovu univerzitu, a "stal sa" odborníkom na burzové a finančné záležitosti. Aj s titulom. A nerozumie ani ň problematike. Viacmenej zo srandy každý mesiac odpovedal asi na 10 otázok, ktoré mu prišli mailom a formou správna odpoveď a,b,c.d.... odpovede našiel .. Gúglom :-)

On má asi vysokú šenkovú školu .


20.10.2023 8:42

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Keď sa budem niekomu vyhrážať, že ho obesím, zabijem tak sa nedopustím trestného činu nebezpečného vyhrážania ale "hyperboly"

Toto tvrdenie je reakciou na Huliakov hyperbolický opis toho, čo by podľa neho občania vidieka trpiaci inváziou medveďov urobili s ľuďmi, ktorí napísali jednu konkrétnu štúdiu o počte medveďov na Slovensku: „Prostred futbalového zápasu by vypratali štadión cez prestávku, postavili by tam kôl a takéhoto človeka by obesili, doslovne a do písmena obesili. Potom by pohrabličkovali, tú mŕtvolu by niekde rozprášili v mori a pokračoval by futbalový zápas ďalej s dobrým pocitom, že sa zbavili darmožráča.“

Piči......


20.10.2023 12:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na toto bude reagovať prostučký slováčik:

[i]Chmelárko počúvaj a nás obyčajných ĺudí napríklad zaujíma kde sa prehajdákalo tých Huliakom spomínaných 55 miliónov eur. Keď chceš chrániť korytnačky.sysla a všetko ostatné tak si založ ty svoju vlastnú mimovládku a zožeň si peniaze a zasponzoruj to zo svojho. Takto títo mimovládkarský zmrdi ojebali celý národ a teraz plačú lebo im Hulia vstúpil na otlak[/i]

Nič Huliak nezaujíma len loviť medve'dov a vlkov (komouši si z toho urobili zdroj valút do vlastných vreciek)
a ťažba dreva v chránených územiach ( najkvalitnejšie staré stromy) pre bratríčka.

Daj slováčikovu predstavu že si niekto strčil do kapsy 55 MILIÓNOV a chytí amok prečo on nie.
Svatá prostoto a sprostoto.......


20.10.2023 18:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Spomeniem len jednu perlu, aby ste si vedeli utvoriť názor o odbornosti pána Huliaka v oblasti klimatickej cyklicity: Pán Huliak povedal, že sme tu mali 4 doby ľadové a doba ľadová vie prísť do pol roka. Kvadroglaciálnu teóriu (4 ľadové doby) formuloval nemecký geograf Albert Penck v roku 1880. Dnes sme už trocha ďalej ako pred 140 rokmi, máme vrty z ľadovcov, vzorky hlbokomorských sedimentov a pod. Takže preukázateľne vieme, že dôb ľadových bolo minimálne 18 a z hľadiska miernejších cyklov možno až do 50. Takže ak by pán Huliak o klimatických cykloch vedel niečo viac ako len 140 rokov starú hypotézu, možno by publikum ohúril viac. Veď predsa 50 dôb ľadových poukazuje na ničotnosť človeka nechaného napospas klimatických zmien lepšie ako „chabé“ 4 dôbky ľadové. K rýchlosti s akou nastane doba ľadová (Huliakových pol roka) sa nemá ani zmysel vyjadrovať. Poznatok asi čerpal z legendárneho Hollywoodskeho filmu, Deň po tom. Môžem len povedať, že je to strašný nezmysel.

Rudolf Huliak, svojrázny, bačovský typ z Očovej je isto stelesnením archetypálnej podoby mnohých vidieckych Slovákov, ktorí obľubujú tvrdých, vodcovských typov odjakživa. Ľudí, ktorí v našom kmeňovom spoločenstve založenom na protekcii a známostiach dokážu privrieť oči a keď sa treba postaviť na stranu „našich ľudí“, buchnúť po stole. To Slovákom imponuje. Pridajte k tomu zmes konšpiračných bludov, ktoré zložité prvky života a sveta okolo nás vysvetlia prostému publiku po lopate jednou vetou a máte odpoveď ako sa aj taký človek, za pomoci menej intelektuálne zdatného národného plebsu, dokáže prekrúžkovaním dostať do NRSR.


20.10.2023 19:54

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Obhajkiňa národných záujmov:

Neskôr sa Šimkovičová opäť vrátila do domu v Kittsee, kde už však žila sama. „Je to tu lepšie, najmä pre dcérku. Obe to tu poznáme, máme tu kamarátov, sme tu taká komunita. Je to tu pekn


21.10.2023 11:17

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak tento vysokointeligentný, slušný a asertívny slováčik musel krúžkovať jedine Huliaka.

Vypasena bravčova hlava scurvena. Ty hajzel poxebanyyy bezcharakterny svina odporna dobre vieme čo si za scurvene hovado. Tak Vy ste darovali??? A teryz kupujete a občnov sa kto pytal ty hovno fašisticke.Neskutočne klameee.Tak od izraela nacistickerho štatu idete kupovať bez mandatu a dovery nr sr!!! tO JE NEUIVERITELNE!!!!


A od tohoto si musí vláda a ministri osobne pýtať. povolenie.

Nemate pravo nic kupovat. Nemate poverenie obcana na akekolvek nakupy zvlast ak su realizovane za tazke provizie...


21.10.2023 13:48

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Premohol som dávivý reflex a vypočul som si celú diskusiu v Sobotných dialógoch do konca.

Pán Huliak sa opakoval ako zjazdy KSČ a jediné čo povedal hodné zreteľa bola veta :
JA SOM TU NA TO aby som dal všetko do poriadku.



21.10.2023 14:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

SNS tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová nerešpektuje ústavné princípy a príkazy. Strana jej pripomína, že je viazaná ústavným príkazom vymenovať na návrh predsedu vlády jednotlivých ministrov bez možnosti ich individuálneho posudzovania. SNS vyzýva aj lídra Smeru-SD Roberta Fica ako budúceho premiéra, aby pri kreovaní novej vlády uplatňoval ústavné práva v záujme všetkých koaličných partnerov

Pán Huliak bol vo voľbách zvolený za poslanca NRSR. Je poslanec a nikto mu v tom nebráni.
Za ministra ho nikto nezvolil a nikto nemá povinnosť ho ministrom urobiť. Neviem z čoho berie istotu že ním musí byť???


21.10.2023 19:53

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase drbko so zaručenou pravdou:

Zároveň je alarmujúce, že viac ako 30 rokov už nie je prežitie občanov prioritou žiadnej vlády. Dnes už neexistujú štátne strategické zásoby potravín a neexistuje už nič zo systému civilnej obrany.


Vláda Slovenskej republiky v minulosti schválila viac ako 20 miliónov eur pre Správu štátnych hmotných rezerv. Z tohto objemu sme nakúpili jadrové palivo, čím sme zabezpečili energetickú bezpečnosť štátu. Tiež potraviny, pšenicu, ryžu, ale aj ďalšie položky pohotovostných zásob, ako sú matrace, deky, karimatky, jednoducho všetko, čo je potrebné pre prípadné krízové situácie,“ uviedol J. Rudolf a dodal, že ďalšie tri milióny použili na nákup pšenice.

Nedotknuteľné zásoby (skratka NZ (čítaj:en-zety)) sú štátom (Civilnou ochranou a OSSR) vytvárané rezervy potravín a materiálu. Vydávajú sa len v prípade nedostatku riadnej stravy, či materiálu, v prípade vojnového konfliktu, prírodnej katastrofy a pod. (teda nastupujú až po vyčerpaní štátnych hmotných rezerv). Stavy nedotknuteľných zásob sú stanovené zákonmi, a prísne dodržiavané. NZ sú rozmiestnené po celom Slovensku.

V prípade potravín sa menia v pravidelných intervaloch, zvyčajne 5 rokov (cukor, soľ, konzervy...). V prípade kratšej trvanlivosti, alebo možnej degradácie potraviny sa menia i skôr (múka, obilie...)


Ak príde vojna, máme zásoby na rok a pol. .

Ďalší adept na ministra. I-GRR


22.10.2023 15:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bol som pracovne v Bratislave a opäť ma nepotešila jej arogantná moc. Tak ako niekedy turecká prítomnosť na juhu Slovenska nie je schopná vymazať najhlbšie korene odrodilosti, tak je historický mlynček na mäso na „Hrade“ mocný proti slovenskej genius loci chladného a vypočítavého hlavného mesta.
Prebleskne myšlienka: toto by malo byť hlavné mesto Slovenska. Ale tu máte zapredanectvo, brúsel, pozbieraných magorov z celej republiky.
Prečo? V Bratislave bolo dobre a išlo všetko skvele. Bratislava bola vždy srdcom Slovenska. Ale už nie je. To znamená, že hriech najprv zachytil Myseľ a potom sa zmocnil Srdca.


V Presburgu vždy ( až do doby kedy komouši dejebali do Presburgu najväčšiu spodinu zo Slovenka) žili a pôsobili inteligenti a slušní ľudia. Ako autor správne píše potom do Presburgu komouši dovliekli plebs najnižšieho IQ a to bol koniec Presburgu. Ako autor píše, príde na jeden deň do Presburgu a v momente vie, čo je treba okamžite v Presburgu riešiť v duchu, hovnového humna, zasranej maštale a slepačincov na podlahe v pitvore.


22.10.2023 15:27

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Svoloč.....


Na facebooku sa už tretí deň šíri zoznam darcov Národnej koalície z výročnej správy strany z roku 2018, ktorý má takéto spojenie naznačovať. Sumu 4500 eur vtedy subjektu daroval aj Bohuš Garbár, ktorého vo februári Špecializovaný trestný súd odsúdil na trojročnú podmienku za špionáž pre Rusko.


A naša Slavjenka ( Ja tvrdím že Puťocárovhokokota rauchina)

Predsedníčkou bola Slavěna Vorobelová, neskoršia poslankyňa v poslaneckom klube extrémistickej ĽSNS po parlamentných voľbách 2020.


Svoloč. V dobytčáku smer kamčatka....



Dôvod úpravy: Spojenie so špiónom Garbárom ale nemá
Keď Garbár prispieval Národnej koalícii, Huliak nebol jej členom.


Michal Katuška
redaktor

ODOBERAŤ AUTORA

Rudolf Huliak. (Zdroj: SME - Marko Erd)
Písmo:A-|A+ 
 DISKUSIA
 (237)

ZDIEĽAŤ
[ Dostávajte Ranný brífing SME so zhrnutím podstatných správ dňa. Zapnite si odber jedným klikom. ]
BRATISLAVA. Letel by do Moskvy "odprosiť" za darovanie vojenskej techniky Ukrajine a chce vyvolať referendum o vystúpení z NATO aj z Európskej únie.

Ak by nominanta SNS na ministra životného prostredia a do júna predsedu strany Národná koalícia Rudolfa Huliaka spájali s Ruskom nielen sympatie, ale aj finančné toky, nejavilo by sa to prekvapujúco.

Na facebooku sa už tretí deň šíri zoznam darcov Národnej koalície z výročnej správy strany z roku 2018, ktorý má takéto spojenie naznačovať. Sumu 4500 eur vtedy subjektu daroval aj Bohuš Garbár, ktorého vo februári Špecializovaný trestný súd odsúdil na trojročnú podmienku za špionáž pre Rusko.

K špionáži v prospech ruskej vojenskej rozviedky GRU sa priznal. Slovenské bezpečnostné zložky Garbára v roku 2021 natočili, ako si dohovára spoluprácu s ruským agentom známym pod menom Sergej Solomasov, ktorému krytie poskytlo ruské veľvyslanectvo na Slovensku, kde oficiálne pôsobil ako asistent vojenského pridelenca.

Informácie zverejnené na sociálnej sieti spojenie Huliaka s Garbárom podľa zistení SME nedokazujú, silné proruské postoje má však s Garbárom spoločné. Ukázala to analýza SME jeho facebookového profilu od roku 2015, keď si ho Huliak založil.

Keď Garbár prispel, Huliak v stranách nebol

SME preverilo všetky výročné správy Národnej koalície za roky 2015 až 2022, skoršie správy nie sú na webe ministerstva vnútra zverejnené, strana však vznikla v roku 2014 a dostupná tak nie je len prvá výročná správa strany.

Garbár sa v evidencií darcov Národnej koalície nachádza len raz za rok 2018. V tom čase však Huliak stranu neriadil a nebol ani jej členom. Pre SME to potvrdil aj Ivan Sitár, podpredseda Národnej koalície, ktorý je od júna poverený riadením strany.

Predsedníčkou bola Slavěna Vorobelová, neskoršia poslankyňa v poslaneckom klube extrémistickej ĽSNS po parlamentných voľbách 2020.

Do roku 2017 bol predsedom a zakladateľom strany Sergej Kozlík, niekdajší minister financií v tretej vláde Vladimíra Mečiara a podpredseda HZDS.

Huliak sa stal členom Národnej koalície až v roku 2021, v novembri toho istého roku ho zvolili za predsedu strany.

Garbár v minulosti daroval peniaze aj ĽSNS, za ktorú Huliak vo voľbách 2020 kandidoval do parlamentu z 38. miesta.

Desaťtisíc eur od Garbára prišlo ĽSNS v roku 2016. Podľa výročných správ medzi rokmi 2015 až 2022 išlo o jedinýkrát, keď strane daroval peniaze.

Huliak však v tom čase s ĽSNS nespolupracoval. "Vôbec neviem, odkiaľ a kedy sa zobral a neviem, či bol vôbec členom strany," reaguje bývalý poslanec za ĽSNS Milan Beluský.

Spoločnými aktivitami s ĽSNS sa Huliak verejne začal prezentovať až počas volebnej kampane v roku 2019. V jednom z videí Huliak po boku Miroslava Suju (vtedy ĽSNS, dnes Republika) vysvetľujú svoj postoj k znižovaniu stavov populácie medveďa hnedého.

ĽSNS vtedy na kandidátku prijala aj zástupcov menších strán vrátane Národnej koalície. Napokon však pre vzájomné rozpory Národná koalícia od spolupráce odstúpila. Na kandidátke zostali z Národnej koalície len Vorobelová a Peter Oremus, ktorých z NK vylúčili.

Garbár podľa súdu spolupracoval s GRU od apríla 2021 a nie je známe, že by tieto aktivity vyvíjal už skôr v čase, keď prispel Národnej koalícii a ĽSNS.

V akciách Kaťuša a Matrioška polícia zadržala okrem Garbára viacerých ľudí, okrem iných aj plukovníka ozbrojených síl Pavla Bučku, ktorý pracoval pre ministerstvo obrany aj na Akadémii ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši. Ten Rusom donášal už od roku 2013.

Aj keď Garbára súd odsúdil na trojročný podmienečný trest a peňažný trest 15-tisíc eur, v septembri mu Špecializovaný trestný súd finančný trest odpustil. Dôvodom bolo, že Garbár sa stará o chorú matku a je nezamestnaný.

Huliak velebí Putina, politikov z USA by dal podrezať ako prasa

Podrezať. Obesiť. Upáliť. Nič ten ovcomrd ani nevie povedať.


Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (22.10.2023 15:31)


25.10.2023 20:25

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Trnavsky psychopat dnes po osmy (!) krat premenoval ten svoj putovny cirkus.

Podrztasku tomuto blaznovi moze robit len rovnaky blazon alebo servilna krysa (za peniaze a pocit moci).


01.11.2023 9:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Normálnemu šloveku chodí mráz po chrbte keď toto číta.

Nech to celé dopadne akokoľvek, urobíme ABSOLÚTNE VŠETKO PRETO, aby sme vyšetrili všetky spojitosti pochádzajúce z COVIDOvého obdobia – pozície, firmy, farmafirmy, politici, politické rozhodnutia, zmluvy, testy, skúšky, účinky, nežiadúce účinky, úmrtia, … všetko!

A keď to budeme mať hotové,… zverejníme to.

Tu vôbec nejde ani o mňa, ani o Vás, ide o generácie po nás. Radšej sa ospravedlním za to, že som sa mýlil a prijmem verejnú hanbu, ako by som mal RISKOVAŤ verejné zdravie všetkých Slovákov. Za toto som bojoval, k tomuto ste mi dali mandát. Toto je moja úloha. Ale už dnes Vám môžem povedať, že COVIDOVá doba je plná chtíčov po zisku, moci a ovládania a plná účelového utrpenia ľudí. A mám také skryté tušenie, že to všetko pokračuje …

Peter Kotlár (Úplne obyčajný človek, ktorého ste volili na vymedzený čas spomedzi seba na poslanca NRSR)



On jediný je zodpovedný za naše zdravie. Asi ďalší mesiáš z Veľkých Levár.
mal RISKOVAŤ verejné zdravie všetkých Slovákov

A ešte treba riadne vyšetriť te klamstvá o guľatej planéte zem, Darwinovu teóriu, pristanie na mesiaci a pád dvojičiek.
I-GRR


01.11.2023 9:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je slovenský volič:

Pán Kotlár veľmi si Vás vážim. Celý čas som počúval TV Slovan, ako ste s Martinkou slovenský národ informovali čo všetko fašisticko-covidové svinstvo prinieslo do všetkých rodín Na Slovensku. Držím Vám päste a fandím Vám rovnako Martinke a nedajte si nás. Ste SUPER!!! Pani ministerka Dolínková či ako sa volá, asi jej hrabe, že otvára očkovanie, asi jej nestačilo zabíjanie ľudí očkovaním, zastavte ju! Nech sa očkuje aj 10x aj s jej deťmi čo im neprajem. Čo nesleduje aké zdravotné problémy začínajú mať ľudia po celom svete. Asi má vyštudovanú prasačinu u Soroša a nie Lekársku fakultu.


01.11.2023 10:00

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: tu si pozri niečo o "úžasnom ministrovaní" štbáka Budaja . Tento hajzlík skončí pred súdom ;-)

Video: www.youtube.com/watch?v=FCO3TopPXb4


01.11.2023 10:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Vyjadrujem sa k Budajovi?


01.11.2023 10:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Udalosti posledných dní na Slovensku ma napĺňajú optimizmom. Som rada, že denne stretávam ľudí, ktorí situáciu vidia rovnako. Konečne sa môžeme po dlhej dobe nadýchnuť. Nové tváre vzbudzujú nádeje. A s nimi prichádzajú dobré správy. Napríklad pediatri stiahli výpovede . Dokonca taká Jana Bitto Cigániková skonštatovala, že Zuzana Dolinková bude dobrou ministerkou a že sa na jej pôsobenie teší. Ľudia, ktorých postihlo zemetrasenie sa dočkajú pomoci, bude aj 13. dôchodok. Migrantom začína zvoniť do hrobu(nemyslím to doslovne, nič zlé im neprajem). No a doslova o čistku v dobrom slova zmysle sa postaral Matúš Šutaj Eštok. A čo ma veľmi potešilo? Trebárs, že Erik Kaliňák sa stal šéfom poradcov premiéra Fica a odporúčal mu, aby na zahraničné cesty so sebou nebral mainstreamových novinárov.

Ako v roku 1948.........
Pani volička utrie hubu tak ako všetci Ficogófa voliči.


01.11.2023 11:56

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vysoko inteligentný, rozhľadený, vzdelaný s obrovskými životnými skúsenosťami je to, čo Slovensko potrebuje.

Vždy som Maďarom závidel že majú takého mladého rozhľadeného človeka akým je Péter Szijjártó, ale teraz s mladým Kaliňákom si myslím že nebudeme už zaostávať ani my.


Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (01.11.2023 11:56)


01.11.2023 12:28

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

preco, preco nie je potrebne mat na ministerske kreslo aspon 1 IQ test nad 130 a aspon 1 vysokoskolsky titul v danom obore? I-GRR

Dôvod úpravy: kam sa moze dopracovat krajina, ktora ma vo vedeni, ktore rozhoduje, neznalych ludi, co spochybnia aj to, ze zem sa toci okolo slnka, lebo oni uz neveria a zabudli ucivo zo zakladky??? A nedokazu si predstavit, ze ak si neutru rit po kakani, ze im bude smrdiet a musia to experimentalne vyskusat?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vidicon (01.11.2023 12:31)


01.11.2023 12:45

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Roduverný, vševediaci pán poslanec Kotlár:
Nemám vyriešenú potrebu militarizácie krajiny, som za neutralitu a vytvorenie štruktúr len pri ochrane pred živlovými pohromami, migrantmi… nepotrebujeme veľkú armádu aj tak by nás hocikto zvlacoval z veľkých hráčov ak by sme nemali krytie. Ak mať krytie tak ekonomické-BRICS a vojenské – V4, Rusko.

Na záver musím povedať, že moje názory som odprezentoval za 3 roky v TV Slovan. Nie som radikálny, nemá to trvalé výsledky. Som jeden z mála, ktorý pozná kóny a osvojil si ako-tak védy a upanišád[/i]y.

Pre neznalých. Sú to prastaré bláboly z hinduizmu.

[i]Preto jediná náprava spoločnosti a následne veci verejných tkvie v náprave jednotlivca, tvrdého štúdia seba samého, spoznania individuálnej povahy a jej zodpovedajúcej práci. Silný nech robí policajta, múdry nech riadi štát, jemný nech maľuje…to čo je tam teraz nezodpovedá letore tých čo to vykonávajú.


A pablb nech vysiela pablbiny pre pablbcov v TV Slovan.

Som nedovzdelaný v mnohých politických témach. Ale načo sa budem doučovať veci, keď v základy treba spevniť. Ostatné nech si riešia ostatní, ja budem pracovať na „odhalení“ otráv človeka – jedy, vakcíny, Chemtrails, 5G, toxický mainstream, toxické povahy, zlosť, závisť, žiarlivosť, túžba po moci, sláve, majetku.

Začínam veriť, ž siete 5G majú obrovský vplyv na kapacitu mozgu. Pretože tento a jemu podobný pablbci sa začali objavovať po spustení 5-G.

Nedá sa ďalej čítať to, čo tento pablb píše......


01.11.2023 12:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bez komentára:

narodneobrodenie.sk/prava-slovanov/


01.11.2023 13:11

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Marečku a čo mám ja s Budajom, spomínal som ho niekde? Buď máš obmedzené čierno/biele videnie, že nechápeš ako može existovať aj niečo iné. Lenže je pravdepodobne to, že si sa tu len chcel pochváliť dalším z tvojich milovaných videí.


01.11.2023 16:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pred cca rokom , som sa chcel dať očkovať proti tetanu, ale po informáciách, nie len tejto, sa už nedám.

Dobre robíš. Má to súvis so sklerózou multiplex. Žiadna vaccina najlepšia vaccina a týka sa to hlavne detských

Tetanus je bakteriálna infekcia. Tie vakcíny obsahujú toxíny ktoré spôsobujú sklerózu multiplex. Vsimni si koľko mladších ľudí má sklerózu.. vyhýbať sa každej vakcíne ak chces byť ako tak zdravý čím menej chémie tým lepšie. Pharma biznis

Netreba zabúdať na ľudské diploidne bunky označené ako hek260 číslo potratenych deti čim sa vlastne človek stáva geneticky modifikovany s cudzou DNA

Cudne je, ze este tolko napichancov dnes zije

maju limit 5 rokov. 3 este ostali

A hurá. Máme tu zase kovid.

Verím, že prírodná selekcia zaberie.


01.11.2023 19:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vedecky som dokázal, že Slováka s IQ menej ako 35 ( aj šimpanz má vyššie) do bezpríčetnosti slovo LGBT alebo Uktajina privedie do stavu sociálneho amoku. Jediná liečebná procedúra je prečítať si príspevky na facebúku pani Šimkovičovej alebo Kotlára.

Absurdné, čo? Ani som tomu nechcela veriť! Ale včera mi telefonovala známa , ktorá pracuje v zahraničných novinách. Tak to mám z prvej ruky. Že vraj v zahraničí je to úplne bežné. Vraj si redakcie platia ľudí (takzvaných trollov). Títo majú za úlohu vstupovať do debát predovšetkým u istých typov tém , vnášať tam napätie a ovplyvňovať diskutujúcich, odkláňať debatu od hlavnej nosnej témy , aby sa zahltila tými podružnými. Ak si debatujúci nedá povedať a tvrdohlavo si obhajuje svoj názor, urobia s ním rázny poriadok , najčastejšie jeho príspevok zmizne v nenávratne. V praxi to vyzerá asi tak, že ak je zverejnený článok napríklad o Ukrajine alebo nejakej progresívnej téme trebárs LGBTIQ, do hry vstúpi provokatér. Ak sa príspevky neuberajú tým správnym smerom, nahodí nejaký svoj a čaká, či sa rybky chytia. Popritom samozrejme nahlasuje nežiaduce príspevky redakcii a tá ich maže alebo rovno blokuje diskutujúceho.


01.11.2023 19:17

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Ficov nocny cirkus priniesol krasne vysledky.

Pocet zadrzanych nelegalnych migrantov je pekne okruhly.

Pozri obrázok
Pozri obrázok

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Moderator (01.11.2023 23:16)


01.11.2023 19:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Meňavky podali protest na Ústavný súd pretože týchto ľudí označili za inteligentnejších ako meňavky:

www.aktuality.sk/fotogaleria/ycxwPDW/prezidentke-hrozia...


01.11.2023 22:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tá Dolinkova, nech radšej odíde ak nevie ako ľudia trpeli počas Covidu. No a to testovanie a očkovanie bolo hruzou pre nás. Ja nie som očkovana a som vďačná bratom Čechom, lebo tí na tie dôsledky upozorňovali.

dovoľujem si napísať Vám toto posolstvo ako ministerka kultúry Slovenskej republiky Martina Šimkovičová
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


02.11.2023 10:55

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Skôr ide o to, že prebiehajúcemu trestnému konaniu čelia viaceré prominentné osoby blízke súčasnej garnitúre. A nestíhajú ich pre násilné trestné činy, ale práve pre podozrenia z kriminality ekonomického charakteru, ktorú chce ministerstvo spravodlivosti po novom trestať miernejšie. Najlepšie tak, aby sa namiesto hrozby dlhoročných trestov odňatia slobody dalo vyviaznuť s podmienkou.

No možno väčšine tých občanov ani neprekáža, ak ich peniaze politici a s nimi spriaznení oligarchovia rozkradnú. Aby som mohol uviesť presné znenie slov ministra spravodlivosti vyššie, našiel som si jeho včerajšiu tlačovku s premiérom na youtubovom kanáli TASR.
Pod videom sú desiatky reakcií divákov typu „Výborne pán premiér“, „Konečne profesionálna vláda“, „Veľa šťastia a síl v ťažkej práci“. Čiže minister spravodlivosti a premiér fakticky oznamujú národu, že korupcia bude menej prísne trestaná a... ľudia tomu tlieskajú.[b][/b]

Blbci v národe.
Fico si pripravuje pre seba a svoju bandu v podstate beztrestnosť alebo trest ako za krádež dvoch Tatraniek a blbci mu tlieskajú.
Pablbci v národe.


02.11.2023 17:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Komoušký duševný mrzák.
Raz komouš prijebaný- navždy komouš prijebaný.

Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer) zverejnil na sociálnej sieti Telegram video, ako v svojej novej kancelárii vymenil vlajku Európskej únie aj portrét prezidentky Zuzany Čaputovej.

Namiesto európskej vlajky vystavil slovenskú a prezidentku nahradil obrazom marxistického revolucionára Che Guevaru.

A zajtra tam bude vysieť. Puťocár.
,
Sprostučkí slováci vytešujte sa ........


03.11.2023 10:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Koho kroky mi to pripomína?

Katarína Javorčíková a Ľudovít Bradáč poukazujú na to, že vláda ich zo súdnej rady odvolala na základe tej istej možnosti, ktorú v minulosti poslanci vládnej strany Smer spochybňovali pred Ústavným súdom.

Poukazujú na to, že v nedávnej minulosti, konkrétne v roku 2021, skupina 32 poslancov práve zo strany Smer namietala možnosť kedykoľvek odvolať členov Súdnej rady Slovenskej republiky pred uplynutím ich funkčného obdobia. Na Ústavnom súde sa domáhali, aby vyhlásil možnosť takého odvolania za neústavnú.

„Hlavným dôvodom návrhu v tejto časti bolo tvrdenie, že ide o neakceptovateľnú úpravu, ktorá likviduje inštitucionálnu a individuálnu nezávislosť členov tohto ústavného orgánu a ktorá zavádza disbalanciu ústavnej rovnováhy v rámci ústavného princípu deľby moci, preukazujúcu zámer zmeniť súdnu radu z odborného orgánu na politický orgán,“ pripomína dvojica aktuálne odvolaných členov súdnej rady.

Skupinu poslancov vtedy zastupovala advokátska kancelária, v ktorej mene konal súčasný minister obrany Robert Kaliňák.





03.11.2023 10:45

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na začiatku roku 1965 sa Guevara vzdal všetkých postov v kubánskej vláde, stiahol sa z verejného života a rozbehol prípravy na rozšírenie revolúcie aj do iných častí sveta. V apríli 1965 tajne odišiel Che spolu so 120 dobrovoľníkmi do Belgického Konga, kde sa pokúsil podporiť konžského veliteľa Laurenta Désiré Kabilu a zmeniť miestne povstanie v komunistickú revolúciu.

Bolívia detto.

Najväčšia kritika na jeho osobu je spájaná s jeho podporou represívneho komunistického režimu, kladným postojom k trestu smrti a s popravami, ktoré vykonával na Kube, obzvlášť v pevnosti La Cabaña, kde v priebehu niekoľkých mesiacov boli pod jeho jurisdikciou popravené desiatky ľudí. Ich presný počet je však predmetom neustálych debát a rôzne zdroje ich uvádzajú medzi 55 až 108, na celej Kube bol podľa neoveriteľných údajov kubánskych exulantov (často pokladaných za predimenzované a neobjektívne) zodpovedný až za 216 popráv.
Tohoto uznáva náš podpredseda SNR.


03.11.2023 14:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Oni ani len netušia, kto bol Che Gueara!
Oni len vedia, že bol priateľom kubánskeho vodcu Fidela Castra, že s ním bojoval za samostatnosť Kuby, že s ním bojoval proti USA…
Ale toto je málo!
Skúste si vy farizeji a pokrytci naštudovať, kto bol, resp. čím všetkým bol veľký Che!
Stačí ak si prečítate toto – en.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara (Google Vám to preloží)
Ale jasné, veď vy už svoj povrchný názor máte, jednoducho Che bol proti USA a tak nemohol nič dobrého pre ľud vykonať!


Vykonal pre kubánsky ľud chudobu, nedostatok potravín, liekov a jadrové rakety.


03.11.2023 19:53

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už zase hyeny začínajú blekotať okolo očkovania proti kovidu.
Navrhujem dať do NRSR návrh zákona že kokoti boja proti WHO a skučiaci proti liekovej lobby nebudú mať hradené žiadne lieky ani v lekárni im nepredajú ani aspirín.
Maximálne tak liek riedený 1: 30 000 000, octanovú masť a ľadový obklad na jebnutú hlavu.
ARUBA....


04.11.2023 10:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Západné Nemecko - Východné Nemecko.
Západná EU - Východná EU.

Léky! Unikl přísně tajný dokument Bruselu! Východní EU má vyplatit na desítky let dopředu Západní EU miliardy EUR výpalného za výrobu a vývoj léků! Brusel chce navíc na Západní Léky uvalit tučné poplatky, aby si Západ EU namastil státní kasy!

Odborník na liečbu kovidu.
Vôbec pablbcovi nevadí, že kovid je VÍRUS.

Keď sa Ivermektín kombinuje s antibiotikom, Ivermektín pomáha zničiť parazity, zatiaľ čo antibiotikum pomáha zničiť baktérie. Kombinácia týchto dvoch liekov môže byť účinná pri liečbe infekcií, ktoré sú spôsobené kombináciou parazitov a baktérií.
Všetko napriek tomu, že čestní a otvorení lekári, ktorí ho aplikovali v kombinácii s vitamínom "D" a antibiotikami, otvorene chválili jeho účinnosť proti Covidu ... a je niekoľko protokolov, ktoré presne definujú spôsob jeho nasadenia.

Toto bude asi starý "kontráš"

Covid očkovanie nikomu nepomáha, pred ničím nechráni, nezabraňuje žiadnym ťažkým priebehom ochorenia ale s určitosťou sa dá povedať, že systematicky mrzači a zabíja milióny ľudí po celom svete, pretože to je biologická zbraň amerických satanistov, ktori vymysleli a v laboratóriu vygenerovali umelý smrtiaci vírus covid-19.

Okienko do blbosti duše.


04.11.2023 10:21

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Neviem, dokedy môže taká vláda vydržať,“ upozornil Danko v rozhovore pre Hospodárske noviny.

S tými pablbcami za SNS na čele s pablcom v čele asi dlho nie.


04.11.2023 17:51

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Novozvolený poslanec SNR za stranu SNS. ktorej predseda je PAbl. Danko:

Michelko, rok 2020:
Andrej Danko nemá sebareflexiu, to vieme, stalo sa mu to, čo pre väčšinu politikov znamená koniec. Stal sa smiešnym. Jeho nadmerné ego, nekomunikácia s kolegami zo strany, svojvoľnosť pri personálnych, zväčša zlých nomináciách, obchádzanie straníckych štruktúr a množstvo zlých, nepochopiteľných a škodlivých rozhodnutí nakoniec rezultovalo do historicky najhoršieho výsledku SNS.

na koľko je tento slizniak hodnoverný???????


04.11.2023 19:32

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako moholo otec kokota Blahu zomrieť na kovid??????????? :-O :-O :-O :-O :-O
"Milan, budeš strašne chýbať. Vedel som, že si chorý, vedel som, že si v nemocnici, vedel som, že bojuješ s covidom a navždy mi bude ľúto, že si mi už nestihol zdvihnúť telefón. Vždy Ťa trápili spory, ktoré boli medzi mnou a Tvojím synom. Tie spory sa dnes skončili a zostala len spoločná úcta k Tebe. Česť Tvojej pamiatke. Bol si skvelý láskavý človek a takto si Ťa budem vždy pamätať," napísal Eduard Chmelár na facebooku.

Milan Blaha bol pred novembrom členom KSČ a bol redaktorom Nového slova, čo bol oficiálny týždenník ÚV KSS. Po revolúcii písal komentáre do Slovenskej Republiky, ktorá mala blízko k Vladimírovi Mečiarovi a HZDS, aj do ľavicového Slova.

Že by chujko žral vydané spisy Lenina na raňajky??????????

Mladý Blaha, typický latentný marxista, čo vyznáva komunizmus a využíva všetky výhody demokracie a konzumného kapitalizmu.

Žrať namiesto pčeničnej komoušskej kaše kapitalistické rízky ale hlásať komoušské virtuálne rízky.


05.11.2023 12:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Počúvať pána Šulinu Eštóka ( to kde zobral také priezvysko) je na šabľu.
Určite nosí pod sakom tričko s potrétom Che Guevaru a na ponožkách kosák s kladivom.


05.11.2023 17:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

44 funkcií v MIMOVLÁDKACH - Beňová

1990 – 1992: Eurohaus, asistentka
1992 – 1993: Seila, riaditeľka
1993 – 1995: Martin Mangl, riaditeľka
1996 – 1997: Planet sport, riaditeľka
1998 – 1999: WA Slovakia, generálna manažérka
1999 – 2002: strana SMER, generálna manažérka
Beňová bola šéfredaktorkou informačného občasníka „Slovensko potrebuje nový Smer“, členka správnej rady Sanatória alkoholicko-toxikomanických závislostí, (1998 – 1999) generálna manažérka, WA Slovakia, (199 8) spoluzakladateľka a správkyňa Nadácie Solidarita (Nadácia SMER), (1997) generálna riaditeľka rádia KOLIBA, (1996 – 1997) riaditeľka, Planet Sport, (1996) spoluzakladateľka a správkyňa Nadácie Malý princ, (1993 – 1995) riaditeľka, Martin Mangl, (1993) generálna riaditeľka spoločnosti REEBOK Slovensko a i.[2]


:-D :-D :-D :-D :-D


06.11.2023 10:19

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu "fera"

Keď to, pre týchto politických tupcov, úplne zjednoduším, tak oni idú vyslovovať nedôveru členovi Vlády SR , ktorý pre nich ani len neexistuje, ako právoplatný člen Vlády SR lebo zatiaľ má tento člen Vlády SR v rukách „len“ poverenie Prezidenta SR, že je poverený riadiť, viesť niektoré z ministerstiev, v tomto prípade Ministerstvo vnútra SR!
Pre Parlament SR je tento člen Vlády ešte „nič“ lebo Vláda SR, ako taká, ešte nepredstúpila pred Parlament SR a nepožiadala o vyslovenie dôvery na základe svojho PVV!
Takže M.Š. Eštok ešte nedostal od Parlamentu dôveru a už ho idú zbavovať tejto neexistujúcej dôvery!!!


Pabl je presvedčený že on všetkému rozumie.
Šútok je MINISTER a je ho možné ODVOLAŤ.


06.11.2023 15:29

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A rýchlo na túru do Vysokých Tatier, zbehnúť Jánošíkové diery pretože o rok už tam budú strielať "Huliakovci". medvede, vlky, veveričky, sysľov. Huliakov braček tam urobi hoľoruby a prisprostučký minister pôdohospodárstva tam nasadí krumple aby sme boli sebestační v potravinách. Už raz jeden komoušský príjebok nasadil všade kukuricu ale ako každý komouš zabudel, že ju treba pozbierať, uskladniť a spracovať. Asi bude pán nový minister s manželkou po večeroch zavárať, konzervovať, nakladať, soliť, údiť.
Jedna vec je úroda a druhá spracovanie.
ARUBA volá skôr než tu všetci podochneme.


06.11.2023 16:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na zemi mal dlážku z udupanej hliny.Po dvore tiekli hektoritre močovky a slpačince si oklepávali na priedomku.
Ale múdry a rozhľadený ako socha Lenina na dvore Kremla:

Zdá sa, že si USA a ich slovenskí lokaji na Slovensku o čosi koledujú. Volebná príučka im nestačila. V novembri im budú musieť Slováci dať asi ešte jednu „výchovnú“ facku navyše.

Hrdý, samostatný a hladný Slováčisko.


06.11.2023 16:45

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Komoušský pablbnedokáže pochopiť, že nie každý chce žiť v ich komoušskom blahobyte:
Mier a kapitulácia sú dve veci.
Desať sekúnd po tom, čo by Zelenský podpísal mierovú dohodu a deaktivoval armádu Puťocár pošle na Ukrajinu 300 000 basistov, psychopatov a demozgov a zastaví sa (možno) na Slovenských hraniciach.

"Chceme pokračovať v humanitárnej pomoci a chceme Ukrajine pomáhať aj iným spôsobom, ako je napríklad odmínovanie, lebo to má mierové korene," povedal minister.

Vláda však podľa jeho slov nechce Kyjevu poskytovať akékoľvek zbrane alebo zbraňové systémy zo zásob slovenskej armády.


"Jednak už pomaly nemáme čo dať a musíme sa starať o vlastnú bezpečnosť a myslíme si, že je potrebné iniciovať aj mierové iniciatívy aj z úrovne EÚ," vysvetlil Blanár.

Dodal, že predlžovanie konfliktu vojenským spôsobom podľa slovenskej vlády nedospeje k nejakému výsledku a lepšie by bolo zmraziť ho na dlhší čas, než pokračovať v zabíjaní.

Má otázku pre kokotov:
Kaliňák dnes povedal, že Slovensko bude zvyšovať vyróbu zbraní pretože to je zaujímavý exportný artikel:
A tie zbrane budú zabíjať koho , vyvolávať vojenské konflikty a predlžovať vojny????????
Komoušká logika je logika zla, hnusu, špiny a výsostnéj debility.


06.11.2023 17:09

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Vláda však podľa jeho slov nechce Kyjevu poskytovať akékoľvek zbrane alebo zbraňové systémy zo zásob slovenskej armády.
Nepovedal že úplne žiadne.


06.11.2023 17:10

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Od dnešného dňa budú v TV len chviľky poézie Sládkovič, Hurban atď. Tanec holopukáčov z Detvy. Ožralecké filozofické, ekonomické a hlavne politické diskusie zo šenkov IV cenovej. Svetová literatúra, kinematografia a šaejspír budú zakázané.
Povedala naša pani vysokokultúrna ministerka kultúry.
Na rozdieľ od Danka, ktorý číta bez papiera čítala svoje myšlienky napísané bohviekým.


06.11.2023 17:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Doporučujem mrknť do Grécka, ( niečo ako mrknúť do krematória v Pelhřimove) aby ste vedeli kam nás Fico vedie.


06.11.2023 17:17

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Od obrovsko-obrovskej-obrovskejšej akcie na chytanie migrantov, migranti ukázali šustaj eštokovi že jeho srandy majú v piči a za tri dni ich prešlo hranice s Maďarskom 78.
Babky demokratky a marečkovci sprostoletári spojte sa.
Je vedecky dokázané že čím viacej vás bude, tým viacej si vyhrabete zo smetiaku.
No pasaran.
Venceremos.


Dôvod úpravy: Predám telefón Tesla Stropkov tlačítkový.
Nie je na 5 G a vyhovuje poslancom za SNS.
77 päťročnica je postavená na posunutie Slovenska do doby Bronzovej, pretože komouši zistili, že hnusný západ, ktorý má oceľové zbrane, prehrá pretože bronz oxyduje ale oceľ hrdzavie a naši vepři boubelatý nám zabezpečia tisícročný blahobyť.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (06.11.2023 17:23)


06.11.2023 17:28

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pán Fico dnes spochybnil fungovanie RTVS a pripravuje kroky.
Puťocár za dva roky zlikvidoval, zavrel majiteľov do basy 7 súkromných TV a vytvoril 6 štátnych pravdu poskytujúcich TV.
Jediná TV ktorá zostala je TV 1000 Ruskoje kino a tam idú filmy ako Puťocár I, Puťocár II, Puťocár III, Návrať Puťocára, Šesť medveďov s Puťocárom, Puťocár na mesiaci, Puťocár na Marse, Puťocár v Piči.


06.11.2023 18:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Škoda že to komouš Blanár nemohol poradiť Stalinovi.
Nemusel Stalin poslať na smrsť 14 000 000 ruských vojakov.
Mal to Stalin pri Stalingrade zabaliť a uzatvoriť MIER ako hovorí SMER:

Dodal, že predlžovanie konfliktu vojenským spôsobom podľa slovenskej vlády nedospeje k nejakému výsledku a lepšie by bolo zmraziť ho na dlhší čas, než pokračovať v zabíjaní.




06.11.2023 18:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pachuj chce vyzbrojiť Slovensko aby v prípade napadnutia malo čím predlžovať zabíjanie.
Veď riešenie je nemať armádu, zbrane a nepredlžovať vojnu z Ruskom.

Zbrojovky budú mať čo robiť, aby dali dohromady slovenskú armádu, pokiaľ ide o potrebnú muníciu a techniku. To bude priorita v pre vládu, aby sme doplnili to, čo nám na Slovensku chýba.

Uviedol to predseda vlády Robert Fico, ktorý v pondelok navštívil rezort obrany a uviedol do funkcie ministra obrany Roberta Kaliňáka.

Schyza komouša ako z komoušského manifestu.


06.11.2023 18:51

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Niečo ako keď Nero .

Diana Santusová, ktorá sa postavila Matovičovej mafii na polícii, a ako šéfka vyšetrovacieho tímu Oblúk stíhala trestnú činnosť takzvaných Čurillovcov bola novým šéfom inšpekcie Branislavom Zurianom menovaná na dôležitý post v rámci inšpekcie. Ide o pozíciu riaditeľky odboru ochrany


06.11.2023 19:04

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pán Kotlár, držíme s Vami, tie svinstvá, čo tu narobili, treba vyšetriť a vyvodiť zodpovednosť.
Dajte vedieť, ako Vás v tej snahe môžeme podporiť, prípadnou petíciou, či inak.


Ja riaditeľ galaxie Lojzo Príjebok z Ficovej vôle pablb.


06.11.2023 21:00

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mimovládky sú horšie ako španielská chrípka:

Dnešné vystúpenie predsedu Michala Šimečku a ďalších členov PS bolo podľa Fica dôkazom toho “ako médiá ovládajú PS”. “Progresívne Slovensko poslúchlo a ako malé deti na tlačovej konferencii opakovali to, čo od nich chceli Markíza, Denník N, Sme, Aktuality. Hlava-nehlava útočiť na novú vládu.”

Premiér Fico označil nápad PS na odvolanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) za “geniálny”. Nový minister Šutaj Eštok podľa neho robí len to, čo mu ukladá zákon.


Aj Gotwald tvrdil, že vraždili len v rámci zákona.
Aj Husák tvrdil že vraždili v rámci zákona.
Fico, pohrobok ŠTB, Che Quevaru, Stalina a obdivovateľ Puťocára.


07.11.2023 12:17

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zdôraznil tiež podporu slovenského obranného priemyslu. Podpora by nemala spočívať iba vo výskume a vývoji nových zbraňových systémov.

“Máme záujem, aby výroba zbraní tvorila zásadný rast HDP,” deklaroval. Slovenský obranný priemysel sa má podieľať aj na opravách a údržbe dodanej techniky.


Zbrane na Ukrajinu NIE ale vyrábať a predávať zbrane to áno, lebo na tom sa môže Kaliňák s Ficom nabaliť.
To nebudú zbrane, ktoré budú útočiť a zabíjať to budú predsa zbrane obranné pretože Kaliňák ide podporovať slovenský OBRANNÝ priemysel.

V súčasnosti Kaliňák kšeftuje so zbraňami a vačšinový podiel firmy vlastní člen známej arabskej rodiny

V prvom rade zrušiť všetky dodávky zbraní a uzatvoriť nové. Nemáme tušenie od koho a cez koho. :-O




07.11.2023 14:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Takto začínal Puťocár.
Polícia
Armáda
Súdy
Gubernátori
Zabetónovať svojich ľudí.
Zrušiť
Nezávislé TV, noviny, združenia ľudsko-právne
Politických oponentov
Mimovládky

Na rezorte dopravy došlo k ďalším personálnym otrasom. Po tom, ako v pondelok vo svojej funkcii skončili šéfovia Slovenskej správy ciest aj Verejných prístavov, o stoličku tentoraz príde tiež šéf Železníc Slovenskej republiky. Podľa informácií HN Radoslava Štefáneka odvolala v pondelok Správna rada Železníc Slovenskej republiky. Teraz sa čaká na krok ministra.

Na jeho miesto má zasadnúť Alexander Sako. Ide o bývalého manžela súčasnej ministerky hospodárstva Denisy Sakovej z Hlasu.

Kolečka še obracajú........


07.11.2023 14:05

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Súčasný šéf bratislavského letiska Dušan Keketi bude už na budúci týždeň vymenovaný na post ministra bez kresla. Od nového roka nastúpi na pozíciu šéfa nového rezortu cestovného ruchu a športu. Odznelo to dnes na konferencii Hospodárskych novín HORECA spoločne s informáciou, že na spomínané nové ministerstvo prejdú aj akcionárske práva lotériovej spoločnosti Tipos.

A predsa sa otočí.........


07.11.2023 14:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Šimkovičová potvrdila zhodu vo vízii o činnosti ministerstva, aj ona pokladá za základ upriamenie sa na národnú kultúru a jej tradície pri rešpektovaní kultúr iných národov. “Rešpekt voči iným kultúram neznamená ich zmiešavanie s tou slovenskou. Ak máme byť uznaní ako národ s vlastnou kultúrou, postavme do popredia našich dejateľov, naše tradície, naše dejiny,” zdôraznila ministerka.

Som nevedel že nás nikto vo svete neuznáva ako národ. :-O
Som nevedel, že nemáme lastnú kultúru :-O

Ale že pani ministerka už vypracuváva zmeny pre RTVS na FicoTV tak to už viem.


07.11.2023 15:26

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Nezabudni na Dankove, tradičné slovenské menu v reštauráciách, zrejme mal na mysli borovičku a pivo.


07.11.2023 16:57

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Odborná verejnosť pozorne sleduje aj Tarabove personálne kroky. Po tom, ako si za štátnych tajomníkov politicky vymenoval poľovníkov Filipa Kuffu a Jozefa Smatanu, prišli čistky aj vo vedúcich pozíciách jednotlivých ministerských sekcií.

Za generálneho tajomníka služobného úradu ministerstva si zobral právnika a niekdajšieho poslanca obce Láb Mareka Chovana, ktorý v komunálnych voľbách kandidoval za SNS z 38. miesta a ktorého polícia v minulosti riešila za poškodzovanie cudzej veci.

Najnovšie musela v rezorte skončiť generálna riaditeľka sekcie ochrany prírody a biodiverzity Katarína Butkovská, ktorú odvolali v utorok dopoludnia.

Bez uvedenia dôvodu museli odísť aj vedúca sekcie Michaela Seifertová a vedúci sekcie obehového hospodárstva Rastislav Zamboj. Poverenie zrušili aj šéfke odboru plánu obnovy Silvii Hálkovej. Seifertovú nahradila Katarína Jankovičová, ktorá doteraz pôsobila vo Vodohospodárskej výstavbe, kto nastúpi na miesto Zamboja zatiaľ nie je známe, informácie priniesol Denník N.

Podľa Michala Kiču odchádzajú tí vedúci, ktorí mali reálne výsledky a treba sledovať, akí ľudia do týchto pozícií prichádzajú.

Vstaváj strana narodnaja vstaváj na smertny (SMER tny) boj........


07.11.2023 19:11

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak a je to oficiálne vonku.

Čaká nás zásadné rozhodnutie. Slovensko v záujme vlastného prežitia a prosperity bude musieť zmeniť stranu.

Otázka je, kedy to urobiť.

Pre Slovensko by bolo pravdepodobne výhodnejšie, keby hraničilo s Ruskom ako z neadekvátnym, nesamostatným, v problémoch sa topiacim štátom, ktorým bude Ukrajina, ak Rusko pristúpi na mierové rokovania, ku ktorým ho bude teraz Západ stále viac vyzývať.

Susedenie s mocnosťou zas tiež prináša svoje riziká. Tak ako si Mexiko nemôže umiestniť na svoje územie vojenské základne Činy, lebo by trvalo maximálne dva mesiace, kým by ho USA napadli, tak aj Slovensko by pravdepodobne vo väčšej miere muselo zohľadňovať názory Ruskej federácie.

Výhodou by však boli lacné energie, ktoré by nám mohli poskytnúť náskok oproti západoeurópskym krajinám odkázaným na USA. Výhodou by tiež bola dostupnosť ázijských krajín cez Čínou budovanú dopravnú infraštruktúru Jeden pás jedna cesta, na ktorú by sme sa mohli napojiť.


Ak bude stáť liter ruského benzínu 20 centov tak sa budú západní nemci chodiť pozerať cez ostnatý plot na ten slovenský zázrak.


07.11.2023 19:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Sorošova mimovládka, kde chodili moje dve vnučky na hodiny klavíra ( platil som za každú na rok 120,-EUR) končí. Je im jasné, že žiadne 2% už nedostanú.
Pravdepodobne skončia aj všetky záujmové krúžky pre deti.
Drukerovi to už vysvetlili, že na školy žiadne mimovládky.
Hurá. Fico dojebal všetky Sorošove mimovládky.


07.11.2023 21:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nepriedušná hranica.
Asi sa viacej smiali ako sa vystrašili.
Na Slovensku za uplynulý deň zadržali skupinu [b]15 Sýrčanov, ktorí sa do krajiny snažili neoprávnene vstúpiť cez slovensko-maďarskú hranicu.[/b]



08.11.2023 7:58

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky.

Povedzme to ešte jasnejšie. V roku 1989 ľudia odmietli totalitu s tým, že chcú mať možnosť voľby medzi socializmom a kapitalizmom. Ak sa aj dnes tak isto hlásime k odmietnutiu totality, tak musíme mať tú istú možnosť, voľbu medzi dnešným a ľubovoľným iným systémom. Vrátane takého, ktorý niekto môže považovať za prekonaný. Ak to bude väčšina chcieť, musí mať šancu si zvoliť kapitalizmus, ale tak isto aj socializmus, alebo hoci aj ľudožrútstvo – práve toto a nič iné je demokracia, vláda väčšiny.

A ak niekto, ako napríklad ten nešťastný popletený demagóg, ktorý kedysi býval disidentom a pred pár dňami bol nedôstojným diskusným partnerom Ľubošovi Blahovi v diskusnej relácii istej televízie, chce tvrdiť, že raz sme si už zvolili tento režim, ktorý tu už máme, a nie je možné si zvoliť iný, tak to je nad slnko jasnejším dôkazom o tom, kto tu reprezentuje totalitu. Presne toto je znakom totalitárneho myslenia. Presne toto a nič iné.

Ľubošovi Blahovi patrí potlesk na otvorenej scéne. Jeho recesistické, ba až uličnícke videjko bolo v skutočnosti testom národa, či má ešte schopnosť vnímať realitu, alebo je už dočista osprostený jej propagandistickými deformátormi. Niektorí v teste obstáli, iní nie. Ak ste testom neprešli, ak ste sa cítili dotknutí, tak si dajte sami sebe facku.

Takto to totiž je: áno, bola to provokácia – krištáľovočistá provokácia ľudí s totalitným zmýšľaním, kupcov v chráme. A pohladenie na duši tých, ktorí ešte cítia vlastenecky a demokraticky. Test, či je žaba už celkom uvarená, alebo ešte dokáže z hrnca vyskočiť.

Ukazuje sa, že na Slovensku niet autentickejšieho demokrata, než je Ľuboš Blaha. A teraz sa hoďte o zem, vy ktorí ste v teste pohoreli.


Pálte do pi.e komouši vyje.aný na Kubu.
Svoloč neprestane pokiaľ bude na svete Puťocár.


08.11.2023 14:05

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako uvádza Denník N, Danko apeluje aj na to, aby sa hovorilo o "národnom menu" pre reštaurácie. Zatiaľ ale nemá konkrétnu predstavu, čo by malo takéto špeciálne menu obsahovať.

Zruší macaDonalda.
Zruší Anglickú slaninu.
Španielské vtáčky.
Viedenský rezeň
Pražskú šunku
Bavorské koleno

Všade bude menu:
Cesnačka
Bryndzové halušky
Strapačky
Slivkové gule
Jebo..........


08.11.2023 15:13

Re: Svedkovia Matovičovi

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: všetko chápem, akurát neviem, čo môže obsahovať menu Jebo :-))) >:-)


08.11.2023 16:11

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
Môj dedo hovoril " jebo" takému čo mudroval a hovno vedel


08.11.2023 16:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Huliakova polovnícka banda si už čistí hlavne.
To bude ožraleckých chvlálenkárských historiek o tom ako hrdina zabil vlka a papláši si budú na dače dávať vypchaných vlkov.
To bude postrielaných polovníkov.
Keby medvede tušili čo ich čaká tak emigrujú na západ.


08.11.2023 17:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Huliak trieska milóny, ktoré vraj mimovládky dostali z ministerstva.

Práve z LIFE získali mimovládne organizácie na ochranu prírody najviac. "LIFE ale nie sú prostriedky, ktoré by sa rozdeľovali a schvaľovali na Slovensku. A vôbec to nie sú prostriedky zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Je to špeciálny program, ktorý zriadila Európska komisia," vysvetľuje Kiča.



Mimovládky v rokoch 2014 až 2023 získali priamo z Bruselu za toto obdobie cez LIFE granty vo výške 34,5 milióna eur. Ministerstvo ich podporilo zo štátneho rozpočtu sumou 10,5 milióna eur.

Keď teda zo štátneho rozpočtu dostala nejaká mimovládna organizácia jedno euro, 3,5 eura k tomu priniesla na Slovensko priamo z Bruselu.

Ministerstvo životného rozhodovalo medzi rokmi 2014 až 2023 v rámci rôznych svojich programov o rozdelení 5,4 miliardy eur. Mimovládky z nich získali 25,29 milióna eur.

"Ak zohľadníme všetky zdroje, o ktorých sa rozhoduje na envirorezorte, pre mimovládne organizácie išlo spolu 0,47 percenta všetkých zdrojov. Považovať toto za eldorádo mimovládok je skrátka scestné,



Sedliak z Očovej..................


08.11.2023 19:34

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

cesnak-Cesnak kuchynský pravdepodobne pochádza zo strednej Ázie, kde vznikol z divo rastúceho druhu Allium longicuspis
kapusta- Pestované taxóny kapusty obyčajnej (Brassica oleracea) všetky pôvodne pochádzajú zo Stredomoria a prímorskej západnej Európy.
slivky-Pôvod sliviek treba hľadať v Malej Ázie a na Kaukaze.
Bryndza je tiež sporná, zemiaky sú z hnusnej Ameriky síce južnej ale Ameriky
Utešoval som sa aspoň rožkami a chlebom ale: Pšenica je významná tým, že je najstaršou obilninou. Patrí medzi polyfiletické obilniny. Ľudia ju pestujú už viac ako 5 000 rokov. Začiatky pestovania tejto obilniny súvisia so vznikom poľnohospodárstva. Začala sa pestovať na území Prednej a Malej Ázie. Na naše územie sa dostala s odstupom času
Mi tu pomrieme hladom, nemáme nič. :-D


08.11.2023 19:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pán Danko asi myslel svoje obľúbené slovenské menu.
Poldecák.


08.11.2023 19:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vrchol drzosti co si ta farnalobby dovoluje!.. toto uz musi co najskor raz a navdy skoncit, vsetko vysetrit, vsetkych vaxjehovistov trestne stihat!!!

Nepredať je ani posraný aspirín.

Pan doktor Kotlar nedajte sa pravda vzdy vitazi a vy ste v tom majter

Pán Kotlár má pravu . Na 100% chemtrails na Slovensku funguje. Toľko kok.tov pablbov, debilov a jebov nemôže byť len tak a je viac ako pravda, že obplyvňujú mysleni ľudí.


08.11.2023 22:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Fico Ukrajincom nedá zbrane ani strelivo.
Ak to budú chceť ukrajinci kúpiť tak im to samozrejme PREDÁ!!!!!!!
Farizejský komouš ako Lenivova noha.......


09.11.2023 10:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mimovládka " ASINUS" protestovala ptroti tomu, že toho blogera niekto nazval "Somárom"

Hanba vykapala , Simečka tliacha , je to zapredana svina , ako jeho foter, oblbuje voličov ze vraj ONI postavia na Slovensku 3 nove nemocnice. !!!Ty vagabund, to si hovorte doma z tvojim fotrom , si zapredane prasa a myslis ze Slovensko je odkazane na vasu politiku tykajucu sa LGBT a drog ?? Ty prasa, !! Zatedy nedokazala ani jedna vlada postavit co len jednu jedinu novu nemocnicu, iba rozhadzovanie penazi , napr, RAZSOCHY, Niekto musel kupit pozemok, !!! Niekto musel postavit hrubu stavbu !!! Za strasne ťažke prachy , Nechali to zdevastovat , Potom niekto musel dat RAZSOCHY zburat , za strašne ťažke prachy , co stala stražna službe co to strazila , RAZSOCHY su bez planu, !! Prečo ?? Lebo pozemok na ktorom mala stat nova nemocnica vlastnia papalaši, a nedostane sa to na oči slovakov. Takže Simecka ty prasa , nepostaviš nic , Zatial ani jedna vlada nebola schopna postavit nemocnicu , čo je vo svete obrovska hanba ze SLOVENSKO je take chudobne ze nema na vystavbu novej nemocnice, A preco je to tak ????? Lebo sme v područi Europskej UNIE, a nemame nic , iba mozole co drieme na kapitalistu,

Inteligentný a hlavne vysoko spisovný a národný prejav slováčika.
Komho myslíte že volil?


09.11.2023 12:09

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Predseda SNS Andrej Danko bude lídrom kandidátnej listiny strany do eurovolieb. Zdôraznil potrebu strany mať zastúpenie v Bruseli.

No prekľadateľ v EU parlamente asi z neho dostne zrádnika :-D


09.11.2023 13:17

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Muž odložil nabitú strelnú zbraň s nábojom v nábojovej komore na zadnú sedačku do auta, išlo o guľovnicu, ktorú mal v legálnej držbe. Neskôr podvečer ju z auta vyberal, pričom ju uchopil za pažbu a spúšť, v dôsledku čoho zbraň vystrelila a projektil zasiahol druhého muža stojaceho nablízku do oblasti brušnej dutiny,“ priblížila hovorkyňa.

ČO som hovoril? :-D

Huliakova polovnícka banda si už čistí hlavne.
To bude ožraleckých chvlálenkárských historiek o tom ako hrdina zabil vlka a papláši si budú na dače dávať vypchaných vlkov.
To bude postrielaných polovníkov.
Keby medvede tušili čo ich čaká tak emigrujú na západ.


09.11.2023 14:42

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Že by????

Bývalá poslankyňa Romana Tabák sa v predčasných voľbách rozhodla, že sa nebude uchádzať o priazeň voličov. Namierené totiž mala do Európskeho parlamentu (EP). Na sociálnej sieti však prekvapila správou, že od januára bude pôsobiť na novom ministerstve cestovného ruchu a športu, ktoré patrí SNS. So stranou Andreja Danka spolupracovala aj pred voľbami a objavila sa aj na predvolebných bilbordoch.


09.11.2023 14:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Že by?????
Minister Taraba odvolal riaditeľov dvoch národných parkov
Končí šéf TANAP-u aj Národného parku Veľká Fatra.


09.11.2023 16:52

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Sliepku vykopli.

Poslanci Európskeho parlamentu (EP) vo štvrtok v Bruseli zvolili rumunského poslanca Victora Negresca z frakcie socialistov a demokratov (S&D) za kvestora tejto inštitúcie. Negrescu v tejto funkcii nahradí slovenskú europoslankyňu Moniku Beňovú, informuje spravodajca TASR.


09.11.2023 17:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Napíšu pravdu o Ficovi?????
Zdôraznil, že “mediálna presilovka je obrovská” a dodal aj to, že “mimovládky kvília”. “Vláda mimovládneho sektora sa skončila,” povedal s tým, že mimovládne organizácie, ktoré podľa neho vláde škodia, sa pomoci od štátu nedočkajú. “Rozhodli sme sa pre finančný model na zabezpečenie plnohodnotného 13. dôchodku,” uzavrel.

"mimovládka" ktorá robila na škole kurzy hry na klavír za babku škodila Ficovi??????
Raz komouš - navždy komouš. Má svoj vzor jeho blahorodie Puťocára.
Raz ho to minulo ale druhý krát mu to bude všetko spočítané aj s úrokmi.
A najväčší paradox bude, keď mu to spočítajú jeho verní voliči.
Tí najviac utrú hubu a budú len čumieť aká kasta sa ti bude budovať.
Ani Huliak ani šúchaj e-štek ho nezachránia.


09.11.2023 18:08

Re: Svedkovia Matovičovi

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: "mimovládka" ktorá robila na škole kurzy hry na klavír za babku škodila Ficovi??????

Zväzarm, ktorý robil na školách krúžky: modelársky, kynologický, strelecký, motoristický, rádioamatérsky zadarmo, vadil komu? :-(((
Mali sme v automotoklube komplet vybavenú dielňu na diagnostiku, pneuservis, geometriu kolies, bežné opravy automobilov a vďaka zapredanému brblošovi z Prahy sme o to prišli, lebo sme boli militantná organizácia.


09.11.2023 18:52

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
A kto zrušil Zväzarm?
Po Nežnej revolúcii sa Zväzarm 24. marca 1990 pretransformoval na Združenie technických športov a činností (ZTŠČ). Následne po rozdelení federácie vzniklo v roku 1992 Združenie technických a športových činností na Slovensku.

Nikto ho nezrušil. Len mu boli odobrané kompetencie a výbava, ktorá bola spojená s armádou.
To, že všetko čo sa dalo ukradnúť z majetku organizácií ukradli komoušský funkcionári nikto nerozhodol.
Pamätám si (videl som na vlastné ušy kto nakladal majetok z budovy SZM na Pražskej) a desiatky Vetresiek odvážali k papalášom.


Napíš, čo sa stalo s vašou dielňou.

Kur.a. Keď to píšem tak počúvam pablba Kéryho. Ako keby vystupoval na III zjazde KSS.
I-GRR
5-G naozaj poškodzuje slovákom mozok a keď sa k tomu pridá vplyv chemtrails .


| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 170009 | Včera: 150074