Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Svedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSvedkovia Matovičovi - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |

03.09.2023 16:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.zomri.online/2023/08/29/klud-brasko/


04.09.2023 12:58

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Fico súčasnú situáciu nehodnotí ako výsledok benevolencie, ale priamo zámer súčasnej vlády. „Robí všetko pre to, aby sa na územie Slovenska dostalo čo najviac migrantov,“ vyhlásil Fico, poukazujúc na to, že namiesto ochrany pred infiltráciou sa situácia rieši legalizáciou pobytu migrantov.

Táto progresívna hlúpa vláda, ktorá sa riadi princípmi Sorosovej migračnej politiky, robí zo Slovenska základný tábor pre nelegálnu migráciu,“ uviedol vo svojom videu šéf Smeru-SD. Tvrdí, že vo veľkom Krtíši je ich 700 a namiesto, aby ich polícia vracala do Maďarska, im dáva potvrdenia, aby sa mohli voľne pohybovať po krajine. Pripomínam, že takéto potvrdenia sa vydávajú na základe zákona, ktorý vychádza práve z Ficovej novely.

„Tí ktorí sú ohrození vojnou, sú ohrození na živote, zdraví, boja sa o svoje rodiny, alebo sú ohrození, pretože nemajú čo jesť, tu Slovensko musí prejaviť svoju solidaritu a týmto ľudom pomôcť,“ sú slová práve Fica z roku 2015.

Falošný populista ako Puťocár.


05.09.2023 19:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Prečo v týchto voľbách dám hlas strane SMER-SD.

Preto, lebo nesúhlasím s vývozom zbraní a munície na Ukrajinu alebo do akýchkoľvek iných vojnových zón.
Najväčší vývozca zbraní do vojnových zón je RUSKO.

Nesúhlasím s vojnou. S mobilizáciou ani mužov ani žien do vojny, s tým nesúhlasím.

Rusko začalo vojnu aj mobilizáci.

A okrem toho, Jaltská konferencia po druhej svetovej vojne sa konala v bývalom cisárskom paláci v Jalte na polostrove Krym. Akosi mi je dosť ťažko uveriť, že by si bývalý ruský cár staval paláce na Ukrajine. Teda nie som celkom presvedčená, že Krym patrí Ukrajine.

Medvedev má vilu v Španielsku a preto Španielsko patrí Rusku.

Preto nedám hlas žiadnej zo strán, ktoré podporovali vývoz zbraní a munície, či iných vojenských zariadení, na Ukrajinu.

Sliepočka roduverná osprostená môžeš voliť Fica.
Karma je sviňa. Fico ti to vráti.


06.09.2023 13:27

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Samosudca Peter Pulman rozhodnutie zdôvodnil tým, že Garbár je poberateľom opatrovateľskej dávky, pričom iný príjem a ani majetok nemá. „Majetkové pomery nie sú také, aby odsúdený mohol uložený peňažný trest zaplatiť,“ priblížil.

Škoda že nemáme anglosaské právo.
Toto by bol precedens.
Nevrátim peniaze pretože nemám a tak mi súd peňažný trest odpustí????????????????
Pán samosudca bude asi tiež ruský špión.


06.09.2023 13:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jana Bittó-Cigániková z SaS, vyhlásila v relácii Na telo v televízii Markíza, že “gayom a lesbičkou sa narodíte.” Tomáš Taraba, kandidát SNS zareagoval, že takéto tvrdenie je ideológia

Takže je možné, že sa narodil ako neorientovaný a až mater a tatko mu vysvetlili koho má švácať. No ale mohli mu to aj nevysvetliť a teraz by švácal chlapcov.


06.09.2023 18:48

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

V boji proti zdražovaniu je SMER – SSD pripravený použiť celý existujúci regulačný rámec a kde to bude nevyhnutné, vytvárať nový efektívny rámec. V kombinácii s potrebnými kompenzačnými opatreniami na úrovni právnických aj fyzických osôb bude SMER – SSD garantovať právo občanov na tovary a služby za dostupné ceny, presadzovať ústavné právo na hotovosť ako aj právo podnikateľského sektora na primeraný zisk. V záujme dosiahnuť tento cieľ je SMER – SSD pripravený na konštruktívne spory na úrovni EÚ.

Zhrnutie:
Na tovare bude štátna cenovka a cenu určí Fico. Žiadna cenotvorba podnikateľa na základe - DAL - DOSTAL.
Cenu bude tvoriť Fico podľa toho ako budú ziapať na jeho mítingoch aké ceny chcú mať.
Primeraný zisko firme určí Fico a bude z vysoka jebať na to, či firmám zostane aj na modernizáciu výrobných prostriedkov.

Presne aj komouši v roku 1948 zobrali všetko, čo si "kapitalisti" za viac generácií. vybudovali a potom do roku 1989 dávali všetko neschopákom, lenivcom a polointeligentom a vykrikovali akí sú super hospodári.

Volte číslo 16.
Budete mať chleba za 20 halierov, spišskú borovičku za 18 korún a MARSKY za 4 koruny.
A ako pavián holú riť.


07.09.2023 19:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

To je taký pablb, že by jeho meno mala vyryť indický rover do mesačného povrchu:

Východ Slovenska sa minulý rok stal v oblasti podnikania a biznisu prelomový. V roku 2022 región získal investície za viac ako jeden a pol až dve miliardy eur, pričom rozhodujúcou pre ďalšie smerovanie bola investícia spoločnosti Volvo práve v okolí Košíc. Táto oblasť však pritiahla okrem výroby švédskej značky elektrických vozidiel investičné zámery nemeckých strojárov, pričom celkovo vznikne niekoľko tisíc nových pracovných miest.



Roduverný slováčik- bloger napísal.
Lebo politika takýchto „našich“ politikov nie je pro slovenská, nemajú najskôr pred očami Slováka, bežných slovenských pracujúcich, ale skláňajú sa pred západným veľkokapitalistickým neoliberalizmom, ktorí majú pracujúci ľud, hlavne ten cudzí, ktorí na nich robí, taktiež, slušne napísane – v paži!!!


Fico išiel do "Valalikov" a nemá slovenských pracujúcich v paži. Nadšene mu tlieskali a už majú zastrúhané ceruzky aby ho mohli krúžkovať , pretože prišiel ubezpečiť veľkokapitalistov, že keď bude vo vláde tak bude ich podporovať.
Slováci nebudú drieť pre neoliberálnych veľkokapitalistov, ktorí majú slovenských pracujúcich v paži.

:-D :-D :-D


08.09.2023 14:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A tento slovenský "vedec" má volebné právo??????????????

Veľmi zjednodušene, ale veľmi vedecky povedané, podľa Einsteinovej logiky, váha telesa merná váhou na povrchu Zeme v jej gravitačnom poli o intenzite (g = 10m/sec.sec), je rovnako veľká váhe toho istého telesa meranej tou istou váhou na podlahe rakety, ktorá sa pohybuje zrýchleným pohybom o hodnote je zrýchlenia (a = 10m/sec.sec).

Aby uvedený geniálny myšlienkový pochod Einsteina vo veci predpokladanej rovnakej, ekvivalentnej váhy telies na povrchu Zeme, ako aj na podlahe zrýchlenej rakety bol pravdivý, musela by byť splnená iba jediná podmienka a to tá,

aby veľkosť pozemskej váhy telies, už sa konečne a to prvý krát v dejinách fyziky zmerala na podlahe rakety pohybujúcej sa zrýchleným pohybom (a) rovným zrýchleniu gravitačného poľa Zeme (g).

Keby sa pozemská váha telies potvrdila aj v zrýchlenej rakete, každý kritik Einsteinovej geniality bol by jednoznačne duševne chorým človekom.

Ale iba vtedy a nikdy inokedy.

Súčasná veda, ktorá s radosťou keruje - vyrába z fyzikálnych tupcov vedeckých géniov, odmieta informovať svetovú verejnosť o tom, že pozemská váha telies

ANI RAZ SA NEOVEROVALA V ZRÝCHLENEJ SÚSTAVE, V ZRÝCHLENEJ RAKETE

a preto Einsteinova Všeobecná Teória Relativity stojí iba na neoverenom, veľmi hlúpom Einstenovom myšlienkovom predpoklade, že nehybný stav telies na povrchu Zeme, je totožný s ich zrýchlený pohybom vesmírnym priestorom a naopak.


:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O


Alexander Járay (* 1943) je slovenský občan pôvodom z Košíc. Tvrdí, že vyvrátil teóriu relativity, odmieta matematiku reálnych čísel. Jeho základným filozofickým problémom je Aký rozdiel je medzi nulou a ničím. Na Deň ústavy zvykol pred Ústavným súdom ničiť Ústavu Slovenskej republiky pálením alebo trhaním.


Sám seba vymenoval za predsedu Akadémie Reálnych Vied Cassoviensis a udelil si titul Generalissimus Reálnych vied GRSc. Chce nahradiť abstraktnú od reality odtrhnutú matematiku a ňou opísanú relativistickú fyziku reálnou kvantovou matematikou a trojhmotovou fyzikou. Niekoľkokrát sa pokúšal kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky,[3] v rokoch 1998 a 1999 kandidoval na funkciu primátora Košíc.

A ci pičo............. :-O


08.09.2023 20:15

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj tento á volebné právo?????
Farizej na entú.

Len si napríklad prečítajme bežné ženské časopisy, v ktorých rôzni „odborníci“ odporúčajú čitateľkám, ako najlepšie zvádzať a dráždiť mužov, ako byť zmyselné a čo najviac „sexy“. Časopisy, kde sú celkom bez hanby opisované rôzne techniky telesného styku dvoch pohlaví, ktoré by mohli slúžiť ako popis pracovnej náplne „zamestnankýň“ vo verejných domoch. Je hanbou, že takéto časopisy vôbec niekto číta a podporuje ich svojim finančným príspevkom. Je hanbou, že sa ženy odievajú tak, ako im káže dnešný, mravne zvrhlý diktát „módy“.

Najskôr píše čo sa v nich píše. ( aj retardovi je jasné že ich číta)
A potom dodr.e tých čo ich čítajú.
Blbosť, sprostosť a debilitu môžme exportovať.


13.09.2023 11:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Líder OĽaNO Igor Matovič a člen predsedníctva strany Smer Robert Kaliňák sa pobili.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


13.09.2023 13:28

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Smeraci ukazali, aka tu bude sloboda slova, ked vyhraju volby.


13.09.2023 16:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidikon.
Fico predseda vlády, Uhrík predseda parlamentu, Kaliňák minister vnútra , Mazurek minister spravodlivosti a Suja špeciálny prokurátor a Puťocár si bude medliť ruky.
Sú to chuji pretože skočili Maťovičovi na lep.
Veď on nechcel nič iné len aby mu dali po po papuly.


13.09.2023 19:14

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

"Glück, ktorý vrazil Matovičovi: Odvolaný z funkcie!" - o jedneho Smeraka vo funkcii menej...


13.09.2023 19:34

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Uhrík chce zrušiť súkromné zdravotné poisťovne a vytvoriť jednu štátnu.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


13.09.2023 19:45

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pekne mu natiahol, mohol aj viac.
Paradoxne sa mu ale mali obaja pekne podakovat pretoze za dnesne preferencie Smeru moze prave Matovic.


15.09.2023 20:31

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Medzi vznikajúcimi stranami je napríklad Kresťansko Socialistická Robotnícka strana
Typický komouši. Riaditeľ fabriky s tromi ľudovými sedel v kostole a na zadku ho tlačila stranícka knižka .


18.09.2023 10:17

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


18.09.2023 14:43

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Môžem sa opýtať aj pápeža o VYSVETLENIE o pôvode majetku.
Nemusí mi podať vysvetlenie ale nedopustil som sa žiadneho TRESTNÉHO činu.
Sliepka a ešte k tomu aj blbá sliepka kotkodáka:

Strana Hlas-SD žiada predsedníčku strany Za ľudí Veroniku Remišovú, aby vysvetlila financovanie kúpy domu v Rakúsku. Remišová reagovala podaním trestného oznámenia.

Po voľbách budú asi vyrábať nové pexeso.
A určite sa jej ujde čestné miesto.


18.09.2023 20:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Muž v tričku Brat za brata hodil slepačie vajcia do hlavy poslanca Jozefa Pročka, ktorý v pondelok robil predvolebnú kampaň v Lučenci. „Jednou ranou by som ťa zabil, kebyže chcem,“ povedal mu iný muž, s ktorým sa hádal na videu, ktoré večer zverejnil na sociálnej sieti.
Asertívny. Apolitický.


19.09.2023 17:13

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Trapný jebo:

Potýčka v Lučenci zanechala poslanca Jozefa Pročka (OĽaNO) v medicínskom krčnom golieri. „Pohmoždená hlava s odreninou a podvrtnutie krčnej chrbtice,“ prečítal svoj stav z lekárskej správy. Priznal, že od útoku má sucho v ústach a golier bude nosiť len štyri dni.

Jedno vajíčko mu "podvrtlo" krčnú chrbticu.

Obvykle sa podvrtne kotník ale pročko si dokáže podvrnúť aj hlavu.


20.09.2023 13:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

“Dobrý deň, priatelia. Volám vám z Turecka. Volali sme teraz doktorovi do lučenskej nemocnice. Pročko chcel napadnúť aj nášho primára, čo má 160 kilo, veľký chlap. Tak oficiálne nemá žiadnu správu. Má iba škrabanec na hlave. Všetky tie reči, čo dal okolo toho, čo dal televízií, sú falošné. Ortézu si kúpil sám, len aby ste vedeli,” tvrdí muž na video zázname, ktorý zdieľa na svojej stránke aj Jozef Pročko.


Pročko na sociálnej sieti potvrdil, že daný muž z videa je syn riaditeľa nemocnice v Lučenci. “Pridal takéto video. Verím že ráno pridá iné video a uvedie veci na správnu mieru. Ak nie, aj na toto podávam trestné oznámenie. Inak tento muž je jeden z hlavných Brat za brata v Lučenci. Počas vyšetrenia na urgente tam bola so mnou aj TV JoJ. Videli aj lekársku správu a hneď po vyšetrení sme robili vstup. Mal som na krku “ortézu”, ktorú som dostal od sestričky. Je to aj v správe,” argumentuje poslanec hnutia OĽaNO.


“Samozvaný bojovník proti mafii, ktorému vajíčko vyradilo stavce. Verím, že niektoré poslankyne verejne povedia, aké mali s týmto hlupákom za štyri roky v parlamente osobné skúsenosti,”

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


21.09.2023 11:21

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Gender filozofia aktívne zabíja telo, psychiku aj dušu,“ povedal v piatok kňaz Marián Kuffa. Počas krátkeho príhovoru sa stihol poďakovať aj predsedovi SNS Andrejovi Dankovi za jeho boj proti Istanbulskému dohovoru, v ktorom je „skryto a podlo ideológia genderu“, a Robertovi Ficovi, ktorý sa ako premiér „postavil a povedal, že cez neho gender neprejde“.

Treba bojovať proti LGBT :-((( :-((((((

Nočné orgie podľa poľských médií rozpútal na konci augusta kňaz s dvomi priateľmi. Počas zábavy muži mali užiť silné lieky na potenciu. Po polnoci upadol jeden z mužov do bezvedomia a ďalšiu osobu, ktorá mu chcela pomôcť, vyhodili z bytu. Podľa denníka Gazeta Wyborcza bol muž v bezvedomí dokonca prostitút. Do bytu nechceli pustiť ani záchranku, tá sa tam dostal až po príchode polície. Na zemi ležal nahý muž, v bezvedomí, ale dýchal. Odviezli ho na urgent, kde sa prebral a na vlastnú žiadosť z nemocnice odišiel.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


21.09.2023 16:00

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.hlavnespravy.sk/kde-nic-nie-je-ani-cert-neberie-obc...

V Nemecku porovnávali AKCIOVÉ ceny s cenami na Slovensku.
Pred zľavou boli pôvodné ceny v Nemecku vyššie.

Pre tupcov čo nevytiahli nos s vaľaľu podstatné. Čo tam hľadať pravdu.
Kto nestoji na chodníku, tomu svieti zelená na prechode.
Už normálne nevydržím do volieb a teím sa čo tu bude za ródeo po voľbách.
Zatiaľ asi najkrajšie voľby od roku 1945.


21.09.2023 23:24

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


22.09.2023 12:30

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Návrat dôstojnosti do života ľudí, suverenity do zahraničnej politiky a spravodlivosti do právneho štátu. Aj to chce priniesť strana Smer-SD.

A ci pico :-O


22.09.2023 22:34

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Strana sa chce viac zamerať na podporu folklóru ako „hlavného fundamentálneho piliera identity národa“. Vo verejnoprávnych médiách chce preto stanoviť kvóty na slovenskú ľudovú hudbu.

Republika chce aby sme namiesto ranajšieho rohlíka a jogurtu konzumovali ľudovú hodbu.

A bude nám sveta žiť.


25.09.2023 21:47

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nevolte progresívne Slovensko.
Sodoma gomora.
34-ročného kňaza zatkli v španielskej provincii Málaga na juhozápade krajiny. TASR o tom informuje na základe pondelkových správ agentúry AFP a webového portálu denníka El Mundo.

Podľa informácií mal kňaz údajne na ženy používať sedatíva a následne zaznamenávať svoje sexuálne aktivity na video. Obete si podľa zdrojov vyberal zo svojho známeho okruhu a tieto incidenty sa odohrávali na rôznych miestach v Španielsku.

Zatiaľ bolo na základe jeho záznamov určených päť obetí. Vyšetrovatelia však podľa El Mundo nevylučujú, že ich bolo aj viac. Sudca na kňaza uvalil väzobné stíhanie.


26.09.2023 18:52

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ako sa ti páči extrémistická Sorosovská strana Progresívne Slovensko ?

Drobný náhľad do „biblie“ Progresívneho Slovenska s emotívnym názvom „Vízia jednej krajiny“, zaznamenal pomerne úspešný pobyt na webe, viac ako 20K čítaní..
Téma je migráciu a migranti. Téma, ktorá je prepletená skrz naskrz celým „dielom“.

V časti „Nové rámce kultúrnych identít a úloha kultúry“ ide Progresívne Slovensko najprv obhajovať víziu „otvorenej, rozmanitej a inkluzívnej“ spoločnosti a chce ju uchopiť ako výhodu, ktorá – teraz dávajte pozor – spočíva v tom, že kultúrna rozmanitosť je najlepším predpokladom pre tvorivé a inovačné ekonomické prostredie.

Povedané zrozumiteľne, nie že treba s migrantmi opatrne a s rozvahou, naopak a toto donesie nebývalú kultúrnu rozmanitosť, ktorá navyše ešte spôsobí nebývalý ekonomický rozvoj.

(Tešme sa teda na „nový rámec kultúrnej identity“, našej identity, ktorého súčasťou bude analfabet z Ugandy, lebo on je najlepším predpokladom pre tvorivé inovačné prostredie). ;-)

Nové rámce kultúrnych identít a úloha kultúry, s. 37, ods. 1:

Z povahy anti-systémových hrozieb vyplýva, že budúcnosť európskych demokracií sa bude štiepiť aj na otázke kultúrnej identity – na tom, či Európa dokáže obhájiť víziu otvorenej, rozmanitej a inkluzívnej spoločnosti a uchopiť ju ako svoju konkurenčnú výhodu v ekonomickom modeli budúcnosti.
Táto výhoda nespočíva len v ekonomickom prínose imigrácie v kontexte negatívnej demografickej krivky, ale aj v tom, že kultúrna rozmanitosť je najlepším predpokladom pre tvorivé a inovačné ekonomické prostredie.
Proti tomu bude silnieť tlak hnutí, ktoré budú rozmanitosť prezentovať ako civilizačne ohrozenie." To sme my "dezoláti"... :-))) [dobre]

kapitola Narastanie frustrácie, extrémizmu a protisystémových nálad, s. 42, ods. 2:

Na politickej scéne je možné predpokladať nástup nových extrémistických politických zoskupení, neskompromitovaných otvorenou nadväznosťou na ideológiu Tretej ríše a pružne reagujúcich na vlny anti-systémového populizmu.

Tieto tendencie sa prejavia aj v agende viacerých štandardných, už existujúcich strán, napríklad v podobe propagovania väčšej represie vo vzťahu k Rómom, živenia proti-moslimských a proti-migrantských nálad či odporu voči Európskej únii.

Dôvod úpravy: .

Upravené 2 krát. Naposledy upravil marek750 (26.09.2023 18:53)


26.09.2023 19:21

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ja už ani na ulicu nevychádzam, pretože sa bojím tých tisícok migrantov, ktorých tu na Slovensku máme.
Strašné niečo. :-O


26.09.2023 21:50

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: si ty vôbec Slovák keď ti nevadí taký HNOJ ?
Liberal-fašisti nepoznajú ani ženy, ale len osoby čo menštruujú ... :-D


Video: youtu.be/Ky4DCJcBsJw


26.09.2023 22:02

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku
Ako vieš čo mi vadí a čo nevadí.

To máš ako tohoto poloblázna.
Lapí tu chudáčik ako prilepený a nei a nie sa oddrbať do svojho milovaného ,morálne čistého, sociálne svetoborného Ruska.
Bude žrať Mcdonalda, makať na amerického zloducha a len vypisovať :

Je čoraz zjavnejšie, že liberálny fašizmus a progresivistický satanizmus, ktoré sú vrcholnými štádiami zločinného vykorisťovateľského kapitalistického systému, ženú západnú civilizáciu do záhuby. Hospodársky úpadok a kolabujúci finančný systém fungujúci len vďaka neustále rastúcemu enormnému zadlženiu štátov a obyvateľstva je sprevádzaný hlbokým mravným a duchovným úpadkom, úmyselnou likvidáciou kresťanskej a národnej identity európskych národov, riadenou islamizáciou Európy, ničením ľudskej identity, genocídou bieleho človeka jeho telesným a duchovným mrzačením cez diabolskú a zvrhlú ideológiu LBTI+, rozvrat rodiny, vakcinačný teror vražednými vakcínami, prípravu na totálne zotročenie cez program WEF (digitálny koncentrák, sociálny kredit, zbavenie osobného vlastníctva, …) a pandemickú zmluvu s WHO.

Svetovládne mocenské elity, hlavne tie sionisticko-anglosaské, vidia svoju záchranu v nastolení systému globálneho otroctva a teroru v podobe NWO (Nového svetového poriadku). Avšak uvedomujú si, že bez podmanenia si Ruska, jeho ovládnutia, rozčlenenia a rabovania jeho surovinových zdrojov sa im to sotva podarí. Preto vyprovokovali vojnový konflikt a rukami Ukrajincov pod velením USA a NATO vedú bratovražednú vojnu medzi Slovanmi (Viď.: blog.hlavnespravy.sk/32891/vyzva-na-zastavenie-angazova... ). Ukrajinu sa im podarilo cez fašistický prevrat a nastolenie nacistického režimu zatiahnuť do konfliktu s Ruskom. Veľmi dobre si uvedomujú, že voči Rusku vojensky ťahajú za kratší koniec a môžu ho poraziť, len ak sa im podarí, aj vďaka tomuto konfliktu, vyvolať v Rusku štátny prevrat alebo občiansku vojnu. Žiaľbohu, Putin nemá pod kontrolou finančný sektor a šéfka centrálnej banky Nabiulina spolu so svojou suitou robí všetko pre to, aby ruskú ekonomiku položila na lopatky cez vysoké úrokové sadzby, čím umelo dusí hospodárstvo, vyvoláva rast inflácie a pokles kurzu rubľa. Vlastizradné ruské liberálno-oligarchické elity majú stále silné pozície v riadení štátu a želajú si kapituláciu Ruska nádejajúc sa mylne, že pod nadvládou USA, ktorým slúžia, si budú žiť ako prasatá v žite. Márne sú však ich nádeje. Kapitulácia Ruska by však znamenala koniec civilizácie.

Aj slovenská zločinná liberálno-progresivistická vládna garnitúra na čele s Čaputovou zrádza Slovensko, oslabuje ho a pripravuje jeho zánik. Pácha zločiny vlastizrady oddane slúžiac záujmom nadnárodného finančného veľkokapitálu a nástrojom jeho diktátu ako EÚ, NATO, WEF, WHO a ďalším. Vojnový konflikt na Ukrajine vyhovuje jedine USA a je dokonca namierený aj proti Európe, cez sankcie ju ekonomicky oslabuje a ruinuje, čím Európa stráca konkurencieschopnosť a značná časť európskeho kapitálu je nútená sa presúvať do USA. USA však s Ruskom cez svoje firmy aktívne obchoduje, okľukou cez iné štáty nakupuje a potom predáva ruskú ropu a plyn do Európy, na čom bohatne. Na Slovensku idú tiež bohatnúť. Cez našich vlastizradcov dosiahli zrušenie zmluvy na nákup uránu z Ruska preorientujúc sa na jeho nákup z USA. Čo na tom, že to bude stále ten istý ruský urán, na dodávky ktorého USA uzavreli dohodu s Ruskom len prednedávnom? Takže aj takto naša vlastizradná banda ožobračuje Slovensko v prospech USA. Ale ani to im nepomôže. USA chceli podkúriť Rusku, podkúrili sebe. Svet, okrem ich vazalov, sa od nich odvracia – Afrika a Južná Amerika sa vymaňuje z ich područia, arabský svet a Ázia rozvíja s Ruskom spoluprácu, záujem o členstvo v BRICS je obrovský. USA sa rozpadávajú aj zvnútra, priemysel zaniká, štátny dlh narastá a USA strácajú možnosť ho naďalej predávať zahraničiu v podobe štátnych dlhopisov.

Proletári pálte do pizdy.....


27.09.2023 15:57

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: ale to len ty si neuvedomuješ že sem tlačia ateizmus , liberalfašizmus cenzúru médií ...
asi to je len sen a bludy nacionalistov ????????
Asi preto nevidím tvoju odpoveď na video Progresívcov
či na MDŽ chceš dať kvety osobe ktorá menštruuje alebo žene ?

Pozri obrázok


27.09.2023 16:06

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
osobe ktorá menštruuje alebo žene

To je typický prípad schyzy ako noha.


28.09.2023 8:27

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Marek: riesis sexualnu orientaciu, Ale ta nikomu neublizila. Naopak, podla mojej skusenosti su inak orientovani ludia prave jedny z najmierumilovnejsich a najpriatelskejsich. Nemam nic proti nim. Samozrejme, najdu sa aj taky, co chodia na pochody s holym zadkom, ale to su uchylovia. Ale aj ti su menej nebezpecni, ako ficovolici a rusofili...

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vidicon (28.09.2023 8:27)


28.09.2023 8:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A koľko úchylov je medzi heterosexuálmi?????


28.09.2023 12:48

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

“Slovenskému ministerstvu obrany sme poskytli 5 miliónov dolárov. Pôjde o boj proti ruskému vplyvu. Minulý rok sme mohli spolupracovať medzi slovenskou vládou a vládou USA pri prinášaní informácií na Facebook, kde Facebook rozhodol, že poslanec Ľuboš Blaha by nemal dostať platformu, pretože bol taký notorický šíriteľ klamstiev a dezinformácií.”

Veľvyslanec USA otvorene priznáva, že sa angažoval spolu so slovenskou vládou v tom, aby Blahovi americká korporácia vzala slobodu slova. “To je neuveriteľný škandál!” hromží Blaha. Veľvyslanec zároveň otvorene priznáva, že USA posiela milióny dolárov na to, aby obmedzovali slovenských občanov na sociálnych sieťach a aby likvidovali opozíciu. “To sa dá nazvať Majdan, to sa dá nazvať hybridná vojna proti Slovensku!” rozčuľuje sa Blaha.

“Ale aspoň už vieme, kto tu vládne,” konštatuje Blaha. “Matovičova, Hegerova ani Ódorova vláda neboli a nie sú vládami Slovenskej republiky ale vládami Spojených štátov amerických.” Tak, ako to hovorí Blaha to znie až hrozivo:


A ešte šitpku soli a môžte papať predvolebné seno. :-D


28.09.2023 13:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalšie seno:

“Vedieme objektívne vyšetrovanie účasti Londýna a najmä britských bezpečnostných služieb na zinscenovaní provokácie v Buči v marci 2022. Ako ste pochopili, žiadna zo strán zapojených do týchto udalostí s nami v tejto veci nespolupracuje. Napríklad ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov sa už predtým opakovane obrátil na generálneho tajomníka OSN Guterresa, aby využil svoje možnosti a autoritu a získal zoznam osôb, ktorých telá boli v Búči vystavené. Zdá sa, že sa to malo urobiť už dávno. Ich mená však stále nedostal. Sú utajované. V tomto je obzvlášť zdatný Londýn, ktorý, ako vieme, v apríli minulého roka, keď predsedal Bezpečnostnej rade OSN, odmietol zvolať zasadnutie Bezpečnostnej rady k udalostiam v Buči. To svedčí o mnohých veciach. Predovšetkým to, že Londýn zatajuje pravdu o týchto udalostiach, pretože sa na nich priamo podieľal. Dobre vieme o aktívnej účasti britských think tankov a PR agentúr (pod ich krytím – britských spravodajských služieb) na dezinformačných kampaniach kyjevského režimu. Z našej strany túto činnosť naďalej monitorujeme a šéfov najagresívnejších britských propagandistických štruktúr pridávame na zoznam ruských protisankcií” – uviedla hovorkyňa Ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovova.

Как российские солдаты употребляют наркотики на войне

Тысячи российских военных употребляют наркотики — как в тылу, так и на фронте. По оценкам собеседников «Вёрстки» среди военнослужащих, в зоне боевых действий примерно каждый десятый курит марихуану, а многие употребляют и более сильнодействующие вещества. Наркокурьеры на оккупированных территориях возят мефедрон и «соли»
i
прямо к окопам, а на позициях солдат находят устройства для употребления запрещённых веществ. Передозировки, ссылки в штурмовые группы тех, кого поймали на употреблении, посылки с веществами от волонтёров и взлетевшие в несколько раз цены на наркотики — всё это обыденность для многих российских военных на фронте. «Вёрстка» поговорила c десятками военнослужащих, волонтёров, наркопотребителей и местных жителей на оккупированных территориях и разобралась, как российские военные совмещают боевую службу и употребление наркотических средств.

Zdrogované primitívne hovädá.


28.09.2023 15:25

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

No ako, budeme od 1.10 sucastou zeme kde dnes znamena vcera?

Pozri obrázok


28.09.2023 16:51

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ako tak človek sleduje či tu na Sk deje tak nadobúda dojem, že: Vyjdem prednými dverami a tam tisíce vojakov americkej okupačnej armády. Pokusiš sa vyjsť zadnými dverami a tam ťa ohrozujú rôzne pohlavia aj menštrujúce aj iné. Aj by sa ukryl v pivnici, ale tam už sú milióny migrantov.

Dôvod úpravy: A navyše hrdý vlastenci, chcú dávať pokuty za používanie cudzích slov a popritom nie sú schopný sa naučiť ako správne písať v slovenskom jazyku.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (28.09.2023 16:55)


28.09.2023 17:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Treba im vrátiť vymoženosti z pred roku 1989.
Žiaden migrant
Žiaden američan
Žiadne NATO
Žiadne EU
LEN HOLÉ RIŤE.
Len blbečkovia si myslia, že Fico ich zachráni.
Keď bude premiér tak sa na dupnutie z EU a NATO otočí ako chalupa v Mrázikovi.


29.09.2023 10:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší roduverný slováčik:

Vojna na Ukrajine sa nevyvíja pre Ukrajincov dobre. Stále väčšia koncentrácia vojsk NATO okolo hraníc s Ruskom neveští nič dobré. Zelenskému sa míňajú vojaci. Do zbrane nepovoláva len zdravých chlapov od 18-60, ale už aj mužov so zdravotnými obmedzeniami a dokonca ženy. Vôbec nie je nereálne, že americkí plánovači a Zelenskyj budú chcieť zapojiť do vojny aj východné krídlo NATO. Ak parlamentné voľby vyhrajú holobriadkovia (ale s bradou), ktorí sú tak masovo preferovaní našimi médiami a poskladajú vládu s tou partičkou, čo tu 3,5 roka plnila americké želania na počkanie – náš osud je jasný! Nemihnú ani okom a budú súhlasiť s našim zapojením sa do vojny.
Preto je omnoho dôležitejšie, než pri ktorýchkoľvek doterajších voľbách, dobre zvážiť, komu to hodíme.


No predsa Ficovi to hodíme a potom si to môžme "hodiť" všetci.


29.09.2023 14:07

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko, 29.september 2023 (AM) – Riaditeľ ruskej rozviedky Naryškin povedal, že Bidenova administratíva zintenzívnila zasahovanie do vnútropolitickej situácie na Slovensku pred nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami. “Ministerstvo zahraničných vecí USA vyzvalo európskych spojencov, aby spolupracovali s miestnymi politickými a podnikateľskými kruhmi na zabezpečení Američanmi požadovaných výsledkov hlasovania. Washington nechce v Európe ďalšieho “národne orientovaného Orbána”. Na dosiahnutie tohto cieľa možno použiť akékoľvek prostriedky: nátlak, vydieranie, zastrašovanie, podplácanie; USA dúfajú, že voľby vyhrajú ich splnomocnenci a v prípade úspechu bude musieť vytvoriť kabinet lojálny voči Washingtonu; Odkaz amerických kurátorov svojim európskym podriadeným je ako zvyčajne jednoduchý a niektorým dokonca pripomína výzvy, ktoré zazneli z úst vodcov Tretej ríše – odhodiť chiméru morálky a použiť akékoľvek prostriedky na dosiahnutie požadovaného výsledku; Vzhľadom na tieto skutočnosti možno nadchádzajúce voľby na Slovensku len ťažko vnímať ako demokratický a navonok slobodný prejav vôle ľudu” – uviedol Naryškin.


Ak vyhrá Fico tak sa konečne ukáže pravda, že je to spiaci americký agent. :-D :-D :-D :-D

Bol som v potravinách a pred volebnou miestnosťou je asi 20 vojakov. Keď som sa pýtal odkial sú tak mi odpovedal" ajem from juesej" a potom mi dali 15 US dolárov aby som volil PS a že keď nie tak použijú nátlak,
vydieranie
zastrašovanie
Odpovedal som, že sa budem sťažovať Puťocárovi a on si to snimi po volbách vybaví .
Tak išli podplácať ďalších.


01.10.2023 13:57

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tvrdil som, že prvé čo urobí Fico bude odvolanie Lipšica a Hamrana.
Vyhral som fľašu 12 ročnej whisky.

Ak bude Smer vo vláde, prvé dve pozície, ktoré čaká výmena, je policajný prezident a špeciálny prokurátor, vyhlásil Robert Fico. Šéfom polície je Štefan Hamran, špeciálnym prokurátorom Daniel Lipšic.

Dôvod úpravy: Smer je pripravený na personálne zmeny v orgánoch činných v trestnom konaní. Cieľom strany však nie je robiť zmeny v základnej infraštruktúre týchto orgánov.

Zvíťazil najsilnejší muž slovenskej politiky, ktorý dlhodobo brnkal na pudy a krátku pamäť voličov. Nikde na svete nemajú ľudia radi slabochov, ale milujú lídrov. Robertovi Ficovi a ideológovi strany Smer Ľubošovi Blahovi stačilo v čase drahoty a chaosu v ľuďoch vyvolať spomienkový optimizmus. Dobre vedeli, že na prostriedkoch nezáleží, len na výsledku. A vyšlo to.

Slovák berie plný tanier šošovice. Obojok, ktorý potom dostane mu nevadí.
Prázdna hlava - plné brucho.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (01.10.2023 14:03)


01.10.2023 14:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Väčšina voličov dala jasne najavo, že zapredaneckú prozápadnú politiku nechce. A nechce ani mafiánsku politiku, ktorou sa prezentovala bývalá koalícia za posledné tri a pol roka. Sorosov kindermanažment Progresívne Slovensko bolo porazené napriek masívnej finančnej podpore Západu hlavne z USA, protislovenských mimovládok napríklad IVO, provládnych zaplatených médií s protislovenskými Sorosovými denníkmi SME a DenníkN na čele. Týmto vymenovaným subjektom sa nepodarilo znásilniť vôľu voliča a ich sen o slobodnom živote v zvrchovanej, nezávislej a slobodnej krajine.

Hoci západ výdatne sponzoroval oponentov Fica tak Puťocár ho prebil.
Sen o slobodnom živote v zvrchovanej, nezávislej a slobodnej krajine som sníval od roku 1975 až do roku 1990.


01.10.2023 19:41

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Takto sa volilo u nás v obci:

1
PS
32,84 %
2
SAS
14,72 %
3
SMER - SSD
13,94 %
4
HLAS - SD
10,11 %
5
OĽANO A PRIATELIA
7,02 %


Dôvod úpravy: A takto u marečka:
1
SMER - SSD
30,94 %

2
HLAS - SD
18,00 %
3
OĽANO A PRIATELIA
11,55 %
4
PS
11,51 %
5
KDH
6,09 %

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (01.10.2023 19:44)


02.10.2023 8:50

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Vidicon: nechcem to tu nejak extra riešiť , ale tí "mierumilovní" chcú zmeniť spoločnosť, doslova tisícročnú kultúru Európy ! Nebuďme barani!!


02.10.2023 9:00

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ano tvoja SorosUSA mimovládková strana PS je víťazom v Bratislave , blahoželám ;-)

Nechce sa mi v diskusii na Motoride riešiť politiku ,na to je Nový Čas .. tu to robíš TY .
Tak len krátko:

Západná superdemokratická tlač plače ; na STV dávali tituly západných novín :
že vyhral "proruský , prokremeľský Fico , dokonca Putinov priateľ.".. ???? Žiadne normálne zhodnotenie som tam nevidel!

To akože je zločin alebo rovno zakázané ,
aby v Európe vyhral voľby politik, ktorý chce robiť politiku na všetky strany a nie je po päty strčený v prdeli Washingtonu/Bruselu ?
Tak sme podriadení USA že nikoho nezaujímajú ľudia ich životy, ale hlavné je to či budeme dodávať poebanej Ukrajine zbrane !! Fakt takto verejne všetci povinne VEDIEME VOJNU proti Rusku?


Ešte raz ti pripomeniem ;
USAkom zdochýňa ekonomika , to je hlavný dôvod prečo tento svetový hegemón odstrihol EU od Ruska a vedie proti nemu proxy vojnu na Ukrajine .
Je smutné ,že pajáci v Bruseli ohli chrbát a nechajú sa okrádať...

"Pred 14 hodinami
Financie
Politici v Spojených štátoch si kúpili čas: Kolaps vlastnej vlády dočasne odvrátili

Americký senát v sobotu večer na poslednú chvíľu odvrátil odstrihnutie vládnych úradov od financií. Tri hodiny pred polnocou totiž schválil návrh zákona o výdavkoch, ktorý dal republikánom a demokratom ďalších pár dní na dohodu o rozpočte." :-D :-D


02.10.2023 9:08

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Politik v 5 milionovom "okrese" si môže robiť politiku tak akurát na humne.
Máš dve strany: Západ včetne USA a východ Rusko a Čína.
na východe v Rusku a číne sme už boli -Ďakujem.
Tak zostáva len prehnitý západ.
Kto je presvedčený že sa dá inak tak nech sa objedná u Chocholouška.


02.10.2023 10:03

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Teraz bude všetko závisieť od toho, či Fico bude schopný vytvoriť vládu v koalícii s inou stranou – vlastné kreslá mu v parlamente nestačia,“ varoval Puškov pred priskorými oslavami. Na radosť však už teraz vidí dôvody: „Prvé miesto jeho strany, ktorá sa stavia proti politike EÚ voči Ukrajine a Rusku, je pre protiruské kruhy v Európe veľmi alarmujúcim signálom. Fico je známy svojou ostrou kritikou kyjevského režimu, politiky protiruských sankcií a vojenskej podpory Ukrajiny. Sľúbil, že ak sa dostane k moci, ,nedá Ukrajine ani jeden patrón',“ napísal Puškov.

Hnusná amerika. Zasiahla do volieb na Slovensku a teraz sa nesmierne teší.


02.10.2023 10:38

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: americké plátky tu pekne šíria strach u materialistov ,že budeme na strane Ruska,Číny "a schudobnieme , aby sme náhodou neprestali slúžiť ich mocenským záujmom.
Dokonca ich to vyjde lacnejšie, keď hlupáci z EU zafinancujú Ukrajinu :-)))

Slovensko má mať dobré vzťahy so všetkými stranami , ale aj to je zakázané.
Washington zakázal svojim lokajom v EU vzťahy, obchody s Ruskom.



Kvôli ťahom USA ani západ (EU) nebude mať peniaze ako doteraz mal. Nechápem tvoje zmýšľanie , že to nevidíš :-}


Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (02.10.2023 10:39)


02.10.2023 11:00

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Obchody sa v rusku robili normálne až do doby, keď Puťocár začal robiť obštrukcie v roku 2018. Už vtedy pripravoval ruské nehospodárstvo na vojnu.

A vzťah nemusím mať s rusom aby som mu predal pekáreň. Stačí keď má doláre alebo eurá.

Čo sme získali v dobách RVHP od Ruska a Číny?
Čínske pero.
Čínské tenisky.
Vietnamskú masť.
Matriošku.
Stoličnú vodku.
Bicykel Ukrajina.
Moskvič.
Žiguli.
Volgu.
Leninové spisy viazané v koži.

Bez USA by Stalin dostal tak na hubu že by dnes rusi žili v rezervácii na Čukotke.
A už mi konečne vysvetli aké výhody má USA zo Slovenska???????


02.10.2023 12:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Keby neslúbil cigáňom 200,-EUR ani si neškrkne.

Matovič valcoval v osadách. Niekde mal aj vyše 90 percent
Šmejd.


Mishko

Príspevok bol zmazaný Moderátorom, pretože porušoval pravidlá fóra, dôvod: Lebo.

02.10.2023 18:41

Re: Svedkovia Matovičovi

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Takže zase budeme pod americkým útlakom. Veď predsa by americká agentka nepoverila zostavením vlády nikoho iného než amerického agenta, hádam by len nešli sami proti sebe aby poverili ruského.


03.10.2023 10:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak nevyhrá Fico, tak je to práca USA, ktoré DOSADILO svojho človeka.
A ak vyhrá Fico je to koho práca????????

„Americká ambasáda sa ohradila voči konšpiráciám Ľuboša Blahu, že prevzatie moci na Slovensku zosnovali USA.“

Dôvod úpravy: A my Slováci, pozorne sledujme, akú činnosť, veľmi aktívnu, vyvíja Čaputová, aby znemožnila Ficovi/SMER-SSD zostaviť vládu, a že na to používa tie najspodnejšie, najšpinavšie praktiky politiky!
Toto jej konanie považujem za vlastizradné lebo robí všetko preto, aby sa naša republika dostala resp. ostala ešte pod väčším západným/USA vplyvom a nadvládou, v akej bola doteraz!!!


Chochlouškov by sme na Slovensku potrebovali minimálne pol milóna.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (03.10.2023 10:16)


03.10.2023 10:18

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Predpokladám, že Pelegrini bude agent USA. :-D


03.10.2023 10:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Osadníci čakajú od Matoviča 500 eur. “Keď sľúbil, musí dať!”
Psyché z Trnavy bude musieť asi poprosiť manželku aby mu dala peniaze pre voličov. :-D


03.10.2023 14:30

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vyhnať ho svinským cvalom za Puťocárom:

Suverénnymi krokmi, suverénnymi rozhodnutiami slovenských politikov by vznikol veľmi potrebný kontrast v informáciách, voči podplateným európskym politikom, ktorý je tak veľmi potrebný pre otvorenie očí mnohých ľudí v Európe, a zároveň je potrebný pred samozničujúcimi extrémnymi krokmi eurofanatikov.
.
Naša poloha krajiny je strategicky významná, naša energetická sieť je strategicky významná, náš južný sused je strategicky významný na zabránenie zničeniu Európy, Európskej únie pred tými, ktorí hovoria, že vojna je mier, sankcie sú riešenie, a treba sa uskromniť.


Sme pupok sveta.

Žiaľ ľudia na Slovensku vo svojej nevedomosti nerozdali rozhodujúci počet hlasov pre vytvorenie suverénnej vlády, a tak sa dnes vyslovene spoliehame na homosexuála, a čakáme či dostane gule (odvahu).

Blbci nevolili všetci Fica -vedúcu stranu.

Čaká nás totižto tuhá zima. Rusi zvýšia tlak na dopyt po energiách v Európe, čo spôsobí mnohé problémy a európske krajiny sa začnú správať tak, ako pri distribuovaní lekárskych pomôcok počas takzvanej kovid krízy. Pri „tajtrlíckej“ vláde uvidíme to, ako sebestačná krajina na výrobu el. energie budeme trpieť kritickým nedostatkom energie, pretože naše elektrárne budú vyrovnávať západnú sieť (čo mimochodom vidíme už dnes). Ale nejde len o elektriku, problém bude hlavne s pohonnými hmotami. Benzín pôjde vysoko cez 2eurá čo opäť spôsobí tlak na zvýšenie nákladov na distribúciu tovaru, čo je v Európe rozhodujúca položka pri tvorbe cien.

Pri tvorbe cien je nyjvyššia položka v EU mzda.
Rusi môžu tlačiť maximálne tak drevených koníkov.


Ak budeme mať suverénnu vládu, nepochybujem, že sa s Maďarmi dohodneme a stlmíme kritické obdobie nedostatku. Dnes Maďari predstavujú ostrov zdravého rozumu v Európe a význam ich doterajších suverénnych krokov bude len neustále rásť. V minulom článku som ich označil bratmi, čo som niektorých z vás šokoval, verte mi, všetci v regióne sme bratia, či Česi, Poliaci, Maďari, Ukrajinci, Rakúšania, máme mnoho spoločných predkov, máme mnoho spoločných génov. Maďarom však ostal zdravý rozum, o ktorý sa musíme dnes oprieť, aby sme otvorili oči ostatným našim bratom, ktorí spadli do západného plytkého pozlátka dlhu a falše.

Maďarsku je už teraz hlboko ďaleko v prdeli.

Ak by predsa len Pellegrini nabral odvahu a zostavil by vládu s Ficom a s Dankom, potom odporúčam vláde, aby čo najskôr dala do poriadku štátnu televíziu a rozhlas RTVS. Je pre suverénnu vládu životne dôležité zmocniť sa jedného celoštátneho média. Neexistuje, že spravodajstvo v štátnom médiu je rovnaké ako v súkromnej zahraničnej televízii.

Presne ako február 1948.
Keď prší v Nemecku tak predsa na správach na Slovensku nemôže televízia tvrdiť to isté čo nemecká že prší.
Komoušské ako zo spisov Lenina.


Rátajte s finančným tlakom a vydieraním s eurofondami, oprite našu ekonomiku o maďarskú a vytvorte novú úroveň našich vzťahov. Umožní vám to robiť suverénne rozhodnutia a ísť po stopách predvolebných sľubov.

O maďarskú ekonomiku si nikto neoprie ani bicykel.


A samozrejme štátna banka, vytvorte našu štátnu banku, ktorá zamedzí odlivu prostriedkov do zahraničia a vytvorí možnosť Slovákom uchovávať si vlastné peniaze vo vlastnej banke. Toto bude vrcholný krok k suverenite Slovenska.

Potom si môžme do banky ukladať tak maximálne letnú bryndzu.


Sa čudujem, že tento pablb vie vôbec písať.



03.10.2023 15:22

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Počítač pozná len jednotku a nulu.
Predpokladám že tento pablb len nulu.

Voľby boli opäť sfalšované!!
Zaujímavé je, že elektronický sčítací systém na štatistickom úrade asi 7x zamrzol... Prvýkrát o 00:04 hod na
nejakých 25 min, potom chvíľu išiel, a potom po cca 2-10 min...
Zaujímavé. Pred jedným zamrznutím malo PS 5% a po 40 min., keď systém
rozmrzol malo PS 12.7%.????????????
Rástli len PS a SAS . Po 20% sčítaných hlasov SAS nemali
ani 3%. A len rástli ako aj PS zo 7%. KDH sa ani nepohol zo 7%. A Smer
začal z 25% klesať. Je to jasne falšovateľský softvér od ESET - pobočky CIA a MI6 na Slovensku. A nechápem, ako v Bratislave o 2:00 hod. v noci, teda po 4 hodinách mali spočítaných len 4 % hlasov? Čo tam robili? Falšovali tiež? Nechápem, ako mohol v Žiline PS mať toľko %, ak pri mítingu PS bolo v Žiline len asi 20 ľudí a Ficovi tam bolo min. 1000 ľudí. Žilinský primátor Fiabáne sa tiež prefalšoval pri posledných komunálnych voľbách, ako aj v Bratislave Valovci a PS.


:-D


03.10.2023 15:35

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj tento je volič:

Toto je moja prvá kniha, v ktorej píšem skoro výhradne len informácie, ktoré odpisujem.... Ktoré som si asi z 90 % našiel na ruskom internete. Teda „odpisujem“ šokujúce informácie z internetu, s ktorými ale súhlasím a myslím si, že tieto informácie sú filozoficky a aj psychologicky veľmi dôležité pre ľudí a kopírované texty a obrázky doplňujem o moje komentáre a hodnotenia. Mnohé tu uvádzané internetové informácie sú na internete len ako fakty a otázky..... , ale bez odpovedí! Autori týchto informácií - záhad – nevedeli na kladené otázky a skutočnosti odpovedať! A práve moje odpovede na tieto otázky budú asi šokujúcejšie, ako vlastné internetové „záhady“....

Prečo nehovoria pravdu o mesiaci? Chcú klamať?
2. Záhady okolo Slnka
3. Utajený gigantický múr na dne oceánu. Od pólu k pólu!
4. Do 19. storočia bola na severe Európy subtropická klíma
5. Fakty o potope
6. Šokujúce informácie o Zemi a Slnečnej sústave
7. Záhady planéty Zem
8. Záhady okolo gravitácie
9. Archeologické nálezy neľudských rás
10. Zvieratá do 17. storočia
11. O Sahare
12. O Veľkej Tartárii
13. Zničenie Veľkej Tartárie atómovými zbraňami
14. Nová chronológia

Chcholoušeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.......

Okolo Karského mora pestovali rusi banány, pomaranče, a rýstli tam ďatle.
A ci pičo :-O


04.10.2023 10:28

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je pre zmenu yyyyyferokokot:
A čo s nami, so Slovákmi, urobí tento (a jemu v EÚ podobní!) pre nás Slovákov absolútne nepodstatný Švéd, keď budeme trvať na tom, aby novú slovenskú vládu viedol Fico a budeme trvať na tom, aby jeho rétorika na riešenie konfliktu na Ukrajine bola ešte suverénnejšia, zvrchovanejšia, ako štátnika ľudu, Ľudu slovenského, ktorého si slovenský národ slobodne vybral, ako svojho politického zástupcu, ako do vnútra, tak aj na vonok našej drahej milovanej Slovenskej republiky?!

To je pablb. Voľby neboli o tom, kto bude predseda vlády a kto bude alebo nebude členom vlády.
25% Slovákov je LEN 25% a zatiaľ platí aj v politike matematika, čo mimo zadubenosti robia marečkovcom
aj základné počty.


04.10.2023 11:05

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Ziadnych 25% Slovakov.

SMER-SD dostal 30.9.2023 spolu 22,94% hlasov co predstavuje presne 681 017 ludi.
Volieb sa zucastnilo 3 007 123 volicov.

Ku 31.3.2023 zilo na SR spolu 5,426,857 obcanov, z toho na volby 2023 bolo zapisanych 4 388 872 volicov.
Volieb sa zucastnilo 3 007 123.

Takze SMER volilo 15,52% z celkoveho poctu zapisanych volicov.

volby.statistics.sk/nrsr/nrsr2023/sk/suhrnne_vysledky.h...


04.10.2023 11:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tých 25% bolo len ilustračných. Ale dobre že si to prepočítal presne. Či 25% alebo 15,52% tak to nie je celé Slovensko čo chce Fica na čele vlády.


04.10.2023 16:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

yyyferokokot:

Ak by bola Čaputová takou nestrannou prezidentkou, za akú sa vydáva, tak po tom, čo odovzdala poverovaciu listinu Ficovi na povolebné zostavenie Vlády SR s termínom do 14 dní, tak by sa z tohto politického poľa stiahla a čakala by, bez akej koľvek inej aktivity, na to, aký výsledok jej Fico prinesie!
Ale NIE!
Ona sa pod rúškom akejsi novej, ňou začínajúcej parlamentno-povolebnej „prezidentskej zvyklosti“, od prvo počiatku, hrubo a neadekvátne zapája do povolebného politického vývoja a sama sa, vlastnou aktivitou zapojila do skladania novej Vlády SR!!!
NEAKCEPTOVATEĽNÉ!!!


Televízia Slovan je odvar proti tomuto.


04.10.2023 19:40

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nový poslanec odmieta dávať rozhovory viacerým mainstreamovým médiám – hanbe žurnalistiky

Máme po voľbách. Politické sily v parlamente sa preskupia a iné strany budú pri moci. Do parlamentu sa dostalo aj mnoho nových tvárí. Medzi nimi aj Peter Kotlár,

To nie je žiaden poslanec NRSR.
Ešte tam nesedí a nepúšta kraviny ako napr. chemtrails
Ešte plochozem a je vymalované.


05.10.2023 10:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

pablbov môžeme exportovať.


A takto to bolo, čo sa týkalo politickej a inej zodpovednosti v ČSSR, so všetkým.
Neboli v zime očistené chodníky, vonkajšie schodiská od ľadu a snehu? Kto bol na vine? Nuž nik iný ako KSS resp. KSČ, teda komunisti!
Jednoducho každý v štáte vedel, kto je za všetko, čo bolo zlé, zodpovední -teda komunisti a KSS/KSČ!
A dnes?
Dnes máme vládne koalície resp. „vládne“ koalície, ktoré si rozdelia jednotlivé ministerstvá a potom sa pred národom prezentujú tak, že tento rezort má táto strana, tento zase tamtá, a henten zase henten…
A keď sa niečo zle urobí resp. ak sa nesplní nejaký ich predvolebný sľub, tak niet vinníka lebo sa následne navzájom obviňujú, že to nie my lebo my sme tento rezort nemali pod palcom…a teda občan SR nevie presne pomenovať a určiť hlavného vinníka nedostatkov…
Nuž, ale aj tu je jednoduchá pomoc!
Ako píšem v názve tohto môjho článku, volebný systém nemáme zlý, ale zlé je povolebné rozdelenie Vládnej moci!
Je potrebné sa zamyslieť nad iným povolebným prerozdelením moci, aby Vládu zostavoval len a výhradne víťazný politický subjekt!



05.10.2023 17:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Čo si to dovoluje ten Pelegrini?
A to vám tu napíšem rovno, bez okolkov a jednoznačne:
„Ak tento Pellegrini za nejaké „štedré ponuky“ urobí vládu spolu v koalícii PS-HLAS-SaS-KDH, tak potom občania Slovenskej republiky budú tohto Pellegriniho neznášať ešte oveľa viac ako Matoviča, budú proti nemu masívne demonštrácie po celom Slovensku a tento Pellegrini a jeho strana HLAS sa už nikdy v žiadnych voľbách nedostanú do parlamentu, a nepomôžu mi ani hlasy občanov rómskej národnosti, ktorých už má „podchytených“ Matovič!“


Predsa každý je povinný dostať pána Fica za predsedu vlády.


06.10.2023 20:20

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto debilnô bol môj suded 12 rokov.
Utiekla mu žena.
Utiekol mu syn.
Utiekol mu pes.
Utieklo mu gro šedej kôry

Predseda SNS zároveň nerozumie tempu a spôsobu povolebných rokovaní. „Bol som už pri zostavovaní vlády, ale nerozumiem tomu tempu a spôsobu. Je pre mňa nepredstaviteľné, že sme ešte nemali spoločné stretnutie všetci traja,“ povedal Danko po piatkovom stretnutí s predsedom Smeru Robertom Ficom.


07.10.2023 18:19

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Čo si to voliči dovolili.? :-O

Žiaľ až 14,70 % volilo HLAS namiesto SMERU (pritom som presvedčený, že minimálne 90 % z tých čo volili HLAS, chceli vládu SMER – HLAS), a tu máme výsledok, a to, že ten oportunistický pokrytec, krivák a vydierač Pellegrini môže teraz všetkých prachsprosto vydierať a teraz robí všetko preto, aby mohol vstúpiť do vlády PS-HLAS-SaS-KDH, kde mu sľúbili post premiéra, ktorý chce ten oportunistický pokrytec, krivák a vydierač Pellegrini prijať.
Snáď v tom Pellegrinimu zabránia príčetní zvolení poslanci za HLAS, ako napríklad Saková, Raši, Tomáš, Šutaj Eštok, Becík…


Ja som za to aby pánovi Ficovi bola v parlamente odhlasovaná doživotná pozícia predsedu vlády a Smeru vedúca úloha.
A ešte je životne nutné aby pán Fico usporiadal slobodné referendum o pripojení Slovenska k CCCP. Pardón .
k Ruskej federácii.


10.10.2023 16:25

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Zhasla posledna nadej. Pan podrztaska sa vyfarbil: predstavenstvo schvalilo jednohlasne koaliciu so Smerom. Uz nemoze Hlasovolic pochybovat, ze Hlas je len odnozou Smeru, aby ziskali viac hlasov... balit kufre treba...


10.10.2023 16:27

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Mohol byt premierom v krajine, kde ludia ziskali nadej. Bude vsak podrztaskou v krajine plnej starych a zatrpknutych rusofilov a EU ho bude povazovat za ruskeho trojskeho kona.


10.10.2023 16:29

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Nebudu ucitelia, nebudu lekari, nebudu investicie, nebudu fondy, nebudu dochodky... bude len ruska gubernia, poloprazdna, bez buducnosti... cesi sa nam smeju...


10.10.2023 16:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pelé sa zľakol, že by mohol vládnuť inak.
Skončil . Po troch rokoch bude Hlas minulosť.Fico ich bude pomaly žrať ako kyselina.
Najviac sa teším na ministra zahraničia Blahu ( asi bude bláhový ako hovoria češi) a prvá zahraničná cesta Smer Moskva. A bude duo vydieračov EU Fico-Orbán.
Slováci si nič iné nezaslúžia len komoušov.
Už som vnučky začal pripravovať. Jazyky (chodia na angličtinu a nemčinu) a programovanie na PC.
Ja som to prežil pod komoušom 30 rokov tak to buď doklepem alebo na tú Arubu možno vypadnem.


10.10.2023 16:51

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Poslanec Smeru-SSD by sa rád dožil, aby niekedy trebárs v TV Markíza zaznelo, že informácie majú zo zdroja ako sú Hlavné správy, Hlavný denník, Infovojna či Slobodný vysielač. “To bude nádherné,” pousmial sa Ľuboš Blaha.
I-GRR


10.10.2023 16:55

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vsjo jasno:

Vsimnime si spolocne ,ze co "oligarcha" ,to zidak. To akeze mi chce niekto nahovorit,ze su "sikovnejsi" od ostatnych?Nie,su drzi a bez skrupul ucinia akekolvek svinstvo. Normalny clovek by mal zabrany.
A potom ich nohsledi z radov beznych ludi - za vdaku,ze im poskytli akesi vyplaty - budu im kryt chrbat a nam pilit mozgy,ze im "zavidime,lebo su sikovnejsi".
No,to urcite im zavidim!Akurat ich vykopat na Mars ,kedze vsetok majetok ,ktory nakradli a nazbijali,pochadza vlastne od nas ,od biedy,ktora sa nedokaze branit ,kedze ma milion existencnych problemov,ktore nam zase pripravili bratia oligarchov.
A tak si tu ten zivot hnijeme pod ich taktovkou.

Uz zeby sa Rusi rozhybali. Vcera bolo neskoro.
Dufam,ze si uz spomedzi seba nikdy nevyberu spiny ako bol tupec a zapredanec Gorbacov ,ale odchovancov z KGB ,aby tento nas svet dali konecne doporiadku rovnako bez skrupul,ako to bezne robieva americka, zlocinecka strana.


10.10.2023 17:21

Re: Svedkovia Matovičovi

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

"Slováci si nič iné nezaslúžia len komoušov." - nebud taky! 70% ucast, 24% pre smer, to je 17% komunistov. To nie je taka tragedia. Tragedia je,ze dalsi hlupaci volil Hlas. A 30% je to jedno. Nezosielaj na 83% slovakov zlo...


10.10.2023 18:01

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidikon:
Pripočítaj nevoličov -je im to jedno- tak som ich zaradil do skupiny -zaslúžia.


11.10.2023 9:25

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

ferokokot alias Ficovolič.
Čaputová z pohodlia svojej „prezidentskej“ honosnej rezidencie vytelefonováva a vypisuje FB statusy, aká je z toho všetkého zhrozená, zronená, ako citlivo vníma utrpenie dotknutých severovychodniarov, ako tam pošle stavebných inžinierov, aby povedali, či daná budova je naďalej obývateľná alebo je ju potrebné zbúrať, že bude dúfať, aby poisťovne boli viac akčné, ako inokedy…
Apropo, čo s tými, čo nemali nehnuteľnosti a iný majetok poistený?!
Tých nechala Čaputová komu na pospas?!


Štát ma predsa povinnosť platiť každému všetky škody. Tak na čo sa poisťovať??????



Dôvod úpravy: „Vedenia poisťovní, s ktorými som následne telefonovala, ma uistili, že pri riešení škodových udalostí budú nápomocní a ústretoví. Bezodkladne sú pripravení zrealizovať obhliadky a škodovú udalosť začať riešiť,“ informovala hlava štátu.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (11.10.2023 9:27)


11.10.2023 9:31

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

www.facebook.com/photo/?fbid=1023433412145613...

Spločné spočítané Q okolo 120.


11.10.2023 17:24

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pellegrini dostane pre HLAS 7 ministerstiev za 14,70 %??? Teda Pellegrini tam všetkých dovydieral. Nech sa teda vydierač Pellegrini s tými 7 ministerstvami zadrhne. Pre mňa je podstatné, že predsedom vlády bude Robert Fico a vo vláde nebudú protislovenské živly zo strán PS a SaS

Kto je protislovenský???????


11.10.2023 17:27

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Minister vnútra:

Matúš Šutaj Eštok,

Konšpirátor Huliak

Problém je v tom, že Huliak je známy konšpirátor a šíriteľ dezinformácií. Začiatkom roka rozširoval na Facebooku nezmysly o tom, ako na Slovensku v septembri v súvislosti s vojnou na Ukrajine prebehne veľká mobilizácia.

Na Facebooku už tiež písal o tom, ako požiare v Grécku založili úmyselne, aby sa zvýšilo množstvo vypúšťaného CO2, či o tom, že medvede sú biologickou zbraňou Bruselu na likvidáciu slovenského vidieka.

Proti prípadnej nominácii Huliaka či Filipa Kuffu sa už ozvali aj desiatky odborníkov a mimovládnych organizácií.


Apanas Satanas.
Je to v piči.


11.10.2023 17:38

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Funes je trt proti tomuto komikovi:

Danko sľubuje, že SNS bude konštruktívnym koaličným partnerom
SNS bude konštruktívnym koaličným partnerom, skonštatoval to predseda strany Andrej Danko. Doplnil, že za SNS bude rád prispievať k stabilite a upokojeniu spoločnosti i riešeniu problémov.

Hoci lídri budúcej koalície nemusia mať zhodné názory, majú podľa Danka cie
ľ upokojiť spoločnosť. Zdôraznil, že politikov hodnotí občan výsledkami volieb a tie treba rešpektovať.


11.10.2023 18:15

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

1..10.2023 sa dohodli. že sa dohodnú.
11.10.2023 podpísali dohodu.
Veľké guľoficové. Za 24 hodím sa nedá napísať dohoda troch strán.
To bolo pripravené už mesiac.
Pelegríni je slaboch.
Prdoô dp gatí s Fica.
Má zo sebou bandu , ktorá je vydierateľná Ficom.

Asi pôjdeme bojovať na stranu Hamasu.
marečkúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú


11.10.2023 20:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

"Toto" vo význame niečoho bude minister_

Dankov kontroverzný politik: Do NR SR zasadne konšpirátor a homofób. Medvede označuje za biologickú zbraň

Je to v peknej pizde.......


12.10.2023 13:42

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na tieto slová zareagoval Ľuboš Blaha (Smer SSD). ” Po Solteszovi a Klusovi sa chystá zo Slovenska odsťahovať ďalší arcislniečkar – miliardár z Esetu Trnka. Predpokladám, že ide domov, do USA. A vraj odchádza kvôli Ficovi a Blahovi. Poprosíme všetkých tých, ktorí by nám za tento dobrý skutok chceli postaviť sochu, nerobte to, my sme skromní chlapci. Ja len, že odchod miliardárov z Esetu zo slovenskej politiky bude dlhé týždne bujaro oslavovať celé Slovensko



Esset zaplatil do rozpočtu na daniach zo zisku za rok 2022 viac ako 27 miliónov EUR.


12.10.2023 20:14

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako vždy. Len BOJ.

Náš spoločný boj však nekončí. Elementy, ktoré sa nám tu pokúšali zaviesť totalitu, ktorá vyvrcholila vypnutím novín – v prvom rade Hlavných správ a totálnym zneužívaním orgánov činných v trestnom konaní a tajných služieb na prenasledovanie politických a názorových oponentov nikde nezmizli. Sú tu a budú sa ešte agresívnejšie pokúšať obrátiť situáciu vo svoj prospech.

Dezinformačné médiá slúžiace cudzím záujmom, ktoré absolútne opustili akúkoľvek snahu o objektívne informovanie verejnosti a stali sa úderkami ideologického a politického boja sú stále tu a budú nebezpečnejšie ako kedykoľvek doteraz.

Úlohou Hlavných správ je čo najobjektívnejšie a v čo najširšom rozsahu informovať vás, našich čitateľov, aby ste si vedeli urobiť čo najkomplexnejší obraz o tom, čo sa deje u nás doma a vo svete, a aby ste mohli podľa toho postupovať.

Toľko sračiek, blbostí, klamstiev a prekrúcania a samozrejme z proruskej propagandy som v živote nečítal ako na Hlavných sračkách.
Už chýbajú len "úderky" Ľudové milície a uličný predsedovia straníckej organizácie S.ER.


12.10.2023 20:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Neslýchané, ale nanajvýš spravodlivé! To, čo doteraz robili globalistickí politici tzv. alternatívnym médiám – že ich ignorovali – sa teraz bude diať v opačnom garde: politici z vládnych strán nebudú komunikovať s najhoršími globalistickými dezinformačnými médiami

:-D :-D :-D :-D :-D


12.10.2023 22:35

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ach ty úbožiak prehrali ste voľby a to napriek toľko odďalovaným voľbám aby národ zabudol na posledný 3,5rok :-D :-D
V pizde sme po vláde babrákov,
len si spomeň ako sa Matelko posral ako získal premiérsky post ;-)

Ano je tu systém financovaný z USA , sieť médií, mimovládok, pičúsov aktivistov , hovien... volajú to "podpora liberálnej demokracie" - Ja to volám zasahovanie do spoločnosti a politiky iného štátu!


12.10.2023 22:50

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja som neprehral voľby.
Ja som zabezpečený finančne.
Len ty utrieš hubu po tom čo to tu Fico položí.
Ty si úbožiak a budeš ešte väčší.
Ale už budeš mať Hlavné správy ako naozaj hlavné správy nie len názvom.
A TV Slovan bude mať licenciu namiesto JOJ.
Ja sa zajtra môžem zbaliť a kúpiť dom na Arube.
Ty môžeš ísť tak maximálne na kraj humna.


12.10.2023 23:00

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: už to tu položili a nasmerovali Gréckou cestou tvoji liberal-kckcti ktorých si volil !!

Nevadí že to boli kreténi ktorí sa nevedeli dohodnúť ani na tom kto zhasne v sále, hlavne že vybrakovali muničáky hangáre až po posledné trenky poslali Ukrajine. A tak dokázali oddanosť západu , to bude najväčšia rana pre našu povesť , keď nová vláda nebude tak ohýňať chrbát (čo je dnes v Soros EU úplná povinnosť) :-D

Pozri obrázok


12.10.2023 23:16

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty vieš veľké hovno, koho som volil.
Ty vieš hovno vo všeobecnosti.
Boháč schudobnie.JA
Chudák zomrie od hladu.TY
Darujem ti baterku aby si si mohl svieť na cestu do svetlejších zajtrajškov.
A na čo ti budú zbrane?
Puťocár to tu prevezme a spolu s Ficom a Blahom ťa ochránia pred USA a NATO.
Nebudeš sa musieť báť, že pod postelou máš agenta z USA.
Ten sa tam už nezmestí k trom agentom KGB.
Ale konečne sa dočkáš platu 3 000,- Ale rublov. :-D :-D :-D :-D :-D


12.10.2023 23:26

Re: Svedkovia Matovičovi

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nekecaj ; schudobnieš neminie to nikoho , a to vďaka USA ktorým tak mohutne olizuješ vtáka!!

Prečo je kolaps amerických dlhopisov nebezpečný pre zvyšok sveta?

Washington 12. októbra 2023


Rekordný kolaps amerických dlhopisov môže celý svet ponoriť do globálnej recesie, približuje situáciu na finančných trhoch v USA
Podľa spoločnosti BlackRock, jednej z najväčších investičných spoločností na svete, sa rekordný prepad amerických štátnych dlhopisov v 250-ročnej histórii Spojených štátov ešte zďaleka neskončil. Táto udalosť je dôležitá pre celé svetové hospodárstvo, pretože dôsledky problémov v USA môžu ovplyvniť všetkých.

Pokles amerických štátnych dlhopisov sa stal rekordným za celú 250-ročnú históriu Spojených štátov. Od ich vrcholu v júli 2020 do konca októbra 2022 ich cena klesla o 24,7 %, ukazuje graf zostavený analytikmi Bank of America. Ide o rekordný pokles, pričom druhý a tretí najhorší výsledok sa datuje do 19. storočia, píše MarketWatch.
“Toto je najväčší ‘medvedí trh’ na trhu dlhopisov všetkých čias,” povedal stratég BofA Michael Hartnett.

Keď hodnota amerických štátnych dlhopisov klesá, ich výnosy rastú. Od konca roka 2022 vzrástli výnosy referenčných 10-ročných dlhopisov až päťkrát. Bolo to spôsobené vplyvom rastúcej inflácie v USA, ktorá zostáva nízka už desaťročia.

V dôsledku toho došlo k prudkému skoku úrokových sadzieb Fedu. Okrem toho sa zvýšili obavy z krízy štátneho dlhu krajiny. Štátny dlh USA minulý mesiac prekročil bezprecedentnú hranicu 33 biliónov USD, čím sa za posledné desaťročie zdvojnásobil... :-)
Výnosy dlhopisov teda rastú a s tým súvisia vyššie kupónové platby z dlhopisov, čo znamená, že USA musia platiť vyššie úroky zo svojich pôžičiek. Rast refinančnej sadzby tak zvyšuje náklady na obsluhu amerického štátneho dlhu, ktoré už aj tak neustále rastú, a to zasa zvyšuje riziko platobnej neschopnosti krajiny,”...
Americkí predstavitelia sa snažia hasiť požiar slovnými intervenciami.

Podľa spoločnosti BlackRock, jednej z najväčších investičných firiem na svete, sa najhorší kolaps amerických štátnych dlhopisov ešte zďaleka neskončil, uvádza Insider.

BlackRock sa domnieva, že výnosy dlhodobých dlhopisov budú naďalej rásť a ich vlastníctvo je riskantné.

“Americký Federálny rezervný systém začal súčasný cyklus sprísňovania menovej politiky zjavne neskoro, takže vplyv vysokých sadzieb na infláciu môže byť menej účinný a časom viac rozťahaný. Na posilnenie boja proti inflácii môže byť potrebné ďalšie zvyšovanie základnej úrokovej sadzby. Perspektíva ďalšieho rastu výnosov amerických štátnych pokladničných poukážok tak vyzerá celkom reálne,” súhlasí vedúci analytického oddelenia Zenit Bank....


Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (12.10.2023 23:29)


13.10.2023 7:12

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Si schopný vlastnej myšlienky alebo len hádzať blboszi z "renomovaných" zdrojov????????
Si ideálny občan pre diktátorov, manipulátorov a komoušov.


Dôvod úpravy: A zahoď kapitalistický mobil a kúp si mobil ruský.

Vedecká práca publikovaná v MaterialsToday Chemistry odhaľuje, signál 5G mobilných telefónov možno dokonca použiť na uvoľnenie biologických alebo chemických nákladov z oxidu grafénu, ktorý sa dostáva do ľudského tela.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (13.10.2023 7:15)


13.10.2023 7:50

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

5. Rusko – 105 miliardárov
Piata krajina na svete v počte miliardárov.
Všade inde sú miliardári potomkami generačných firiem, vybudovali firmy.
JEDINE v Rusku sú miliardári členmi vrchného vedenia štátu alebo oligarchovia , ktorí dostali veľké štátne podniky za babku alebo za darmo ale samozrejme musia blahorečiť Puťocára.


13.10.2023 9:49

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Založíš s.r.o. spolu s rusom.
Potom mu predáš podiel a rus má legalizovaný pobyt na SK.
Poslane SMERU dovliekol stovky rusov a Iráncov na Slovensko.

Založenie firmy na Slovensku dáva cudzincom právo požiadať o pobyt v krajine a legálne tu žiť a podnikať. Karas mal za odmenu riešiť všetky administratívne a byrokratické záležitosti, ktoré sa vzniku eseročky týkali. Po tom, čo firma pripravila všetky potrebné doklady a povolenia, jej zahraničný majiteľ dostal pobyt. Slovenský podnikateľ z nej odchádzal. Z informácii v OR SR vyplýva, že prevažná väčšina Karasových klientov pochádza z Ruska a Iránu.


13.10.2023 9:55

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

ferokokot:

Ono totiž bude musieť prísť k tomu, aby sa k mediálnej „moci“, úplne prirodzenou cestou (nie nasilu!), dostali tie média, ktoré sú dnes tými „objektívnymi“ médiami hanlivo nazývané – „alternatívne“.
Totiž práve tie „alternatívne“, internetovo-webové média, sú tie, čo Slovákom prinášali, prinášajú informácie a nie bláboly, výmysly…, a hlavne sa nesnažia svojich čitateľov, divákov vmanipulovať tam, kam oni potrebujú resp. chcú.
Práve tieto „alternatívne“ média počas ostatných viac ako 3 a pol roka prinášali Slovákom informácie, ktoré v tých „objektívnych“ médiach boli doslova tabu a boli zakázané!
Či už o Covide, o vojne na Ukrajine, o migrácií, dnes o Izraelsko-palestínskom konflikte…
Práve v týchto médiách dostávali priestor tí odborníci zo zdravotnícko-lekárskeho prostredia…, ktorí mali napr. úplne iný názor na Covid a jeho riešenie…tí politici, ktorí mali do „objektívnych“ médií zakázaný vstup lebo demokracia a sloboda prejavu resp. lebo „demokracia a sloboda prejavu“
Boli to tí, na slovo vzatí odborníci, ktorí sa hlavnej moci v štáte, na čele s Čaputovou nehodili do ich gniaviacej Covid politiky, ktorá im bola nadiktovaná z vonku, dezinformácií a manipulácií okolo konfliktu na Ukrajine, o migrácií…


A bude tu zase jediná pravdivo pravdivá pravda.


13.10.2023 11:42

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

A uráááááááááááááá budet pabieda: Nový poslanec z TV Slovan. I-GRR I-GRR I-GRR

Je nevyhnutné vytvoriť špeciálnu vyšetrovaciu komisiu na národnej slovenskej úrovni na dôkladné vyšetrenie COVIDového managementu a to z týchto dôvodov:

Vyšetriť či nešlo o zločin proti ľudskosti a nebola tým ohrozená bezpečnosť zdravia našich občanov ( už dnes vieme, že bola)
Vyšetriť všetky prostriedky (financie, médiá, osobnosti, politikov…), ktoré boli použité v propagande za účelom dosiahnutia výsledku, ktorý už dnes možno pokladať za trestný čin
Použiť národný výskum a výsledky ako dôkaz, k odmietavému postoju voči WHO, ktorý chce na základe (aj) COVIDOVého managementu nás presvedčiť, že aj ďalšie (umelo vyrobené) hrozby bude vedieť „profesionálne“ zvládnuť a aby sme im dali moc
no nedáme! Najskôr to poriadne prešetríme. Vyšetríme. Poskytneme dôkazy. Odprezentujeme závery. A na konci, keď sa dozviete Pravdu o COVIDe, uvidíme či ľud nebude na našej strane.



Neviem si predstaviť, že by ktokoľvek, zaočkovaný aj nezaočkovaný (všetci sú „naši“), súhlasili s odovzdaním moci nejakej súkromnej „firme“ WHO v prípade, keby sme im dali dôkazy o tom, že ich činnosť môže byť založená na „kriminálnom“ podklade z doby COVIDu.

Viem presne čo robiť, komu volať a čo vyšetriť. Kým sa to nevyšetrí, odporúčam pre blaho budúcich generácií aby ste boli bdelí, zdržanliví a zodpovední k deťom a ich deťom!


Vyšetriť. -on už vie že to tak bolo
Dáme im dôkazy - on ich nepotrebuje. Vie že to tak bolo.
Atď.
Kurva . To bude paráda v parlamente.


Dôvod úpravy: Boh nám v tomto pomáhaj!

Pretože práve bohorovnosť samozvaných vládcov sveta zasahuje do Božskej prirodzenosti, pretože len on má právo trestať hriech chorobou.

Pamätajte si výrok múdreho človeka, ktorý povedal: „… ak objavíte liek na chorobu, ktorú nám Pán Boh dal, aby sme sa výchovným spôsobom napravili, Stvoriteľ pošle novú chorobu.“


Ešte že som ateista.
Kurva. Fanatici, imbecili,pablbci, rusovlezoriti. To nám tu bude sveta žiť. I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (13.10.2023 11:44)


13.10.2023 11:46

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

Je po voľbách. Slovenský volič preukázal veľkú zodpovednosť a múdrosť. Musíme však pokračovať a očistiť Slovensko od ľudí, ktorí mu neprajú, pracujú proti jeho záujmom, rôznym zahraničným agentom a podobne.

Už nakupujú žiletkové dróty na Gulagy.


14.10.2023 10:37

Re: Svedkovia Matovičovi

egres2
 Bahniak 

Ikona

mRNA injekcie menia ľudí na biologické zbrane ktoré okolo seba šíria mračná spike proteínov , ktoré v krvnom riečisku fungujú ako také malé žiletky a v záhyboch vytvárajú mikro-rezné rany , ideálne podhubie pre tvorbu rakovín !

Zaočkovaným sa vyhýbam pokiaľ to ide , poznáte ich ľahko , trebars majú modrožltú vlajočku...


,,,, správne, vyšetriť !!!!!,,,a hneď potom odsúdiť špiny, ktoré vedome zabíjali slovákov,, sú to ,,,,,, polodebil Matovič, opilec Heger, Krajči, Lengvarsky, zdutá piiiča Čaputová,, Sabaka, Jarčuška,,,a tak ďalej,,,,, nezabudnime ako sme nemohli do práce, na cintorín, na návštevu babke a iné,,,,,,,, všetci na doživotie do basy a zdutá piiiča Čaputa trest smrti,, sviňa !!!!!,,,, jediný, kto spravodlivo zdochol bol ožratý Krčméry !!!!!,,,nech mu je zem ťažká a naveky fajčí kkokkoty čertom v pekle,,, hneď vedľa Havla !!!!!!!!!!

Kultúrny slováčik.

Toto si treba precitat a to bezpodmienecne. Redaktor by to mal okamzite prelozit a zverejnit v Slovencine.
report24.news/gefah...

Bravcove a rybne vyrobky su kontaminovane mRNA vakcinami.
Umyselne davaju osipanym mRNA vakciny a teraz to idu seriovo davat do rybacich vyrobkov.

Ako sa toto kontaminovane mäso prejavi na ludskych organoch nie je zname.

Toto svinstvo sa vyraba v Izraeli !!!!


Tupec galaktických rozmerov.

este chýba téma chemtrails !!!!! aj o tom bi mohol nejaky politik rozprávať

Extra tupec galaktických rzmerov.


Farmaceutické společnosti tají, že použití hliníku jako adjuvans vakcíny nebylo před uvedením na trh nikdy důkladně testováno. Hliníkové adjuvans bylo testováno pouhých 28 dní na dvou králících, jejichž zbytky záhadně zmizely.

Injekce hliníku má ničivé účinky na lidské tělo a zpochybňuje politiku veřejného zdraví týkající se hliníku ve vakcínách a selhání zdravotnických úřadů na celém světě reagovat na známé neurotoxické účinky této silné složky vakcíny na lidské tělo.

Dr. Romain Gherardi vypráví, jak zjistil, že hliník, používaný jako adjuvans v mnoha dětských vakcínách, nezůstává vždy v místě vpichu. Někdy se pomocí makrofágů dostává do lymfatického systému, orgánů a mozku. Zůstává tam po mnoho let a způsobuje velké škody lidskému tělu, zejména kojencům.


Pablb, ktorý od narodenia žral z hliníkového ešuša hliníkovým príborom. Vždy som tvrdil že to bude mať následky.

Zrkadieľko IQ slováčikov.


15.10.2023 0:00

Re: Svedkovia Matovičovi

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Dakujeme trnavskemu psychopatovi a vsetkym jeho podrztaskam za to ze tu znovu mame Fica a spol.

Pozri obrázok

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Mishko (15.10.2023 0:04)


| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 123001 | Včera: 126911