Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha demo TOUR 2024

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 |

08.08.2023 21:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ja by som poprosil našeho geopolitického odborníka Mareka aby nám vysvetlil čo sa to deje na Poľsko-Bieloruskej hranici? Tam sa tiež USA snaží vyprovokavať poliakov tým, že ich provokujú ako zamaskovaný bielorusi? To čo dávaju v PL tv zdaľeka nezobrazuje ako to tam v skutočnosti je, stačí porozmýšlať prečo tam dosť silne posielajú armádu plus Bieloruské cvičenie s účasťou wagnerovcov v blízkostí hraníc. Deja vu? Plus tlačenie migrantov cez hranicu do PL. Provokácie, strhávanie plotu a pod. Tak Marečku ako vždy neodpovieš alebo dáš upraveného Freedmana?


09.08.2023 7:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Manevre pri polskych hraniciach, wagnerovci v polsku, presun jadrovych rakiet do bieloruska, slubena podpora bielorusku z ruska o obrane jadrovymi zbranami, priprava utoku na bielorusku rafineriu pod akoze ukrajinskou vlajkou, presun polskej armady ku hraniciam , navysenie investicie ruska do zbrojenia - vsetko do seba zapada a nase media to podla.mna zamerne bagatelizuju.
Predstavme si nasledovny scenar: naraficeny utok pod ukrajinskou vlajkou a nasledne bielorusko napadne polsko. Boje sa budu odohravat na uzemi polska, lebo NATO si netrufne zautocit na uzemi bieloruska, lebo rusko ho bude branit jadrom a nastane koniec civilizacie, lebo NATO by pouzilo jadro tiez. Cize nas budu drzat nakratko. Amerika radsej obetuje slovensko, polsko ats len aby zabranilo jadrovej vojne a bombam v USA. :-( Boje budu oslabovat EU a co je hlavne, EU prestane posielat zbrane ukrajine, lebo ich sama potrebuje. Vtedy rusi prelomia ukrajinsku obranu za par tyzdnov. A je koniec ukrajiny. A uz su na nasej hranici a potom scerar zopakuju. Proti tomuto sa vyhrat neda... kindzaly aj kalibery striela rusko stale, vyrabat ich teda vie a stiha...


09.08.2023 8:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár nemá peniaze.
Je ako špinavec čo skúša, kam až môže tlačiť EU a NATO.
Puťocár je zakomplexovaný chuj ale nie je sám, čo môže stláčať tlačítka.
O tom aká začína Rusku panovať nálada medzi vrchuškou ( ktorá stráca enormné bohatstvo) a bežnými rusmi sa samozrejme na Rasia 1 neukazuje.
Rus bude držať hobu a nechá sa zatlačiť enormne ale aj ten má svoje hranice.
Keď mu začnú trpieť deti hladom tak zoberie do ruky vidly.
Puťocár má roky jednu politiku. V Moskve, Píteri a ďalších veľkých mestách dáva vyššie platy, dôchodky a iné vymoženosti na úrovni západu aby si ich naklonil, pretože tam žije drvivá väčšina inteligencie , ktorá vie aký je rozdieľ medzi životom v Rusku a EU a USA, chodia na dovolenky do EU a majú ( mali) internet.
Potrebuje aby ho volili a držali hubu.
Naproti tomu na zbytku ruska žijú rusi bez informácií zo svete, nechodia na dovolenky do EU, nemajú internet len štátnu propagandu z médií, kde ich klamú každodenne.
V Moskve má bežn lekár plat cca 1000,- 1200,- EU ( v prepočte) v 30 tisícovom mestečku za Uralom má 150-250,- EUR. Detto dôchodky. V Moskovskej oblasti je priemer 500-600,- EUR a za Urakom 80-100,- EUR.
Ale už aj vidiek začína ( a masívne) pociťovať Puťocárové dobrodružstvo ( najskôr sa škrtia investície na vidieku, tak predsa držia hubu). Puťocár ich oklamal že za zabitého manžela žena dostane 500 000, rublov, že vojak dostane mesačne 150 000,- rublov žold. Vrchnosť ich klame a nevyplácajú už vyše trištvrte roka nič.
A ten humbuk okolo Polska?
To je len Canárisovčina aby Puťocár odpútal pozornosť a ešte viacej stašil.
Nedokázal za rok aj pol zlikvidovať Ukrajinu, teraz sa zasiera v Afrike a J.Amerike aby ukázal USA a západu, že získať svetovú nadvládu dokáže pomocou rozvojových krajín ( Brežnev to už skúšal a išiel do pizdy).
Je ako Hitler. Ten keby počúval generálov ( a nenafukoval si ego) netrieštil sily tak by dnes nebol problém s Ruskom.
Príklad. Nezmyselná snaha Hitlera dobiť STALINGRAD a Stalinova ho aj za milion padlých vojakov ubrániť.
Puťocár je klon Hitlera a Stalina a ako taký aj dopadne.
Ekonomika Ruska je za posledných 20 rokov postavená na západných peniazoch ( pozri si tie obrovské pôžičky, ktoré si Puťocar zobral od západu) západných technológiach a západných odborníkov.
Polovicu š. rozpočtu rozpúšťa v neproduktívnych nákladoch na vojnu .
Toto mu nemôže vydržať.
Ale aj tak sa hin hukáže.......


09.08.2023 9:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

V podstate je tvoj prispevok zhrnuty v prvej vete: nema peniaze. Od tohto si rozvinul dalsie myslienky. Takze ak spochybnime tento fakt, tak vsetko ostatne pada.
Tento tyzden bol zverejneny na Aktualitach clanok, ze Ruska ekonomika podla takeho a takeho zahranicneho analytika neklesne, ako sa pradpokladalo. Rychle googlenie najde toto:
www.trend.sk/spravy/ruska-ekonomika-roku-2023-opat-kles...
www.aktuality.sk/clanok/9Sc6XqS/ceny-v-rusku-rastli-ale...
takych sa da najst na mraky. Par clankov je aj tu: hnonline.sk/tag/ruska-ekonomika co hovoria, ze to nie je s ruskou ekonomikou az take zle...


09.08.2023 12:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidicon:
Už si niekedy počul, že by rus povedal pravdu ak je pre neho negatívna?
Čísla nepustia aj keby sa všetci rusofili posrali.
Ak ti chýba z rozpočtu 25% pre pokles cien komodít, ktoré tvoria viac ako 50% rozpočtu a do zbraní a vedení vojny ivestuješ viac ako 40% rozpočtu ( tam sa peniaze nevracajú vo forme zisku) , kvôli sankciám musíš pokútnymi cestičkami všetko kupovať minimálne o 20% drahšie tak si vypočítaj, koľko ruskej ekonomike chýba.
Tie čísla o ktorých vypisujú trolovia sú čísla, ktoré produkuje zbrojársky priemysel vo výške výroby, z ktorej ale nie sú zdroje do rozpočtu.
Vysvetlím.
Pred vojnou produkovalo hospodárstvo 1000 rublov.
.Z celkového objemu zbrojársky priemysel 200 rublov.

Teraz klesla produkcia priemyslu o 300 rublov a zbrojársky priemysel stúpol o 800. Spolu je to to 1 500.
Toto číslo sa prezentuje ako rast.
Ale zbrane nie sú investičná komodita pokiaľ ich ničia na bojisku a nepredávaš ich.Takže rast zbrojárskej produkcie je čistá strata zdrojov a investícií.
ďalšie čísla , ktoré k tomu prihodili sú zisky bánk, finančné opatrenia centálnej banky a manipulácia s rublom a dolárom. Ak ukradneš 80 milónom rusov úspory z účtov v bankách a hodíš ich do rozpočtu tak to vyzerá ako ohromný rast ekonomiky. Plus tam je milón ďalších špinavostí, ktoré sú započítané do čísiel obrovského rastu. Povinné zrážky z platu zamestnancom raz za tri mesiace (príspvok na zchranu vlasti) rôzne dodatočné odvody firiem atď.
Na jednej strane sa vypisujú ohromné čísla pomoci Ukrajine v miliardch a na druhej strane nič. Sú také iste a podľa mňa podstatne vyššie.
A tie čísla nepustia sprostosti o raste ekonomiky.
Aj USA počas II svetovej obrovsky zvýšili zbrojársku výrobu ale ekonomiku to začalo následne zvyšovať roky po ukončení vojny a profitovali z rastu technológií v celom rozsahu priemyslu.Ale ekonomika nerástla počas vojny.
Ale aj rak sa hin hukáže.....



09.08.2023 14:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A takto to fungovalo skoro všade na východe Ukrajiny. Ruština všade a niko nikoho za jej používanie navraždil.

Už na prvý pohľad i počutie je zrejmé, ako veľmi sa Odesa zmenila od mojej poslednej návštevy v roku 2019. Nápisy v ruštine vymenili nápisy v ukrajinčine. Kým kedysi ste na ukrajinský jazyk mohli natrafiť maximálne v kaviarni známeho ľvovského výrobcu čokolády, kde sa vám ním automaticky prihovorila obsluha, dnes ju častejšie počuť aj na ulici.

„Odesa sa aspoň z môjho pohľadu stala jedným z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich proukrajinských miest,“ opisoval Šatchin. „Keď ste v Ľvove, je jasné, že otázka ukrajinského jazyka pre vás nie je žiadnym prekvapením. Pre obyvateľov Ľvova je ukrajinský jazyk materinským. Tam sa nič nezmenilo. V Odese či Charkove sa začalo pomerne rezko prechádzať na ukrajinský jazyk.“


09.08.2023 15:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Pekne citanie. Clovek by povedal, ze by si mal ist vysvetlovat ekonomiku na zakladne a stredne skoly, ze to pochopi aj clovek, co este nema v banke konto.
Takze dajme tomu, ze je to presne ako pises. Potom je otazka, dokedy to tak vedia tahat. AKo si sam naznacil inde, tak "do posledneho rusa". Este maju co obcanom zobrat. Verchuska mozno vie nieco v tomto spravit. Ale to nahle vypadavanie z okien... a mas hned zopar milionov v statnom rozpocte. A bezny obcan nepojde v stopach Navalneho, lebo milicie spravia poriadky s kazdym. A tak sa zorganizovat nebudu vediet, aby islo v pomere 100 obcanov s kosakom a kladivom na jedneho policajta. Podobne v severnej korei, aj ked sa to ludom nepaci, drzia hubu, nic nezmozu, lebo chcu prezit. A vedia, ze mozno pridu na par rokov o zarobky, ale do ruska vojna nepride, len pridu o majetky (pripadne o muzov)... plus ta propaganda, hlavne v oblastiach, ako si pisal, kde nemaju internet, ale len ruske media...

Bonus: www.aktuality.sk/clanok/AjJrHDP/vojna-na-ukrajine-ukraj...

Mozno som chcel este nieco napisat, ale musel som na 2 hodky odbehnut a uz si to nepamatam...


09.08.2023 15:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidicon.
V jednom máš absolútnu pravdu.
V situácii kedy by slováci už zomierali od hladu, bežný mužík začína pociťovat mierny nedostatok jedla.
Tam kde slovák kričí ako ho utláčajú mužík sa teší nesmiernej slobode.
Ale vzhľadom na to že to v Rusku poznám veľmi dobre, tak nálada sa postupne dosť menila.
Po tom ako do ruska dorazil západ a západné veci ( Jelcin) a ako to všetko postupne Puťocár začal škrtiť sa nálady zhoršujú.
Západné banky ( pobočky ) začali dávať hypotéky mladým a tí si to mohli dovoliť ( práca pre západné firmi). Po roku 2014 sa situácia zhoršila. Západné banky obmedzili hypotéky a domáce banky dávali 25% úrok. Zo strany štátu žiadna podpora.
Mladí prišli o prácu ( zap. firmi opustili Rusko) a po tom ako to prebrali rusi išlo všetko do prdele.Rusi potrebujú mať nad sebou "kapitalistu" ktorí ich usmerňuje.
Akonáhle necháš fabriku rusom, tak sa každý vo vedení strachuje že urobí chybu a pôjde do gulagu (nepôjde ale majú to zakorenené v hlavách ako koreňe storočného dubu) a zbytok sa bojí stlačiť tlačítko ak mu to neprikázal "náčelník".

Stále mám také tušenie, že ruská "bratva" spolu z oligarchami dotlačili Puťocára k tomu nezmyselnému kroku a dúfajú, že rusko tú vojnu prehrá a ako vždy, v Rusku prehra znamená koniec vodcu. Myslím si, že oni pochopili ( a vo veľkej miere využívali západný kapitál) že to je pre nich cesta ako začať "legálne " podnikať zo západom.
Oni nechcú platiť z každého rubla 15% do Puťocárovej kešene ale štandartne podnikať. To, čo sa dá z Ruska exportovať nie len ropa a plyn. Ak by sa tam postavili chcemičky, potravinársky priemysel tak by Rusko mohlo exportovať tovar s pridanou spracovateľskou hodnotou.
Rusko je krajina prázdneho trhu, kde môže na oplátku EU hýriť celé desaťročia dodávkami technológií.
Len neviem, či Puťocár si je vedomí tohto plánu alebo ako každý diktátor odtrhnutý od reality je mimo.
Sila národa je obrovská ale nemajú chuť ani odvahu niečo meniť. Učia ich to od roku 1918.
Ale sila "bratva" a sila oligarchov je v rusku viacej ako celá sila armády. A v armádnych kruhoch je bratva hlboko a vysoko.
Ale hin se hukáže.......


09.08.2023 17:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Redaktorko z Hôavných sračiek to má popletené.

Nigerský prevrat hrozí ďalšou bezprecedentnou migračnou vlnou do Európy

Ako môžu exisrovať emigranti z Nigeru??????? :-O
Veď mavali ruskými vlajkami a kričali nech žije Puťocár.
Budú sa mať ako v raji teraz keď vyháňajú kolonistov.
A ak bude chceť niekto emigrovať tak predsa do Ruska. Do Ruska a nie sa vrátiť pod nadvládu a utlačovanie kolonizármi vo Francúzku, Anglicku, Nemecku a emigrovať do krajín EU.

Niekto to má v hlave riadne vyšlahané.


09.08.2023 18:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už niekto na Hlavných sračkach konečne napíše mimo ruskej zvrátenej propagandy aj niečo čo má aspoň tipku pravdy,
Prečo gruzinská aráda napadla mierumilovné obyvateľstvo vlastného štátu?

8. augusta si pripomíname 15.výročie začiatku vojenskej agresie Saakašviliho režimu proti obyvateľom Južného Osetska a ruským mierovým jednotkám zo spoločných mierových síl v zóne gruzínsko-juhoosetského konfliktu. V noci zo 7. na 8. augusta 2008 na príkaz vtedajšieho gruzínskeho prezidenta ozbrojené sily tejto krajiny začali takzvanú “operáciu na obnovenie ústavného poriadku na území Južného Osetska”, ktorá si vyžiadala množstvo obetí vrátane ruských občanov.

Prečo boli ruské mierové jednotky v cudzom štáte?

Ďalšej eskalácii konfliktu sa podarilo zabrániť vďaka priamej účasti Ruska. Na zločinné vojenské dobrodružstvo, ktoré podnikol Saakašviliho režim, bola adekvátna reakcia – za extrémnych okolností Rusko najprv úspešne uskutočnilo operáciu s cieľom prinútiť agresora k mieru a potom uznalo Južné Osetsko a tiež Abcházsko, ktoré čakal rovnaký osud ako susednú republiku, za suverénne nezávislé štáty a vzalo ich pod svoju ochranu.

Toľká ruská sračka.
Uznať časť územia cudzieho štátu za suverénne štáty.
To je stále ten istý scénar.Všade, kde žije viac ako osem rusov idú ich zachraňovať pred vraždením.

Protiamerický drízdači.
Koľko územia cudzieho štáu si privlastnilo USA po vojenskej agresii???????
A to je na rade Moldavsko.


09.08.2023 21:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To už je tretí útok žraloka na rusa-rusku.
Päťdesiatšesťročnú plavkyňu pri pláži Rockaway Beach v New Yorku napadol žralok. Žena utrpela vážne tržné poranenia na ľavej nohe, ale je v stabilizovanom stave, píše list The New York Times (NYT) s odvolaním sa na vyhlásenie polície. Podľa úradov ide o prvý potvrdený útok žraloka na človeka v New Yorku za posledné desiatky rokov.

Tatyana Koltunyuková plávala sama, keď ju plavčíci počuli kričať o pomoc. Ženu vytiahli z vody, použili škrtidlo na jej nohu a poskytli ďalšiu prvú pomoc. Do nemocnice ženu previezli v kritickom stave.


:-D


09.08.2023 21:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidikon:
Tu máš potvrdenie toho čo som písal:

Na rubeľ čoraz viac doliehajú dopady vojny na Ukrajine. V súvislosti s obmedzením vývozu ropy a zavedením cenového stropu na ruskú ropu príjmy Ruska z vývozu v tomto roku klesli. Prebytok obchodnej bilancie sa znižuje a rozpočtový deficit krajiny rastie.

Vyrovnávajú výpadky príjmov z ropy a plynu

Podľa rozpočtového pravidla Rusko predáva zahraničnú menu zo svojho fondu bohatstva, aby vyrovnalo prípadný výpadok príjmov z vývozu ropy a plynu, alebo vykonáva nákupy v prípade prebytku. Tieto operácie uskutočňuje centrálna banka v mene ministerstva financií.



10.08.2023 11:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Pripomínam môj dotaz na Marečka v súvislosti so zvýšeným počtom PL armády na hraniciach na 10 000. Kôli provokáciám.


10.08.2023 18:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kde je tá slávna protivzdušné obrana?

За это время столицу и область атаковали минимум 32 БПЛА

Ночью 10 августа в Подмосковье вновь сбили беспилотник самолётного типа. Это уже одиннадцатая атака с 3 мая, когда БПЛА впервые долетели до Москвы и достигли Кремля, Всего чуть более чем за три месяца Москву и область атаковали минимум 32 беспилотника.

Сегодня, по словам мэра Москвы Сергея Собянина, системы ПВО сбили два дрона: один — в Калужской области, второй — в районе ЦКАД. Телеграм-канал «112» пишет, что БПЛА упал в Одинцовском районе Подмосковья, повредил забор и крышу частного дома. В каком именно населённом пункте это произошло — не уточняется. По данным Mash, один из обломков попал в машину, ехавшую в сторону Москвы по Минскому шоссе, за несколько километров до ЦКАД.

Možno im Ukrajici urobia na červenom náméstí Šerementevo 3


11.08.2023 10:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Štátny úradnici si dajako nevedia odpustiť jazdiť na západných šmejdoch.
Puťacár kázal aby si kupovali autá ruskej vroby, veď kvalitných ruských značiek a kvalitnejších ako západných je v Rusku mrte. Volha z roko 1983, Moskvič z roku 1978, VAZ z roko 1989 a atď.
Ale úradníci majú Puťocára v prdeli:

Госструктуры объявили минимум 6 тендеров на зарубежные машины

Российские государственные учреждения продолжили закупать иностранные автомобили несмотря на требование Владимира Путина пересадить чиновников на отечественные авто. За неделю после заявления президента госструктуры объявили минимум 6 тендеров на зарубежные машины на общую сумму 53,5 млн рублей, подсчитала «Вёрстка» на основе данных портала госзакупок.



В частности, отказываться от иностранных авто не планирует и сама путинская администрация — объединённый санаторий «Сочи», подконтрольный управделами президента, 9 августа разместил тендер на приобретение минивэна за 9,2 млн рублей. Марка и модель машины в документах не указаны, однако его характеристики и вероятная цена соответствуют автомобилю Mercedes-Benz V‑Class.

Самую дорогую машину решило закупить АО «Развитие села», учреждённое министерством земельных и имущественных отношений Мордовии. Речь идёт об тоже о минивэне — Мегсеdes-Вепz V 300 d 4МАТIС. Однако на него выделено куда больше денег — 18,1 млн рублей. В тендере отмечается, якобы «Развитие села» не является государственным заказчиком и поэтому может избежать запрета на закупку иностранных промышленных товаров. Но по сути «Развитие села» выполняет в регионе функции фонда— финансирует сельскохозяйственные предприятия. В 2022 году фонд раскритиковал глава Мордовии Артём Здунов. Причиной стало то, что на протяжении двух лет «Развитие села» заключало 90% контрактов только с одной компанией и «обслуживало интересы частного предприятия».

Ещё 13, млн рублей на зарубежные авто выделило ФГУП «Национальные рыбные ресурсы», подведомственное Федеральному агентству по рыболовству. Предприятие намерено приобрести Kia Sorento Black Edition за 6 млн рублей, а также китайский седан класса люкс Hongqi H9 за 7,5 млн рублей.

Китайские автомобили планирует купить и Федеральный исследовательский центр животноводства имени Эрнста. Речь идёт о двух машинах Chery Tiggo7 ProMax на общую сумму 6 млн рублей.

Кроме того, тендер на зарубежный автомобиль разместил екатеринбургский Дворец водных видов спорта. Учреждение планирует куить семиместный кроссовер за 6,6 млн рублей. Марка и модель автомобиля в документах не называются.

3 августа Владимир Путин заявил, что российские чиновники должны пересесть с иностранных автомобилей на отечественные. Сделал он это после просьбы представителей министерств продолжить практику покупки зарубежных авто. «Я сказал, что это должно быть абсолютно исключено. И все чиновники страны должны ездить на отечественных автомобилях», — сказал президент.


11.08.2023 12:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už len čakám, kedy xkok.t napíše oslavnú ódu na ofenzívu rusov pri Kupjansku.


11.08.2023 21:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ministerstvo vnútra Ukrajiny uviedlo, že raketa dopadla pri súkromnom dome, v ktorom žila rodina s tromi deťmi, a v dôsledku útoku zomrel osemročný chlapec.

Ruské ministerstvo obrany tvrdí, že ruské sily v Záporoží zasiahli miesto, kde dočasne pobývali „zahraniční žoldnieri“.

Zahraničných žoldnierov je na Ukrajine toľko, že už sa skrývaju aj medzi muškatmi na oknách.


12.08.2023 13:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Najchudobnejšie krajiny sveta porazia ekonomicky G 7 a určite aj G20.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Písal prognostik z Hlavných sračiek.
Už sa teším na záplau kvalitného tovaru z J. Afriky, Tunisu, Egypta a najviac sa teším, že konečne tu budú najkvalitnejšie komodity made in raš. -zdeláno v CCCP. :-D :-D :-D


12.08.2023 19:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Do funkcií na okupovaných ukrajinských ukradnutých územiach sa na listiny kanditátov prihlásil aj ruský bezdomovec z Petohradu.

Среди кандидатов на выборы в оккупированных территориях Украины нашлись действующий высокопоставленный чиновник администрации президента, ростовский авторитет, казаки, безработные и человек без регистрации


13.08.2023 11:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zákerná Ukrajina na čele so Zelenkým. napadla mierumilovné Rusko.
Píšu Hlavné sračky:

[i]Zelenskyj si uvedomil, že jeho rozhodnutie začať konflikt s Ruskom


13.08.2023 18:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó povedal, že Ukrajina nebude mať lepšiu vyjednávaciu pozíciu, ako má teraz: Nech je prímerie, nech sú mierové rokovania, nech je mier. Povedal som ministrovi, že stále veríme, že na bojisku neexistuje riešenie. A že na mierových rokovaniach nebudú lepšie podmienky ako dnes: včerajšie podmienky boli lepšie ako dnešné a zajtrajšie podmienky budú horšie ako dnešné.

Do týždňa po uzatvorení mieru na Ukrajine s tým, že Puťocár si bude môcť ponechať okupované uzemia letia rakety na Litvu a Slovensko. Potom na Besarábiu a pravdepodobne Polsko.
Keď ten škrčok zistí, že NATO ho neodjebe ako Ivánúška muchotrávku tak narastie a ide všetci do piča a už naozaj.

Kreténi, ktorí prišli do európy na chlpatých koníkoch si myslia že ich nechá na pokoji. Už zabudli na rok 1956.


13.08.2023 19:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Slovač je na 100 pro prij.baná (teda minimálne proruský trtli)

Príklad za všetky .. napadnutie Afganistanu ZSSR v 1979 roku, kde boli 10 rokov a odišli. Rovnako Afganistan napadli USA v roku 2001, kde boli 20 rokov a tiež odišli. Aby sa mohli sústrediť na nadchádzajúcu vojnu na Ukrajine….


14.08.2023 11:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Áno, tu urobili súdruhovia obrovskú chybu! Mali každému, kto chcel, umožniť odchod na Západ a rovnako bez problémov im umožniť návrat späť!
Ale my, čo sme tu dobu vtedy žili, už aj ako dospelí pracujúci, sme vedeli, kto hlavne zutekával na ten ich „vysnívaný“ Západ…
A veru poctivo pracujúci ľud, ťažko pracujúci ľud to nebol!!!
Boli to zväčša tí „duchom“ a nie rukami pracujúci….


Robošov bez vzdelania a znalostí rečí vysedávajúcich počas pracovnej doby v šenku tam nepotrebovali.


14.08.2023 11:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: nepozerám sem často...
Pšonkovia -poliaci sú užitoční idioti vychcaných Američanov , tak ako mnohé štáty EU .
Tu Američan dávno spracoval mysle poliakov a fanatizuje ich dlhodobo proti Rusku (len si spomeň na leteckú nehodu poľského vládneho lietadla v hmle v Smolensku 2010 -"Zabili Kaczyňského Rusi? Pád lietadla v Smolensku spôsobili ... :-}

V tvojich novinách sa nikdy nedočítaš o strachu Bieloruska z diverzných akcií zo strany Ukrajiny a Poľska.
Strašidelní Wagnerovci v Bielorusku
sú hlavne na výcvik Bieloruských jednotiek. Určite vojenskí stratégovia predpokladajú možný stret s NATO , alebo totálnu elimináciu BanderovskejUkrajiny ktorá je v rukách USA.
Tisíce poľských žoldákov (najviac zo všetkých štátov) bojuje na Ukrajine proti Rusku...
Už sa hore rozpráva o "koalícii ochotných" (idiotov-Poliakov , Litovcov, Čechov.. možno aj Slovákov ) ktorí pôjdu zdochýňať na Donbas potom, keď Ukrajinská armáda prestane existovať a budú z nej len boja neschopné čísla.


egres2 vysvetli nám "imperiálne chute" Ruska; prečo ich Puťocár" nemal pred 10 či 20 rokmi ale má ich až teraz keď je východ európy plný Amerických ,Britských vojenských špecialistov a plánovačov? ;-)
Nebude to riešiť hlavne kvôli bezpečnosti štátu pred nekonečnými chuťami západu na Ruské zdroje?
Má Putin pripravených lídrov - bábky pre Veľkú Britániu alebo USA , tak ako oni majú pripravené bábky do vedenia Bieloruska , Venezuely, Ruska ? Samozrejme všetko demokracia... :-D :-D

Imperiálne chute USA v Rusku a okolí o ktorých som tu X krát písal ti nikdy nevadili ;-)
Video: www.youtube.com/watch?v=6e8o5xyfOqY





14.08.2023 11:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky.

Jeden z ukrajinských vojakov sa v rozhovore s novinárom denníka The New York Times sťažoval na amerických inštruktorov, ktorí cvičia nových regrútov: Američania bojovali v Afganistane a Iraku. Tam však čelili úplne inému nepriateľovi ako Rusi. Noviny priznávajú to, o čom naše médiá píšu už dlho: bojoví velitelia OS Ukrajiny vrhajú do boja novovycvičených regrútov, pričom počas protiútokov používajú neoverenú taktiku. Vojaci sú zasa rozhorčení, že ich výcvik v aliančných krajinách sa ukázal ako príliš krátky. Navyše značná časť obrnených vozidiel NATO nedokáže odolať sile ruskej armády. A to všetko preto, že boli vyrobené na potlačenie pouličných povstaní. Internet je plný záberov obrnených vozidiel, ktoré sa prevracajú na bok a zapadajú do kaluží.

Na západe sú každý týždeň ozbrojenné pouličné povstania.
Západné obrnené vozidlá zapadnú do kaluže cez ktorú moja vnučka prešla.

Je načase aby USA a NATO vytiahli bielu zástávu a kolenačky sa vybrali na púť do Kremla.


14.08.2023 11:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Marečku ale trepeš, nemáš ani šajnu, nuž ale čo iné sa dalo očakávať. Tak ako má Egreš osobné skúsenosti z Ruska ja mám z PL. A vidím že si riadne zaočkovany ruskou a protiamerckou propagandou.


14.08.2023 11:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: takže Poľsko nie je podprahovou propagandou dlhodobo štvané proti Rusku ???
To myslíš vážne ? :-D :-D :-D
Vysvetli mi okamžité zaplavenie Poľských médií drístami o Ruskom zabití Kaczinského a ďalších nezmyslov ?
Celá EU ešte aj Slovensko sú manipulované tvrdou propagandou Washingtonu , len ty to nechceš vidieť. Ako keby si nemal doma televízor ani rádio :-)

Pozri obrázok


14.08.2023 11:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Tie obrázčoky si dávak pre tvoju mentálnu skupinu.
egres2 vysvetli nám "imperiálne chute" Ruska; prečo ich Puťocár" nemal pred 10 či 20 rokmi

na toto som ti odpovedal už minimálne tri krát. Nemôžem za to, že nie si schopný chápať elmentárnu logiku.
Podľa tvojich vyjadrení chodíš každý týždeň minimálne tri krát do Ruska, dva krát na Ukrajinu, dva krát do Bieloruska a tri krát do Polska.
že to je 10 dní v týždni?
Je to ako s tvojími tvrdeniami.

Celá EU ešte aj Slovensko sú manipulované tvrdou propagandou Washingtonu , len ty to nechceš vidieť. Ako keby si nemal doma televízor ani rádio :-)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

A ty marečku ako keby si mal doma len Rasiu I, Rasiu II a každý deň ti Puťocár posielal čersté, zaručene objektívne a pravdivé informácie.


14.08.2023 11:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Mám na teba jednu konkrétnu otázku na odpoveď nepotrebuješ žiadne úvahy.
V koľkých krajinách si bol viac ako dva dni?
Vymenuj.


14.08.2023 12:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Trepeš Marečku trepeš, hovno vieš a narazdiel do mňa teba učí a určuje ti priority internet. Ináč bol som v tom čase keď padlo lietadlo v PL. Už vtedy sa špekulovalo a rusoch a nie to tvoje okamžité zaplavenie novín. Hovno vieš, hovno si videl, si ako chrobák Truhlik ten mal miesto internetu kino.


14.08.2023 13:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: ty všetko vieš , lebo chodíš do Rzesowa na trh a na Krowky :-D :-D


14.08.2023 13:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Jasné Marečku, ako vždy máš pravdu. :-D


14.08.2023 13:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: svoje bludné úvahy a píííčoviny si nechaj. Fakty sú vždy fakty či sem dám Brzezinského imperialistické sny, alebo Bidenove fašistické žvásty že USA nedovolia aby EU... vždy je to fakt proti suchému z nosa o rusku ktoré ide obsadiť dobručký demokratický západ!

Superzadlžené USA bojujú proti Rusku svoj boj o moc, o dolár rezervnú menu a my sme ich lokaji ktorých manipulujú ako potrebujú!
Je to také jednoduché ,ale ty sa krútiš ako diera v gatiach
:-)

Před 102 lety napadly Spojené státy Rusko
15. 8. 2020
15 srpna 1918, americké ministerstvo zahraničí oficiálně oznámilo přerušení diplomatických vztahů s Ruskem, a poté Američané přistáli ve Vladivostoku.
15. srpna 1918 začala americká invaze do Ruska a 1. dubna 1920 poslední americký voják opustil Sibiř.
Během 19-ti měsíčního pobytu v Rusku ztratili američtí uchvatitelé na Dálném východě 189 vojáků.

Američané nesou platformy s těmi, kteří byli zabiti při boji na Dálném východě, aby je mohli dopravit do Spojených států. (rok 1920) Pozri obrázok
Již v prosinci 1917 Spojené státy, Velká Británie, Francie a jejich spojenci uspořádaly konferenci, na které bylo rozhodnuto o vymezení oblastí zájmů na území bývalé Ruské říše. Jinými slovy, “západní partneři” plánovali rozdělit největší stát na planetě mezi sebou a zástupci “Bílého hnutí” jim měli v tomto pomoci.
Kontakty byly zřízeny před invazí.

Během zahraniční intervence v letech 1918-1921 bylo Rusko rozděleno na zóny vlivu. Kdyby byly plány intervencionistů realizovány, ruská země by neexistovala v současných hranicích.
Období občanské války v Rusku bylo jediné v historii Ruska, kdy se Američanům podařilo roztahovat se na ruském území. Politický chaos v Rusku vytvořil mimořádně příhodné podmínky pro rozdělení země do sfér vlivu až po zavedení přímé kontroly nad nejzajímavějšími oblastmi v politicko-vojenské nebo ekonomické oblasti.
Murmansk byl pro Anglii velmi zajímavý – jako největší přístav v regionu. Vzhledem k tomu, že Anglie a Francie neměly v té době dostatečné síly k uskutečnění zásahu, obrátily se na Spojené Státy o pomoc.
Prezident Woodrow Wilson souhlasil s tím, že pomůže.

Jednou z amerických priorit v okupaci Dálného východu a východní Sibiře bylo zřízení kontroly nad transsibiřskou železnicí. Zavedení kontroly nad nejdůležitější železnicí bylo výhodné především pro Spojené Státy, protože umožnilo kontrolu přepravy zboží a přírodních zdrojů.
Americké vedení považovalo za nezbytné vytvořit z Ruské říše řadu nezávislých států.

Co se týče Ruska, plánovalo se ho rozdělit na Ukrajinu, velké Rusko (evropskou část země) a Sibiř.

Američané pěstovali myšlenku na vytvoření sibiřské republiky, která by samozřejmě byla pod plnou kontrolou Spojených Států. Americkou podporu získal admirál Kolčak, kterého v té době Západ prorokoval jako vůdce sibiřského státu.

Američtí intervencionisté využili “pozvání Bílých” naplno. Vyvážejí dřevo, kožešiny a zlato z Dálného východu. Americké firmy získaly od “kolčakovské vlády” povolení k obchodování výměnou za půjčky od Citibank a Garanti Trast.

V srpnu 1918 okupační síly Američanů, Britů a Francouzů obsadily Archangelsk, vyhlásily stanné právo na okupovaném území, zavedly vojenské soudy, během okupace vyvezly ze země zboží v hodnotě více než 950 milionů rublů ve zlatě.

Americký velvyslanec v Rusku, David Francis doslova trval na obsazení Dálného východu: „Trvám na nutnosti vzít pod naši kontrolu Vladivostok a Murmansk a Archangelsk dát Velké Británii a Francii“.

Senátor Poindexter, ve své výzvě k intervenci přímo řekl:
„Rusko se stalo jen zeměpisným pojmem, a ničím jiným už nikdy nebude. Síla jeho jednoty, organizace a schopnost obnovy navždy zmizela. Národ neexistuje”

Všichni si chtěli urvat kus masa z ruského medvěda. Pozri obrázok

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (14.08.2023 13:49)


14.08.2023 14:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Marečku dostuduj si to poriadne a nie túto upravenú históriu. Ozaj prečo nespomínaš Československe legie, tiež tam boli.

Dôvod úpravy: napoviem ti : štáty dohody.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (14.08.2023 14:04)


14.08.2023 14:25

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

rusvesna.su/news/1534332097

Super zdroje z ktorého čerpáš.
Tento blábol predkladajú plátky sfanatiovaných blbečkov .
Kandidátna listina strany Veľkej proruskej koalície pre parlamentné voľby 2016

S 13 miesta kandidovala: 13 Emília Blážová 1957 kódarka Bratislava

Takéto duševné inteligenčné nuly vyťahuješ na mňa ako niečo, čo mám brať do úvahy??????????
marečku: To ma nemôže ani uraziť. Ja beriem každého ako Švejk ( si ho sem raz hodil).

Blbí lidi-taki lidi.

Podpora protiboľševických síl bola aj v zahraničí, 22. decembra 1917 sa v Paríži konala konferencia Francúzska, Spojeného kráľovstva a Talianska, ktorej účastníci sa dohodli na vojenskej a ekonomickej pomoci odporcom boľševizmu v Rusku.


Žiadne delenie cárskeho ruska ale len obavy z komoušov.

A keď už. Tak češi a slováci (légie)chceli získať a aj získali kontrolu nad transiírskou magistrálou a "ukradli " 3 vagóny cárskeho zlata.Bolo ich vyše 40 000.
Američanov tam bolo okolo 60 a len strážili sklad vojenského materiálu a do žiadnych bojov sa nezapájali.

Ty a hentie duševné kreatúry nemáte ani len šajnu o histórii.

Falšovanie a prepisovanie histórie to je také komoušovské.

Odpovedaj:

marečku:
Mám na teba jednu konkrétnu otázku na odpoveď nepotrebuješ žiadne úvahy.
V koľkých krajinách si bol viac ako dva dni?
Vymenuj.



14.08.2023 15:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Na internete bol v každej, ináč mám dojem že ani zemepis mu zrovna nič nehovorí. :-D


14.08.2023 18:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Parchanti sa postrielajú medzi sebou.

Do spomenutej obce prišli v sobotu ruskí propagandisti, aby nakrútili príbeh o mimoriadnom prínose vysokého predstaviteľa z radov kadyrovovcov pri rozvoji okupovaných území. Vo večerných hodinách sa kadyrovovci a dagestanskí bojovníci z inej jednotky ruských okupačných síl dostali do slovnej potýčky.
Počas hádky jeden z okupantov začal strieľať do vzduchu. Pri potýčke utrpel jeden z okupantov početné bodné rany nezlučiteľné so životom. To viedlo k otvorenej konfrontácii medzi jednotkami, počas ktorej boli použité granátomety, ručné granáty a automatické zbrane. Podľa Národného centra odporu boli úspešnejší Dagestanci.

Na oboch stranách prišlo o život dohromady 20 vojakov a viac ako 40 utrpelo zranenia. Veliteľa jednotky kadyrovovcov za trest poslali do prvej línie.

Svoloč.


14.08.2023 20:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ani jedno slovo nie je autentické. Hlavné sračky prepisujú texty poskytnutých rozhovorov alebo vyjadrení. Dokonca si vymýšľajú aj mená vojenských činiteľov západu.

Napriek všetkým vyhláseniam ukrajinského vedenia je vytvorenie bezletovej zóny nad Ukrajinou nemožné, uviedol bývalý britský diplomat Alistair Crook v rozhovore pre svoj kanál na YouTube. Podľa Crooka by takúto zónu teoreticky mohli zabezpečiť len USA a NATO – a tie sa do priameho konfliktu s Ruskom nezapoja, najmä preto, že má najmodernejšiu protivzdušnú obranu na svete. “Stane sa to len vtedy, ak USA a NATO dosiahnu úplnú dominanciu vo vzdušnom priestore, a ani vtedy to nebude jednoduché, pretože Rusko má v súčasnej fáze určite najlepšie vybavenie protivzdušnej obrany na svete. V skutočnosti teraz nad Ukrajinou neexistuje žiadna bezletová zóna, pretože ju nie je možné vytvoriť – zatiahlo by nás to do vojny s Ruskom. V každom prípade by Rusi mali z hľadiska vzdušnej sily navrch.

Srandisti.


14.08.2023 21:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ty si bol na montážach roky a nepomohlo ti to :-D :-)))
Kámo po Anglicky som vedel ešte keď naši inžinieri v podniku nevedeli, pochodil som Alpy a západ na motorke keď ešte mobilné telefóny len začínali , môj švagor je Nemec ... takže si utri čelo.

pecival samozrejme aj ČS legie tam boli.
Kolčak a Denikin bojovali za záujmy kolektívneho Západu Pozri obrázok
“Bolo by mylné myslieť si, že počas celého tohto roka sme bojovali na frontoch za vec Rusov, ktorí boli nepriateľskí voči boľševikom. Naopak, ruská biela garda bojovala za našu vec.
Táto pravda sa stane nepríjemne citlivou vo chvíli, keď budú biele armády zničené a boľševici nastolia svoju nadvládu nad celou obrovskou ruskou ríšou.” (Churchill W. Svetová kríza Gosvoenizdat, 1932).

Winston Churchill bol zástancom pomoci bielemu hnutiu v boji proti boľševikom. Najmä pri diskusii o vojenskom rozpočte v Dolnej snemovni, do ktorého sa navrhovalo zahrnúť náklady na vojenskú intervenciu v Rusku, jasne povedal, že “sme nebojovali v záujme Kolčaka a Denikina, ale Kolčak a Denikin bojovali v našom záujme”.
Generálmajor N. S. Batjušin, skúsený dôstojník rozviedky a kontrarozviedky ruskej cárskej armády, so zdesením poznamenal:
“Na pochopenie skutočných dôvodov pomoci protiboľševickým armádam od našich spojencov nebolo ani potrebné mať drahých tajných agentov, ale stačilo systematicky čítať zahraničné noviny. Pomoc bielym bola poskytnutá pod podmienkou, že nebudú namietať proti vytvoreniu “malého Ruska” (samozvaných štátnych útvarov) na území kedysi jednotného Ruského impéria.

“Jeden z našich veľkých mužov, lord Beaconsfield, videl v obrovskom, mocnom a veľkom Rusku, ktoré sa ako ľadovec valí smerom k Perzii, Afganistanu a Indii, najstrašnejšie nebezpečenstvo pre britské impérium…”. – povedal premiér na zasadnutí parlamentu. (Denikin A. I. Náčrty ruských problémov). Londýn ponúkol Bielym výmenou za pomoc vytvorenie malých samozvaných republík, na čo generáli odpovedali: “S Ruskom neobchodujeme. Londýn bol nakoniec nútený obmedziť vojenskú aj hospodársku pomoc bielemu hnutiu.



Podobný postoj k bielemu hnutiu zaujalo aj Francúzsko...

Najvyšší vládca Ruska admirál A. V. Kolčak bol nútený použiť na nákup zbraní, munície a uniforiem zlatú rezervu, ktorá bola zhabaná z kazaňského trezoru Štátnej banky Ruského impéria. Boľševici si dobre uvedomovali zložitosť “vysokých vzťahov” medzi bielymi a vládcami Západu.
Ako príklad možno uviesť výzvu, ktorú boľševické vedenie uverejnilo v sovietskych novinách v septembri 1920, adresovanú dôstojníkom armády baróna Wrangela:
“Wrangel žije a koná v područí anglo-francúzskych kapitalistov, ktorí sú na hospodárske zotročenie ruského ľudu pripravení použiť československý zbor, čierne divízie aj Wrangelovu armádu. Nech už boli vaše pôvodné zámery akékoľvek, teraz ste len nájomnou armádou v službách výmenného kapitálu a pomocnou silou krvilačnej a dravej poľskej šľachty, ktorá nenávidí pracujúci ruský ľud.

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (14.08.2023 22:04)


14.08.2023 22:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

By som to povedal tak, prestaň používať ctrl+c a ctrl+v a skús používať..., no to asi nepôjde jedna bunka je len jedna bunka.


14.08.2023 22:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku.
Ja som nechodil po montážach.
Tvoj švagor ti ešte nerozbil papuľu?

Najväčie nešťastie pre svet bolo to, že západ nenabehol so všetkým čo mal a nepodporil Kolčaka a ruskú inteligenciu a nepojebali ruských komoušov do posledného.
Dnes by aj rusi mohli žiť ako ľudia a na svete by bol pokoj.


14.08.2023 22:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: ale ty si kámo zatiaľ nič svetoborné nevypotil, len prázdno drísceš.

egres Ale vidíš , že západu šlo vždy len o rozbitie Ruska na malé kúsky a parazitovanie na jeho zdrojoch, to sú gény imperialistov . Ďalej vojny sú HLAVNE tie z dielne Pentagonu a je ňou aj Ukrajinská! Takže o pokoji nepíš nič, ten nebude kým budú USA existovať.

"Bývalý poradca pre rusko-americké vzťahy na Ministerstve zahraničia USA James Carden:

„Udalosti nedemokratického prevratu počas Majdanu vyvolali v tejto krajine občiansku vojnu. A v apríli toho istého roku spustila nová vláda v Kyjeve s aktívnou podporou Spojených štátov tzv. „protiteroristickú operáciu“.
V skutočnosti spustili protiteroristickú operáciu proti rusky hovoriacim a etnickým Rusom.
Tento príbeh je v USA úplne ignorovaný a preškrtnutý.
Cestoval som na Donbas a v roku 2015 som bol v Donecku. Boli tam zbombardované školy a nemocnice, staré ženy a deti žili v bunkroch zo sovietskej éry. Nebolo to veľmi dobré. Trochu to ukázalo, čo sa skutočne deje.
A nemali sme byť na čo hrdí, pretože sme pomáhali financovať ukrajinskú vládu a jej vojnu proti vlastným rusky hovoriacim občanom.
Charakteristickým znakom po sebe idúcich kyjevských vlád je etnonacionalizmus. Sú priamymi a hrdými dedičmi nacistov. Ľudia to neradi počúvajú. Vo Washingtone sa to hovoriť nesmie.

Pozri obrázok

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (14.08.2023 22:52)


14.08.2023 23:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak som si trošku prelistoval čo píše Carden a akosi to nepasuje s tým čo si tu dal. Skús si nájsť originál a nie prerobené články.


15.08.2023 8:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: Americká CNN odstránila túto reportáž , ale čo je raz na vonku to tam ostane... www.facebook.com/petr.hofer.7/videos/790105695772112

Egres ty musíš byť veéééééľmi jednoduchý človek , keď si myslíš že na západe a napr. Nemci podporujú politiku USA v Európe a na východe. Ani v Nemecku američanov veľmi nemilujú ;-)

Ďalší ; Oskar Lafontaine: Skutočným agresorom sú USA, ohrozujú celý svet
23.03.2023
Povedal to vo vysielaní nemeckého televízneho kanála
„Das Erste“ spoluzakladateľ a bývalý predseda nemeckej ľavicovej strany „Die Linke“ Oskar Lafontaine, informuje „Focus“.

„Spojené štáty sa nezaujímajú o svet. Ich minister obrany (Lloyd Austin) — ktorého vždy nazývam tajomníkom vojny — to sám povedal. Spojené štáty budú bojovať, kým Rusko bude schopné viesť takéto bojové akcie,“ upozornil Lafontaine.

Politik je presvedčený, že rozširovanie NATO na východ vyprovokovalo Moskvu.

„Žiadny štát si neželá mať nôž na krku. Je neprijateľné umiestniť rakety na hranicu jadrovej veľmoci,“ vysvetlil.

USA by nemali robiť iným krajinám to, čo by nechceli, aby robili im. Lafontaine podpísal „Manifest za mier“, ktorý vypracovali jeho manželka, ľavicová politička Sarha Wagenknechtová a aktivistka za ľudské práva Alice Schwarzerová.


15.08.2023 8:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ja som bol v meste Donbas v roku 2016, 2018, 2019 a žiaden dom tam nebol zbombardovaný. Zbombardované boli domy separtistami, keď ostrelovali ukrajinskú armádu a boli zbombardované domy keď ukrajinci ostrelovali separatistov. Ale to bola frontová línia.
Tieto zaručené správy sú sračky vymyslené kreténami pre kreténov.

A čo chceš od komouša?
Vieš že v Nemecku bolo v roku 1923 viacej komoušov ako v rusku? To sa Lenin komoušimom nakazil počas pobytu v Nemecku. Ani Engels a Marx neboli rusi.
Ale to tvoja hlavička nepoberie.


15.08.2023 9:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Už som raz povedal, ale zopakujem nedávaj sem zostrihané a upravené. A taktiku že to rýchle mazu a pod. som ti tu už nie ráz vyvrátil ale ignoruješ a budeš ignorovať. Ale aspoň je sranda :-D


15.08.2023 10:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Egres ty musíš byť veéééééľmi jednoduchý človek
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


15.08.2023 10:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty tu môžeš slobodn pindať koľko chceš.
Choď si zapindať do Ruska:

Более двухсот россиян пенсионного и предпенсионного возраста осудили за антивоенные акции или высказывания с 24 февраля 2022 года, согласно данным ОВД-инфо. Их отправляют в колонии несмотря на тяжёлые заболевания и штрафуют на сотни тысяч или даже миллионы рублей, которые невозможно выплатить из пенсии. выяснила, как некоторые из них теряют друзей, свободу, работу и шансы воспитывать внуков из-за несогласия с войной — и почему не отказываются от своих антивоенных убеждений несмотря на большие штрафы и суровые приговоры.


Девять из десяти жителей России пенсионного и предпенсионного возраста поддержали «спецоперацию» сразу после её начала, по данным соцопросов ВЦИОМ и ФОМ. Согласно опросам исследовательской группы Russian Field, летом 2023 года наибольшая доля пожилых (от 60 лет) респондентов (43%) наблюдалась среди сторонников эскалации «спецоперации».

Люди старшего возраста больше других готовы «к косплею Второй мировой», объяснял «Вёрстке» политолог Константин Калачев: «Что им терять? Критичность мышления минимальная, о войне узнают по телевизору», — говорил он.

Несмотря на то, что российских пенсионеров считают наиболее подверженными пропаганде, не менее сорока шести граждан России старше 60 лет стали фигурантами уголовных дел, связанными с их антивоенной позицией, ещё как минимум 165 человек в возрасте от 60 до 84 лет, по данным «ОВД-инфо», были задержаны на антивоенных акциях. География преследований пенсионеров и людей предпенсионного возраста — от Калининграда до Находки.

В апреле 2023 года правозащитницу Новикову признали виновной по статье о распространении «фейков» о вооружённых силах России. Суд назначил ей штраф в размере одного миллиона рублей. Причём сама Новикова просила назначить ей реальный срок, а не штраф, поскольку денег на его выплату у пенсионерки нет.

Несмотря на серьезные проблемы со здоровьем у Барышникова, в июне 2023 года приговорили его к 7,5 годам колонии общего режима за посты о вторжении России в Украину. Сейчас он находится в медсанчасти при СИЗО. Барышникова также не отпустили на похороны матери, которая умерла после того, как его взяли под стражу. Ему самому поставили диагноз — опухоль с подозрением на рак предстательной железы, из-за чего он живет с трубкой в животе — цистомой — и нуждается в операции. Лечащий врач Барышникова на суде говорил, что в колонии он может умереть.


15.08.2023 21:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase výbuch.

Najmenej dvaja ľudia prišli o život a päť utrpelo zranenia pri výbuchu na nálezisku ropy v Chantymansijskom autonómnom okruhu na juhozápade Sibíri. Oznámili to ruské médiá s odvolaním sa na regionálne úrady.
Po výbuchu nasledoval požiar, ktorý zachvátil plochu asi 100 metrov štvorcových. "Všetci (ranení) sú vo vážnom stave. Predbežne majú popáleniny na 70 percentách tela," povedal agentúre TASS nemenovaný lekár v nemocnici, kde boli privezení štyria ranení.


15.08.2023 22:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: vyvrátil si ty koňský ch uj :-)))

A čítajte správy ktoré sú na superdemokratickom západe zakázané:
"15.august 2023 – Nedávno došlo na pôde OSN k nepríjemnému incidentu počas vystúpenia ruskej delegácie v rámci pracovnej skupiny Dohovoru o biologických a toxínových zbraniach (BWC). Keď prišlo na reč o laboratóriách USA na Ukrajine, ruského zástupcu prerušila sťažnosť USA.



Ruská delegácia uviedla, že na ukrajinskom území prebieha vývoj komponentov biologických zbraní pod mierovou zámienkou vedeckého výskumu.
V reakcii na to hovorca americkej delegácie žiadal prerušenie prejavu s odvolaním sa na skutočnosť, že téma ruského prejavu údajne nezodpovedá programu zasadnutia. Predseda konferencie poďakoval zástupcom USA a nedovolil ruskému rečníkovi dokončiť svoj prejav.


15.08.2023 22:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: fejky všetko fejky :-D
Tebe treba dať pod nos mrtvolu dieťaťa aby si uveril .Neviem tu dať mnohé veci lebo Ruské Donbaské kanály sú blokované mazané v našom superdemokratickom priestore t.me/neCT24/37410 Human Rights Watch ještě v roce 2014 měla důkazy, že Ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly civilní čtvrti "

A čo myslíš kto bojuje v prvých líniách ? Nie Rusi z Ruska, ale hlavne Rusi z Donbasu , Luhanska !! Bojujú za svoje rodiny a deti aby mohli vyjsť z domu. Deti sa tam roky nehrali na dvore kvôli ukrajinskému bombardovaniu.
Ako môže byť niekto taká spodina len preto, že miluje prachy západu?! I-GRR

Video: youtu.be/8OYVmkvki7Y


16.08.2023 7:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Spomínaš ako si tu vydával seriálovú postavu za oficiálneho poradcu? Prípadne na to: všetky dôkazy okamžite mažú a dostal si linky aj na články a pod ? Takže konské ch... to na teba fakt pasuje. :-))) ;-)


16.08.2023 8:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Re: marek750: Rusi z Donbasu tam bojuju, lebo ich proti ich voli naverbovali :-P


16.08.2023 8:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A čo myslíš kto bojuje v prvých líniách ? Nie Rusi z Ruska, ale hlavne Rusi z Donbasu , Luhanska !! Bojujú za svoje rodiny a deti aby mohli vyjsť z domu. Deti sa tam roky nehrali na dvore kvôli ukrajinskému bombardovaniu.
Ako môže byť niekto taká spodina len preto, že miluje prachy západu?!


Ja som spodina? Ty blbečku. Ty si u mňa niečo čo je už inteligenciou pod úrovňou meňavky.

A hen tomu už neuverí ani osol , ktorý je sprostý ako somár.
Vysvetli mi,odkial zobrali otcovia rodín tanky, rekety, húfnice na Donbase? Ako je možné, že bojujú s ukrajinskou armádouuž 9 rokov a ukrajinci ich nedokázali vytlačiť z hranice kontaktu.
Pozri ty blbečku kde je hranica na Donbase od roku 2014 do dnešného dňa. Už som ti sto krát písal, že som aj po roku 2014 bol na donbase a nesedel som v kryte. Jedine z čoho som mal obavy ( a nielen ja ale aj domáci Ukrajinci a aj RUSI) že nás ruskí vojaci ( teroristi) prídu postrielať .


16.08.2023 16:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Myslím, že toto Marečka celkom presne vystihuje: Konšpirácie zároveň môžu napĺňať túžbu jednotlivca po poznaní, prípadne byť reakciou na jeho obavy z komplikovaného diania vo svete. „My tým získame pocit, že vieme, kto ťahá za nitky a o čo mu ide. Môžeme sa tak cítiť istejšie a bezpečnejšie, že máme situáciu pod kontrolou,“


16.08.2023 17:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Každý jednoduchý človek potrebuje svojho " Perúna".
V jeho jednoducom rozumčeku má svojho jediného a za všetko zodpovedného a nemusí nič riešiť, nedajbože skúsiť použiť tie svoje tri mozgové bunky.

A marečku:
Ja som nelýzal a ani nelýžem americkú riť, ale 20 rokov mi ju lýzali rusi v najvyspelejšej krajine sveta aby som im staval velkokapacitné zásobníky a silá na obiloviny, mlyny na obiloviny, pekárne, zariadenia pre ťažobný priemysel a špeciálne ATEX linky pre chemický a potravinársky priemysel, pretože si to nevedeli a nevedia postaviť sami.
A platili mi tvrdým US dolárom a potom EUROM. Ja som ich zdieral a bohatol.


16.08.2023 17:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: Vysvetli mi, prečo niektorým ukrajincom nestačí Poľsko a nepočkajú, kým bude Ukrajina v NATO, aby sa tam mohli vrátiť. Žeby neboli národovci?
Pozri obrázok


16.08.2023 18:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
Že sa aj ukážeš.

V tebou predloženej tendenčnej správe sa predsa píše, že sa vracajú domov. To neboli a nie sú sociálny migranti ale utekali pred vojnou a keď zistili, že vojna je obmedzená lokálne tak sa vrátili do svojich domov , bytov a majetku.

A že keď už opustili Ukrajinu tak k tomu pridali rozhodnutia, skúsiť šťastie na hnusnom západe a nie v Rusku.

A záver píše, že Poliaci vyvíjajú značné úsilie aby si Ukrajincov ako zamestnancov udržali napreik tvrdeniu slovenských marečkovcov, že prišli len sedieť na zadku a brať tisíce od štátu.

Tvoja otázka je hodne zmätočná.


Dôvod úpravy: A keď už si načal , tak mám osobné informácie od rusov v Rusku, že väčšina ruských Ukrajincov čo odišli do Ruska sa chce vrátiť na hnusnú Ukrajinu napriek tomu, že tam je ešte vojna. Až na vlastnej koži prišli na to, o čom je ruské a hlavne Puťocárove slovo, ruská propaganda a ako sa k nim teraz v Rusku správajú. Pochopili, že Puťocárovi boli dobrí len na to aby ich útláčaním a vraždením (údajným) na Ukrajine ,dokazoval svetu opodstatnenosť svojho psycháčskeho plánu.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (16.08.2023 18:40)


16.08.2023 18:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: "Že sa aj ukážeš." neboj, som stále tu, viac riešime ruštinu na forum.ubuntu.cz/index.php?topic=86310.msg582593#new


16.08.2023 19:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja nemusím translátovať ruštinu. Ukrajinčinu mám slabšiu ale dohovorím sa.
To preto, že na Domase a Luhansku som ukrajinštinu nikdy nemusel použiť (všetci ruštinu) a to len pre zaujímavosť som pochytal niečo z ukrajinštiny.

A nechvál sa tu stál ty " insitný linuxár" :-P


16.08.2023 19:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: "A nechvál sa tu stál ty " insitný linuxár" "

To má byť pochvala, alebo urážka? ;-) :-) :-)))


16.08.2023 20:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
neviem
ja viem čo viem
ja som tu na motoriti " insitný" právnik
ostatní sú s titulom -PRMDr.
nemám tituly
ty tiež nemáš titul -LIDr.


16.08.2023 21:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: ty ľem žuvaj tote Krowky :-D :-)))
A aj keď tu máš/máte rovno pred xichtom Friedmana a jeho imperiálne drísty z Chicága , americkú kurwu Nuland v Kyjeve počas prevratu, tak stále trepete svoje.

Tí Rusi z Donbasu BOJUJÚ UŽ OD ROKU 2014 a nie len teraz posledný rok!

A samozrejme , majú zbrane z Ruska ... t.me/neCT24/18181 Jsem nacionalista jsem nacista"
„Nebudu nazývat lidi v Donbasu Ukrajinci, nepotřebujeme je ..
"musíme je zničit"

Americký nácek celé desaťročia vyzbrojuje Islamských teroristov aby robili bordel v Čečensku ,Dagestane Sýrii, Iraku robia to aj Francúzi v Mali a ďalej v Afrike !
Tak je úplne smiešne riešiť, že Rusko dá zbrane Rusom z Donbasu
aby ich Ukronacisti z Azova, Ajdaru .. nepozabíjali ako muchy.


16.08.2023 22:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku.
Už som to raz písal.
Ešte som nevidel Čečenca , Dagestánca, Sýrčana, Iránčana, Irákčana a afričanov s puškou M16 a jej predchodcami.
Pozri si ( a tie údaje sú pomerne známe a presné) aké tanky majú africké štáty, alké lietadlá a pušky)

Ty už sa ani neznažíž brať do úvahy všeobecne známe fakty a všade strčíš američana.

Si vôbec schopný odpovadať na jednoduchú otázku?
Kto začal strielať na donbase ako prvý?
Ukrajinská regulérna armáda alebo turisti ( ruskí vojaci)z ruska?


16.08.2023 22:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nebuď smiešny, veď píšeš presne ako jednobunkovec meňavka :-))) :-D

To práve ty a všetci penazofili neberiete fakty , lebo USA je vaša modla a nevadia vám ich svinstvá. Pozri obrázok

Ešte ani priamo Americký žoldák v radoch Islamských teroristov v Sýrii nemá americkú M16 ale Kalašnikov , ktorý kúpia zásobovači z CIA lacno a aj náboje sú všade.

Video: www.youtube.com/watch?v=Cu6tnNJ6MQ0

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (16.08.2023 22:43)


16.08.2023 22:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: pozrel si si vôbec video toho týpka čo sa chváli na kameru ,že je nacista a všetkých na Donbase chce pozabíjať a že nie sú Ukrajinci ?
t.me/neCT24/18181 Jsem nacionalista jsem nacista"
„Nebudu nazývat lidi v Donbasu Ukrajinci, nepotřebujeme je ..

Takže tu máš odpoveď kto začal strieľať prvý, prví mŕtvi boli už v Kyjeve a v Odese! A zabíjali tam Ukrajinci ľudí iRsukej národnosti a s iným politickým názorom.
Takže nebuď meňavka a nehraj tu divadielko ..


17.08.2023 8:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ak by na Donbase a Luhansku Ukrajinci vo veľkom len tak začali vraždiť rusoukrajincov, tak by rusi z toho urobili taký humbuk, že by sa zemeguľa zastavila.
Nájdi mi tieto informácie spolu s dôkazovým materiálom.
Prečo Puťocár od roku 2014 do roku 2021 neskákal ako šašo a nevykrikoval do sveta o tomto vraždení civilistov?
Prečo sa táto fáma začala objavovať až spolu z napadnutím Ukrajiny?
To mu 8 rokov nevadilo?


17.08.2023 8:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusmi dosadená administratíva mesta Horlivka v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny tvrdí, že po mobilizácii do ruskej armády zomrelo viac ako 20-tisíc miestnych obyvateľov. Predstavitelia okupačnej správy zverejnili štatistiku o počte padlých v reakcii na výzvu Moskvy na novú vlnu mobilizácie na ukrajinských územiach pod kontrolou Moskvy. Vysvetli tak, že nemôžu prispieť ďalšími ľudskými silami pre vysoké straty. Informuje o tom web Kyiv Independent.

Podľa Národného centra odporu má Moskva v úmysle zvýšiť tempo mobilizácie na okupovaných územiach čiastočne preto, aby zmiernila mobilizáciu v Rusku. Povinná mobilizácia v Ruskej federácii sa totiž ukázala ako veľmi nepopulárna.


17.08.2023 9:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nič len represie a Puťocárov teror voči vlastnému národu.
Presne ako Stalin, ktorý povraždil viacej vlastných ako pozabíjali Nemci v II WW.

Госдума за весеннюю сессию приняла 13 новых репрессивных законов. Чаще всего депутаты одобряли правительственные инициативы — из 320 законопроектов принятых в окончательном чтении 142 были внесены кабмином. Парламентарии поставили новые рекорды по скорости принятия документов.

В начале августа депутаты и сенаторы отправились на летние каникулы до сентября. Пока парламентарии отдыхают, «Вёрстка» изучила, как депутаты работали в эту сессию и какие ключевые изменения были приняты.


В эту сессию депутаты приняли 13 инициатив, которые вводят новые запреты и ограничения, связанные с гражданскими или политическими правами.

Госдума запретила менять пол, ввела миллионные штрафы для владельцев соцсетей за нарушение требований Роскомнадзора, приняла закон о преследовании за помощь иноагентам. Сюда же мы отнесли новые механизмы контроля и наказания призывников и мобилизованных.

Активное протестное голосование случилось по законопроекту, увеличившему штрафы за неявку в военкомат до 50 тыс. руб. Против инициативы в основном втором чтении выступили рекордные 62 человека — вся фракция КПРФ (для сравнения: против скандальной пенсионной реформы голосовали 59 депутатов). «С коммунистами не договорились, и они были в бешенстве», — вспоминает источник. По официальной версии, КПРФ были недовольны «дееспособностью военкоматов», но по факту их возмутило отсутствие межфракционной коммуникации, убеждён источник.

Среди других репрессивных законопроектов больше всего голосов против получила уже упомянутая инициатива об увеличении штрафов за неявку в военкомат. Против закона о расширении рамок призывного возраста высказалась вся фракция «Новых людей» — 13 человек, кроме актёра Дмитрия Певцова, который предпочёл «воздержаться». Также 15 членов «Новых людей» высказались против проекта о штрафах для банков за использование иностранных мессенджеров. Три коммуниста и один независимый депутат выступили против законопроекта о вручении повесток и создании ЧВК губернаторов.


19.08.2023 9:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ty "Puťocárov teror" , prečo nečítaš či naschvál prehliadaš ?
" Oskar Lafontaine: Skutočným agresorom sú USA, ohrozujú celý svet
23.03.2023
Povedal to vo vysielaní nemeckého televízneho kanála „Das Erste“ spoluzakladateľ a bývalý predseda nemeckej ľavicovej strany „Die Linke“ Oskar Lafontaine, informuje „Focus“.

„Spojené štáty sa nezaujímajú o svet. Ich minister obrany (Lloyd Austin) — ktorého vždy nazývam tajomníkom vojny — to sám povedal. Spojené štáty budú bojovať, kým Rusko bude schopné viesť takéto bojové akcie,“ upozornil Lafontaine.

Politik je presvedčený, že rozširovanie NATO na východ vyprovokovalo Moskvu.

„Žiadny štát si neželá mať nôž na krku. Je neprijateľné umiestniť rakety na hranicu jadrovej veľmoci,“ vysvetlil.


USA by nemali robiť iným krajinám to, čo by nechceli, aby robili im...

A stále neotváraš linky a nečítaš:
"Ukrajina používá kazetovou munici proti civilistům od 2014 roku.

Organizace Human Rights Watch ještě v roce 2014 měla důkazy, že Ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly civilní čtvrti Doněcku touto mnohde ve světě zakázanou zbraní.

????„Je šokující vidět tak hojné užívání zbraně, kterou ve většině zemí zakázali,“ citovali Novinky zástupce HRW Mark Hiznay.

Před dvěma týdny americký prezident Joe Biden nařídil Ukrajině dodávku kazetové munice za podmínky, že ji Ukrajina nebude používat ve městech.

Pozri obrázok


19.08.2023 9:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku.
Ukáž mi mapu, kde prebiehala frontová línia medzi vzbúrencami ,ruskými " turistami a regulérnou Ukrajinskou armádou v roku 2014, 2018 ,2021 a august 2023.


19.08.2023 9:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: neukážem ti už nič, mám ťa v pi či!

Slovensko hospodársky skolabuje , poďakuj Americkej bábke v Kyjeve ktorú dostali hore Americkí turisti!

Kyjev nebude rokovať s Ruskom o predĺžení zmluvy o tranzite plynu do Európy. Uviedol to podľa portálu Svobodnaja Pressa(SP) minister energetiky Ukrajiny German Galuščenko
„Rozhodne nebudeme účastníkmi rokovaní s Rusmi… Myslím si, že budúci rok bude smerodajný z hľadiska schopnosti Európy fungovať úplne bez ruského plynu,“
Pozri obrázok


19.08.2023 10:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Nevieš dokázať nič z tvojich sprostých obrážčekových tvrdení.
Ty nepotrebuješ žiaden dôkaz.
Tebe k životu stačia informácie pod úroveň meňavky.


19.08.2023 10:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Budeš mať ďalšiu tému, keď si prídú húni po svoju zem:

Vo svetle toho si to musíme uvedomiť, že naše dejiny nemáme posudzovať z českého či slovenského pohľadu, ale výlučne z maďarského. Podľa toho naši vojaci v roku 1968 vstúpili na uzurpovanú maďarskú pôdu a tam sa stretli s maďarskou nádejou a maďarskou vernosťou. Maďarsko a maďarský národ sa preto nemajú za čo hanbiť.

Hanba prislúcha zbabelému a poddanskému vlastizradnému Kádárovmu režimu, ktorý – rovnako ako jeho neslávny predchodca Béla Kun, keď po víťaznom ťažení na Felvidéku roku 1919 sa vzdal oslobodenej časti krajiny, a znehodnotil tak obetu hrdinsky preliatej krvi – sa neodvážil ani prstom pohnúť pre presadenie národného záujmu. Keby však mali maďarskí pohlavári internacionalis­tickej červenej diktatúry len štipku národného cítenia a trochu odvahy, mohli sa pokúsiť premeniť nútenú účasť v prospech maďarskej veci.

Možno aj v roku 1968 by bola dosiahnuteľná spravodlivá, etnicky podmienená úprava hraníc a čisto maďarské oblasti by sa mohli vrátiť domov. Namiesto toho sa napokon všemocným pánom Československa stal maďarožrút, slovenský šovinista Gustáv Husák, v rokoch 1954 až 1960 väznený súdruhmi v Prahe, krutý prenasledovateľ vlani zosnulého Miklósa Duraya a ďalších statočných bojovníkov za maďarskú vec. Tie dva mesiace v roku 1968 boli prchavou nádejou, no z maďarskej perspektívy predsa len nádejou. A ak sa z toho poučíme do budúcnosti, tak to nebolo zbytočné."


19.08.2023 19:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: otázka: je utajovaná výstava dronov kontrolovaná SBU vojenský cieľ, alebo nie.
Pozri obrázok


19.08.2023 19:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno.
Nemáš v hlave pérové podložky aby si nepochopil, že čo Rus trafí ,panelák, školu, škôlku alebo obchoďák, tak na milión percent sa bude jednať o generálny štáb, oblastný štáb, miestny štáb, zoskupenie 35 milónov zahraničných žoldnierov, sklad zbraní, továreň na výrobu zbraní.
Puťocár cez alkoholika s vypúlenýmo očamy jasne povedal, že Rusko nezashuje civilné cieľe.
To len Ukrajinský vojaci neustále bombardujú vlastné mestá, a zabíjajú vlastných civilistov.

Dôvod úpravy: Len Ukrajinský blbci robia výstavu zbraní uprostred vojny v divadle.
A večne živý Lenin sa práve prechádza po červenom.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (19.08.2023 19:29)


19.08.2023 20:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


19.08.2023 20:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zase riadne prebral už zavčas rána:Medvedev

Pre nás je to však tragédia, ktorá sa týka našich ľudí. Je to existenčný konflikt. Vojna o sebazáchranu. Buď oni, alebo my.

Nejaký čas uplynie. Západné mocnosti sa zmenia, ich elity sa unavia a budú prosiť o rokovania a zmrazenie konfliktu. Akákoľvek protiofenzíva sa vyčerpá. Budú spievať mŕtvym, lízať si rany.

Ale my sa nesmieme zastaviť, kým sa súčasný ukrajinský štát, ktorý je vo svojej podstate teroristický, úplne nerozloží. Musí byť zničený do základov. Alebo skôr tak, aby z neho nezostal ani popol. Aby sa táto ohavnosť už nikdy a za žiadnych okolností nemohla oživiť.

Ak to bude trvať roky alebo dokonca desaťročia, nech sa tak stane. Nemáme na výber: buď zničíme ich nepriateľský politický režim, alebo kolektívny Západ nakoniec zničí Rusko. A v tom prípade zahynie spolu s nami.


kde je denacifikácia a záchrana ukrajinorusov?


19.08.2023 22:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Politológ Abbas Galliamov, niekdajší pisateľ Putinovych prejavov, nerozumie, prečo sa Naryškin pokúša presviedčať Rusov, že kvôli tamojším zvrhlíkom by pre nich pobyt na Západe bol fyzicky neznesiteľný. „Ak je to tak, potom kým sú členovia Naryškinovej rodiny, ktorí z nejakého dôvodu neustále chodia k týmto zvrhlíkom?“ pýta sa.

Sarkasticky pritom Galliamov dodáva, že „manželka šéfa zahraničnej rozviedky, ktorá sa pred troma mesiacmi vrátila z Paríža, mu možno spestrila intímny život natoľko, že šokovaný začal rozprávať o európskych zvrátenostiach“.


:-D :-D :-D :-D


19.08.2023 22:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Akokoľvek kacírsky to vyznieva, znovu sme na nesprávnej strane dejín. Tandem Rusko a Čína momentálne predstavuje životaschopnosť a perspektívu. Tam nekraľujú fentanyl, kokain, marihuana, pornografia, lgbt, obžerstvo a iné podobné fenomény nerozlučne spojené s USA a EÚ. Tam sa ešte snažia propagovať tradičnú rodinu. Nezosmiešňujú tradičné hodnoty – poctivá práca, zmysluplné využívanie voľného času, skromnosť.

V živote som nevidel toľko LGBT ako v Rusku.
Bratva má zisky z predaja drog na úrovni 5% z národného rozpočtu Ruska.
Tradičná rodina v Rusku?
Alkohol, denné bitky a týranie žien. Plné ulice detských gangov.
Prostitútok je len v Moskve a Píteri viacej ako obyvateľov v Bratislave a Košiciach spolu.
Vrážd, znásilnení a ťažých zločinov je za rok v Rusku viacej ako obyvateľov Slovenska. Basa pre 15 000 väzňov je len taká okresná basička.

Zase trtko, ktorý v riti bol a hovno videl.
Čína?
Ópiová vojna I. II. a III.
Rodina kde komouš rozkazuje koľko detí môže tradičná rodina mať.


20.08.2023 0:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


20.08.2023 15:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zelno:
A má tu pravdu od najpravdivejšieho xxxkokota:

Ruské a alternatívne svetové informačné zdroje tvrdia niečo iné. Opierajú sa pri tom o videonahrávky z miest úderu ruských Kalibrov. Jedna ruská raketa zasiahla veliteľstvo ukrajinskej bezpečnosti SBU. Druhá raketa zasiahla ďalšie pracovisko SBU. No a tretia trafila presne medzi exempláre výstavy dronov, ktorá sa práve konala v okolí černigovského divadla a v jeho vnútri. Vo veľkej sále činoherného divadla sa konala odborná inštruktáž pre veliteľov dronových operátorov. Išlo zväčša o poddôstojníkov a dôstojníkov. V divadle ich bolo okolo 300. Z nich bolo pri údere Kalibra zabitých alebo zranených vyše 200 ukrajinských vojakov a zahraničných špecialistov. Prevažne z krajín NATO.

V každom meste na Ukrajine je generálny štáb plný žoldnierov z NATO a západu.
Ukrajina má najviac na svete a ešte viacej generálnych štábov.

Stačí si pozrieť video zo zásahu divadla.
Ako som bol písal pred budovou nie je jediné zaparkované auto nieto ešte drony.
Neviem kto je ten trojkokot ale napreik tomu že som povahy holubičej, by som si ho pustil na strelnicu a mohol by klučkovať pred strelbou z M-16.


20.08.2023 16:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

zive.aktuality.sk/clanok/OvKbTsl/ruska-sonda-luna-25-sa...

Ocakavam, ze sa coskoro objavia clanky, ze im ju zostrelili ukrajinci lukmi a sipami, dodanymi z USA, zo severneho polu Mesiaca... :-D


21.08.2023 8:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Títo chceli brániť svoju vlasťa nemohli:
[url=ibb.co/d7hr55m]Pozri obrázok[/url]
[url=ibb.co/VvzsCV5]Pozri obrázok[/url]
[url=imgbb.com/]Pozri obrázok[/url]
A títo si hovoria vlastenci a pľujú na tých hore:
[url=ibb.co/ZGkLLTY]Pozri obrázok[/url]
[url=ibb.co/dJJY4Sp]Pozri obrázok[/url]
[url=ibb.co/YQMgrxL]Pozri obrázok[/url]


22.08.2023 14:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ste v prdeli marečkovci.
Puťocár vás nepustí užívať si raj na zemi v Rusku.

Вёрстка» изучила учебное пособие по «Основам российской государственности», подготовленное к началу учебного года для социогуманитарных вузов. Оно вышло в издательстве при РАНХиГС.

Чтобы не пропустить новые тексты «Вёрстки», подписывайтесь на наш телеграм-канал

Глава «Социокультурные угрозы российской государственности» проиллюстрирована фотографией, озаглавленной «Орды мигрантов». В подписи к ней говорится, бесконтрольная миграция ведёт, помимо прочего, к «размыванию этнической структуры общества» и «вымыванию социокультурного ядра».

A trošíčku propagandy:

В пособии неоднократно уточняется, что российский народ является мультинациональным. Однако также в тексте отмечается об особой роли русских в его составе. Авторы пишут, что «русский народ на протяжении веков нёс на своих плечах основную тяжесть государственного строительства, созидания экономического и культурного богатства страны», хотя «не пользовался в Российской империи никакими привилегиями — ни экономическими, ни законодательными, ни социальными, ни политическими».

Хотя в процессе формирования русского народа приняло участие большое количество различных, в том числе и неславянских этнических групп, «славянский компонент всегда оставался главенствующим, цементирующим само это соединение вроде бы несоединимого», — сказано в пособии.

Авторы описывают присущие именно русским, по их мнению, черты характера — жертвенность, открытость, трудолюбие, терпимость и стойкость в борьбе с невзгодами. Благодаря им, по замыслу авторов, русские «сумели сплотить вокруг себя многие другие народы, жить с ними в дружбе и добрососедстве».

A ešte viacej propagandy:

Также авторы приводят знаменитую цитату из фильма «Брат‑2» — «Сила в правде: у кого правда, тот и сильнее» — чтобы продемонстрировать «свойственную нашему народу установку жить по правде, т. е. по справедливости».


22.08.2023 16:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vo videu Prigožin hovorí, že vagnerovci vykonávajú prieskum nerastných surovín, ako aj bojujú proti islamistickým militantom a iným zločincom. „Pracujeme. Teplota je 50 stupňov Celzia, všetko čo máme radi. Vagnerova skupina vykonáva prieskumné a pátracie akcie, robí Rusko ešte väčším na všetkých kontinentoch a Afriku ešte slobodnejšou. Prinášame šťastie a spravodlivosť pre africký ľud a nočnú moru banditom ako Islamský štát a Al-Káida,“ vyhlásil Prigožin.

Klame.
To predsa USA kradnú nerastné bohatstvo v Afrike.


22.08.2023 16:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Obete si prezerali moskovskú podzemnú rieku Neglinka, keď v kanalizácii v dôsledku lejaku rýchlo stúpla hladina vody. O život prišiel sprievodca a sedem členov jeho skupiny vrátane neplnoletej osoby, oznámili miestne médiá.

"Telá všetkých účastníkov exkurzie sa našli," uviedli vyšetrovatelia. V súčasnosti prebieha identifikácia obetí. Starosta Moskvy Sergej Sobianin označil toto nešťastie za "hroznú tragédiu".


Niekde si pozerajú hrady.


22.08.2023 17:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pokusy “kolektívneho Západu” zvrátiť tento trend s cieľom zachovať si vlastnú hegemóniu majú presne opačný účinok. Medzinárodné spoločenstvo je unavené z vydierania a nátlaku západných elít a ich koloniálnych a rasistických manierov. Preto napríklad nielen Rusko, ale aj rad ďalších krajín dôsledne znižuje svoju závislosť od amerického dolára, prechádza na alternatívne platobné systémy a zúčtovanie v národných menách.

Rusko už raz išlo do psačej riti so spravodlivým systémom kde bude každý bohatý.


22.08.2023 17:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: Zelenskyj už skúša stíhačku F-16 aby porazil Rusko
Pozri obrázok


22.08.2023 17:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ukrajina je jahňa vedené na porážku pastiermi, ktorým na ňom absolútne nezáleží.

„Vojensko-politický režim v Kyjeve ukázal, že je pripravený na všetko, vrátane veľkých obetí medzi Ukrajincami, len aby dokázal svojim západným patrónom, že je schopný splniť plány načrtnuté Washingtonom a Bruselom.

Deje sa tak s cieľom prilákať čo najviac finančných prostriedkov do vojenskej oblasti a nie v prospech civilného obyvateľstva. Je to potrebné na doplnenie pokladnice a bankových vkladov oligarchov, generálov a členov vlády Vladimíra Zelenského.

Aby kyjevský režim vytvoril pre svojich mecenášov presvedčivý obraz, demonštruje všetkým a každému vymyslené „vojenské úspechy“ pri návrate území okupovaných Rusmi. Nikto to však nemôže potvrdiť, napriek podpore západných médií, ktoré sa spoliehajú na dezinformácie a manipuláciu a bombardujú svojich čitateľov správami, ktoré nemajú nič spoločné s realitou,“ informuje latinskoamerický kanál „Telesur TV“. Pozri obrázok


22.08.2023 17:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
ja viem, že to je všetko nad tvoje chápanie.
„Vojensko-politický režim v Kyjeve ukázal, že je pripravený na všetko, vrátane veľkých obetí medzi Ukrajincami, len aby dokázal svojim západným patrónom, že je schopný splniť plány načrtnuté Washingtonom a Bruselom.
Deje sa tak s cieľom prilákať čo najviac finančných prostriedkov do vojenskej oblasti a nie v prospech civilného obyvateľstva. Je to potrebné na doplnenie pokladnice a bankových vkladov oligarchov, generálov a členov vlády Vladimíra Zelenského.

Aby kyjevský režim vytvoril pre svojich mecenášov presvedčivý obraz, demonštruje všetkým a každému vymyslené „vojenské úspechy“ pri návrate území okupovaných Rusmi. Nikto to však nemôže potvrdiť, napriek podpore západných médií, ktoré sa spoliehajú na dezinformácie a manipuláciu a bombardujú svojich čitateľov správami, ktoré nemajú nič spoločné s realitou,“ informuje latinskoamerický kanál „Telesur TV“.

K prvému odseku.
Niekde som hodil o koľko narástol v Rusku počet miliardárov a milionárov, ktorí sa nabalujú na vojne.
K druhému odseku.
Rusi dávajú pozičné mapy frontu. Nejako mi to nevycháza, keď mám brať tvoje drízdy o ruských úspechoch.
Fronta nie je pri Lvove ale hranica leží viacmenej na hranici tzv. Doneckej a Luganskej republiky a Krymu.
Bratva a oligarchovia Siloviki chcú totálnu mobilizáciu a odvolať Šojgua.
Že by kvôli obrovským úspechom na fronte a minimálnym stratám?
Puťocár ZAKÁZAL nekrológy v novinách a vylepovať po obciach, pretože len v jednej zauralskej gubernii niekto spočítal nekrológy a počet zabitých bol 5 krát vyšší ako uvádzal Puťocár. A keď započítali štatistický priemer pre celé Rusko tak dostali číslo viac ako 250 000 len mŕtvych.
Ale to sú pre teba len klamstvá pretože infovojna píše niečo iné.
A najviac ma teší, že s tým môžeš urobiť veľké ruské hovno. :-D


22.08.2023 18:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A tu máš xxxkokota a môžte spolu onanovať až do rána červeného s kosákom a kladivom.

Turecké internetové médium „Sabah“ /sabah.com.tr/ píše o jedinečných vojenských zručnostiach OS RF, aké t.č. nemá žiadna armáda na svete. Rusi ich získali v boji s najmodernejšou vojenskou technikou NATO. Vzhľadom na mobilizovateľné ľudské zdroje je ruská armáda momentálne vo svete bezkonkurenčná. Vďaka postupnej konverzii časti ruského priemyslu na zbrojnú výrobu má RF schopnosť vyrobiť ročne násobne viac munície, než všetky krajiny NATO dohromady. Za prvý rok konfliktu na Ukrajine vypálila ruská armáda na OS UA viac ako 10 mil. kusov munície. To je viac, ako je schopná vyrobiť EU za 30 rokov. Podľa amerického vojenského stratéga D.Davisa neexistuje reálny spôsob ako by Ukrajina dokázala poraziť rozbehnutú ruskú armádu. Západu by nepomohlo ani nasadenie čerstvých poľských jednotiek napr. ak by sa boje presunuli na západnú Ukrajinu. Aj tým by chýbali osobné bojové skúsenosti stoviek tisíc ruských vojakov a majstrovstvo ich v bojoch na ukrajinskom fronte zocelených ruských veliteľov. Rusov by potom mohli zastaviť iba taktické jadrové zbrane. Lenže to by vypukla termonukleárna 3.sv.vojna a zastavené by bolo nie iba Rusko ale celá súčasná ľudská civilizácia.

Zocelení velitelia, ktorých strielajú vlastní vojaci.
Zocelení velitelia, ktoých súdy denné posielajú do gulagov pretože sa ožierajú ako prasce a Ukrajinci ich strielajú ako králikov.
Bojové skúsenosti a ich majstrovstvo keď sa ožnaní pohádajú a zabíjajú sa medzi sebou.

A tu je príklad rvojej pravdy marečku.
V prvom rade Prigožin hovoril o PRIESKUMOCH nerastných ložísk v Afrike ako prioritu Wágnerovcov.

XXXkokot to samozrejme VYNECHAL aby každému ( kto verí jeho choromyselným drízdom) nebolo jasné, že ide Rusko v jeho zastúpení kradnúť nerastné suroviny.
Ale tvoja hlavička je ako verklík. Pokiaľ nevymeníš medený disk tak hraješ tú istú melódiu kolom dokola.

A aj tak s tým neurobíš nič a pokiaľ to nezobereš na kolese preč ( aj s tým už je problém pretože Puťocár nepotrebuje aby mareček z hnusnej EU rozprával mužíkom ako sa má strašne zle na Slovensku z obavy aby v Rusku neboli vykúpené kolesá ktoré by plávali opačným smerom do EU) a nebudeš konečne oslobodený z pod USA šižmy.


22.08.2023 18:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

·
Niečo podobné robili separatisti na Donbasse. Keď sme si písali s Donbassčanmi na sociálnej sieti, niektorí hovorili, že strely do ich mesta prichádzali z oblasti (zo smeru) separatistov. Vedeli, že tam sú, pretože tam mali iných známych, priateľov.
Separatisti vystrelili pár striel na Donbasské mesto a keď sa tam začali zbiehať ľudia a záchranári, požiarnici, spustili väčšiu paľbu na to miesto.
Tieto útoky separatistov, v skutočnosti podplatených teroristov Putina, na donbasské mestá, neskôr kremelské médiá prezentovali ako nacistické útoky Ukrajiny na donbasských ľudí.
...tradičné lži vrahov Putina.
O separatistoch Donbassčania hovorili ako takmer vždy to boli nejaké lúzy, ktoré sa dali verbovať za pár peňazí a robili doslova hocijakú špinavú prácu pre Putina.
Úprimne. Kto normálny by šiel do vojny za pár drobných?
Títo žoldnieri potom napádali a vraždili ukrajinských policajtov a vojakov.


22.08.2023 18:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

pecival:
Neklam marečka.

Normálny test pre IQ 22.
O čo išlo separatistom??? O získanie financií z najbohatšej a najpriemyselnjšej oblasti???
Kto boli separatisti???? Puťocárom dosadení rodení rusi s Moskvy, Pítera, ktorí nikdy nežili na Ukrajine???
Kto boli ozbrojenci na strane donbasu a luganska????? 90% ruskí vojaci - "afganistanci" vyzbrojení a platení Puťocárom???
Kto chce tvrdiť, že civili , ktorým niekto strčil do ruky kalacha dpkázali odolávať ukrajinskej armáde??????

mareček neurobil test.


22.08.2023 20:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ďalší blbeček z Hlavných sračiek.

Rozmyslam preco vlastne svet neprijimal sankcie a nedodaval zbrane a instruktorov krajinam ako Vitenam, Kambodza, Syria , Libya , Irak , Afganistan , Juhoslavia ked ich napadli USA

Do všetkých krajín dodával CCCP desaťročia zbrane od výmyslu sveta.
CCCP prijal sankcie voči USA
-nedodával matriošky
-nedodával samohonku
- a čo najviac pocítili bežní američania bolo zastavenie dodávania sovietských filmov do kín.


22.08.2023 21:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: " Vietnam, Kambodza, Syria , Libya , Irak , Afganistan , Juhoslavia, Srbsko"... ty stále dokazuješ svoju úbohosť a špatnosť keď schválne nevidíš zločiny Amíkov a milióny mŕtvych na ich konte ;
a hynieš tu pre napadnutú Ukrajinu zlým Ruskom ty "CCCP" :-D

100 krát som ti sem dal dôkaz ,že táto vojna je kvôli USA !!!

Kvôli USA ktoré majú 32 biliónov dolárov dlh a potrebujú si privlastniť EU na ktorej zahoja svoju poebanú ekonomiku !!!
Ukrajinec je len užitočný idiot Washingtonu , nič viac ;a na jeho živote nezáleží ...
Ukrajina je dobrý prostriedok ako oddeliť Rusko od EU , keď už inak nedokázali odstaviť plynovod North stream. Američan osiera celú Európu aj teba , nás všetkých!!! :-P


"V blízkosti Kyjeva otvárajú nový vojenský cintorín s rozlohou 266 hektárov – ukrajinské médiá

Po správach o exhumácii tiel na ukrajinských cintorínoch na pochovávanie mŕtvych vojakov schválil kabinet ministrov Ukrajiny výstavbu cintorína Národného vojnového pamätníka v obci Gatne v okrese Fastivsky v Kyjevskej oblasti, ktorá hraničí s Kyjevom.


22.08.2023 21:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Si ako Goebels.
Ten mal tiež zásadu. Že sto krát opakovaná lož sa stáva pravdou.

Jednoduhá otázka.
Kto začal vojnu vo Vietname?
Kto vyzbrojoval Vietkong a pripravoval na vojnu 15 rokov do roku 1964?
Koľko rusov obsluhovalo dodané zbraňové systémy?
Koľko ruských pilotov bolo zostrených nad Vietnamom?
Koľko ruských inštruktorov bolo nasadených vo Vietname?

Samozrejme že neodpovieš pretože by si si sám sebe protirečil.


22.08.2023 23:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: kámo amerických invázií a vojen boli STOVKY !!!
Vietnam je už dávno pasé ako aj studená vojna, tak sa už zobuď konečne ty BRZDA :-D :-D

Už vyše 30 rokov je všade kapitalizmus/demokáre a USA/NATO stále vedú vojny prevraty . Prečo ? nebevedia žiť bez vojen a zabíjania?


Video: www.youtube.com/watch?v=E7FH6UUh8BM


23.08.2023 8:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:

Re: egres2: kámo amerických invázií a vojen boli STOVKY !!!

Prosím doložiť faktami.


23.08.2023 8:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev varoval, že Rusko by mohlo anektovať gruzínske separatistické regióny Južného Osetska a Abcházska. Rusko po vojne z roku 2008 udržiava na týchto územiach svoje vojská, čo Gruzínsko označuje za okupáciu.


| 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 172858 | Včera: 216942