Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha demo TOUR 2024

CHLASTACKA- ako som "nezapadol".. - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuCHLASTACKA- ako som "nezapadol".. - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

13.10.2004 20:19

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

lupus: inak ani ja som nechapal o co tam slo, len zrazu boli na zemi

este mala rada martinezovi a tym, ktory by mali podobny problem, ja predtym nez som siel na chlastacku tak som mrkol tu na motoride do zoznamu clenov a nasiel som si natalku aby som vedel ako vyzera, ked som prisiel rovno som siel za nou, pripadne nie sme male deti a vieme sa opytat a to nehovorim ze natalka uviedla telefon

pre tych co tu akciu z nejakeho dovodu kritizuju, prosim mate sancu nieco podobne zorganizovat a lepsie, ja z vlastnej skusenosti nikdy nic take robit nebudem, lebo vzdy sa najdu niektory ludia, ktori budu frflat, osobne mi je jedno kde je stretko a aka je uroven, vzdy je to o ludoch co tam pridu, ked sa niekto chce zabavit tak sa zabavi


13.10.2004 20:37

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

chorche
 Skútrista 

Ikona

po podrobnom prestudovani vasich prispevkov som prisiel k zaveru, ze to uz prestava pomaly byt o motorkach ale o chlaste a gynekologii. Neviem, ci by tieto "motorkarske" specializacie nemali pouvazovat na otvoreni noveho serveru :-) ???
ale inak o.k., pridem aj nabuduce
nataly mas to tazke zvladnut organizaciu takychto akcii aby sa kazdemu ulahodilo, ale dakujem ti za to , ze to robis
dufam, ze po oslavach VOSR sa stretneme zas


13.10.2004 23:29

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

chorche a co budes robit v zime?Treba sa zabavat a nie jazdit.
gulo:ja som len uprimny vies?co mam na jazyku tak to si tu precitas a nemusim sa pretvarovat ako bolo dobre aka bola skvela Dracica a tak.Ked sa ti ta Dracica tak paci tak si ju nastahuj domov a zi s nou.


14.10.2004 8:45

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

leo
Neregistrovaný

Bezte do prdele. Akcie nie su na to aby sa kazdemu splnil sen o perfektnej akcii a aby bolo vsetko enu-nunu ako si to on predstavuje, ale aby sme sa stretli a aby si kazdy nasiel aspon nieco co mu vyhovuje a neverim, ze bol taky co sa mu nepacilo absolutne nic. Nic a nikto nie je dokonaly. Treba hladat pozitiva a na zle zabudnut a vsetko je O.K. Take it easy friends :-)))


14.10.2004 8:53

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Gulo, Lupus, Chorche, zdielam vas nazor.

Aj ja som len chlap a rad sa pozriem na holu zenu (toz, som uprimny), ale akosi si myslim, ze by to na tych chlastackach nemuselo byt (aspon nie na kazdej). Ano, zabavili sme sa, ale nedokazeme sa zabavit aj bez toho? A ako k tomu pridu nase polovicky (pre tych, co vedu "sporiadany zivot")? Su aj ine veci, co motorkarov bavia, nie len sex. A ako som videl, tak polovicu zucastnenych to nezaujimalo, mozno aj viacerych.
Herghott mal dobry napad (myslim, ze tu uz bol aj minuly rok), mozno skusit nejaku videoprojekciu. Ja mam este jeden napad, ale asi by to bolo prilis intelektualne: skusit urobit nejake prednasky na temu spojenu s motocyklom, pripadne ukazky. Na tomto serveri sa diskutuje o motorkach, tak preco neurobit nejaku prednasku? Ked som za totaca navstevoval sci-fi klub, okrem filmov a sukromnych debat sa vzdy urobila jedna zaujimava prednaska a kazdemu sa pacilo. No, to bolo len tak bokom, ani o tom nediskutujte...


14.10.2004 9:13

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Vidi: toto bola ôsma chlastačka. Striptíz bol na jednej a paródia na striptíz na ďaľšej. Teda štatisticky na jednej zo štyroch je striptíz. Tak prečo hovoríš "ze by to na tych chlastackach nemuselo byt (aspon nie na kazdej)"? Keby mali byť nejaké prednášky, za 12 sekúnd by z toho vznikla hádka. Sorry, hádky. Ten videoprojektor ale nie je zlý nápad. Hlavne pre nás, čo sme urobili tento rok tak málo km.


14.10.2004 9:16

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Luky: netreba si zamieňať úprimnosť s vulgárnosťou a urážkami. BTW Dračicu som v živote nevidel ani len na obrázku. Diskutovať na verejne prístupnom serveri o AKEJKOĽVEK žene v súvislostiach či by ju niekto pretiahol atď. sa mi zdá stupídne a nie úprimné. /Teraz nehovorím o špinavých nohách./ Čau.


14.10.2004 9:20

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Idealna akcia neexistuje a uz vobec nie pre take mnozstvo rozdielnych ludi. Co sa tyka Dracici tak nie je moj typ, videl som ju vyzlecenu uz x-krat ale ked ju to bavi tak nech sa vyzlieka. Kto sa chcel pozerat videl, kto nechcel, kaslal na nu. Kolko ludi, tolko nazorov. V Trnavke sa mi tiez pacilo viac, je to tam utulnejsie ale "darovaným zubom na koňa nepozeraj" a organizovat taketo akcie by sa mi urcite nechcelo, preto si vazim ze sa toho chytil niekto druhy. Mozno ten utorok nebol zrovna stastny termin, nie vsetci mali na stredu dovolenku, ze Natala...Pohoda, chces-nechces, dojdes-nedojdes, nic sa nedeje.


14.10.2004 9:32

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

VIDICON IGNORUJ MA!!! PROSIM ŤA!!!!!!! Ja sa o to snažím tiež!!! Ja som moc užasna na to, aby si ma oslovoval. Iba ak by si mi chcel povedať, aká som úžasná, môžeš mi napísať!
Niektoré tvoje bludy sa fakt nedajú čítať... spočítaj, kolko krát bol na chlastačke striptíz...?! Alebo ... nájdi mi nejaký príspevok, kde som písala, že teraz bude na každej?! Stále sa vyhováraš na svoju polovičku??Vedel si, že striptíz bude o 22,00... mohol si prísť až potom alebo pred 22,00 hod odísť! Naozaj! Nevyhováraj sa na nezmyselné kraviny ako nejaký puberťák a netvár sa ako slušná netykavka, keď obaja vieme, že taký nie si!!!!

O tom "páčení" .. zle som to napísala... chcem len vedieť váš názor... už ho viem... som spokojná, ale išlo hlavne o tie primitívne reči, ktoré fakt nemusím a ako vidím, nie som sama!!

Lupus: aj mne sa na trnávke viac páčilo... ale je to tam malé. Nie raz som sa vás pýtala na názory ohladom nejakej krčmy... nikto sa neozval, tak som vybrala ja. Ale boli aj pozitívne ohlasy. A dík za kritiku, beriem...

Ja som spoznala dosť nových ludí (a vďaka menovkám si ich pamätám až do teraz). O tom konflikte už viem, aj obsadenie, ale nikdy vám nemôžem zaručiť, že sa to nebude opakovať... No mali by si vstúpiť do svedomia tí, ktorých sa to týka (alebo "toho")

Nabudúce môžme vymyslieť nejaké súťaže. Už dávno som nad tým rozmýšlala. tiež by sme sa poskladali po 20 SKK na nejaké drobné ceny... Ak máte nejaké návrhy, zavolajte mi (0903 32 90 60) - keď vás môžem poprosiť.
A Herghottov návrh videoprojekcie tiež nie je zlý, len si neviem predstaviť spôsob a hlavne neustrážiš 80 ludí, a by boli ticho a hodinu sedeli na zadku...

Natalka


14.10.2004 9:33

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Vadim, hmmm, nebol som na kazdej, mal som pocit, ze po tom prvom striptyze to uz ostalo tradiciou, ale neoveril som si to (akurat som pocul, ze Dracica sa uz prihlasila robit striptyz na dalsej chlastacke, niekde to napisala) takze asi mas v tomto bode zvanom statistika pravdu...
k tym hadkam, ved pisem, ze je to pre vacsinu prilis intelektualne a asi by sa to tam neujalo :-)


14.10.2004 9:36

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

toto nechapem, co sa rozculuje furt na mna, ked aj iny ludia napisali dobre myslenu kritiku, je fakt taka ...?


14.10.2004 9:37

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

roentgen
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Ja som sa citil fajn. Vdaka Natalke, ze to organizuje. Kedze som odisiel skor, dojem mi nepokazili ani bitka, ani spinave nohy... :-) Videoprojekcia? Som za, vsetkymi. Asi by to vsak chcelo este jednu miestnost...

Luky: Teba som akosi nestihol...


14.10.2004 9:43

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

DrTič
 Čoprák 

Zi a nechaj zit. Kto mal zaujem o striptiz a mal chut blbnut bol vpredu, kto chcel debatovat sedel vzadu. Myslim, ze hlasitost hudby bola taka, ze nikoho nerusila pri rozhovoroch. Tak nerozumiem tej netolerantnosti.

Kecat o tom ako by bolo fasa premietanie a pod. je fajn, ale ludia s poziadavkami, priznajme si, kto z nas co urobil, s cim pomohol a co zabezpecil? Hmm? Navyse zadarmo.
Panelove diskusie a debatne kruzky podobne tym v sci-fi klube? :-)))

Tak isto co sa tyka Dracice. Ona je studentka a nie proficka. Robila to lebo ju Nat pozvala a myslim ze sa vela ludi pobavilo. Tak isto nechapem vyjadrenia na jej adresu, niekomu sa zda velmi pekna a niekomu sa zda skareda, je to vec osobneho vkusu. A tie poznamky, ze mala spinave nohy. Som zvedavy kto by nemal, keby behal bosy po podniku a navyse vas niekto oblial vodou.

Snad ku jedinej veci by som sa pripojil aj ja a to aby akcia bola v piatok. Utorok mi fakt nesedi.


14.10.2004 9:49

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Mne sa ten nápad s projekciou / foto,video, film/ ktorá by bola doplnená neformálnou prednáškou alebo skôr komentárom/ cestopis/ velmi pozdáva. Téma by možno spojila do diskusie aj úplne cudzích ludí a takto by sa prelomili bariery poznania a nepoznania sa. To pivo a rezne samozrejme zostávajú.


14.10.2004 10:01

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

... a nad tým piatkom by sa dalo pouvažovať... som za... na najbližšej "schôdzi" to preberieme :-)))


14.10.2004 10:02

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Mishko: s tou Trnávkou máš pravdu. My by sme potrebovali Veľký a útulný podnik. Železné drievko :o)


14.10.2004 10:04

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Fero Krokodyl
Neregistrovaný

Vidicon, asi by si mal frajerke vysvetlit, ze "to ze drzis dietu, este neznamena, ze si nemozes precitat v restauracii jedalny listok".


14.10.2004 10:20

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Kua Vadim neser ma :o) Povedal som ze "...v Trnavke sa mi pacilo viac, je to tam utulnejsie..." To ze Trnavka je pre taketo masovky mala je bez debaty, rovnako ale poznam podniky ktore by to kapacitne zvladli a citim sa v nich podstatne prijemnejsie ako u Justina. Je ale druha vec ci by to tam boli ochotni organizovat...Uprimne, nechcel by som to vybavovat.


14.10.2004 10:21

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

mishko. stačí mi dať tip...


14.10.2004 10:26

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

DrTic: hovoris mi z duse


14.10.2004 10:26

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

Tu su nejake fotky od Drtiča aj od Jannyho (klikni na "Ako to videl janny")
www.motoride.team.szm.sk/chlast8.html


14.10.2004 13:03

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Slave
 Edvenčr 

Takze akcia bola fajn, konecne som spoznal dalsich ludi.

Na dracici sa mi pacila jej menovka :-)))

ad premietanie a debaty:
mozu sa konat aj mimo chlastacku, takze tam donde ten kdo ma o to zaujem, chce nieco dozvediet, spoznat ludi a diskutovat sa moze az do rana bieleho :-)


14.10.2004 14:24

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Vledy
 Kávičkár 

Ikona

NATY dostala si moje fotky? Dračica chcela tiez poslat foto ale ma plnu schranku, nemôzes jej zavolat nech si ju vyprazdni?Dakujem.
Nemôzem porovnavat ako bolo tam alebo tam lebo to bol môj prvy dotyk a kontakt takehoto charakteru s ludmi okolo motoriek.Kazdy si musi ale usudok spravit sam, popripade dat navrhy a tipy co by nemalo nabuduce chybat alebo co treba zlepsit. Mne sa pacilo a vdaka patri tomu kto to zorganizoval.

Vledy.


14.10.2004 14:35

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Brambo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Zdar,

no, ako som si pozrel tie fotky, tak by som rad vedel, kolko z Vas pocuva hejvimetál a podobne??? Videl som tam daky MotorheadXL1000V, a dalej??? Ci copraci smoukondevotr a suprsportaci tactac...???
A inak, myslim, ze kto koho nepoznal doteraz, tak po zhliadnuti tych fotiek uz bude mudrejsi. A hned si priradi aj dane odpovede ku xichtu(baby tvari). Je to nieco ako "Zoznamte sa..." Takze si kazdy moze pridat do Motoride clenov aj "tu svoju" foto a hotovo...

Ciao!


14.10.2004 15:41

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Brambo,
Motorhead som mal obleceny ja. Ked teda chces vediet pod cim sa mi doma ohybaju police, tu je kratky zoznam: Black Sabbath, Ozzy, stara Metallica, Diamond Head, Judas Priest, Led Zeppelin, Motorhead, Pink Floyd... stara klasika preverena casom. Bob Dylan, Clapton, Kryl, Tucny...
A ty co tlacis do hlavy ked uz si nacal tuto temu?

Inak s tou projekciou je to otazne, nie vela ludi ma zaujem pozerat na fotky a filmy. Preto by bolo vhodne mat zvlast miestnost a tam by zaujemcovia mali ticho a tmu. Notebook nie je problem, projektor ale nemozem zabezpecit, tak uvitam nejakeho dobrovolnika... Ak sa teda najde miestnost.

HerghottXL1000V


14.10.2004 15:48

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

no ja by som mohol priniest projektor, kua, len by som potom musel ostat triezvy, lebo keby sa mu daco stalo, tak to by bola pekna supa


14.10.2004 15:50

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Allain
 Jogurťák 

Ikona

Nám sa tiež veľmi páčilo, a plne si uvedomujem, že chlastačky nie sú organizované profesionálmi, takže to tak aj beriem.

Natalka: všetko bolo uplne super, nenechaj sa do budúcnosti odradiť. Verím tomu, že každá ďalšia chlastačka bude už len lepšia a lepšia.
To karaoke by nebol zlý nápad... :-)))

ALL: nekritizujte, ale vážte si, že aspoň niekto pre nás všetkých niečo robí. Nečakajte, že sa každému jednotlivcovi víjde v ústrety, to je predsa nemožné......KOMPROMIS.... :-)))

Apropo, napadlo niekoho z vás, že to Natalka hradí z vlastného vrecka? Zbierka 20,- Sk od každého z nás len sotva môže pokryť prenájom miestnosti, navyše keď sú v tom aj odznaky...!!! Alebo sa mýlim???.....Natalka..??
Allain family


14.10.2004 16:02

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Jano BWInBlack
Neregistrovaný

Allain, lepsie by som to nenapisal, az na tie odznaky. Tie si cvaka kazdy sam a nie Nat. Akurat na Dracicin bola zbierka. A obcas niektori z nas nechaju sekerku. Inak ako z velkej knihy.

Radiator : Chces sa bavit, alebo sediet na gerete za 100 litrov?
Vies urobit link na foto odo mna? Ak nie, je niekto, kto to vie spravit?

All : Kto chce poslat Dracici foto, poslite mi ich, ja jej ich napalujem na CD.


14.10.2004 16:11

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

roentgen
Darca Krvi  Turista 

Ikona

radiator: ja sa dobrovolne hlasim, ze budem strazit Tvoj projektor, keby na to prislo, takze sa mozes zabavat podla chuti... a na druhy den by som Ti ho dorucil...


14.10.2004 16:17

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Brambo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Zdar,

Herghott, toz stara skola, ako pises... Vsetko co's napisal mam aj aj na polici, plus(fuu)

AC/DC
Aghora
Acheron
Al Di Meola
Alice Cooper
Annihilator
Anthrax
Apocalyptica
Arakain
Ark
Audioslave
Black Label Society
Black Sabbath
Bruce Dickinson
Danzig
Death
Deep Purple
Dio
Dream Theater
Entombed
Eric Clapton
Faith No More
Fear Factory
Gorefest
Grip Inc.
Halford
Helloween
Chris Cornell
Impellitteri
Iommi
James Murphy
Jason Becker
Jethro Tull
Jimi Hendrix
Joe Satriani
Judas Priest
King Crimson
King's X
Korn
Kreator
Krokoband
Led Zeppelin
Liquid Boogie Roll
Liquid Tension Experiment
Marty Friedman
Megadeth
Mephisto
Meshuggah
Metallica
Metallica - Tribute
Mike Oldfield
Ministry
Nativity in Black 2
Nevermore
Opeth
Overkill
Ozzy Osbourne
Pantera
Paradise Lost
Pink Floyd
Queensryche
Rage
Samael
Satriani, Vai, Johnson - G3
Slayer
Soundgarden
Stanley Clarke
Steve Morse
Steve Vai
Suicidal Tendencies
Testament
The Haunted
Tool
Van Halen

Ale to by chcelo asi novu diskuzi...alebo by to cele malo byt spolu s ANKETA vek/moto v clenoch(neviem, nie je to tam? Hmm ale zas nie kazdy je clenom...hmm)
Ak napise este jeden, tak otvorime novu, jo?


14.10.2004 16:17

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Brambo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Som zabudol:

Ciao!


14.10.2004 16:34

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

leo
Neregistrovaný

Brambo: super vyber. A ze schuchas aj Dream Teatrer si si ma ziskal :-) To je ina muzicka. Este bych doporucoval Malmsteena ked uz mas Satrianiho.


14.10.2004 17:10

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Allain: Natalka neplatí nájom, ale berie províziu od majiteľa, že mu robíme tržbu. Kua! Zubatá! Vidím, že moja smrť sa blíži..........
P.S. (Posledné Slová)
Moje majetky odkazujem Natalke..........


14.10.2004 17:17

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Brambo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Zdar,

OK, tak to presuniem,

Ciao!


14.10.2004 21:54

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

jano: chystam sa spravit stranku, kde budu vsetky fotky z chlastacky, snad to stihnem este dnes vecer


14.10.2004 21:58

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

no tak dnes z toho nic nebude, kua, odisiel disk na servery, ale hned ako bude novy, tak spravim fotogaleriu


15.10.2004 7:10

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Ifko
 Čoprák 

Ešte jedna otázka ma napadla.
Kde mala Dračica nalepenú menovku?
Keďže väčšinou bola bez šiat, tak niekde na tričku by jej menovka bola asi nefunkčná.


15.10.2004 8:40

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

Vadim: pán božko ti tieto kraviny vynahradí na tvojích deťoch :-)))

TO ALL: čo sa týka financií na chlastačkách, tak vám rozpíšem, ako to všetko beží, kolko dokážem ušetriť a čo musím zaplatiť...
Príprava: než som obehala nejaké podniky, kde by sa mi to páčilo, minula by som minimálne 500 Sk na benzín - v tomto mi pomohol Vadim, že ma vozil a so mnou schvaloval... tak isto to bolo aj u Justína - odviezol ma tam, zaviezol domov, trochu pokotkodákal, ale dalo sa to zvládnuť :o))) Dokonca plus bolo v tom, že poznal majiteľa, tak vo vybavovaní nebol problém...
Odznaky: grafik - fúúúh... nemám šajnu kolko stojí ale na dve tisícky by sa podla mna takáto prplačka vyšplhala... o tom vie niečo viac DrTič, ktorý robí grafiku na odznaky - ZADARMO. Tlač - tiež, kým tú disketu doručím na miesto určenia, sú to nejaké drobné za prepravu, tak isto, keď pre ne idem... Výrobu si platí ten, kto si odznak navrhne... A DrTič tak isto pomôže aj finančne, keď ja nemám pred vyzbieraním - samozrejme po vyzbieraní 20 SK sa vštko povracalo!
Za miestosť neplatím nič A NEBERIEM ANI ŽIADNU PROVIZIU!!!
Ale samozrejme keď to všetko spočítam, kolko som v mínuse, kolko sekier som platila - najväčšia bola na druhej chlastačke okolo 650 Sk a potom nejaké dve, tri stovky na ostatných! Teraz nebola sekera žiadna - PRVÝ KRÁT :-) čo ma veľmi teší :-)))
No a to nehovorím za telefon a podobne.... a najviac by stáli asi moje nervy HEHE :-)))
Tým sa nechcem nijak sťažovať, naozaj nie! Ale keď už toľko kecáte okolo peňazí...
A tu mám aspoň príležitosť sa vám všetkým, čo mi s tým pomáhate poďakovať!!!! VEĽMI PEKNE VÁM ĎAKUJEM! A samozrejme aj tým, ktorí majú záujem navrhovať odznaky. Ak som na niekoho zabudla, prepáčte, ďakujem aj vám! Ale tie podstatné mená som uviedla!

A čo sa týka minulých a budúcich chlastačiek... nechcem od nikoho, aby platil "vstupné". Toto bolo naozaj len koli odznakom a dračici. Každá motorkárska akcia je robená so vstupným s výnimkou tej mojej! A tak to aj ostane! Len ak by boli budúcu chlastačku tie súťaže, o ktorých dosť uvažujem, boli by samozrejme aj ceny... a tie ceny... tiež by som sa rada na ne - dodatočne vyzbierala - samozrejme tiež po nejakých "smiešnych" 20 SK! Ste "za"?

To je odo mňa všetko... HOWGH :-)))

NATALKA


15.10.2004 8:48

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Natalya
Neregistrovaný

JEEE, zabudla som!!!! :-)))

Vadimovi som odvoz do a z Justína "zaplatila" VYNIKAJUCÍMI špagetami :-))) A čo sa týka tých detí... to bola blbá pripomienka, tak nach je Riško zdravučký :-))) Veď on za to, čo ty páchaš nemôže :-)


15.10.2004 9:39

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

janny
 Edvenčr 

Ikona

natalka, nenechaj sa odradit. Uprimne, to co robis ty by asi nikto iny nerobil....


15.10.2004 9:56

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Jano BWInBlack
Neregistrovaný

Nat : Kludne vyberaj tych ozaj smiesnych par grosov. Preco by si mala platit sekery? To je trochu aj o sebeckosti dotycnych.


15.10.2004 10:22

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

...a ešte mi dala skoro celú čokoládu.


15.10.2004 18:33

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Dracica
Darca Krvi  Čoprák 

Ahojte :-)
Kašlite na moje špinave nohy a aby ste vedeli tak vzadu v kuchyni som si ich hned umyla.

Drtič dakujem tebe a osatnym čo sa ma zastali.

Nerozoberajte ma viac dakujem.
Som taka aká som :-D


17.10.2004 14:23

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

Dracica je mi len luto ze to musis citat ;-) Sprostaci a neprajnici sa najdu vsade...


17.10.2004 14:28

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Dracica
Darca Krvi  Čoprák 

Ahoj ano to maš pravdu.


17.10.2004 15:19

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

987654321
 Bahniak 

Ikona

moj respekt patri natalke, ja by som take nieco nezorganizoval, dobre som sa bavil a stalo ma to 20sk, myslim, ze je to viac ako slusny pomer a nezasluzi si kritiku...
...k striptizu to tiesh plati!!! resp vsetkym poznamkam k nemu...
...tagze suma somaarov - lubilo sa, ak mi vide volno a budete ma cet, pridem kuknut aj nabuduuuce...
... paci sa mi vidiconov napad...
vela stastnych km
roberto


18.10.2004 14:25

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

slonnick
 Edvenčr 

Ikona

Kto nechcel neprisiel, kto chcel odisiel, kto nechcel nevidel, kto chcel uvidel, kto chcel pil, kto nechcel nepil...... a na zaver: komu sa pacilo pride zas, komu nie.....nech urobi po svojom. Ale inak pekna diskusia.
:-)


22.10.2004 15:09

Re: CHLASTACKA- ako som "nezapadol"..

Heroin
Neregistrovaný

Tozo bola moja prva chlastačka a bolo super važne moc super som rad že som ju aj s kamošmi apsolvoval.Dostal som sice na oko ale to nič na budúce idem znova.Neviem kto to bol kto mi dal na oko a ani neviem poriadne ako sa to zomlelo bolo to hrozne rýchle.Ja niesom žiadne hovado ja len pijem jak drak ako vy niekedy to sice preženiem ale da sa.Niesom feták ale možno alkáč.Nechcem robyť problémi chcem sa s vami všetkími baviť tak ako to bolo aj naposledy.Bola sranda a je mi lúto ak sa niekto nebavil nabudúce nech príde za mnou a pôjdeme na pivo a pokecáme čo kto zažil.Ved mašinky a zabavu máme všetci radi.Nabudúce zas a znova premna zamna aj v kanále.Zatial sa dobre majte uvidíme sa nabudúce.A nepite tolko nech mi niečo aj zostane.


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 156981 | Včera: 224040