Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Preco nejazdim na zrazy - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPreco nejazdim na zrazy - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

01.05.2005 10:20

Preco nejazdim na zrazy

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Nechodim na zrazy.

Vcera som zavital na Zlate piesky, pretoze sa tam konal aj zraz VW Chrobakov, tak som bol s chrobakom a s motorkarmi na spolocnej jazde.
Co sa tyka jazdy - nebol problem.

Ale v areali sa dialo presne to, co mi vadi a preco na zrazy nechodim.

Ludia sa tam predvadzaju, chlapi sa predvadzaju pred babami, jazdia s nimi rychlo v uzkych ulickach medzi ludmi no a vrchol bol nejaky jebo, ktory tam mal motorku v uplne zalostnom stave - bola buchnuta na predok, vyfuk nemal, proste len 4 zvody, ziadna SPZ...turoval to tam asi pol hodinu v obmedzovaci, potom gumoval az kym nepraskol gumu. Proste mal tu motorku totalna na haku, nicil ju tam. Clovek ktory nema k motorke ziaden vztah.
Som uplne presvedceny, ze bud ta motorka bola nejaka lopka, alebo si ju chlapec zacne davat dohromady z ukradnutych veci. Ako inak vysvetlit spravanie cloveka, ktory tam bol obleceny v sustiakoch z mileticky a takto nicil ten stroj?

Presne kvoli takymto "motorkarom" nas maju ludia za chujov. Hoci takyto dement tam bol jediny ktoreho som tam videl, odniesol som si negativny dojem, ktory dalsie stovky slusnych motorkarov nenapravili.

Ja nepotrebujem ist na zraz, a bat sa cely vecer o svoju novu nalestenu motorku, ci mi ju takyto nejaky vol nezrazi na zem, alebo ci mi ju niekto neukradne...

Nechodim na zrazy a ani nebudem. Zrejme som nespolocensky a nemam pochopenie pre dementov. Radsej take pekne popoludnie vyuzijem na jazdu niekde mimo.


01.05.2005 10:34

Re: Preco nejazdim na zrazy

Ajdina
 Jogurťák 

Zrejme maš v niečom pravdu... ja chodim na zrazy s nadejou, že sa zabavim a včera to bolo tak ako si pisal.. ale pojazdili sme aspoň do Gabčíkova a späť.


01.05.2005 10:45

Re: Preco nejazdim na zrazy

kiko
 Štvorkolkár 

Ikona

este som na zraze nebol no uz teraz si ma dako odhovoril...este musim vela rozmyslat ci dakedy pojdem.hmm


01.05.2005 10:58

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

gumovalo tam velmi vela ludi ,aj 3 vedla seba na chopperoch . Nech to ma aspon trocha gule ;-)
Keby gumovali na tej MV Aguste , alebo Benelli Tornado co tam boli to by bolo skoda


01.05.2005 11:22

Re: Preco nejazdim na zrazy

pupi
 Turista 

Ikona

Jeden manik tam gumoval na skutri. Aj napriek par magorom co tam boli sa mi tam vcelku pacilo. Ak sa natrafi na spravnu partiu,tak tych par blaznov co si nevazia svoje motorky vas nemoze nijak nasrat. Ono to patri k tomu. Ja som tam isiel so svojou priatelkou preto aby sme sa stretli s priatelmi a pozreli si motorky. Boli tam krasne masiny. Dost bolo pisania. Vonku je tak pekne,idem jazdit. STRETNEME SA NA CESTE BRM BRM :-P


01.05.2005 14:55

Zraz Zlate piesky

copy
 Skútrista 

Ikona

Vcera sme sa s kamosom zhodli, ze tym, ze chodime na Zlate uz x rokov, mame moznost porovnavat. Takze:
- ucast z roka na rok nizsia, este tak dva roky tomu davame, ak to pojde takto z roka na rok dole
- pred par rokmi sa nedalo prebit s motorkou dovnutra, teraz som cestou na Zlate rozmyslal, ci zraz nahodou nezrusili
- Kollerband a potom mokre tricko sme sledovali pohodlne zo stoliciek, 15 m od podia (nie ze by sme boli nejaki VIP, ale tak malo ludi tam bolo)
- v Cechach na zrazoch dostava majitel a motorka ten isty privesok, aby nezmizla niekomu masina (pri vyjazde to kontroluju) - na Zlatych prisiel za nami o tretej v noci kamos na dodavke az k chatke, lebo na brane nikto nebol a brana dokoran otvorena :-(
- Motuz a spol na podiu pocas mokreho tricka: siesta cenova skupina (ak taka este existuje) - sorry Motuz, ja viem ze si nebol triezvy, ale skoro mi usne bubienky praskli, aj z tych nadavok, aj z toho jak si tam vrestal (vrestali).
- Tych poslednych par normalnych bab, co tam este tento rok boli, urcite o rok uz nedojdu.. (skandovanie: "U-kaaz pi-.u !" do reprakov) - co tak najst jedneho schopneho moderatora?
- z piatka na sobotu o tretej rano v tom stanovom bufete oproti podiu, rovno pri vycape, hadzal do seba poldecaky chopprista z Malaciek (take tri promile uz mal v sebe) SEDIAC NA NASTARTOVANEJ MOTORKE. Este som sa pytal personalu, ci mu nemam vybrat a schovat klucik od masiny, a oni ze nie, ze ved on sa prevezie a zas dojde... co k tomu povedat...
- vstupne 250 SK za osobu na motorke ( nedalo sa kupit vstupne na jeden den, a po polnoci sa chodilo uz zadarmo)
- v stankoch v predaji "zarucene kozene" motobundy za 5 tisic, ktore kozu ani nevideli /a spracovanie typu "ucim sa sit"
- tzv. "motorkari" co si liecili poranene ego, nahadzali do seba zopar poldecakov a potom sa prehanali 80kou (ak nie viac) po areali pomedzi ludi.. obcas skutocne natesno



Pozitivom bol koncert Kollerbandu, aj ten co isiel ako posledny (neviem ako sa to volalo). Takisto grilovane spizy blizko Vodnika boli super.
Sutaze v sobotu poobede som nevidel, musel som odist, tak neviem posudit.
Neviem ci si niekto vsimol, ale bola tam skupinka cca 8 motorkarov (PanAmericany, Valkyrie), ktori na zraz merali cestu az z RUS a LV!

Dalsie pozitiva ma teraz nejako nenapadaju, ale snad si spomeniem.


01.05.2005 15:13

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

ja som tam bol tiez a podla mna bolo fajn.. to ci tam niekto zadre motor alebo pregumuje gumu je jeho problem.. ja som tam isel kvoli mnozstvu masin ktorych tma bolo a kvoli kamaratom.. a tyh tam bolo hodne.. a som rad ze som tam bol a stalo mi to za tych 150sk..


01.05.2005 15:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

Ajdina
 Jogurťák 

Copy- si to uplne vystihol... tych z Ruska som si všimla aj ja a som si myslela že najprv sranduju a potom kukam na EČ a fakt....
Klobik dloe.. a na križovatke so videla aj Nemcov


01.05.2005 15:31

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

heh tomu ver rusaci sa nesrali..stacilo to len vywapkovat a uz by to malo iny smrnc.. ale hento bolo teda fakt dost zle..


01.05.2005 15:49

Re: Preco nejazdim na zrazy

copy
 Skútrista 

Ikona

andoo: to mas pravdu, bolo na tych Valkyriach vidno, ze sem tahali 2300 km.. ako vravel jeden z nich
to su fanatici!


01.05.2005 17:28

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Pupi - tusim uz mas EC - videl som Ta v sobotu popoludni na Zlatych, ale Ty si bol (tusim s ladvinkou) na motorke, ja s kockou pesi, tak sme Ta nedobehli. 8-)
Ti rusi boli fasa - najprv som pozeral, co maju tie choppery take zasrate, jak keby isli neviemodkial a potom pozriem na EC a oni isli naozaj neviemodkial. 8-)
Ten vstup... 250 na osobu na motorke je celkom dost. S kockou sme na jednej motorke zaplatili 5 kil.
Inak bolo celkom fajn... pobudli sme tam par hodin, zabavili sa s kamosmi, zoznamili sa s dalsimi motorajdakmi a najedli sa fajnovej ciganskej po 45 Sk. 8-)


01.05.2005 18:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

agree: ty neokrôchkanec >:-) >:-) >:-) keby ladvinka presla vstupom cez hlavnu branu pre pesiakov tak by platila len 150 a ty by si usetril 100 no co uz.. niekedy sa treba opytat... :-}


01.05.2005 18:10

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

To mi srdce nedalo, aby som ju zosadil a poslal vedlajsim vchodom pre divakov. ...navyse s prilbou v ruke. :'(


01.05.2005 21:31

Re: Preco nejazdim na zrazy

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Copy: V podstate s tebou suhlasim, porovnavanie mi vyslo velmi podobne.
Matus: Vsade sa najdu kreteni, aj na zrazoch. Ja na zrazy chodim kvoli ludom ktorych poznam, ostatni nech si robia co chcu, pokial tym vyslovene nezneprijemnuju niekomu zivot.

To ze ma niekto motorku este neznamena ze ak ju mam aj ja tak musime byt kamarati. Su "motorkari" (jugurt/nahac, kratasy, slapky, vyholena hlava, damske nohavicky cez znacku, 200km/h v meste, dnes ma jeden taky skoro zotal na Pristavnom moste) ktorym prajem aby sa zahlusili este dnes. Ak sa taketo hovado niekde rozplesti na jogurt tak mi to vobec nebude luto, skor si s ulavou vydychnem.


01.05.2005 21:41

Re: Preco nejazdim na zrazy

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Mischko: Absolútne s Tebou súhlasím, mna taký jeden skoro zotal priamo na Zlatých. Inak som sa snažil nájsť niekoho z Motoride, ale to sa mi asi nikdy nepodarí... :-( Aj Fademu som písal, aj Vadimovi, ale nikdy to nejako nevyjde....


01.05.2005 21:58

Re: Preco nejazdim na zrazy

Patricius
 Turista 

Ikona

Ja osobne súhlasím skoro vo všetkom s Matusom. Je to asi aj pre tie hore spomenuté fakty. Odpustím si radšej pár \"megazrazov\" a radsej si zajazdím niečo neznáme.


01.05.2005 22:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

Zbyno
 Kávičkár 

Ikona

Náhodou tam bolo fasa, najme u Lukiho vo Flóre hehe. >:-)


01.05.2005 22:45

Re: Preco nejazdim na zrazy

MOKUSH
Neregistrovaný

COPY pekne si to napisal normalne som sa smial :-)

- v stankoch v predaji "zarucene kozene" motobundy za 5 tisic, ktore kozu ani nevideli /a spracovanie typu "ucim sa sit"


01.05.2005 22:51

Re: Preco nejazdim na zrazy

maly, ci velky zraz.. to je jedno asiq.. ako tak citam.. ja som bol zatial len na mensich a bolo tam viacej ludi pod vplyvom omamnych latok ako tych pri zmysloch.. najviac ma dojali 2ja..jeden siel zjavne pripity na motorke s malym dievcatko/asi 5 rocne/ a druhy.. totalne spity sa ledva dotackal k motorke a uz si to rubal bez prilby do mesta/mal stare rozbite "enduro"/.. ftedy som stratil chut zrazovat.. myslim ze skusim zajst na motoride stretko, lebo to bude zrejma uplne o inom a kvoli motorkam snad na siravu, kedze tam zrejme bude aj co to na obdivovanie 8-)


01.05.2005 23:08

Re: Preco nejazdim na zrazy

Tiberian
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

AGRESSOR: DOPRDELE, KDE SI ZOHNAL CIGANSKU ZA 45,-? JA SOM MAL ZA 60,- :-D :-D


02.05.2005 0:25

Re: Preco nejazdim na zrazy

pupi
 Turista 

Ikona

Agressor : dobre si videl,bol som to ja s ladvinkou. Konecne uz mam od piatku TP a SPZ.
P.S. To vstupne je drahe,malo by byt rozdelene podla dni.


02.05.2005 8:45

Re: Preco nejazdim na zrazy

Lupus
 Turista 

Ikona

No, nedá mi aby som pridal svoj postreh, ktorý nie je boh vie ako pozitívny ale za pozitívum povazujem pocasie, ktoré vyslo na 1-dnotku. Ako som uz niekde napísal, nie je problém urobit zraz ale je problem urobit dobry a kvalitný zraz, Zlate piesky maju nevyhodu ze pokial nie si v epicentre diania, nevies co sa deje ( mas sice bulletin) ale aj tak a stat celý den pri podiu sa mi tiez nechce. Samozrejme zorganizovat taky zraz nie je sranda. Co sa týka kontroly motoriek v suvislosti ci areal opusta majitel motorky ( paska s císlom a nálepka na moto musí suhlasit) je to ubohe. Ja som tuto kontrolu zaviedol u nás na zraze a mala velmi pozitívny ohlas.
A celkove zhodnotenie, nic ma neprekvapilo a ani nesklamalo, stretol som milion znamych, ktorých stretnes len na takýchto akciach. A este aby som nezabudol, Pozdravujem toho kokota co mi ukradol mobil a vybielil penazenku a ze tu sim kartu mohol tiez zahodit ako tu penazenku, usetril by mi tým spustu starostí. :-P


02.05.2005 8:52

Re: Preco nejazdim na zrazy

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Matus, zase si mi ukradol slova (takmer ako vzdy), lepsie by som to sam nenapisal... Len jedna poznamka k tej sobotnej jazde - ziadne prilby, kratke gate, kratke rukavy, pozliepane jogurty, hole krize, opatkove topanky a tak by som mohol pokracovat do nekonecna...

Lupus - sim kartu nevyhodi, bude volat na sex linku, ne? Bodaj by sa mu to vratilo.

Herghott


02.05.2005 9:04

Re: Preco nejazdim na zrazy

Joker
 Jogurťák 

Ikona

Kua no vidim ze som o vela neprisiel. Cez vikend som bol vo Svajci na segrinej vadbe a po ceste a vo Vevey som videl asi viacej motoriek ako na Zlatych. A nevidel som ani nikoho ist nad 160. A to po dialnici. Prekrocis hranice smerom na zapad a ohladuplnost nie len motorkarov stupa o 1000%. A to uz nehovorim o Svajci.


02.05.2005 9:16

Re: Preco nejazdim na zrazy

Zeno
 Geriatrik 

Ikona

Hergot ked ides z baby tak co nestavis ked na teba clovek mava?


02.05.2005 9:18

Re: Preco nejazdim na zrazy

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

tu tendenciu bolo citit uz minuly rok, kedy tak bolo o poznanie menej moto ako po minule roky (aj ked som mal Simaka, aj tak so mtam chodil pokukavat). Tak ma tam uz tento rok nemalo co pritiahnut, radsej sme sli opekat :-D

MATUS: pridi na Duchonku, je to zraz uplne ineho typu, komornejsi a zamerany na turistiku. Samozrejme niekto, kto je nadseny zo zrazu Red Devils, ten na Duchonke pornostan svojich snov nenajde ;-), je to nieco ine...


02.05.2005 10:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

todra
 Turista 

Ikona

Vidi a kedy je ta duchonka ? a nejake info sa kde najde ? aha, pozriet vyhladavac... :-)))


02.05.2005 10:11

Re: Preco nejazdim na zrazy

bubocbr
 Turista 

Ikona

Minulý rok som absolvoval zraz v Rakúsku Styrian Bikeweek 2004 a tam z tohoto čo tu píšete nebolo nič až sme boly prekvapený z toľkého kľudu J .Vstup bol zadara a aj tak tam neboli žiadny pakovia ktorý by ohrozovali motorkárov a motorky proste kľud .Asi to bolo tým, že tam bol vekový priemer motorkárov bol asi o niečo vyší jako býva na Slovensku J.Program bol super myslím ,že Slováci sa majú ašte stále čo učit myslím tým ORGANIZÁTOROV ale aj MOTORKÁROV www.styrian-bikeweek.com/html/programm.html >:-)


02.05.2005 10:35

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

Než jsme s Rejdiem naposledy zamávali ostatním a odjeli dom, s vědoucím úsměvem se na mě podíval a prohlásil. Vsaď se, že zítra bude na webu o tom jak tenhle sraz je na prd, že někdo přijel za motoride.sk a nikoho nepotkal, atd.... Dal mi pusu a otočil klíčkem.

Dyť jsou ty srazy vlastně furt stejný. Všude je nějakej blbec, co si likviduje motorku a myslí si kdovíjak je to vtipný, všude je vstupný pro někoho drahý, jinýmu to nepřijde, všude je něco. A stejně na něj za pár měsíců zase pojedem. Někdo proto že tam jedou kamarádi, co je chce vidět, někdo že mu prostě chybí téma kam by jet mohl a někdo že prostě chce a baví ho to.


02.05.2005 10:48

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

ako vas to moze srat ,ze niekto ma kratke rukavy , hole krize a podobne . Ved ,ked zoberem nejaku babu zo sebou na spolocnu jazdu ,alebo len tak po meste -odkial mam mat komplet oblecenie ? a naco by jej bolo .
Bol tam aj chlapik na 900RR co som fotil do fotosutaze , tiez mal tenistky a okuliare a baba to iste , za to ma byt blbec ? ´keby jazdil po zadnom mozno ,ale vsak sa len vozil .


02.05.2005 12:41

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

duggo: toto nemyslíš vážně že????

"Ale vsak sa len vozil" Ty krááááso. "Naco by jej bolo" na co je babě na zadním místě motorky oblečení za jízdy. Máš snad dojem že holka na zadním místě bourá míň než řidič. Že tím, že neřídí tak se jí zákonitě nemůže nic stát?????? Nebo, že když to dotyčnej nezvedá na zadní tak se nemůže vybourat?????

Toto číst tak mám normálně chuť se vožrat. Tobě bych přála ten pohled na kluka, co se rozštípe o 3 stromy, ten to taky nezvedal na zadní, taky se jenom vozil. Sdělím ti jednu pravdu. Každej si myslí že když už má umřít na motorce, umře rychle. Ale není to pravda. I když máš zlomenin jak horník při závalu, i když máš potrhaný orgány trvá to nějakou dobu než vydechneš naposled a když náhodou nezemřeš, tak ten další život s každou zlomeninou nebo odřeninou navíc víc bolí. Nevím jestli sis už rypák o zem odřel, ale pořád bláhově doufám, že ne a že to říkáš jenom proto že nevíš jaký to je. :-(


02.05.2005 13:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

DUGGO: je to uz od temy, ale neda mi nereagovat. Ja by som ho nenazval blbec. Ja by som ho nazval neskuseny zaciatocnik. Kazdy, co uz nieco odjazdi, si vie uvedomit, ze aj cesta na zmrzlinu mu moze byt bez prilby osudna, ale ani ja som si to na zaciatku mojej moto-kariery neuvedomoval, preto tvrdim, ze je to spravanie zaciatocnika. Su to ludia, co necitaju na motoride o nehodach, co nevideli alebo nezazili nehodu na motorke na vlastne oci a kozi. Ani ja este nemam pre frajerku komplet oblecenie, ale prilba, to je to prve, a dlhe rukavy a nohavice su nevyhnutnost, aj keby nemali chranice...


02.05.2005 13:33

Re: Preco nejazdim na zrazy

chorche
 Skútrista 

Ikona

je pravda ze tam bolo dost ludi, ktorych som nemusel vidiet
ale bol som s motorideakmi ktorych vidiet a rozpravat sa mi paci
rozhodne sa mi ten zraz pacil menej ako akakolvek natalkina chlastacka
NATALY, ale som ta zviditelnil, ze?


02.05.2005 14:57

Re: Preco nejazdim na zrazy

kacatko
 Turista 

Ikona

hmmmmm a ja som sa tak tesila :'( ako to tu setko citam pomaly ale iste mi odchadzaju setky iluzie o zrazoch .. fuuuha :-(


02.05.2005 15:00

Re: Preco nejazdim na zrazy

tiko
 Čoprák 

Ikona

Ja si myslim, ze bolo v pohode. Stretol som plno starych kamosov a spolocne sme pokecali. Ked som si fsimal ludi okolo, musim povedat, ze normalnych serioznych motorkarov tam bolo ovela viac ako par debilkov, co nevedia co so sebou.
Ked to mam porovnavat s inymi zrazmi, urcite to bolo lepsie ako zrazy sveta motocyklov(povazska este ujde, ale sirava je hnus). Najlepsi zraz si pamatam v presove Wild Horses a kazdorocne je super Duchonka. Zraz ako ma byt, so vsetkym co k tomu patri aj s certom a jeho kamosom, aj ked niekedy sli na nervy.
Nemyslim si, ze nechat sa odradit od zrazovania, koli subjktivnemu nazoru jedneho cloveka je dobry napad. Treba ist na nejaky overeny dobry mensi zraz a uvidis.


02.05.2005 15:23

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

mne sa tam pacilo , bo som tam postretal vela motoride-akov, a videl vela vela motoriek, a to sa len tak naraz nevidi, preto nelutujem tych 150sk a nabuduce idem zas.. to ze je tam nejaka ta hrstka debilkov.. to tu vzdy bolo je aj bude.. treba sa nad tym povzniest.. tiez sa tesim na lete na vsetky cesty a zrazy ktore este zazijem..


02.05.2005 16:09

Re: Preco nejazdim na zrazy

leo
Neregistrovaný

Co trepete! Normalny zraz. Aj ty debili akosi k tomu patria. Co by ste kritizovali? Nic sa nestalo a to je hlavne. Mne sa Zlate pacia, lebo tam nechodim na moto a mozem sa aj s vami dobre zabavit. Kde by som ju tahal ked 10 min. odtial garazujem? Duggo a ty netaraj o obleceni take dristy. Podla mna je zrazova jazda ako vysita na polozenie motorky. Plyn, brzda, plyn, brzda a debilny jogurtaci, ktory si myslia, ze je to zavod. Prestal som chodit na jazdy. Zabava je taka aku si kto urobi. Bolo z coho si vybrat a zeby bolo malo ludi? Mozno menej ako inokedy, ale motorky su coraz lepsie a ich je aj viac.
Carlos: kde si cumel? V sobotu nas bolo nakope odtialto asi 20 na terase za weckami. A dooobre nam bolo, ze? :-D
Kika zijes? :-P


02.05.2005 16:14

Re: Preco nejazdim na zrazy

freeman
 Jogurťák 

Ikona

ja budem vela trenovat (po zadnom, po prednom atd.) aby som sa mohol na zrazoch ukazat :-) ..len neviem ci mi to strach z rozbitia masiny dovoli


02.05.2005 16:30

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

leo: hej kua aj teba si pamatam a konecne somt a spoznal :-) a diky za pivo, mas to u mna ;-)
tiez som spoznal perds ktoreho vydavam len na chate.. takze ja sa nestazujem..


02.05.2005 17:17

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

este raz napisem ...naco bude ,dievcatu ,oblecenie ne motorku ,ked sa ide pozret raz za rok na zraz a nahodou ju niekto zoberie na spolocnu jazdu !!! Podla vas ma kazda baba alebo chalan na svete komplet oblecenie na moto :-))) .
Najprv na nich piucjete ,ze jazdia ako kookti a potom vam na nich stresne zalezi ,ze nemaju prilbu a rukavice heh .
a poucovanie ,a priklady ,co sa moze stat si nechajte pre male deti , mam svoj rozum a jasne ze viem co sa moze stat .
Mozes si obliect aj Dajnese ponozky a Daytona spodare a Ferari prilbu , ked nevies jazdit ,nemas skusenosti s predvidanim si horiaca bomba .


02.05.2005 17:20

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

aj stari chopperisti co jazdia cely zivot ,na spolocnej jazde idu bez prilby ,su zaciatocnici a blbci ;-)


02.05.2005 17:21

Re: Preco nejazdim na zrazy

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Duggo, v takom pripade nema sadat na motorku. Skus ty hrat hokej bez chranicov a prilby :-)

Serie ma to preto, ze sa mlady chalan dokatuje a ja potom musim platit dane na jeho PN-ku chlapce :-)

Herghott


02.05.2005 18:26

Re: Preco nejazdim na zrazy

Allain
 Jogurťák 

Ikona

Vsetci nadavate na jugurtakov, ktori jazdia bez prilieb a oblecenia... co vas do nich... Ze si natolko veri a neuvedomuje si, ze havarku nemusi zapricinit on, ale moze niekto vrazit do neho...to je jeho problem, ked sa tam rozotrie na podlahe. A ze mlade "pičénky" nemaju tiež rozum.... kašlite na ne... kde maju matky..? Ja by som svoju dcéru/syna sama zabila, vidiet ju bez prilby a neoblečenu na bobíku vyholeného teniskového jugurtaka ci obyčajného skútra !!! (Hoci nehody sa stávajú aj inde, nie len na moto, ale zostanme pri téme)
Mna na zrazoch skor dožierajú ožratí drsní čopráci (teraz sorry výnimkám chlapci ktorých sa to netýka) ktorí tam svoje ostré choppre s holými rúrami túrujú do skorého rána a myslia si, že na zraze ludia nespia a všetci sú zvedaví na zvuk jeho naj motorky. Hovorím z vlastnej skúsenosti.
Myslím, že skor toto obmedzuje ludí viac, než pohlad na nejakého neoblečeného johurtáka... ;-) :-D
Allain


02.05.2005 18:46

Re: Preco nejazdim na zrazy

Furby
 Skútrista 

Ikona

no to turovanie by si fakt mohli odpustit... F!


02.05.2005 18:50

Re: Preco nejazdim na zrazy

Jajo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Allain, az ma zamrazilo. Taku mamu mat ....., a ze picenky. :-O


02.05.2005 19:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

pagy
 Turista 

Ikona

musim napisat ze: " neboli Tie pičénky zlaté?" :-~


02.05.2005 20:01

Re: Preco nejazdim na zrazy

matus a ostatni podobne zmyslajuci: trosku si to mylite, zrazy ako reddevils a zlate su pre motorkarov a nie pre majitelov motoriek...
a inak zabava na zraze je taka aku si ju kazdy urobi a ked sa niekto nechce zabavat, tak sa zabavat nebude ani keby tam bol neviem aky program... ale inak suhlasim, ze zlate (byvaly kamenak bol pre mna akymsi kultovym zrazom) uz nie je ani zdaleka to co byval a kazdym rokom je to horsie a horsie... :-P


02.05.2005 21:11

Re: Preco nejazdim na zrazy

piratos
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

No,sraz taka klasika.Ked je dobra parta,Kikusovci a ostatny znamy tak je o zabavu postarane.Taka jazda zo sajdkou a gulometom v predu a certom mavajucim sapikom v zadu a partou motorkarov po BA stala za to. Sranda bola a ludkovia pozerali a skoro im oci vypadli ....Inak spolocna jazda sa dala az na tych pretekarov....A Kollerband,bol dobry.Takze vzdy sa da zabavat a ze niektory blbnu,co uz? A len tak na okraj, Red Barons maju dobry zraz ...........


02.05.2005 21:27

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

berte si priklad z mojej zeny "Allain" :-) ta vam to vysvetli hned .
a ta sajdka bola uplne super !!!!!!! Skoda ,ze som si ju ani raz neodfotil :'( :'( , nemali ste chybu !! ;-)fakt parada to sa len tak nevidi , aj jazdit po BA to musela byt parada.


03.05.2005 0:04

Re: Preco nejazdim na zrazy

DidoRDMC
 Kávičkár 

Ikona

čítam a nestačím sa diviť nad niektorým príspevkami...

matus: to že nechodíš na zrazy je tvoj osobný problém a s tým sa musíš vyrovnať sám, nikto z motorkárov ti asi v tom nepomôže. To že sa tam ľudia predvádzajú pred babami je tiež ich osobný problém, možno si chcú ísť na zrazy zvýšiť svoje ego. To že tam ako hovoríš nejaký jebo turoval motorku v žalostnom stave? A čo? Je to jeho motorka, netúroval snáď tvoju. Odkiaľ si zobral to presvedčenie, že to bola nejaká lopata? Ty si mu ju predával? Píšeš, že kvôli takým "motorkárom" nás majú ľudia za chujov. Veď to bolo na zraze, v areáli Zlatých Pieskov, opakujem na zraze!!! Musíš mať dosť slabé nervy keď ti jeden "dement" pokazil dojem z akcie. To že si sa bál o svoju naleštenú motorku na zraze, je dosť zvláštne. Načo si potom vôbec prišiel na tej tvojej krásavici na zraz, preboha. Daj si ju do obývačky tam ti ju učite nejaký takýto "vol" nezhodí na zem a ani ti ju nik neukradne. Tvoje presvedčenie, že nechodíš a ani nebudeš chodiť na zrazy a že si nespoločenský motorkár a že nemáš pochopenie pre "dementov" beriem. A už to vieme všetcia čo sme si prečítali tvoj príspevok.

-Andula: napíš mi na mail, čo ty očakávaš od zrazu, keď si sa nebavila, aké kapely, program by si si priala. Kto si nevytvorí dobrú partiu ľudí s ktorými si má čo povedať, aj s dobrým programom sa bude nudiť!!!

- Kiko: ak ti stačia dva názory (pretože si písal tretí v poradí) na to aby si nešiel na nejaký zraz tak potom neni o čom... Skús to vyskúšať na vlastnej koži a urob si svoj vlastný názor.

- Duggo: čo ti to tak vadí, že gumovali traja vedľa seba na chopperoch, neni to jedno, sú to ich motorky, negumoval tvoju gumu na tvojej motorke!!! Ak ano načo si im to požičiaval :-)))

- Pupi: som rád, že máš zmýšlanie motorkára!!! Určite sa stretneme na ceste.

- Copy: to, že je účasť na zrazoch na Zlatých Pieskoch nižšia z roka na rok dávam za vinu minulým ročníkom. Niežeby boli horšie, práve naopak. V minulosti hrali na zrazoch HD zahraničné megakapely, čo pritiahlo tisícky fanúšikov hudby. Tých motoriek nebol až taký rapídny úpadok oproti minulým ročníkom. Určite, že ich bolo menej. A ja si myslím, že je to celkovou zlou finančnou situáciou na Slovensku. Ľudia nielen že nemajú motorky, predávajú ich aby mali čo do huby, tý čo majú motorky nemajú na benzín, tý čo majú na benzín radšej idú jazdiť a nechodia po zrazoch lebo nemajú 250sk na vstupné...atď. To, že si sledoval 15m od podia na stoličke vystúpenie kapely je podmienené aj tým, že areál Zlaté Piesky je veľmi rozsiahli. A keď sedí tisíc motorkárov v okolitých bufetoch, zastrčených niekde v lese tak samozrejme že budeš mať dobrý výhlad pred podiom. Čo sa týka mokrého trička, COPY, baby boli oboznámené spravidlami súťaže, rodičia boli oboznámený, že ich deti tam nemajú čo robiť a bolo dávno po desiatej hodine a čo je najdôležitejšie bol si na motorkárskom zraze a nie v národnom divadle alebo v opere, kde si moderátor nemôže do mikrofónu zakričať od ukáž bobra alebo ukáž piču. Veď je to šumafuk. Keby si rozumel tomu spevákovi z tej poslednej kapely, čo sa ti tak strašne páčila a čo si ju označil ako pozitívum zrazu, čo všetko povedal tak by si snáď ani z domu nevyšiel!!! Mimochodom to bola talianska kapela K-AGAIN. Copy som zvedavý, keď raz budeš uvádzať niekedy tvoj motorkársky zraz a budeš tam mať mokré tričko, čo by si asi ty rozprával do toho mikrofónu. Asi niečo ako: "Páni a dámy, teraz prichádzajú dievčatá, ktoré Vám idú ukázať svoje mliečne vaky. Prajem Vám príjemnú zábavu a dovidenia pri poslednej kapele". Čo tebe môže vadiť nieaký čoprista, ktorý si kráti chvíle popíjaním na naštartovanej motorke. Možno sa bál ju vypnúť, že by ju už nenakopol. Buď rád aspoň si ho nemusel roztláčať. A keď ti to tak strašne vadilo mal si mu tie kľúče vybrať. Vtedy si mal konať a nie rýchlo prísť domov, posadiť sa k internetu 1.5.2005 o 14,55 a začať písať sťažnosti... To že si videl predávať "zaručene kožené" výrobky, motobundy za 5tisíc? To už naozaj nechápem čo to má spoločné s kvalitou zrazu. Na každý výrobok máš dvojročnú záruku. Kľudne ho môžeš vrátiť ak je výrobok zle ušitý. Na to je spotrebiteľský zákonník. A vôbec, nikto ťa nenútil z organizátorov zrazu aby si si tú bundu musel kúpiť. Stačí, keď navštíviš šiestu cenovu skupinu a oslovíš Motúza. Verím tomu, že on ti šmejd v Ivánke pri Dunaji nepredá!!! Spolahni sa, že ti ešte dobre poradí (www.motoride.sk/page.php?view=phorum&tema=lentak...) Poradím ti založ si firmu na šitie kožených výrobkov, možno sa v tejto slabej konkurecii na Slovensku uchytíš. To, že sa niekto rútil 80kou po areáli pomedzi ľudí si mal vyriešiť sám na mieste. Mal si ho upozorniť alebo si mal naňho upozorniť biletárov. Teraz je to hovno platné. Tý motorkári čo tam boli z Ruska, Bieloruska a Litvy urobili viac ako 2000km, keď vyrazili z Moskvy ešte im tam snežilo. Klobuk dole pred Týmito BIKERmi!!!

-čo sa týka vstuného: 20,-sk pre čumilov do príjazdu motoriek z výjazdu (sobota do 17,00hod)
100,-sk piatok a 150,-sk sobota a 250,-sk víkend

-Patrícius: ak si myslíš, že idioti jazdia iba na "megazrazy" a že ich nestretneš na nejakom neznámom zraze si na omyle. Idioti sú všade!!!

- ZAHRI: prečo si nič nepovedal najebanému otcovi 5-ročného dievčatka čo ju viezol na motorke priamo na mieste činu nič?!?
S tou Šíravou si to fakt zaklincoval:"myslim ze skusim zajst na motoride stretko, lebo to bude zrejma uplne o inom a kvoli motorkam snad na siravu, kedze tam zrejme bude aj co to na obdivovanie" Obdivovať tam bude 10000 hodovníkov tvoju Yamahu TZR125. A dávaj si tam na nu velký VIĎÁZ. Nikdy nevieš koľko ľudí sa ti na nu posadí. Šírava neni zraz, sú to hody, ktoré POBYS spojil s názvom motozraz. A ty keď tam budeš staneš sa len motorkárskou opicou, a všetcia ťa budú na Šírave obdivovať... Pri všetkej úcte k Šírave a tomuto kraju, ale to nemusím!!!

-Tiberian: keď ti je veľa za cigánsku dať v Bratislave 60,-Sk tak si nos na zraz vlastný gril, uhlie, mäso, žemlu a horčicu a víde ťa to na 30,-Sk a máš to aj romantické.

-Lupus: riešil si tú krádež so securitou?

-Vidicon: tisíc ludí, tisíc chuti

Pre všetkých tých čo neradi jazdia na zrazy: prečo tam stále chodíte? Asi preto, aby ste mali o čom písať!!! Váš život by sa stal nudným, keby ste tam prestali chodiť, nevedeli by ste kto, kedy, ským, prečo, začo, o koľkej.
Pre všetkých tých čo radi jazdia na zrazy: dovidenia na najbližšom zraze a je jedno či malom alebo veľkom!!!



Dido,prez.R.D.M.C.




>:-) >:-) >:-)


03.05.2005 0:36

Re: Preco nejazdim na zrazy

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Nuž Dido, ale si nám to tu nandal! Len tak mimochodom sa Ťa spýtam: A ktože si Ty, keď tu ideš všetkých poúčať? Po vzore šéfa TTmotor Teamu ideš všetkých presvedčiť ako sa mýlia a akí sú sprostí? Kamarát, toto je diskusné fórum a je tu preto, aby si každý povedal svoj názor. jednému sa to páčilo, inému nie. Niekto sa učí na vlastných chybách, niekomu stačí prečítať si 3 príspevky. Ak tam bolo niečo nahovno, tak tí ľudia to sem napíšu. A ak by sa im to len zdalo, je to ich názor. Je obmedzené a smiešne ísť ich všetkých presviedčať ako tomu nerozumejú a akí sú sprostí. A to že sa niekto nepríjemne cíti v blízkosti neinteligentného blba, ktorý najebaný pred všetkými ničí motorku a ohrozuje a "hlavne ruší a otravuje" ostatných, je úplne normálne. Skôr by bolo nenormálne tam sedieť a ohromne sa na tom zabávať. Ale aj takí sa nájdu...

A nakoniec tá Tvoja poznámka o tom výstupe na pódiu. No comment! Fakt si myslíš, že každý kto jazdí na motorke musí byť "tvrdý chlap", ktorý pľuje, smrdí, nadáva do k...tov a má IQ húpacieho koňa, ktorého oprávňuje robiť všetko, čo sa mu zapáči aj keď tým lezie na nervy všetkým okolo? Lebo sorry, tie Tvoje názory typu "a bola to Tvoja motorka, alebo Tvoja guma?" sú nasmiech... je totižto oveľa viac tých, ktorí boli z toho zhnusení a nepáčilo sa im to. A tvoje názory, ako je do toho nikoho nič sú im ukradnuté...


03.05.2005 0:53

Re: Preco nejazdim na zrazy

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

A ked sme pri tom, nemyslím si, že by bolo z roka na rok menej motoriek. Z hodnoverných zdrojov tu všetci na Motoride vieme, že len v Trnavskom kraji sa ich ročne predá viac ako 250... ;-)


03.05.2005 1:25

Re: Preco nejazdim na zrazy

slonnick
 Edvenčr 

Ikona

Malokedy sa zapajam do diskusie, ale.....Neviem. Akosi tomu nerozumiem. Kazdy tu pise, ze motorka je pre neho sloboda moznost byt sam sebe panom a ked na nu sadne tak \\\"cesta je ciel\\\" /leo dufam, ze som to dobre napisal :-)/a kredo \\\"Nerob to, co nechcem aby robili mne\\\" je pre 99 zo 100 ako otcenas....
A potom po zraze citam, aky su tam debili a tupci, co jazdia bez prilieb, rukavic, turuju motorky, gumuju ...atd atd.
Nemam zaujem tu nikoho poucat, lebo vacsina tu je zo skupiny \\\"spravny motorkar\\\" , ale nechajte aj inych nech si tu svoju slobodu prezivaju po svojom. Pokial vas neohrozuju a nebrania vam odist ked sa vam niekde nepaci, tak sa teste zo zivota a pokracujte tou svojou cestou.
Nie som spravny chopprista (alebo traktorista-mam cruisera )a zatial som nestretol nikoho, kto by mi vedel povedat aky ma byt ten \\\"spravny\\\" A napriek tomu ze nevytacam motor s cielom prehlusit vsetko co sa da, raz za cas, ked sa mi chce (tak ako v sobotu na jazde) sadnem si na motorku aj bez prilby a aspon chvilu si vychutnavam ten pocit jazdit s vetrom vo vlasoch (kym ich este mam). ;-)
Na zlatych som sedel rovno pri chodniku, alebo spravnejsie by bolo pri ceste. A nemal som nejak dobry pocit, ked sa okolo mna prehnala motorka v 80-ke. Raz to bol jogurt, potom chopper, aj Jawa sa nasla a par krat okolo mna pretrielila aj stvorkolka s nejakym kaskaderom, co to skusal davat na zadne. Kusok odomna to statocne gumoval chlapik na jogurte a predstava pretrhnuteho brzdoveho lanka ci chvilka zavahania \\\"pana motorkara\\\" ma tiez nenechala v klude. Ktovie co si myslel ten dav ktori stal v kruhu okolo neho. Ked jogurtak zacal brusit blatnik, v dialke som pocul strielat z vyfuku dalsieho nadsenca a nebude to pre nikoho zvlastne, ked poviem, ze to bol chopper s jemne ladenymi vyfukmi. Mohol by som pokracovat, ale koho by to bavilo citat....ved tu zjebavam jogurtakov, choppristov, stvorkolkarov a nebol by problem ani s dalsimi...\\\"spravnymi\\\"
Brr, az mam strach. S kym by som si mal asi rozumiet, ked niektory ma ani neodzdravia, lebo som nemal prilbu a pre druhych zas budem blbec, lebo nerozumiem,ze ist v 80-ke ulickou plnej ludi je vlastne sranda....
Zeby som mal jazdit cely zivot sam? Hmm, to mi dufam nehrozi.
Ale radsej nech jazdim sam, ako by som mal jasat nad idiotom s 80-tkou na tachometri v ulicke plnej ludi, alebo nosit na hlave prilbu za kazdu cenu, len aby som v ociach tych \\\"spravnych\\\" vyzeral ako ten \\\"spravny\\\".
Nevadi mi, ze nie kazdemu vyhovujem, ale serie ma, ako kazdy presadzuje len to svoje. Myslim, ze nestaci o tom len rozpravat.Treba tak aj zit. Motorka je pre mna nieco ako unik z reality. Nejazdim tak aby som niekomu ublyzil ale kedze nie som dokonaly viem ze aj ja raz mozem skoncit....Nie som ani idiot, ale ani ten spravny.
A vobec, je uz vela hodin a ja vstavam do prace...

PS: Moj nazor na zraz: napriek idiotom aj tym spravnym, som sa tam dobre zabavil. Bol som totiz s tymi, ktory mi \\\"sedia\\\".
Podla tych par zrazov ktore som absolvoval z minuleho roka sa uz ale tesim na Babu a Brezno.
A teraz ma upalte.


03.05.2005 8:28

Re: Preco nejazdim na zrazy

widow
Darca Krvi  Turista 

Ahojte všetci, poctivo som si prečítal všetky príspevky. Každý z Vás má svoj názor, ktorý rešpektujem. Bol som tam so svojimi kamarátmi, postretával som veľa motoride-kov, počasie bolo úplne perfektné, bufetov dostatok, konečne dostatočný spoločný výjazd (viď TT). Ak sa mi nieco práve nepáčilo, tak som sa proste prešiel ďalej, veď ten areál je obrovský. Riadim sa heslom ži a nechaj žiť. Ak sa niekomu páči gumovanie, strielanie z výfuku...(čo je pre mňa nepochopiteľné), treba to rešpektovať, lebo je na motorkárskom zraze. Keby mi to robil v noci pred bytovkou, tak je to úplne iná káva. A čo sa týka organizátorov, snažili sa na maximum, hlavne Dido je vždy nápomocný čokoľvek potrebujete. Mnohí motorkári tam vypadali skutočne drsne, ale keď mi ktokoľvek stúpil čo i len na nohu, tak sa slušne ospravedlnil, cítil som sa tam príjemne a bezpečne. Jediný nebezpečný pohľad na mňa hádzala moja polovička, keď som sa moc rozohnil na "mokrom tričku" :-))).


03.05.2005 8:29

Re: Preco nejazdim na zrazy

Dracica
Darca Krvi  Čoprák 

Tak to sa nedivim že tam bola nuda.Keby som tam bola ja tak ako minuli rok aj na bykovy a na mokrom tričku tak by ste sa tam nenudili ja som to roztočila na plne gule.


03.05.2005 8:47

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

Dido174mc -skus citat moje prispevky pomalsie a pochopis viacej ;-)


03.05.2005 9:13

Re: Preco nejazdim na zrazy

JuroCBR
 Turista 

Ikona

a aj ja mam nieco co sa mi nepacilo: pri vstupnom v sobotu o 20:00 idem dnu a chalan odo mna pyta 500 SK :-@ :-(((((( hovorim si ci mu nejebe a pytam si vysvetlenie a hovori ze 250 ja s motorkou a baba 250 tiez a to za co kua??? sak sme boli na jednej motorke nie na dvoch!!! podla mna by tie ceny mohli byt nejako upravene v taku hodinu... kto chcel byt cely vikend nech sa paci ale kto ide pozret ako to tam vyzera, pokecat s kamosmi a dat si pivo a klobasu... vsetci hovoria ze to je pre motorkarov. Pytam sa preco ocumovaci platili do 17:00 20,-SK a ja o tri hodiny neskor 500,- SK??? chapem ze nic neni zadarmo ale nech platia ti co chcu ocumovat a nie ti pre ktorych to je, (mozno jeden z tych co zaplatili 20 SK ujebal Lupusovi penazenku a mobil...) tod vsio :-P


03.05.2005 9:23

Re: Preco nejazdim na zrazy

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Dido, chapem, ze si zrejme organizator a kritiku beries dost osobne. Ale ty si ju vobec nepripustas... ale to je tvoja vec.
A keby si lepsie cital, zistil by si ze som tam na motorke ani nebol...


03.05.2005 9:37

Re: Preco nejazdim na zrazy

lubo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Ja som od zrazov upustil. Bol som na dvoch, ale ziadne vynimocne zazitky to vo mne nezanechalo. Niezeby to tam bolo niako ukrutne hrozne, ale taktiez vyvalit dvojocku za vikend v chlaste (ozraty som nebol ani na jednom) mi nepride az taka vhodna investicia do zivota... Pre niekoho zrazy patria k motorke, ale mne sa viac paci vidina vikendoveho vecera typu: vybehnut na dve hodninky na pekne zakruticky, trosku sa vysaliet a potom skocit na kofolu (pripadne pivecko ;-) ) s kamaratmi. Nevravim ze v zivote uz na ziadny zraz nepodjem, len si to akurat dobre rozmyslim...

to Dido: ty si tiez moc nezavisli nazor nepodal, podla toho co pises je jasne ze si bol jeden z organizatorov tohto alebo ineho zrazu...


03.05.2005 10:36

Re: Preco nejazdim na zrazy

Lubo: Píšeš "Pre niekoho zrazy patria k motorke, ale mne sa viac paci vidina vikendoveho vecera typu: vybehnut na dve hodninky na pekne zakruticky, trosku sa vysaliet a potom skocit na kofolu (pripadne pivecko ) s kamaratmi."
Škoda že takých, ako si ty je veľmi málo. Hlavnou ideou Buldog Rally Duchonka je 160 kilometrový okruh, teda presne to, o čom píšeš že sa ti páči. Na poslednej Duchonke bolo hodne cez 1000 motoriek, ale na rally (kde bola prvou cenou Jawa 350) sa z nich zúčastnilo len 38 !! Netuším prečo...


03.05.2005 11:13

Re: Preco nejazdim na zrazy

todra
 Turista 

Ikona

ocujte, kolko bolo motoriek na jazde na zlatych ? vie to niekto ?


03.05.2005 11:17

Re: Preco nejazdim na zrazy

Lea
Neregistrovaný

Nedá mi to niečo nenapísať.... Myslím si,že bolo dobre a je jedna pravda,zábavu máš takú akú si ju sám urobíš ;-) Stretla som tam veľa kamarátov,ktorých som dlho nevidela,takže ja som sa bavila... A ešte dosť ma zaujal postreh čo napísal copy,že Motúz a spol 6 cenová..... No chcela by som vidieť ,ako by si to odmoderoval ty.A že sa nadávalo?No a čo je na tom?a hlavne sa kričalo ukáž bobra a nie ukáž p..u Viac skandovali tí ľudia pred pódiom a nie tí na podiu!!! Áno,každý zraz má svoje plusy a mínusi,no myslím že je stále viac toho lepšieho... Takže mne sa páčilo a rok sa určite zase prídem pozrieť,lebo na niakých 250sk sa vyhovárať nedá.Nie je to málo,ale povedzme si pravdu,míňame na nepotrebné a zbytočné veci oveľa viac,tak prečo by som si nenašla na zraz?...tak toto bol moj názor.... :-P


03.05.2005 12:08

Re: Preco nejazdim na zrazy

leo
Neregistrovaný

Dido: fuuha! Jaky roman si napisal. Covece a celkom zrozumitelne a dokonca vynimocne aj takmer so vsetkym suhlasim. Neironicky :-P :-D

Jusig: dobre vravis. Suvislo. Az mi je to divnô ;-)

Dracica: Kua kde si bola v prdeli? Tvoja veverica chyyybalaaa. :-(((((( 5 litrov by si mala istych.

Todra: V NC pisali, ze okolo 700.


03.05.2005 12:10

Re: Preco nejazdim na zrazy

haluska
Neregistrovaný

Rad by som vyuzil toho, ze to tu cita aj Dido a opytal sa na par veci.
-Moje najvacsie prekvapenie bolo, ze to organizuje RD. Alebo len moderovali ? Len tak pre lepsie chapanie veci, by ste mohli povedat, ako to je s organizovanim, preco RD atd.
- Ten pan na tom modrom americkom 'pickupe' bol Dobrota ?

Pre copyho, dalsie vyhody boli.
V sobotu na obed som vstal, sadol na elektricku a podho na zraz. Doprava 2x18 Sk, vstupne 20SK. Proste parada. Este som si pytal aj listok na vecer, ale na brane povedali ze oni vecer 'vycistia' areal a ze potom.
V podstate nikde som necakal (strava, pivo), nebol problem si sadnut. Vecer som zistil ze areal nikto necistil - som mohol ostat za 20Sk aj na koncert. Ale kedze kamosi neprisli (lebo nenastartovali) a podla zvukovej skusky Kolerbandu sa zdalo ze to bude riadne hucat, tak som to 0 19:00 zabalil.
Proste parada, za 56 Sk (neratam co som zjedol a popil) som zaspominal ake to bolo prvy krat, na Kamenny Mlyn, ......
Velmi vydareny zraz, velmi dobra lokalita.


03.05.2005 12:24

Re: Preco nejazdim na zrazy

DidoRDMC
 Kávičkár 

Ikona

haluska - RED DEVILS MC je od minulého roku spoluorganizátor akcie na Zlatých Pieskoch. Tu do výberu programu nezasahujeme. Iba ho pomáhame realizovať.
Samostatný zraz kde robime svoj program asi poznáš "Kamenný Mlyn"
- ano bol to Ondro


03.05.2005 12:51

Re: Preco nejazdim na zrazy

"Páni a dámy, teraz prichádzajú dievčatá, ktoré Vám idú ukázať svoje mliečne vaky. Prajem Vám príjemnú zábavu a dovidenia pri poslednej kapele".
LOL
dobre igor, som sa nasmial jak hovado... :-)))


03.05.2005 13:37

Re: Preco nejazdim na zrazy

eddy
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Ja som na zraze nebol,ale išiel som plechoukou okolo a taký bohový
"motorkári" ma obiehaly jeden cez dve plné a neskôr na diaľnici okolol presvišťal z prava po krajnici. To len tak aby reč nestala.


03.05.2005 13:45

Re: Preco nejazdim na zrazy

&dido : Pekna teoria tie Tvoje ceny. Docital som sa pre Zlatymi, ze piatok za 100, sobota 250, vikend 250. Logika. O 20.00 v sobotu nas aj s Ninou skasli po 250,-. Zrejme mali take instrukcie od organizatorov. Alebo vyberali do vacku? Nie vzdy je viac viac, niekedy aj menej.


03.05.2005 13:46

Re: Preco nejazdim na zrazy

Oprava :
1. Dido
2. ... sobota 150, vikend 250...


03.05.2005 16:39

Re: Preco nejazdim na zrazy

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

DIDO, prepac, nic v zlom, ale ved je chore, aby obsmrdaci platili 20 SK!!! Co sa mam ist na zraz vystavovat pred mladistvymi??? Ved toto robi prave Svet motocyklov!!! Kto ich odtial akoze vyhodi? Ako rozpoznas cloveka, co zaplatil 20 a co zaplatil 250 Sk, ked ich chces pretriedit??? A pouzijes na jeho vyhadzov nasilie? Zlate su aj tak prilis rozlahle... Tak robite to pre motorkarov alebo pre divakov???


03.05.2005 19:01

Re: Preco nejazdim na zrazy

ja
Neregistrovaný

aj tak to bolo vsetko super a nech si hovorite co chcete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


03.05.2005 23:04

Re: Preco nejazdim na zrazy

Allain
 Jogurťák 

Ikona

Hehe, sa mi lubi, zabavu mas taku, aku si ju sam urobis... :-D To je sice pekne, no naco potom robia cely program??? Len tak, aby rec nestala? Je pravda, ja ked kecam s kamaratmi, tak si program absolutne nevsimam...ale su aj ludia, i motorkari, ktori tam nikoho nepoznaju a ti maju pravo hodnotit program. Ved vlastne pre nich je robení, alebo sa mýlim ??? :-P :-D
Allain


03.05.2005 23:34

Re: Preco nejazdim na zrazy

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Allain: Pravdu vravíš...ak by som sa mal na zraze baviť sám a nikoho si nevšímať,(počnúc kaskadérmi v uličkách a samozvanými nadávajúcimi moderátormi končiac), tak to som nemusel ísť na zraz...


04.05.2005 10:40

Re: Preco nejazdim na zrazy

Pavuk
 Turista 

Ikona

Zlate piesky nikdy neboli motorkarske zrazy. Tie skoncili na kamennom mlyne. Teraz je to masova ludova zabava s ucastou motorkarov {ziju uz len z dobreho mena z casov minulych}.
Zlate su uz neosobnou komerciou, volne k predaji. Kdo zaplati P.K. za meno sedemmiestne cislo, moze si ho usporiadat {tolko bulvar}.
Ja sa tam bavim dobre, vdaka ludom s ktorymi tam som. Bez nich by som si ani na to nespomenul.

Netreba to komentovat, kazdy to vidime po svojom.


04.05.2005 11:30

Re: Preco nejazdim na zrazy

igel
 Kávičkár 

Ikona

No neviem, pokial niekto ma dojem, ze platil viac, mal to reklamovat na mieste. Co sa tyka jazdenia v areali a turovania, pokial sa to riesi, rovnaky pocet ludi sa stazuje, ze co je to za ochranku, ze si ucastnici nemozu slobodne turovat. Co sa tyka vykrikovania sprostych slov na podiu pocas mokreho tricka, nie som z toho dvakrat nadseny, co mate moznost vidiet na moich neucastiach na podiu pocas tejto sutaze, ale davu pod podiom sa to zjavne pacilo, pretoze krical to iste. A hlavny organizator tohoto zrazu, teda HD Bratislava ma z toho akurat starosti, peniaze mizive, takze to robi pre vas. RD MC detto. Ja osobne som mal zo zrazu prd, pretoze som dva dni saskoval na podiu.


04.05.2005 11:32

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

JusiG: Motooblečení, přilba a jejich absence

Pokud se po mě nebude chtít, abych oznamovala ženě se 3ma děckama, že její manžel se právě zabil na motorce, pokud nebudu muset ožírat vlastního bráchu a koukat jak mi brečí do piva, protože mu právě umřel kamarád v náručí, tak ať si každej klidně jezdí jak chce, třeba v plavkách. Taky mě někdy dá práci přemluvit se do kožených gatí když je venku 30 stupňů a potí se mi už i kalhotky. Beru to. Ale ne na stejný silnici, ve stejný čas a v mé společnosti. Svoje jsem si už odzachraňovala a mám toho akorát tak plný zuby. Kdysi jsem si přísahala že každýmu řidiči bez helmy normálně seberu klíčky a zahodím je do trávy, nedělám to, ale jezdit s nima taky nemusím. Houqh... domluvila jsem.


04.05.2005 12:20

Re: Preco nejazdim na zrazy

JuroCBR
 Turista 

Ikona

Igel: povedzme si pravdu, co by som vyreklamoval kebyze nieco reklamujem? maximalne by mi povedali ze kad sa mi nepaci mozem ist do peeeecka :-}

no ale nechajme to uz tak vsade su nejake + aj - (ale tych 500 som im nedal :-P :-D )

Cendina: uuuuf vhlke kalhotky hovoris... >:-) :-D


04.05.2005 12:32

Re: Preco nejazdim na zrazy

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Myslim, ze pravdivejsie a spravnejsie slova nez napisala Cendina vo svojich prispevkoch ani neexistuju.

Herghott



04.05.2005 16:37

Re: Preco nejazdim na zrazy

trojko
 Turista 

Este nikto z vas nepochopil ze RD MC nema s programom a vstupnym nic spolocne??????
To sa chodte stazovat do HD v Bratislave a jeho majitelovy.
RD pomaha len pri organizovani sutazi a pri vyjazde, stojime jak curaci na krizoovatkach aby vas nezrazil nejaky nervozny chuj co uz nechce cakat pokial prejdu motorky.
Aj moja vlastna frajerka si platila vstupne na zraz a to som tam saskoval od stvrtka aby ste sa pobavili.
Ja tiez tento zraz nepokladam za uplne super ale konecne po dlhej zime postretam kopec ludi a spoznam novych.
A pre to iste tam chodi aj vetsina z vas.
Od rana od desiatej sa robili sutaze a z vas ktori tu teraz tak vela kritizujete som tam nikoho nevidel.
Jednu sutaz dokonca vyhral maly chlapec na Stelle lebo Vy pravy motorkari ste sedeli niekde zalezeny.
Tak co vlastne od zrazov cakate?????
Bol som teda na vela zrazoch a vsade je nieco dobre a nieco zle. Nikde to neni idealne.Ak o takom idealnom a super kde je vsetko na 100% viete tak mi to povedzte a velmo rad sa tam pojdem pozriet.
Ale podla mna sa taky nenajde. >:-)


05.05.2005 0:49

Re: Preco nejazdim na zrazy

slonnick
 Edvenčr 

Ikona

Cendina: mozno by si mala pouvazovat, ci by nebolo vhodne prestat jazdit aj napr. s takymi fajciarmi. To vies, nebude ti asi prijemne oznamovat matke troch deti, ze keby ten jej manzel nebol tolko fajcil, tak tu rakovinu pluc nedostane a to ani nehovorim o tych blaznoch co nedajboze prekrocia povolenu rychlost, ist 100 km/hod namiesto 90....- s tymi by si asi tiez nemala jazdit, stat sa moze cokolvek a ved ty si sa uz nazachranovala dost.....hmmm
V kazdom pripade beriem, ze aj takto sa da uvazovat, vyberat si priatelov a aj to, s kym si prevetras moto.

Hergotth: Myslim, ze pravdivejsie a spravnejsie slova nez napisala Cendina vo svojich prispevkoch ani neexistuju. - respektujem tvoj nazor, aj ked si to mohol napisat strucnejsie. Napr. "Poculi ste slovo pana". Ak ti ale ja, tak nedokonaly mozem OBRAZNE poradit. Skus si niekedy dat tu svoju prilbu dole. Mozno zistis, ze svet nie je len to, co vidis cez priehlad svojej prilby. Ze sa nesklada len z obrazu 25x15 cm. /ten rozmer len tak strielam/Cendina takytak.
Ja teda uz len tolko. Howgh! ....a zas som nieco posral....


:-)


05.05.2005 8:08

Re: Preco nejazdim na zrazy

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

JusiG, nekomentujem to, lebo nemam slov.

Herghott


05.05.2005 8:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

JusiG: máš pravdu, stát se skutečně může cokoliv. Můžeš mít rakovinu a do týdne být mrtvej, může tě srazit tramvaj ze zastávky jako tudlec v Praze, přejet auto na přechodu, umřít v posteli na infarkt. Ouplně tě vidím jak teď v titěrnejch plavečkách (velmi by se mi líbili takový ty stříbrný lesklý tanga - na chlupatým mužským zadku vypadaj excelentně), aby sis vychutnal pocit svobody a větru nejen ve vlasech, ale i jiném ochlupení, vyrážíš do ulic na svém silném biku. Možná se ti honí proč ostatní - blbci - jezdí vlastně v tý kůži a helmách, když jezdit jen tak FREE je táááák bááááječný. A navíc na svý úžasný tělo určitě nalákáš nějakou laňku. :-D Hodně štěstí


05.05.2005 8:34

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Čendina - ked sa tak dusujes, tak Ta podpichnem. Na svojom Bandite si vraj jazdila dost rychlo (po dialniciach). Nie je to aspon rovnako nebezpecne ako chopperista, ktory si po ceste druhej striedy poprdkava 60-70kmph bez prilby? 8-)


05.05.2005 8:36

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

Za pohled na tvůj zadek ve stříbrných tangách dám i flašku ferneta.... pokud máš zájem, budeme 3-5.6. na Pezinské Babě na srazu Red Baronů. Samozřejmě bych ocenila, vzhledem k naší polemice o motooblečení, kdybys dojel bez přilby a oblečení (tím nemyslím že máš jet celou cestu nahatý, látkové oblečení by ti ale mělo na cestu stačit ne - ovšem v areálu srazu to chce ty tanga :-))) ). Myslím že s mým návrhem by jistě souhlasili i ostatní moto-ženy a zcela jistě se setkáš s kladným a bouřlivým přivítáním. Dokonce ani nemusíš mít problém s vyjížďkou či jiným typem ježdění po srazu. Bo jsem připosránek a srazové vyjížďky mě fakt nebaví, takže s tebou se určitě po stejné silnici nesvezu.


05.05.2005 8:47

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

agressor: Ufff.... tak to je těžké popíchnutí. Když mám odpovědět poctivě tak nemůžu hájit svoje rychlý ježdění a říkat, že jsem něco lepšího. Dostala jsem za to pokutu i za uši. Momentálně jsem provedla i jednu změnu - vyzkoušela jsem si okruh a od té doby mám pro svou rychlou jízdu bezpečnější místo než je veřejná silnice (he he...teď i lepší motorku pro rychlou jízdu na okruhu :-))) ). Tak nějak si vážně myslím že jezdit bez přilby je ještě o stupínek horší, možná subjektivní názor. Od té doby co jsem to vzala po smyku předního kola na štěrku přes řidítka přímo na držtičku, obalenou v tejden starý integrále (do té doby jsem jezdila buď v chopperáckým škopku nebo prastarý helmě co integrálku jenom imitovala) totálně jsem tu helmu zničila, předek rozbitej, jen jsem jela obličejem po zemi a koukala jak se kamínky snažej proškrábat skrz plexi dovnitř. Kromě malého otřesu mozku mi nic nebylo. Nemít helmu.... nevím co by bylo. Měla bych ještě ten obličej na který jsem zvyklá? Nejela jsem tam už tak rychle. Bylo to před vracečkou, hodně jsem dobrzdila....


05.05.2005 8:52

Re: Preco nejazdim na zrazy

Natalka
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

"Kdo nebourá, jezdí pod svý možnosti" ;-) :-D

(tak teda búrajme chránení)


05.05.2005 8:55

Re: Preco nejazdim na zrazy

Pre tých, ktorí sa sťažujú, že na zraze niekto gumoval, túroval, rýchlo jazdil, pil a tak podobne:
Keď idete do kina musíte počítať s tým, že je tam tma, vo vode je mokro, v dedine štekajú psy, v krčme je nafajčené, na diske je hluk.....
Tak čo ste prekvapení? :-~


05.05.2005 8:56

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Ved hej, ale stale su to len... kozmeticke vady. Jeden xicht hore-dole, hlavne ze zijes. ;-) Btw, je jasne, ze preletiet cez rajdy na chopperi je asi o dost tazsie ako na nahaci, ale... fakt je, ze kamosovi sa uz podarilo preletiet aj cez rajdy Shadowa. Na cele ma slusnu jazvu, lebo prave tu prilbu na kokose narazenu nemal. Ale rychla jazda je podla mna predsa len... destruktivnejsia. V kazdom pripade si myslim, ze prilba byt na hlave ma (sam ju nosim stale) a ak ju niekto neznesie, nech si kupi aspon braincap.
Btw. uz mas novu motorku? Na zraze si este sedela na bobku, nie?


05.05.2005 8:57

Re: Preco nejazdim na zrazy

Ajdina
 Jogurťák 

Čendina nedaj sa.... :-D
JusiG- pravdu si mal a to že si treba priatelov vyberat...
Každý kto sadá na moto musí vedieť, čo riskuje... či s oblečením, alebo bez.. akurát bez oblečenia- je to horšie..Ale je to na nich...
Od Čendiny, to bola dobra rada ako si vstupiť do svedomia a nie prikazy...Tiež nemusim jogurťakov v teniskach a bez prilby... lebo čo ked by mal nehodu a zrazil sa s sutom v ktorom sedela mlada mamička s malym dieťaťom... on je mrtvy a ona ma traumu na cely život... a koho to bola vina?


05.05.2005 9:07

Re: Preco nejazdim na zrazy

MOKUSH
Neregistrovaný

HERGOTT ja som hral hokej bez chranicov.. A co? :-D S niektorymi by som sa rad stretol TOMXX? AGRESORR? CARLOS,HERGOTT, S maldym ANDOOM a... ALe kym ja dam do kopy penezi na moto s TP tak polovica z vas ubede mat uz po tom :-D


05.05.2005 9:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

agressor: Rychlá jízda je destruktivnější, ale už ne o tolik jako jízda v 90-ti km/h jak si lidé myslí. To co rozlišuje mezi Přežiju/Nepřežiju je jestli do něčeho narazím nebo ne. Pokud máš dobrý oblečení, helmu a štěstí že nic ve svém letu nepotkáš nic se ti nemusí stát (i tohle štěstí jsem už měla - 130 a podsmeknutý zadní kolo při předjíždění na vodě. Neměli jsme ani modřinu. Pozn: neřídila jsem já) Pokud to štěstí nemáš a potkáš cosi tvrdého, tak ti sice oblečení může pomoct (jako třeba kamarádce páteřák při střetu se skálou) ale vždy je všechno špatně a 90 km/hod už je rychlost kdy to je hodně špatně a to je to rychlost povolená mimo obec. Tak co je rychlá jízda? I na chopperu si můžeš rozbít držku i v nízkých rychlostech. Když jsou schopný si rozbít pusu lidi na kole v rychlostech kolem 30 km/hod což je rychlost se kterou mi přejíždíme železniční přejezdy a považujem ji za ploužení se před křižovatkou... jenže je fakt že voni taky nejezdí v koženým oblečení a pořádný helmě. Takže v čem se vlastně liší neoblečenej chopperák bez helmy od takového cyklisty? A to nemluvím o jogurťácích v teplákách... to mě dokáže dostat.

ps: jo jo... seděla jsem ještě na zadním sicu. Motorku jsem si koupila teď v úterý. Krásný gsxr600 r.v.97 v modrobílý barvě.


05.05.2005 9:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

len jedna taka tupa otazka ??? naco mate motorky co maju maximalku daleko za 200km/h ,ked jazdite podla predpisov a bojite sa prejist kusok bez oblecenia a vlastne sa bojite na kazdom kroku :-~
ja sa na motorke vobec nebojim jazdit a citim sa bezpecne ,pri jazde si davam pozor ! , mam uz co to odjazdene, jazdim na plechovke cele dni po mestach a nemestach ,nejazdim po zadnom ani nerobim podobne kusky hodiace sa na inu motorku aku mam , keby som sa bal ,ze ma niekto setre a ja zomrem a stale na to myslet , to by bolo jazdenie za trest . A po jazde by som bol vyklepany a psichicky unaveny , a to nieste po jazde ani vy - takze ani vy to neberete az tak vazne ako to tu kazdy pise .

mozno som v mojom prispevku jazdu na motorke podal v lahsom prevedeni ,vy zasa v tom tazsom - takze jazdime asi tak priemerne .

nezabudajte , ze nehoda sa stane skoro VZDY NECAKANE !
mozno trepem blbosti , za chvilu idem zubarke ....to asi preto ;-)


05.05.2005 9:27

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

duggo: ten konec se mi líbí nejvíc. Taky mám dojem že všichni žvaníme o tom samém. Polemizujem tu o něčem a další větou typu "samozřejmě předvídám a nedělám na motorce blbosti" nebo "V kazdom pripade si myslim, ze prilba byt na hlave ma (sam ju nosim stale)" (c) Agressor to zase uzemníme zpátky a k faktu že každej z nás přijal opatření, aby si mohl myslet že on jezdí bezpečně, on si svůj život chrání podle svých představ. Jo bezva :-))) Taky se chráním podle svých představ.

Jenom se prostě snažím koukat kolem sebe, vidím kolik a jací lidi bez helmy nevyrazí. Vidím ty, kteří se s helmou a oblečením neobtěžují. Bohužel se mi s pravidelností stává že ta druhá kategorie se neobtěžuje ani se střízlivostí ani s jízdou řízenou mozkem. Máááálokdy (vlastně se mi to ještě nepovedlo, proto bych ráda Dugga a JosiGa poznala na živo) vidím rozumnýho člověka, který nejezdí jako idiot - bez helmy.


05.05.2005 9:36

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Čendina - ja len ze s Duggom si sa urcite parx obisla na Zlatych.
A uz sa konecne zaregistruj a daj sem fotky tej Tvojej sradky. 8-)


05.05.2005 9:39

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

mna si mohla poznat na zivo na Zlatych pieskoch , aj sme si podali ruku aj si sa potom rozpravala s mojou :-) nastavajucou :-))) Allain aj som sedel vedla teba .
inac ja nosim prilbu vzdy "na hlave" aj podobne potrebene veci , len som trosku obhajil ludi co isli na jazde bez prilby pohodovou jazdou s vetrom vo vlasoch .


05.05.2005 9:40

Re: Preco nejazdim na zrazy

Čendina
Darca Krvi  Turista 

agressor: eh.... to je možný. Tam bylo hafo lidí. Ale mě to při počtu nad 5 osob splývá do kožený motorkářský grupy. Nemám foťák...takže až budou fotečky, tak to sem dám.


05.05.2005 11:02

Re: Preco nejazdim na zrazy

sierra
 Turista 

Ikona

Cendina, toz s duggom, pokial teda zasa ja nemam nejaky problem so svojim harddiskom, sme sedili v Dolnej Strehovej dlllho dlho...; )


05.05.2005 11:52

Re: Preco nejazdim na zrazy

leo
Neregistrovaný

Ja si myslim, ze nech si kazdy rajduje ako sa mu paci, len aby neohrozoval inych. Ja napr. mam otvorenu prilbu s plexi. To plexi si davam dolu len ked prsi, alebo je strasna kosa. Inak ho mam stale hore. A to preto, ze ked ho mam dole stracam pocit ze sa motorkujem. Mam dojem, ze uz nesedim na motorke, ale tak skoro ako v aute. Oddeleny od prirody a okolia, co je vlastne to co je pre mna zmyslom na motorke. Dychat, citit, vonat tu jazdu. A uz vobec si neviem predtavit, ze by som si zavrel celu hlavu integralou. To by som si asi pripadal, ze sedim na simulatore :-) A to sa nebojim poznamenat, ze bez prilby sa bojim jazdit. Ako hovorim. Kazdemu jak je libo ;-)


05.05.2005 12:18

Re: Preco nejazdim na zrazy

Mishko
 Skútrista 

Ikona

:-))) Takze odpoved na otazku "Preco nejazdim na zrazy" je: Lebo niektori maju na sebe nedostatocne oblecenie :-))) Teda aspon to som sa dozvedel z druhej polovice tejto debaty.

Mne je to uuuplne fuk v com kto jazdi, kludne aj v plavkach, to je kazdeho osobna vec. Ked sa zrube tak pochopi a ja ho urcite zachranovat nebudem. Mne skor vadi AKO jazdia, pretoze to sa tyka aj ostatnych dookola. Prirodzenou selekciou prirody maju ti trickovo-kratasovo-slapkovi jogurtaci spravidla najkratsi polcas rozpadu, takze je to vlastne v pohode :-)))


05.05.2005 12:22

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Mishko ...heheheh, pekne si to zhrnul.


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 175216 | Včera: 214401