Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Sú motorkári anarchisti? - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSú motorkári anarchisti? - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

03.12.2006 10:50

Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Podľa mňa je ich čoraz viac. Nechce sa im dodržiavať zákon, radi ho porušujú, dokonca niektorý chcú iným legálne nadávať. Vznikajú nové národne športy, ako jazda pod vplyvom alkoholu, nedodržiavanie rýchlosti, jazda bez EČ, či iných dokladov.
Po dlkšom čase som bol znovu na ulici - komunálne voľby - pričom som mal toto jednosmerné zameranie, teda nebol som vybavený na zastavovanie a pokutovanie. Jediné nedostatky čo som zistil bola jazda na motocykloch bez eč a to pinčel, simsom a tenerka a jedna štvorkolka najskôr číňan. Podľa mňa vyslovena provokácia. každemu bolo jasné, že volebným miestnostiam sa venovala pozornosť. Narodný šport - ako nasrať policajta, či nie? Prišiel, presvedčil sa či ho vidím a upaľoval. Potom sa čudujte, že vás policajti nemajú radi. Príklad: taký rissko či tommy911 naštve policajta a potom zauraduje marfiho zákon a doplatí na to taký widow či rapid.
Hneď Vas naštve, ak na motorkárov poukaže markiza či jojka, ako by na tom nebolo nič pravdy. Ten príspevok z Jahodnej bol super príklad. Zaujímalo by ma či si jazdcov predvolali na DI a dali im pokutu. Zdokumentované to bolo OK.
ANARCHISTI NEHAMBITE SA PREJAVIŤ. Naložte mi čo sa do mňa vojde, týpkovia a športovci mi nadavajú každý deň - niesom uražlivý ;-)


03.12.2006 10:56

Re: Sú motorkári anarchisti?

No kúrnik sa mi zdá, že si vstúpil do jamy levovej. Tak veľa zdaru a chuti do nastávajúcej diskusie


03.12.2006 11:07

Re: Sú motorkári anarchisti?

BozskyKaja
 Kávičkár 

Ikona

Sú POLICAJTI anarchisti??
1. Na nich nikdy nebude meter
2. korupcia prveho stupna
3. Odmeny, dovolenkove a vianocne platy priamo na ceste do vacku pri akciach typu jastrab a ine vtactvo....
4. vetu typu: vozidlo s pravom prednostnej jazdy chapu ako ...Vsak predsa sme policajti... :-((((((
5. atd
6. atd
7. atd
8.........
A najviac milujem nejakeho Americkeho 150 kiloveho koblihožrouta co žváácha zuvacku cez pooool papule....
nekonecna tema....Policajti na Slovensku uz nikdy nebudu mat respekt ako za cias tazkeho komunizmu a cias ked sa jazdilo na Jawach...tak preco im sem tam nesprijemnit tie ich ukrutne dlhe pracovne dni plne tazkej driny za neludských podmienok a este k tomu za smisne platy a este smiesnejsie dochodky.....Kurwy... :-((((((


03.12.2006 11:10

Re: Sú motorkári anarchisti?

momul
 Edvenčr 

Ikona

No co ti na to povedat.Mas pravdu,je to provokacia.Ja osobne sa komunikaciam vyhybam (po zlej skusenosti-nehode),jazdim teren.Nemam ani TP na mot.Ale niekedy sa ani ta cesta neda obist.A mam to stastie,ze vas vecsinou stretnem.Ale nemam s tym daky problem,spravam sa ako sa ma a date pokoj.Ale nemam nic milsieho,ako ked vidim ako vystresujete maleho chalaniska na pincli ci simaku.Ako keby neboli dvolezitejsie veci riesit.Tu u nas sa nestal narodnym sportom ,,nasrat policajta" ale prave oni(sa mi zda) si vymysleli novy sport.Chytat chlapcov na malych pincloch,sem tam aj daka 600ka.A tak je to tu denno denne cez sezonu.To ze sa tu predavaju kadejake sracky...to in nevadi???A vedia o tom!!!Chlapca vydesia,pincel preda,prestane mat o tuto krasnu zalubu zaujem a za prachy utrzene za pincel si pojde sadnut do krcmy alebo si prave zakupi tu SRACKU ktora sa prehliada!!!!!!! :-(((Serie ma to!A ten alkohol za volantom?No koment!To sa proste neda a na motocikli duplom.Ak ma niekto potrebu vyblaznit sa ozraty na mot.nak sa paci ale na pasi(luke)


03.12.2006 11:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

barlac
 Jogurťák 

A S TEBOV KEKSO JETO AKO?TY JAZDIS VZDY PODLA PRAVIDIEL?NIKDY SI NEPREKROCIL ALEBO NEPORUSIL PREDPIS,HMMMM?PRIZNAJSA >:-) >:-)


03.12.2006 11:22

Re: Sú motorkári anarchisti?

Kristián Tino Dudík
 Kávičkár 

Ikona

kekso:
Suhlasim s tebou, my motorkari sme uz raz taki.Porusujeme zakon, to je pravda, ale podla mna treba rozlisovat hazard a porusovanie zakonov ako 90 km/h mimo obce, alebo plna ciara ked vidim mile dopredu a na masine je predbiehanie zalezitostou sekundy.Aj ja jazdim tak, ale snazim sa neriskovat a s tym pojdem aj do nasledujucej sezony.
Zalezitosti ako jazda bez EC,TP,pod vplyvom alkoholu a podobne jednoznacne odsudzujem!

Ale suhlasim aj so superblackbirdom, vy policajti ste taki isti anarchisti ako motorkari, staci mi, ked musim prist na PZ Piešťany, su tam specialne na DI specialni dementi a tymto ich pozdravujem :-~
Samozrejme v obidvoch skupinach sa nachadzaju vynimky!!! na to netreba zabudat.

Mier!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Tino (03.12.2006 11:24)


03.12.2006 11:30

Re: Sú motorkári anarchisti?

xyzed
 Turista 

Ikona

Kekso, ja by som to nazval skor ako pubertalne harašenie sa a dvihanie si sebavedomia slaboduchych nevyburenych mladikov. Jazdim od 13 (pinčel) co by som tiez nemal a za ten cas som presiel vlasnym vyvojom motorkara. Ja milujem jazdu na moto, neviem si predstait letne dni bez moto, mam rad rychlu jazdu po ktorej sa chcem vratit domov aby som zajtra siel znovu niekam kde som nebol, navstivit zanmych, pozriet kraj kde som nebol, skratka povozit sa. Preto si velmi dobre uvedomujem ako a akym stylom jazdit. Tych 500 ci 2000 sk co by som mal plozit policajtovy usetrim kludnou jazdou, za usetrene si radsej spravim radost a druhy den som znovu s plnou niekde prec. Myslim si, no neviem ci este niekto zdiela moj nazor ale ti mladici co ta vytacaju casom dojdu nato, ze cesty su nielen pre nich a niesu na nich sami, no chvilku im to potrva az sa zaradia.
Toť, 8-).


03.12.2006 11:30

Re: Sú motorkári anarchisti?

vlado80
 Kávičkár 

Ikona

ja som mal s policajtami len zle skusenosti,myslim ze ich spravanie voci ludom by sa malo zmenit,co sa tyka na uradoch a na cestach,ale to sa asi nikdy nezmeni,lebo svojim postavenim si asi kompenzuju nejake vlastne problemy. tiez si myslim ze by sa mali zamerat na tych v nablizkanych audinach,ale to sa neda,kedze su jedna ruka. samozrejme vsade su vynimky,aj medzi nami,aj medzi policajtami. ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil vlado80 (03.12.2006 11:39)


03.12.2006 11:30

Re: Sú motorkári anarchisti?

Policajti su obycajne kurwy :-(((((( .
Srat na nich ja sidce jazdim teren ale ked mam prejst nejaky usek po ceste tak ho prejdem aj keby tam akurat zastavovali proste si bez povsimnutia prejdem aj keby sa mi hadzali pod kolesa.Mam uplne v pici.
Aj tak je vsetko len blba korupcia a vydrbana mafia tak preco by som mal cely tento zasrany stat pocuvat? :-((((((
Hraju sa na zastancov zakona a pritom ho porusuju najviac oni.SMRADI :-((((((


03.12.2006 11:33

Re: Sú motorkári anarchisti?

miso251SK
 Turista 

:-D ja si pamatam ako ma vzdy ako 12 rocneho na "prave nastriekanom pincli bez znacky a doskladmi zabudnutymi vo vetrovke doma" zastavovali a pozereli mi ventil na prednom kole a tak :-) ale respekt som mal :-) ale par krat mi uz chceli dat odklad tak som mal stresy a ked som dostal vodicak na tazku moto a isiel sa na nej previezt, lebo bola doma zamknuta a cakala na vodicak tiez, po asi 500metroch mojej jazdy som stretol policajne auto, zafixovane reflexy za poslednych 5 rokov "rychlo sa skryt", ale nebolo kam, tak som znacne znervoznel, zastavili ma, rozklepanyyyy som im podaval este teple papiere a nevedeli prijst na to, co sa deje, ci som ok alebo tak :-D odvtedy uz pohoda... aj ked v meste niekedy dam tych 70-80, na krizovatkach idem dopredu a isiel som uz aj bez prilby, lebo som ju dal mojej ladvinke, za anarchistu sa nepokladam... a s policajtami vychadzam celkom v dobrom, aj ked jeden predniesol poznamku ze to uz bude veteran zachvilku :-(((((( :-}

a raz ma aj nasral jeden, lebo v absolutne neprehladnej, zarastenej zakrute bola nehoda 3aut, zatarasena cesta na 75%, bolo trosku mokro, mimo obce, lenze nebola oznacena trojuholnikom, takze som nemal ani tusenie co tam je, vudim prve auto, pribrzdujem, zrazu 2. traktor vytahujuci ich z priekopy, hasici, policajti a tretie auto... bolo to v zakrute, tak brzdim brzdim, minam prve auto, spoza traktora vybieha policajt rovno mne do cesty a ukazuje mi nech zastavim, nasleduje moje zlaknutie ze ho sejmem, mackam secky packy v dosahu, prekracujem mieru adhezie a kedze som v naklone, smyka mi predne kolo a padam pri asi 30kmph... mne nic, masinka smutne naboku, zlomena stupacka, ohnute packy, spatak :'( ... vraj pokuta 2000 za ohrozenie PPZ... mne to bolo jedno, vybehla mi slza pri pohlade na moto, tak ma pusta dalej... viac predvidavosti z mojej strany a bolo by seecko v pohode...alebo zabezpecenia nehody zo strany PZ, ale vychovny efekt to malo, jazdim opatrnejsie.

su aj taki co buzeruju, su aj taki, co si robia nenasilne svoju pracu, prehodia par slov a popraju peknu cestu...


03.12.2006 11:58

Re: Sú motorkári anarchisti?

rissko
 Kávičkár 

Ikona

Kekso za ministra vnutra - minimalne :-D :-D :-D
Pocuvaj kekso neviem odkial si vzal, ze ja nejako porusujem zakon alebo provokujem policajtov. Jazdim uz dost dlho a za tych xx kontrol som neplatil ani jednu pokutu (dufam ze to tak aj zostane) snazim sa dodrziavat aj maximalku a ver mi, ze to na mojich moto je niekedy dost tazke >:-)
Takze ty ako policajt by si mal vediet kua ze najprv musis mat dokazy ako niekoho obvinis alebo zaskatulkujes MAN >:-)

BTW este dobre, ze si mal jednosmerné zameranie a nemal pri sebe minimalne kalasnikov, lebo naozaj neviem ako by dopadli chudaci teenegeri, ktorym az o niekolko rokov dojde ze to co robili nebolo spravne, lebo boli este vymlety.
Na oboch stranach su ludia nie celkom komletny, tak to bohuzial je a aj dlho bude.

A radsej nechod ,,po dlkšom čase znovu na ulicu" lebo sa ti zhnusi cely moto svet, zenevries, predas moto a budes zatvarat a buzerovat nielen tych co porusuju zakon, ale aj tych ktory pojdu na akomkolvek dvojkolesovom vozidle alebo budu tlacit karicku.

Thats all

Peace MAN >:-)


03.12.2006 12:05

Re: Sú motorkári anarchisti?

agressor
 Geriatrik 

Ikona

kekso - co widow? Minule so ho videl, jak jazdil po meste jak blazon. Uplny pirat! Mysicky, na zelenu sutazil s nejakym baworom v zrychleni a maximalka mu nic nehovorila. >:-) >:-) >:-)


03.12.2006 12:06

Re: Sú motorkári anarchisti?

duky5
 Skútrista 

Ikona

medzi motorkarmi su kkti.
medzi policajtami su kkti.
ale v ktorej skupine je ich viac? policajti urcite vyhravaju.

slovenskych policajtov si clovek nema preco vazit.
sikanuju soferov akciami typu jastrab - kazdy vie ze to je kvoli prachom aby doplnili rozpocet. najradsej meraju 40tku, kde je uplne nezmyselna a jazdi sa tam rychlejsie. este som nevidel merat 40tku pri nejakej skole, kde vacsina naozaj jazdi predpisovo...
o tom ze ked je nejaka vlamacka, tak sa nic nevysetruje a po mesiaci mas len papier, ze "vysetrovanie" sa zastavuje a pachatel neznamy...(neplati pre bankove kradeze)


cize preco si mam vazit slovenskeho policajta???


03.12.2006 12:07

Re: Sú motorkári anarchisti?

- ja vam niečo poviem prečo nejdete chytat, strielat a nahanat mafianov na ciernych audinach co sa predbiehaju plne neplne co idu 140 a blikaju na ostatnych nech uhnu z cesty... prečo nechodite kontrolovat fetakov prečo nezastavujete nacistov a neprehladavate im vrecka...
- podla mna ste uplne slepy a robite velke kulove neviem co vas tam učia ale vy si dovolujete iba na slusnych občanov a za priestupky chcete kasirovat
- moj respekt budete mat ked si kazdy vecer pustim telku a v spravach uvidim ako ste chitili dajakeho velkeho dilera, dajakeho zlodeja alebo ako ste odobrali vodicak milionarom, alebo ked odchalite korupciu u kolegu lebo hocičo ine momentalne to vyzera dost odveci a vyhovorky ze nisky plat a bojite sa bojovat proti kriminalite na tom vam kaslem (naočo ste tam isli aby ste buzerovali prosty lud... )
- kekso nič proti tebe ale napiš ako zastavuješ milionarske auta !!! (či ich vobec zastavujes, ci im pozeras do kufra, ci davas vodičovi fukat a či po nom vrieskaš ;-) ci im kontrolujes lekarničku, vestu, ci mu pane mozte zapnut smerovky ci ich buzerujete ako niekeho mladeho sofera na skodovečke, ci mu kontrolujes povinny obsah lekarničky atd..)

Skus sa zamysliet a zisti si priority (zalozil si temu koli chlapcoch na pakačoch simsonoch stvorkolkam ako motorkari porusuju predpisi.....)

zaloz temu ako si zo svojim kolegom vytiahol z Audi A8 100kiloveho vyholeneho nabiaka a povedal mu pane prejdtite po tejto rovnej čiare podrobite sa dichovej skuške... otovirli by ste my vaš kufor.... kam idete a vrieskali po nom CO TO KURVA MA ZNAMENAT AKO SI MOZTE DOVOLIT SVIETIT Z DIALKOVYMI KTO VAM DAL TEN VADIčAK .....

UKAZ NAM AKO BOJUJES S ORGANIZOVANOU KRIMINALITOU ;-)


03.12.2006 12:12

Re: Sú motorkári anarchisti?

SOLBERG
 Jogurťák 

Ikona

pegas ty si asi konecne dostal rozum :-))) uplne s tebou suhlasim ;-)


03.12.2006 12:20

Re: Sú motorkári anarchisti?

Janto
 Edvenčr 

Ikona

Piatok som siel s kamaratom na jeho 120tke a pred nami nejaky tipek s čiernym BMW s špz:xx-007xx, a stopovala policia co si myslite koho asi zastavili?samozrejme ze skodovku. :-(((((( pritom sme boli na ceste iba on, a ja s kamosom.


03.12.2006 12:44

Re: Sú motorkári anarchisti?

StanleyP
 Edvenčr 

Ikona

Ja si policajtov nevsimam. Ked stavaju tak mi je to jedno neutekam ale idem dalej svojim tempom akoby nic a ked idu za mnou tak sa s nimi aj rad povozim :-D (dufam ze nikdy na mna nebudu strielat - to by som sa uz nasral).


03.12.2006 12:46

Re: Sú motorkári anarchisti?

mojito1610
 Bahniak 

Ikona

Ja si myslim ze PegasBoy to tu vsetko zhrnul. :-D myslim zbytocna tema, kazdy vieme ako to je.


03.12.2006 13:00

Re: Sú motorkári anarchisti?

No za alkohol by som zatvaral na 3 mesace do Basy bez rozdielu polityk nepolityk zavrec hotovo bez slova dalej bez dokladoch ?otazne zavrec? asi hej za rychlost !:?ked nieco sposoby zavrec dvojnasobna sadzba + plna vyska skody na majetku a 2nasobna na zdravy zastrelic asi tak


03.12.2006 13:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

Pegas to fajn zhrnul takze takto to v nasej slavnej republike vyzera.
Asi sa stanem mafianom


03.12.2006 13:52

Re: Sú motorkári anarchisti?

rasti
 Kávičkár 

Ikona

No a mas to kekso. Skus si spravit, rebricek spolocenskej nebezpecnosti priestupkov a potom sa adekvetne tomu rozculuj a trestaj. Mam uctu k policajnej praci, ved kua niekto tu musi robit poriadok, ale tu fakt castejsie pocut, ze bol potrestany nejaky chudak (hoci si to zasluzi) ale tych co robia riadne sracky tych to akosi obchadza. Ked kamosi dostali v meste do nosov, policajti co to na mieste riesili si zapisali ich ID, ale chalani, ktori ich zmastili ich nezaujimali, tak sa niet co cudovat, ze mate taku povest, lebo niektori z vasich radov vam ju kazia :-(((((( . Pravda je ze nie ste najlepsie zaplateni, ale kazdy si vyberame svoju cestu, tak co uz. peace 8-)


03.12.2006 15:38

Re: Sú motorkári anarchisti?

salli
 Turista 

kekso-neda mi nenapisat kedze ta poznam.hhmm ten vas job.akoze ani jedna dobra skusenost s vami PANMI policajtmi.kedze vies ze jazdim mimo slovenska,uz par rokou ( auto, moto)tak neuveris este ani raz ma nezastavili.a to som jazdil s microbusom po nemecku.zato na slovensku mam pocit ze som masovy vrah.a moja kazda jazda do velkeho mesta na aute ( kosice a tak) znamena pokuta.to znamena ze ked idem do kosic kupit niezo za tisicku+ nejaka ta pokuta tak som donakupoval... :-(((((( :-(((((( a ked mi dali v presove pokutu ze VRAj som presiel na cervenu tak to ma dorazilo.silno prsalo a isiel som na najmensom aute ake je. daewo tico.mislis si ze som len tak si zaryskoval s mojim terenakom :-(((((( :-(((((( .za par sekund ma obehol cierny passat, a zastavil ma na moste-...tak neodolal som im nevynadat..inak preco maju policajti cierne auta???nejaka nadradenost ktora nas ma vystrasit ( MAFIA ) prepac kekso za mmoj nazor.viem ze si ty v pohode ale ten zvisok od vas :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( takze je jedno ci si nadavame anarchisti,kominary, kamionisti,kurici alebo ako.je to ludoch

Upravené 1 krát. Naposledy upravil salli (03.12.2006 16:04)


03.12.2006 15:49

Re: Sú motorkári anarchisti?

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

ja som zacinajuci zenbudhista, pokrocily sexista a nenapravitelny pojebavacista

urcite nie anarchista :-P

p.s. jedna vec je ista, hitler.... nebol komunista :-}


03.12.2006 16:23

Re: Sú motorkári anarchisti?

momul
 Edvenčr 

Ikona

teraz to bude asi trochu od veci,ale musim to spomenut.Tu u nas mame dvoch mladych faganov.Ked boli uplne maly,tak im mama zabyla otca.Vyrastali bez rodicov,cize nic moc.Ked ze mlacsi z nich to vsetko videl poznacilo ho to a chodil do ustavu.Cez leto mali deti prazdniny.Po ich skonceni mal nastupit naspät do skoly ale nenastupil.Hladali ho policajti asi 2 mesiace a nic.Pritom ja som ho denno denne stretaval.Koncom leta sedim pred krcmov.A co to?policajti na aute!!! nahanaju maleho(asi16 rocneho) chlapciska,ktory pred nimi placom uteka o zlom krky.Pani majstry sveta ho nakoniec chytili a hrdo mu nasadili aj puta ako nejakemu kriminalnikovi.Chalan bol slusny len nenastupil do skoly!!!KEKSO-nehnevaj sa ale to bolo od nich strasne ubohe!Potrebujete si nieco dokazovat?Ako som napisal uz pred tym,na slovensku je mnoho dvolezitejsich veci ako nejaky motorkar bez TP...Mafisti,drogy?Preco neriesite nieco taketo?Stopnete radsej najaku S120 ako nabliskany bavorak.Preco?Tu sa uz bojite,nie je to ako pri 16rocnom chalanovi,bavorak obsahuje nieco ine.... :-(((((( Slusnych ludi za maly preslap zdrvite,spinavcom bude odpustene!


03.12.2006 16:34

Re: Sú motorkári anarchisti?

DisAster
 Jogurťák 

A uuups, som anarchista
Ale len v pripade, ak neohrozujem inych ludi

PS: MOMUL (zabyla sa pise s i) :-D :-D


03.12.2006 16:44

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Najprv k spomínaným nickom. Pred nimi je Príklad:, takže nič osobné. Aj ked sa hovorí, že trafená hus zagága. Dôkazy niesu, no aj vy sa domnievate že išlo o mladíkov a pomer bol 2:2 mladíci/starci na chmeli.
K porušeniu predpisou sa budem opakovať, no ako som už písal pri každej ceste sa pristihnem, že niečo poruším, no je to v takých dimenziách ako píše tino, aj ked ja obieham cez plnu čiaru len tie autá čo idú kurevsky pomaly, aj vzhľadom k možnostiam mojej moto.
Rebríček nebezpečnosti priestupkou má každý sám v sebe a preto je to tak ako to je.
PegasBoy: situácia sa dynamicky mení a ja som bol na ulici po 6 rokoch. Nemal som však vo zvyku po niekom vrieskať, aj ked som to raz urobil tak sa mi róm zo Žehry vyhrážal inšpekciou, no im môžte niečo hovoriť aj 3krát a tvária sa, že tomu nerozumejú. Ja som rozdiely nerobil a pokutoval som aj Kromku, Grivalského, Klešča, či právnika, ktorý mi tvrdil, že sa ponáhľa na ústavný súd. No ja tu vôbec nechcem obhajovať seba, či prácu iných kolegov.
Mrzí ma, že máte väčšinou zlé skúsenosti z políciou. Keby to bolo aspoň 50:50. K náročnosti práce polície len toľko: Najľakšia práca je tá, ktorú som nikdy nerobil. Aj keď si ju určite niektorí zlahčujú tak ako popisujete.

PS: najlepšie pochopili diskusiu superblackbird v tom, že aj spravanie policajtov pripomína anarchiu a raptor, aj keď stroho ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kekso (03.12.2006 16:47)


03.12.2006 17:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

milan3232
 Turista 

Ikona

Musím si zastať Keksa. S políciou mám iba dobré skúsenosti. Za celý môj život mi dali iba 3 pokuty, čo bola vždy moja vina.
Tiež ma serie, keď policajt zastavuje väčšinou priemerne zárobkovo činného vodiča na postaršom aute. Prečo - lebo ľahšie niečo nájde. Drzích mafiánov sa boja, lebo majú tiež rodiny, kamarátov, alebo ich platia. Toto platí všade, nie iba u polície. Taktiež platí, že sú slušní aj neslušní vodiči, zlí aj dobrí ľudia, sú aj dobrí aj zlí policajti...

Btw Niekoho zatknúť, či zadržať ešte zďaleka neznamená, že je odsúdený. Ale to je už o súdnictve a kľukatých paragrafoch.

Myslím si, že motorkári nie sú anarchisti - sú iba múdry alebo mladý. Živý, alebo mŕtvy.
Každý svého štestí strújcem jest.


03.12.2006 17:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

widow
Darca Krvi  Turista 

agressor: mafia vie, kde bývaš >:-)


03.12.2006 17:23

Re: Sú motorkári anarchisti?

widow
Darca Krvi  Turista 

Tiež sa musím zastať Keksa, presne ako píše!


03.12.2006 18:01

Re: Sú motorkári anarchisti?

Albion
 Turista 

Ikona

Hmmm,ja som tieš nemal problém s našou políciou...až na pár mestských blbečkov,ale vždy sa problém vyjasnil v môj prospech...
Dokonca keď som jebol na aute kolónu pomalých áut cez dve plné asi stovkou v meste,tak ma namerali,zastavili,a boli tak férový,že mi dali len 5 kileček...Uf,ale smrdelo to dosť veľkým prúserom,keďže som pofi.vodič... :-}
...kvak...


03.12.2006 18:02

Re: Sú motorkári anarchisti?

Albion
 Turista 

Ikona

P.S. Myslím,že v určitých prípadoch som anarchista...
...kvak...


03.12.2006 18:14

Re: Sú motorkári anarchisti?

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

Albion pôvodne som sa chcel policistov zastavat, ale po precitani tvojho prispevku vidim ze si svoju pracu vykonavaju strasne zle :-P HAMBA IM :-P

Upravené 1 krát. Naposledy upravil COUNTRY (03.12.2006 18:15)


03.12.2006 18:25

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso : a ľahšiu otázku si tu nemohol položiť ? napr. SÚ POLICAJTI KOKOTI ?

určite by sa ľuďom jednoduchšie odpovedalo


03.12.2006 18:32

Re: Sú motorkári anarchisti?

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

silvo asi tolko SU AJ LUDIA KOKOTI


03.12.2006 18:56

Re: Sú motorkári anarchisti?

jak dobre by vam pasovalo mate znameho policajta ked vam pomoze za uplatok ta dobre ked nepomoze ta je chuj ked pomoze inemu za uplatu ta tiez je huj ta co vlastne sceme! zalezi ci sa jedna o nas alebo o inych? ludia su ale kurvy saaak . pozdravujem salliho neberes mi skype ! a aj keksa


03.12.2006 19:00

Re: Sú motorkári anarchisti?

rissko
 Kávičkár 

Ikona

kekso, uz len tolko k tebe, ty by si nezagagal keby o tebe niekto napisal picovi..?
Preber si to MAN >:-)


03.12.2006 19:01

Re: Sú motorkári anarchisti?

asi pred tyzdnom nejaky buzerant na velkom terenaku narazil ocovi do ibizy a zdrhol. Videli sme ho uz len z dialky, takze mame len popis, ECV nie. Hned sme volali policiu. Keby hned v ten moment dispecer upozornil hliadky na podozrive vozidlo urcite by ho chytili. Lenze po 1,5h prisiel nehodovkar ofotil to a dovi dopo. Pachatel neznamy, skoda cca 20 000!!!Jednoducho sa na to vysrali. Takze mily kekso, napriek tomu ze mam masinu s TP mozem jebat nezastavujem. Obliz mi cocot aj s tvojimi ohromnymi kolegami!!!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Jazvec (03.12.2006 19:06)


03.12.2006 19:07

Re: Sú motorkári anarchisti?

barlac
 Jogurťák 

v zavere je to asi takto,posadte na moto zakomplexovaneho idiota a uvidite co vam bude chciet dokazat...toho isteho navlecte do uniformy a dopadne to rovnako.proste zalezi od tipka..


03.12.2006 20:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

Kekso: je mi uplne jedno kam ma zaradis, to ze od rana do vecera pocuvam Punk este neznamena ze sa niekam skatulkujem,heh...

Suhlasim tu s vaicerymi ludmi. Perfektne to vystihol PegasBoy...Ste uplne nuly, fakt vytreti debili..Su ti pravidla, ktore sa porusuju, plna ciara, obmedzenie rychlsoti..Len za to ze si ich nejaky debilni poslanci,alebo kto vytvorili este neznamena ze su spravne. To ze ma zastavia ze som prekrocil rychlsot o 10 km je fakt zlocin, boze mali by ma za to zavriet,heh...Ale to ze serete na debilnych nacistov po meste, mafianov z autami, stojite na trave, na chodniku, otacate sa cez dvojitu plnu, to je uz v pohode...Starajte sa radsej o nieco ine. Zdrabavte beznych ludi za somariny a na vazne veci serete...Lebo sa bojite a s te s nimi jedna ruka a nevravim o tom ake prachy urcite berete za vsetko! Berte si radsej priklad z hesla policie v USA Chranit a sluzit...Cize obcas pomoct, varovat a tak...Nie len aby vam islo o tie sprote prachy...

Ze som nastval policajta?Hej a co?Buzerant jeden vytrety vidi ma a naschval mi vbehne z vedlajsej do cesty. Stazovat sa nema zmysel, len si to snim vybavit sam! Maju stastie ze je pokuta za to ked na nich nadavas!

Serem na vas a nevrav mi take somarini ze sa to meni...Nikdy sa to nezmeni..Stale budete kurvy!!!

Yo a inak kekso, dufam ze mas z toho velku radsot ako si chytil tych chalanov...Keby si sa radsej pochvalil ze si chytil niekoho kto bol opity a riadil,ale za taketo blbosti sa nehnevaj, ale to radsej chod niekam do kaviarne a tam sed, ako to robia vsetci policajti co ich vidim...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Tommy911 (03.12.2006 20:30)


03.12.2006 21:04

Re: Sú motorkári anarchisti?

No tak aj ja sa zapojim do tejto diskusie. No ja som s policajtami mal len par skusenosti a to najprv som sedel na pionierovi na chodniku a cakal som kamosa ze pojdeme dohory a prisli policajti a asi 15 min po mne hukali ze tu beham a pritom bol studeni a nebehal som tam a chceli spisovat papiere a ine veci a ja som sa az klepal a nic som nespravil tak to ma tak nasralo ze ...... . Ale nevadi policajti musia byt tiez a je pravda ze dost by si ich malo vstupit do svedomia to je vse caute. P.S: spravil som si vodicak a kupil moto s TP a mam pokoj :-D


03.12.2006 21:08

Re: Sú motorkári anarchisti?

gangsterivan
 Edvenčr 

Ikona

to je tak ked niekto jazdi bez vodicaku niekto to roby aby machroval niekto ma moto be spz a chce jazdit tak mu nikto nezakaze vsetci niesu bohaty aby kupovali moto s papiermi ale skratka chcu sa vozit tak sa vozia


03.12.2006 21:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

krimat
 Kávičkár 

Ikona

chytat mladych na pincloch, .... zastavovat skodovecky ............... to je maximalna ubohost

Ako povedal pegasboy, mohli by ste mat uplne ine priority ......... tych buzerantov na velkych karach nezastavuje nikto (ale o tom som uz pisal v inej diskusii) a ked aj zastavi, sekne "stefanika" a prasi do p..e ....... a co sa tyka skur...nych dilerov??? ......... po tych preco nejdete??? Alebo je to podla vas mensie zlo, ako jazdit namiesto 90-ky 110-kou???

A co sa tyka opitych na motorkach .......... jednoznacne su to kokoti, ktorym by som vodicak do konca zivota zobral ......... sedliaci :-((((((

r.e.s.p.e.c.t. 8-)


03.12.2006 22:10

Re: Sú motorkári anarchisti?

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

krimat ale aby chytili jedneho opiteho musia zastavit aspon sto triezvich tak im to nemajte za zle :-((( alebo sa to da inac? ak vas zastavia pre nic su zly ak pre rychlost tak k- k-ti ale im zdrhate tak ako maju odelit plevel od zrna :-O
Ano je pravda ze sa lahsie chyta slimak ako zajac skodovka ako medak no chcem verit ze na kazdeho raz dojde :-P


03.12.2006 22:11

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Tommy911, nikam som ťa nezaradil bol to príklad, to platí aj pre risska ;-)
Inak na strednej som aj ja počúval Sexpistols, či Slobodnú európu - nevidím na tom nič zlé ;-)
K tvojmu poslednemu odstavcu, asi si nečítal "Po dlkšom čase som bol znovu na ulici - komunálne voľby - pričom som mal toto jednosmerné zameranie, teda nebol som vybavený na zastavovanie a pokutovanie." Poukazoval som na to, že počas tejto služby sa neudialo nič, len provokatéri na moto, to ma dostalo aj preto, že som motorkár a nikto iný v mojou useku nič neporušil :-~ .


03.12.2006 22:31

Re: Sú motorkári anarchisti?

duggo
 Kávičkár 

Ikona

motorkari su presne tolko anarchisti ,kolko su policajti skorumpovani !

chcem sa spytat ci je normalne aby mal policajt na ruke 2 zlate retaze a 3 zlate prstene ? to ma nakazane ,alebo je chory ? pred dvoma dnami som takeho stretol ...


03.12.2006 22:37

Re: Sú motorkári anarchisti?

- malych chlapcov na pekačoch nechaj aj ja som bol v ich veku si predstav ze ja som dal za svoju prvu motorku osemstokorun a za moj druhy pekač 600sk co poriadne ani neisla co nic nefungovalo co sa viacej kazila a ked som si to dimiaci valil na najblizsii offroad rit mi lepilo ako patex vies ako to je trauma... ist z vedomim ze keby ma kontrolovali ta dostanem pokutu pol miliona a pridem aj o 4 roky stary citatelsky preukaz (svetla brzdy hluk strasny zly TS rozpadavajuci vyfuk vystrelovacia sviečka izlepom zlepeny zadny plašt asi 8cm dlha rezna "ona fuga zapchata dvojitou vrstvou linolea" cez ktoru prerazala 35krat lepena zadna duša... predne a zadne slicky ..... fuu a vela dalsieho... ) ale ma to neodradilo a jazdil som dalej napriek niektorym malym nedostatkom 8-)

JAZDI A NECHAJ JAZDIT ;-)


03.12.2006 22:41

Re: Sú motorkári anarchisti?

duggo
 Kávičkár 

Ikona

a nie len policajti trpia korupciou ... aby sa nepovedalo .


otom potom , do toho ma nic ,.


03.12.2006 22:44

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

PegasBoy, škoda, že si to nečítal, malý chlapci to neboli a urobil som to podľa toho posledného hesla ;-)


03.12.2006 23:00

Re: Sú motorkári anarchisti?

gsxr750w
 Turista 

Ikona

A.C.A.B.


03.12.2006 23:15

Re: Sú motorkári anarchisti?

JCube
 Edvenčr 

Ikona

kekso: ked nebudem stretavat na ulici chlastajuce detiska a vidiet ako sa flojdi na nich len tak prizeraju... ked na mna na ulici nevytiahne nejake holohlave tulo co si mysli ze je skinhead noz a nebude ma chciet zmarovat...ked ma nevytlaci z cesty nejaky holohlavy pseudomafian na bmw alebo podobnej plechovke...ked sa nebudu stavat take veci ako nedavno v polomke...potom si mozno budem vazit pracu policie...

k spravaniu sa niektorych policajtov sa vyjadrovat nebudem lebo to je o ludoch...a kedze vacsina slovakov sa sprava ako debili tak aj tak by sme sa nikam nedostali... :-((((((

Upravené 2 krát. Naposledy upravil JCube (04.12.2006 19:37)


03.12.2006 23:19

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso inac v akej zloške policie pracujes Dopravak?? Pohotovostna motorizovana jednotka???


03.12.2006 23:43

Re: Sú motorkári anarchisti?

Karbec
 Turista 

Ikona

Chlpaty Kekso: asi sa nudis v tom kancli, zakladat tu take temy >:-)
Motorka je vec radostna to sa tie predpisy tazko dodrzuju...


04.12.2006 0:21

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

PMJ je v KE tu nie a biely golier nemám, ak použiješ vyhľadavač, tak to nájdeš.
Nebolo to z nudy a moto je naozaj vec radostná ;-)


04.12.2006 0:44

Re: Sú motorkári anarchisti?

jozef
 Edvenčr 

kekso som si precital tvoj prvy prispevok a hned som koleckom na nevinnej mysi pretocil az sem dole do pekla/prdele...narozdiel od deciek hore ti mozem davat rozumy co mas robit vo svojej praci dalej, tak napriklag z nasej dediny isly styria do policajneho zboru, a iba jeden s nami,skoro rovesnik,robil reparat na zakladnej skole,tak prosim zariad,nech su aj ostantny taky sprosty,,,ee teda schopny,schopny vo vasom chapanii.ak chces mozem sem dat ich mena a adresy ale nepomoze to nikomu,v tom som pesimista,v poslednych dnoch napriklad spravili terno na hornej nitre ale doslo to len par ludom,,,,, :-(((((( aj banikom to uz dochadza mimo ineho ,ale o to sa postarame,to sa neboj,kukaj joj!


04.12.2006 7:54

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

kekso je fakt problem ze vy nerobite to co by ste mali,ale radi zneuzivate svoju moc! AKo pise JCube ked sa nebudu stavat take veci tak potom sa to mozno zmeni,ale dovtedy budete vsetkym na posmech a vtipy sa na vas budu len hrnut!

Zatial co som videl tak policajne auta spravili viac priestupkov ako ja na moto! Tak kto je tu anarchista? Vy dobre viete ze nad vami uz nikto nieje aby na vas dozeral. A nevrav o nejakej ispekcii MNV. Za dva mesiace niesu schopni zistit aka hlaidka ma zastavila a sami mi povedali ze proti policii nemam sancu a to by ma mali branit!

Doteraz som sa snazil vychadzat s policiou dobre, od teraz som s vami skoncil!!! Bud hliadke nezastavim, alebo sa s nimi nebudem ani bavit a zjednavat sumu ktoru mi zase daju za blbe a male prekrocenie rychlosti!

A ze sme anarchisti, hej sme, ved moto je o rebelstve.Tu to nieje ako v cine ze si moto kupi clovek preto ze je to lacny dopr. prostriedok.Ale kvoli tomu ze bude iny ako ludia v autach!


04.12.2006 8:52

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

tommy911 tento tvoj príspevok beriem aj som si poopravil názor na teba. Čo neberiem, je že si my vynadal, aj keď ma nepoznáš. Nevadí mi to ako policajtovi, ale ako motorkárovi. Tieto názory beriem, lebo sám niesom spokojný so stavom v našom rezorte.

Určite je rozdiel veľké a malé mestečko. Ten prístup je diametrálne rozlišný. Niektoré Vaše skúsenosti sú zlé a neprijateľné. Tuna je ešte aj ta inšpekcia iná, neurobíš nič zlé a oni ťa len dodrbať a dodrbať.

A aby sme sa dostali k jadru veci, podľa mňa má každý motorkár trošku tej anarchie v sebe včetne mňa. ;-)


04.12.2006 9:28

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

Kekso: pozrel som si svoje prispevky a nikde vevidim ze by som ti prioamo nadaval, to by som nikdy ani neuobil, ty si ma nijako nenastval! To ze som nadaval vam ako policajtom to hej. Nemal by si si to tak brat a hlavne obhajovat pracu ludi co patria do skupiny policajti!

Vies videl som ako zastavilo poliacajne auto v rakusku jedneho pseudomafiana aj so svojou kurvickou na audi za rychlost, zacal sa rozculovat, vytiahol telefon,ale oni s kludom mu odmontovali SPZ z auta a nechali ho tam.

Policii sa nexce robit ich praca, nexce sa im vysetrovat nic,alebo maju zviazane ruky tym ze bud musia ist proti sebe,alebo proti mocnejsim, co sa im vyhrazaju. Vies jasne pripady co sa prihodili mne ked ma zmlatili taki debili a dal som im adresy tych ludi co to spravili a oni na mna ze to nema vyznam, nech to zoberiem spat a pod. Za rok niesu schopny vysetrit vrazdu toho chalana na nabrezi a to tam bolo plno svedkov.
Alebo pokutovanie turistov!To je fakt ubohe!


04.12.2006 10:24

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Tommy911: je to o tom jednom vreci a ver, že tam všetci niesme :-~
Čo sa deje v Blave - nestačím sa čudovať aj ked sú tam ako vravýš všetky inštitúcie :'(


04.12.2006 10:35

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

Aby sa to vsetko zmenilo to je dlhodoby proces! Ale zacat by sa dalo kludne hned, urobenim poriadku s tymi debilmi na drahych autach, postavit sa na krizovatky kde nieje semafor a davat pokuty tym co nedavaju prednost z prava, atd...Vies ono ked sa pozries na policiu v inych statoch tak maju uctu a respekt za to co robia,ale tam clovek vie ze ked sa mu nieco zle prihodi tak moze toho poicjata kedykolvek zavolat a budu ochotni. Lenze to tu u nas vobec nieje a policajti si myslia ze ich praca je len sledovat kde kto prekroci rychlost. Na urcitych usekoch to beriem,ale zase nie vsade..


04.12.2006 11:06

Re: Sú motorkári anarchisti?

krimat
 Kávičkár 

Ikona

Je jasne, ze sem-tam treba sledovat aj rychlost, ale su ovela prednejsie veci ........ vela toho sa tu uz aj napisalo, preto nejdem kopirovat 8-)

A co sa tyka tej anarchie, presne ako povedal "Tommy911", kazdy motorkar ma v sebe viac ci menej, zalezi od cloveka. Urcite aj ja niekedy porusujem pravidla, ale zase robim to iba vtedy, ak tym neohrozujem nikoho, iba seba sameho. >:-)

Policia: ...... tak toto je teda nieco podobne ako "mafianska" organizacia............minule som isiel v KE sam. Pri dome umenia po krizovatke ma dvaja fizly zastavili, ze som presiel cervenu, vraj isli za mnou. Tak teda:
1. presiel som zltu, pretoze prepla tesne ked som bol na hranici krizovatky, vo vyhlaske mas, ze nemozes prudkym brzdenim ohrozit za tebou iduce vozidlo
2. ked som predsa ja presiel cervenu (co je vylucene), preco isli za mnou, bez toho, aby zapli "houkacku" ???

A zamozrejme pani z policie boli dvaja, ja sam som nemal sancu ......... o rovnych 2000 som bol kratsi, pretoze pani policajti nevedia rozoznavat 3 farby na semafore. Tymto ich pozdravujem 8-)


04.12.2006 12:49

Re: Sú motorkári anarchisti?

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Kekso, nechcem ti do toho moc kecat, ale mozno by si si mal precitat nieco o anarchizme, napriklad toto:

wiki.csaf.cz/encyklopedie:anarchismus-uvod

a potom sa tym pojmom ohanat :-D
Ludia ktorych popisujes to totiz vobec nie su anarchisti, ale iba obycajni CURACI.

Inak pohoda.


04.12.2006 13:08

Re: Sú motorkári anarchisti?

ggxx
 Turista 

Ikona

...precital som si celu diskusiu a dalo mi to zabrat, mozem iba suhlasit s prispevkami - osobne mam dobre, aj zle skusenosti s policajtmi. No musim ocenit snahu keksa - ako jediny je schopny a ochotny sa s nami bavit o dobrom, aj zlom. Urcite je xy bikerov, ktori su tiez policajti a ti ani neceknu. Preco asi, ze?

...jedno je iste - motorkovanie je droga? Mam ist preto za mreze?


04.12.2006 14:10

Re: Sú motorkári anarchisti?

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj medzi anarchistami sa nájdu policajti a vlastníci motorky.


04.12.2006 15:14

Re: Sú motorkári anarchisti?

cerv
 Kávičkár 

Ikona

Mozno su niektory motorkari anarchaci,ale najvacsia anarchia vladne medzi nasimi policajtami a politikmi. >:-)


04.12.2006 15:48

Re: Sú motorkári anarchisti?

Elefantik
 Bahniak 

Ikona

ja som mal zatial iba jednu skusenost s policajtmi stalo sa to cez leto mal som pozicanu kamratovu YAMAHA XT600 uprava plny cross...jak inak betz TP.......stopli ma policajti....no nic sak zastavim nesom kkt da sa dohodnut,myslel som ze ked im vysvetlim ze si idem jazdit po lese ze iba idem jazdit po lese,bol som aj vo vystroji tak AKY PROBLEM?..thak policajt vystupi ktoreho som poznal bol to jeden mlady z vedlajsej dediny ktory bol asi iba mesiac policajtom tak myslim sak mu tho dajak vysvetlim NE?no on pochvili zacal hrat doleziteho ja som sa mu to snazil vysvetlit a on ne ne ma pochopit.....tak si myslim co kua teraz pokuta,vodicky tak do p...som si pomyslel....Naraz mu zazvonila vysielacka a on siel ja som dvakrat nerozmyslal nastartoval a vybral som CETOU NECESTOU >:-) >:-) no on kkt si ma pockal jak som siel domov tak sa ma snazil nahanat :-(((((( tak si myslim ze si riadny kkt..ked si mysles ze ma na fabke dostanes...no ja zabocim na polnu a on za mnou a za par sekund pozeram vyletel na kamen a roztrepal olejovu vanu.tak som zastavil a fajne som sa mu vysmial TAK aj taky su nasi policajti ktory za kazdu cenu xchcu dojebat SLUSNYCH ludi :'( :'(


04.12.2006 16:34

Re: Sú motorkári anarchisti?

klima
 Kávičkár 

Ikona

elefantik: hehehe :-D tak mu treba a to aj chcem povedat. cim je policajt starsi tym je viac v poho. ale mlady KKti si chcu dokazat ze oni ta mozu zdrbat a nevahaju... toto ma serie :-((((((


04.12.2006 16:56

Re: Sú motorkári anarchisti?

miroslav800
 Čoprák 

Ikona

Sevas Kekso!

Pravdu povediac si rozpútal silnú diskusiu! Ja mám s policajtmi aj dobré, ale aj neskutočne zlé skúsenosti a podľa toho sa k nim aj správam. Teda tak, ako sa policajt zachová ku mne, tak sa zachovám k nemu. Ale!!!! Podľa mňa je v rebríčku hodnôt policajta- teda väčšiny, v prvom bode korupcia. Výhovorka o malých platoch je úbohá, lebo nikto ich to nenúti robiť a ak chcú zarábať, musia robiť viac ako len výpalníkov, viac ako dojebávať ľudí len preto, aby ich ošmekli o poctivo zarobené peniaze, viac ako len vysedávať a pod. Majú sa starať o poriadok a pomáhať ľuďom, na to by tu mali byť. Ak by to tak fungovalo, viac ľudí by sa za nich postavilo a určite by na nich nikto nenadával a ako hovoríš, nikto by ich "neprovokoval". Proste sú taký úbohý, že si z nich každý robí srandu. Mirec :-D


04.12.2006 19:32

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Dobre sa to rozbehlo, len škoda, že máťe väčšinou pravdu a náprava v nedohľadne :-~
Dúfam, že a z niektorými stretnem. ODPADLÍKOV mám v kalendári 8-)


04.12.2006 19:47

Re: Sú motorkári anarchisti?

cafte... chvilu mi trvalo, kym som si to cele precital :-) ale podarilo sa... s policajtami mam dobre, aj zle skusenosti, ako kazdy iny... ale vo vseobecnosti ich nemam rad, lebo sa povysuju a su "niekto viac"... a vzdy ked ma zastavia, picujem z principu... ale par krat sa mi stalo, ze som bol aj rad, ze ma zastavili :-) preto, lebo som zistil, ze existuju aj normalny a dobry policajti, ktory sa vedia spravat a da sa s nimi normalne pokecat, ved su to predsa ludia ako my... keby ma nemali natoceneho na kamere (na radare), ani by mi nedali tu pokutu za 2 litre :-) (co bolo minimum za prekrocenie rychlosti nad 20 km/h)... kekso, podla tvojich prispevkov usudzujem, ze patris do tej skupiny "normalnych", alebo "normalnejsich" :-) polisov, co ma dost tesi, keby boli vsetci ako ty, mozno by sme si ich aj vazili... ale bohuzial realita je ina, a preto vas vsetci hadzu do jedneho vreca...


04.12.2006 20:05

Re: Sú motorkári anarchisti?

duky5
 Skútrista 

Ikona

tak ja som si dneska vsimol "zaujimavu" situaciu na krizovatke "patronka.
isiel som z mesta do lamaca a na patronke sa zacali robit zapchy. kedze v poslednej dobe sa na tych miestach vyskytovali policajti a pomahali riadit dopravu, kukal som ci uz su tam a POMAHAJU. na krizovatke neboli, ale za krizovatkou (smerom z lamaca do mesta) mali stopnute nejake auto. to som este nevedel preco.
cestou z lamaca som siel spat zase ce patronku a cestou na krizovatku bola dopravna znacka hovoriaca o jazdnych pruhoch a vyhradenom pruhu pre BUS. samozrejme je to tak naznacene, ze clovek az v poslednej chvili zisti, ze sa nachadza vtom BUSovom pruhu, ale uz sa nemoze zaradit vedla, lebo sa stoji na cervenej...a na tychto chudakov tam ti ZMRDI cakaju a CALUJU.
vyhradeny pruh je oznaceny len tou zvislou znackou, na ceste ziadny napis BUS napis neni a v tych 5 pruhoch sa clovek lahko dopletie....schvalne si to tam pozrite, ja som tiez skoro skoncil v BUS pruhu...
tymto panov pohlavnych organov zdravim, cest vasej praci


04.12.2006 20:09

Re: Sú motorkári anarchisti?

krimat
 Kávičkár 

Ikona

kekso: ...... ale mam aj dobre skusenosti s policajtami ...... suseda mam policajta, je tiez zazraty motorkar s celou svojou rodinou (manzelka, syn) .... a je v pohode ....... robi dopravaka ale nikto mi to zatial este nepovedal, ze by bol svina :-) ... takze fakt tu ide o cloveka ........ jasne, ze mlady zasrani chcu sekat frajerov, lebo v civile na to nemaju :-P

respect 8-)


04.12.2006 21:48

Re: Sú motorkári anarchisti?

DRJan
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

keksooo >:-) >:-) >:-) >:-) co mi spravis ked ti poviem ze od 14 jazdim na aute??? :-D :-D :-D a vodicak zatial nemam :-)


04.12.2006 23:49

Re: Sú motorkári anarchisti?

barlac
 Jogurťák 

:-P :-P :-P :-P :-P :-P

Upravené 3 krát. Naposledy upravil barlac (12.01.2007 22:09)


05.12.2006 0:08

Re: Sú motorkári anarchisti?

duky5
 Skútrista 

Ikona

barlac - jazdil dobre, iba 2x poslal auto na strechu....fasa


05.12.2006 7:00

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

duky5: inak tu patronku moc nechapem...Zapchy su tam kazdy den poobede a vznika tam chaos tym ze kamiony, busy,ale aj auta myslia ze prejdu cez krizovatku tak idu a v strede zostanu stat, lebo sa uz neda a z dalsej strany idu dalsie auta a tak...Policajti su tam neviem na co???Stoja a pozeraju sa...Fakt nechapem ich zmysel


05.12.2006 7:10

Re: Sú motorkári anarchisti?

MajLanKoSK
 Štvorkolkár 

Ikona

mam na haku...


05.12.2006 8:56

Re: Sú motorkári anarchisti?

duky5
 Skútrista 

Ikona

no este nedavno ti policajti na patronke riadili dopravu a davali soferom znamenie, aby vyuzivali aj BUS pruh smerom do lamaca. dalsi fakt je, ze smerom z lamaca je ten BUS pruh chabo znaceny.
zacinam mat pocit, ze to riadenie dopravy bol predvolebny tah a teraz sa to zase vrati do normalu :-(


05.12.2006 9:07

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

DRjan: a čo by som akože mal.
PS: Tú moto máš za vlastné? Či si bohatého otecka fracek? :-P


05.12.2006 9:11

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Chalani, ja som z mesta, kde ani len nemáme semafór, takže dopravnu situáciu v Blave Vám nepomôžem vyriešiť. Táto záležitosť je v tejto diskusii OFF TOPIC ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kekso (05.12.2006 9:11)


05.12.2006 9:52

Re: Sú motorkári anarchisti?

duky5
 Skútrista 

Ikona

ale nie je to OT. :-)
poukazuje to na anarchiu policajtov, ktori aby namiesto riadenia dopravy ked su velke zapchy, cakaju za krizovatkou a kasuju od pomylenych vodicov pouzitie napyku oznaceneho BUS pruhu. to je anarchia. kde je sluzba obcanovi? nikde. len skasnut...smutne takze ON TOPIC ? :-)


05.12.2006 10:02

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

ty drJan ja som si nevsimol ze ty mas 650 masinu,heh..Inak to sa mas cim chvalit ze jazdis bez vodicaku..Fakt na chvalenie!!!


05.12.2006 10:04

Re: Sú motorkári anarchisti?

Kekso: V časoch, keď som ešte chodil pravidelne do Viedne, som tam často vídaval policajtov, ako "upratovali" cesty v prípade nejakých spadnutých konárov, krabíc, protektorov, handier.

Čo urobí slovenský policajt, keď uvidí takúto prekážku na ceste?


05.12.2006 10:08

Re: Sú motorkári anarchisti?

manana
 Edvenčr 

Ikona

ono je to tak, ze niekde maju policajti lepsi plat a zrazky zo mzdy za kazdy pruser v case ich sluzby v ich okrsku, a niekde maju horsi plat a prilepsenie za vybrate pokuty. co je asi lepsi model, co asi lepsie vystihuje poslanie policie...strasne tazka otazka, po 40 rokoch buzeracie a totality.


05.12.2006 14:03

Re: Sú motorkári anarchisti?

snipe
Darca Krvi  Turista 

no hned na zaciatok chcem povedat ze som raz v zivote stretol policajtov ktory mi poradili a pomohli :-) nikdy viac sa to uz nestalo

zvysok je CENSORED

Upravené 1 krát. Naposledy upravil snipe (06.12.2006 13:13)


05.12.2006 15:35

Re: Sú motorkári anarchisti?

Martin Kňaze - matox
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Sice neverim ze ta otravovali fizli kvoli tomu ze si holohlavy (to som este nezazil-skor naopak) ale ak ano tak gratulujem, takych ako ty by mali zatvarat na supu :-((((((


05.12.2006 15:43

Re: Sú motorkári anarchisti?

titan
 Turista 

Ikona

Snipe: A to sa teraz akoze hras na velkeho frajera, ze si zbil policajta alebo co? Uplne suhlasim s MatoX. Zamysli sa trochu aj sam nad sebou a potom vypisuj na inych! Dufam, ze ta potom aspon poriadne zmlatili.

Skoro vsetky veci, ktore policajti nerobia a mali by tu uz boli spomenute, mna ale este sere ta vec, ked vidim ako na parkovisku stoja auta typu ML, X5, G na mieste vyhradenom pre telesne postihnutych, vystupi z nich nejaka bravcova kotrba a za prednym sklom znacka telesne postihnuty. Tak to je uz fakt sila... A dedko na starej lade s dvomi barlami ide po par rozkov z druheho konca parkoviska.

Ale inak poznam vela dobrych policajtov, kamaratov.


05.12.2006 16:54

Re: Sú motorkári anarchisti?

DRJan
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

barlac: nie som vobec za to ked daky kkt nema vodicak a jazdi ako jebly na aute ze sa ide vykktit v prvej zakrute a robi to vsetko z frajeriny. :-(((((( ja chodim s rozumom tak ako na motorke.

kekso: ee to je moja DRka :-D :-D :-D poctivo som si na nu zarobil cez predminule leto :-)

Tommy911: ja vodicak mam ale len na motorku takze na nej jazdim legalne inac by som ju nemal na znackach :-))) ale nevidim nic zle v tom ked si hociaky sopliak kupi moto a vozikuje sa len tak bez toho aby mal na to opravnenie 8-) samozrejme nie do mesta, ale len tak po okoli.


05.12.2006 16:56

Re: Sú motorkári anarchisti?

DRJan
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Kekso zabásni ma >:-) >:-) >:-)


05.12.2006 17:00

Re: Sú motorkári anarchisti?

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

mne predchádzajúci šéf vravel že som hipisák...takže pred jazdou si akurat bafnem >:-)

a just budem provokovat :-P


05.12.2006 18:35

Re: Sú motorkári anarchisti?

Polovica mororkarov co poznam jazdia slusne, druha polovica tak na pol riskantne az nebezpecne. Len zopar jednotlivcov jazdi bez uuplneho pudu sebazachovy.
Ale policajti?? len pokutovat, zarobit, a zdrbat kazdeho kto s necha... radary zasivaju na tie najdebilnejsie miesta (do kopca hore Prazskou smerom na Kramare.. dvojprudovka a BUs...ale tam sa muuuusi ist 60.... ako keby tam nemohla byt 80-ka..) Dalsou chybou je aj to ze mesto je plne absolutne nazmyslenych 40-tiek, Stopiek a inych prikazov a zakazov. Cim vacsia ko..ktina, tym vacsi vyskyt zelenych. Ako keby to pre nich rovno pripravovali. Bez ladu a skladu.. a nielen ti co stoja na tych miestach su chuji... su to hlavne tie stare sktruktury co si vyvaluju socialisticke pupky sa obitymi stolmi na oddeleniach. V policici este zije duch nedotkutelnosti zo stareho rezimu. Kym nevykapu aspon tieto dve tri poriadne nakazene generacie, tak sa nic nezmeni.. ale to plati vseobecne aj na ludi a stat.


05.12.2006 19:33

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Vadim: zavolá mi, neušpiní si predsa ruky :-((((((
DRJan: ja nikoho nezabasňujem, ale dojdi do SNV, fizicky napadni policajta a tak ti úkážem aké máma pekné cely >:-) >:-) >:-) a ešte voľby sa nekonali na poli :-O
snipe: 88 a to čo máš vytetované na ruke sú extrémistické symboli a po tom sa od určitej udalosti dosť ide, tak sa nečuduj :-P

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kekso (05.12.2006 19:35)


05.12.2006 20:27

Re: Sú motorkári anarchisti?

Tommy911
 Bahniak 

snipe: viem ze je to mimo temu,ale to co si napisal vyzera ako kecy 15 rocneho chalana a to asi aj si!....Ja mam tiez ciro na hlave,ale urcite nie som fetak!...To je presne to co si vy myslite!Ze skinhedy su v pohode,ale punkaci,alebo ked ma niekto nieco ine na sebe ako vy tak uz je fetak, co???Ti poviem ze vy robite vacsi bordel ako ktokolvek!Fakt sa tym chval ze si zbil policajta a ze sa rad pobijes! Ako nexcem nikoho diskriminovat,ale vas by som z ulice vyhnal hned!Teraz som sa fakt musel ovladat aby som nezacal nadavat na vytretych skinov!!!!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Tommy911 (05.12.2006 21:13)


05.12.2006 20:28

Re: Sú motorkári anarchisti?

DRJan
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Kekso volby na poli? :-))) neviem ci som krepý ale asi nerozumiem.......... 8-)


05.12.2006 21:13

Re: Sú motorkári anarchisti?

Albion
 Turista 

Ikona

Kekso je v pohode.......
Drž sa...Ťažká téma...
...kvak...


06.12.2006 9:08

Re: Sú motorkári anarchisti?

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

DRJan si písal, že čo mám proti tomu, že si chalani bez EČ zajazdia po poli - nič len oni na tom poli neboli ;-)


06.12.2006 13:12

Re: Sú motorkári anarchisti?

snipe
Darca Krvi  Turista 

tommy911: ja som nenapisal ze kto ma ciro je fetak!!! pisal som o hnusnych fetakoch... nemam problem s tym kto ma aky uces to je kazdeho osobna vec a ver mi ze mam vela kamaratov co su punkaci a pritom su to ovela lepsi ludia ako hocikto iny
15ku mam uz davno za sebou ;-)

kekso: uz to nemam na ruke bola to docasna kerka zastavili ma policajti a pekne slusne mi vysvetlili ze by som si to mal dat dole lebo zbytocne provokujem a je to na hranici ilegality... to bol ten spominany pripad ked sa zachovali slusne

nechcel som sa chvalit ze som zbil fizla udrel som ho omylom mimochodom je to tam aj napisane je tam aj napisane ze viac by som to nespravil... ked som si to precital znovu vidim ze to tak fakt vyzera tak to radsej zmazem.....
BTW nebojte sa pekne si ma potom podali ;-)

volakto mi pisal ze neveri ze to bolo koli holej hlave no mozno ani nie ale ked som sa ich spytal ze co som spravil odpoved bola vyholil si si hlavu......


06.12.2006 13:49

Re: Sú motorkári anarchisti?

kkikko007
 Bahniak 

Ikona

mam 14 rokov a mam apriliu rx 80....nemam tp a ani ec ale pocestach nejazdim ...len luki lesi a polne cesty...cez dedinu radsej tlacim a raz som sedel na motorke a jednou hohou som sa odrazal....zrazu vidim ako ide po pri mne niva 4*4 asi 15 km/h ...pomalicky ma obiehaju asi cakali co urobim...tlacil som dalej zastali asi 50 metrov predo mno a ja si tlacim dalej... pridej skoro ku autu ....stalo v zakrute...zosadnem z motorky obidem auto pozrem sa ci mozem obist popri aute s motorkou bez toho aby sa vyvalilo na mna auto zo zakruty...policajti sedeli v aute..pomalicky popri motorke!!!! tlacim okolo auta a ked som pred nim tak som sa dol na motorku a zase som tlacil nohou a vinde jeden von : Dobry den vodicsky a technicky preukaz motocikla prosim!! som sa na neho dival ze ci mu sviha laebo co...co som mal robit??? vravim: nemam este ani obciansky a ani technicy nemam lebo motorka je bez spz a on ze co si to dovolujem jazdit na motorke bez papierow ...tak ze mam motorku zamknut a ist s nimi... :'( po malej chvilke mojich diplomatickych schopnosti som vivalil par zakonow ktore som pred tym nepoznal :-D a on mi odrezal fajku a vypustil duse... :-( ocov kamarat je okresny policajny sef tak mu to oco povedal ze co mi spravili tak ich predvolal a oni sa tvarili ze ma nikdy nevideli a nikdy sa to nestalo...ja som tlacil motorku asi cca 2km od dediny ako totalny chuj.....teraz nech mi niekto povie ci egzistuju dobri policajti??? ano asi hej ale iba z kriminalky...a ak si niekto mysli ze budem nabuduce ak ma chytia,ze tlacim motorku,a budu chciet aby som im ukazal papiere tak sa mu usmejem ...nakopnem jednotka a za mnou bude prach ...uz sa nenecham urazat a ani ponizovat od nijakeho policajta!!! mozno ostatny niesu taky ale ja mam skusenost s jednymi a ostatnym uz neverim!!! takze jeden odkaz: Pani bohovia ak budete ponizovat chlanow tak necakjte ze zastanu ked zapnete hukacky.....kazdy bude zdrhat tak rychlo ako vie pretoze mi niesme anarchisti....to vy ste z nas spravili anarchistov...len tolko som xcel.. ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kkikko007 (06.12.2006 13:59)


06.12.2006 14:04

Re: Sú motorkári anarchisti?

Motuz
 Čoprák 

Ikona

A.C.A.B. !!!!!!!!


06.12.2006 14:45

Re: Sú motorkári anarchisti?

Brano
 Kávičkár 

Ikona

Heh, ... ako tak citam, tak nejedneho z nas policajti napalili, ked sme boli este mladi a hlupi ;-) ... odo mna tiez chceli pokutu za to, ze jazdim na pekaci PO POLNEJ CESTE !!! bez vodicaku (motorka papiere mala)

... je to asi preto, lebo maju maximalne na to, aby dodrbavali mladych chalanov, alebo vyberali pokuty na "overenych" miestach - hlavne od ludi, co to tam nepoznaju, a najlepsie od zahranicnych turistov ;-) ... aby robili dobre meno.

heh, a nezda sa mi, ze by boli motorkari anarchisti, lebo si nemyslim, ze by chceli rozvratit cele spolocenske zriadenie ani nic podobne - zda sa mi iba, ze chceme jazdit bez nezmyselnych zakazov (ako bola napr 90-tka na dialnici)
a nemame respekt pred PZ SR, pretoze - povedzme si uprimne - kym nebudu za policajtov VYBERAT konkurznym sposobom tych najlepsich (fyzicky aj dusevne), a nie robit nabory aby doplnili stavy a pridu tam ti najvacsi lenivci a hlupaci (to nie je moja myslienka, takto sa vyjadrilo viacero ludi starsej generacie o svojich rovesnikoch - policajtoch), bude policajny zbor vyzerat tak ako vyzera - neschopny.

Nechcem urazat policajtov osobne, urcite su dobri, zli, schopni aj neschopni policajti, ale ako celok na mna teda doteraz velky dojem neurobili ... a celok tvoria jednotlivci.

Keby sa mi nepacila moja praca, alebo mzda za nu, asi by som zmenil zamestnanie (co som uz aj zazil) - preco nespokojni mrzuti policajti neodidu ?? preco sa neustale vyhovaraju na zle podmienky ?? jednoducho povedzte svoje poziadavky a predstavy sefovi, a ked sa nic nezmeni - odidte robit nieco ine !!!


06.12.2006 16:18

Re: Sú motorkári anarchisti?

klima
 Kávičkár 

Ikona

Aktualne, vcera , Petrzalka. policajti. dve auta v zakaze. Stary fiat tipo dostal papucu. Nova toyota papucu nedostala :-((((((
este daco? :-D


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 61352 | Včera: 166480