Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Motorkári, toto si prečítajte. - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMotorkári, toto si prečítajte. - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

07.04.2009 20:58

Motorkári, toto si prečítajte.

llubeno
 Kávičkár 

Ikona

Bol som cez víkend trochu pojazdiť a čo som nevidel. Motorkári v obciach a mestách vyvádzali ako nepríčetný, čo to dá, ľaďáky nech hučia ako môžu a točiť a frajeriť pred okoloidúcimi ľuďmi, ktorí len krútia hlavou a hovoria si "ČO JE TO ZA DEBILOV".

Prosím vás všetkých, ktorý máte radi moto, dodržiavajte predpisy aspoň v obciach a mestách a ukážte všetkým ľudom že motorkáry nie sú trafený blázni ale vedia sa aj chovať a jazdiť slušne (teda aspoň tam kde by sa to patrilo).

Ďakujem všetkým čo to pochopia, aj tým čo to nepochopia, lebo aj tým to raz dôjde.

Predajte túto informáciu prosím všetkým ktorým záleží aj na našom mene a to na mene spoločnom "MOTORKÁRY" - hájme si ho a buďme hlavne ľudmi!!

ĎAKUJEM.


07.04.2009 21:05

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

llubeno mi sme išly v nedelu do Tatier a cestou speť nas zdžubkal taky stary puk že mi patrime do basy a ni na cesty ja za to nemožem že škintal 60km .To si akože robiš srandy že na motorke chceš dodržiavať predpisi a ešte na SS. To si mame kupiť kolobežky alebo čo [zle] No a motorkary su trafeny blazni tak čo bi si od nich chcel mi niesme normalny ludia nas vedie ADRENALIN a nie rozum tak sa tu zbitočne netrap >:-) :-D


07.04.2009 21:07

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

small
 Jogurťák 

Ikona

motorkari nesu trafeni blazni.....iba sa najdu taki odpadlici....ktori su motorkarmi iba motorkou....myslim ze sa to da pochopit :-D


07.04.2009 21:08

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

llubeno: máš pravdu, ale strelci budú vždy strelcami :-) Tí sa nikdy nepolepšia. Proti vytáčaniu nemám nič, na ľudí kašlem, teda kým tým nepresahujem isté predpisy. a už máš prvých záujemcov na polepšenie :D

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Devildriver (07.04.2009 21:10)


07.04.2009 21:09

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

llubeno
 Kávičkár 

Ikona

Mimo obce a mesta si užite všetci adrenalín a všetko čo k tomu patrí ale ja som len chcel upozorniť všetkých na naše správanie tam kde je hromadu ľudí, žien s deťmi a starých ľudí, však majte trochu rozumu a POCHOPTE TO!!


07.04.2009 21:11

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

fazer1
 Jogurťák 

Ikona

dalsia trapna tema [zle] ...
llubenko...si myslis ze toto co si napisal pomoze...


07.04.2009 21:12

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

aj keď na motorke väčšine zvykne preskočiť (aj mne, len sa to nedá preukázať vzhľadom na moju mašinu) :-} :-) preto chcem potom choppra :-D


07.04.2009 21:13

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

stil
Darca Krvi  Čoprák 

llubeno: citim s tebou, ale snazis sa uplne zbytocne. Moralny apel na dementov nefunguje.

Jedine, co mozes spravit, je, ze budes deklarovat svoj postoj svojou jazdou. Tak to robim ja. Napriklad: Zastavujem na prechodoch tak 90% pripadov, 8% je situacia, ked za mnou ide natlaceny nejaky kretino, alebo vo vedlajsom pruhu plechovkar zjavne neprimeranou rychlostou (a tie 2% ked som nepozorny).
A musim povedat, ze 80% chodcov, ci deduskov, alebo mladasov, sa usmeje a podakuje, cenim si to a verim, ze aj tymto sposobom davam ludom citit, ze nie kazdy motorkar je evidentny kreten.


07.04.2009 21:14

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

llubeno tak je TRAPNA TEMA [zle] ačo si ty farar to si musime kupit kolieskove korčule aby sme dodržiavali predpisy TRAPNA TEMA [zle] [zle] [zle] [zle]


07.04.2009 21:16

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

no stil. Máš pravdu, tiež ma viac poteší, keď postojím ľuďom na prechode, aj keď ono vidno, že stoja a čakajú lebo sa zrejme boja, či sa nepustím ja ako prvý. Ale to len zriedka. Po dedine tak primerane..treba brať ohľad aj na detská, tie vybehnú ani neviete kedy :-)


07.04.2009 21:17

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

borto
 Kávičkár 

Ikona

MOTORKARY su tvrdi neposlusni strelci, ktori by si mali vstupit do svedomia aby boli z nich spravny motorkari :-P

Upravené 2 krát. Naposledy upravil borto (07.04.2009 21:30)


07.04.2009 21:25

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

fokus
 Turista 

Ikona

ja po meste jazdím kľudne a aj plechovky sa potom kľudne správajú.aj chodcov púšťam atd.keď prichádzam večer domov,tak potichučky.Prosto neobťažujem ludí v mojom okolí.Ked sa chcem vyblázniť idem za mesto.
Dobra tema [dobre]
Nemusíš si kúpiť kolobežku,kľudne môžeš isť na motke 50km/h a z nosa ti neodpadne...
a nikoho nezabiješ,alebo keď si taký frajer,tak si jebni kokain do nosa a zabíjaj chodcov....


07.04.2009 21:28

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kaper
 Turista 

llbeno: chapem plne tvoj prispevok , bohuzial vyjdes na smiech ako som vysiel aj ja , ked som napisal , nech sa jazdi opatrne .. proti ludskej hluposti este nevynasli liek . A ked das zakomplexovanemu cloveku do ruky silnu motorku , stavaju sa bud tragedie alebo v tom lepsom pripade ludia sa iba chytaju za hlavy co ten clovek , ktory niekde pali gumy na semafore alebo leti cez dedinu 200 m / h vlastne chcel povedat alebo co vlastne chcel predviest . Ano ludia sa za nim otacaju ( co chcel dosiahnut ) ibaze nie uznanim ale ho lutuju aky to je uboziak . Nic ani tu uz takuto temu nedavaj , nema to cenu bratku .... a teraz sleduj tie prispevky .. to bude citanie . 8-)


07.04.2009 21:29

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

black333
 Kávičkár 

Ikona

llubeno-ja som tiež za to čo pišeš.Netreba sa čudovať potom na tie temy v rubrike NEHODY.Tak ako to napisal STIL-ignoruj to.No horšie je že nie vždy sa to da.Ja som mal take stretko v Bytči na križovatke.Piati motorkari smerom na Makov,ked vyštartovali z križovatky,plny kotol samozrejme skušali to na zadne a už ich nebolo.No čo s tym?Treba dufať že sa o nich nedočitame na inej teme. [dobre] ;-)


07.04.2009 21:30

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

stiki2
 Kávičkár 

Ikona

borto: mas recht :-D

zbytocna tema.. ked idem cez obec snazim sa dodrziavat, ked vidim mamicku s kocikom (alebo male deti), tak prejdem na neutrali a bez plynu... maunke netreba stresovat :-} ... ale inac ked obieham alebo sa zaradim do iducej kolony tak ma musi byt pocut ;-)


07.04.2009 21:31

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Leader
 Edvenčr 

Motorkáry ako neživé predmety /keďže ich skloňuješ podľa vzoru dub/, toho moc nenačítajú. Skús to prezentovať skôr ľuďom, potom budeš mať možno väčší úspech.

Mimochodom, prečo máš potrebu myslieť si, že motorkári sú o niečo lepší ľudia, než tí ostatní? Skús si všímať, koľko áut porušuje predpisy. K tomu prihliadni na fakt, že s motorkou sa zmestíš do menších priestorov a v meste motorku využívajú ľudia, ktorí sa ponáhľajú. Potom k nim pripočítaj tých pár ľudí, ktorí berú motorku ako zábavu, bez uvedomenia si všetkých rizík. A vzniká ti celkom zaujímavý vzorček na vypočítanie počtu "šialených" motorkárov.

Nemáš právo, ani schopnosti zmeniť to. Je to osobná vec každého človeka a nálepkovanie typu "toto je motorkár, toto je idiot" mi príde krajne hlúpe. A tak isto sa ty snažíš onálepkovať sám seba. Prestaň riešiť, čo si myslí skupina tebou pomenovaná "verejnosť" o skupine tebou pomenovanej "motorkáry". Je to totálne zbytočné, keďže ani jedna z týchto skupín nejestvuje. Každý je na tomto svete sám za seba. Skús to pochopiť.


Mimochodom, som jeden z tých, čo sa snaží jazdiť pomaly, predpisovo, no občas to nejde. Keď potrebujem, dokážem byť v Jelke z Devínskej Novej Vsi za 30 minút. Keď mám čas, trvá mi to 100 minút. Nechystám sa odísť z tohto sveta, predsa ma doma čaká moja rodina, v nedeľu sa chodievam voziť s otcom, občas idem so psom von. A ani mojej milej sa nemienim vzdať, takže mám prečo bojovať so svojou hlúposťou a tzv. "adrenalínom".


07.04.2009 21:33

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

tí motorkári v prvých príspevkoch hádžete ypsilony hlava nehlava
to nikoho z vás neučili gramatiku, alebo ?????


07.04.2009 21:36

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

mcdalko
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

DJ korka založil podobnu temu a tiež sa s pochopením nesteretol. Morálny apel je na tomto fore zbytočny. Ak potrebuješ, aby ta niekto poslal do prdele, poviem mojej manželke, ta je v tom odborník ;-) World Peace


07.04.2009 21:59

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

JayKey
 Jogurťák 

Ikona

jozi46 [zle]
sa uvedomis, ci budes dodrziavat rychlost v obci, ked ti vybehne necakane male dieta na cestu.

Ja mam nastastie len dobre skusenosti a stretavam vo svojom okoli len takych, ktori dodrzuju aspon v obci max rychlost aj ked mimo obce na prazdnej ceste to aj ja taham niekedy nad 200. A este som nezazil, zeby mi niekto nadaval alebo namna krutil hlavou.


07.04.2009 22:02

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jawa555
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Súhlasim s touto témou [dobre] a je to myslené dobre lenže pre takých vymletakov ako reagovali medzi prvými že je to nezmysel a podobne je to bezvýznamné keďže oni majú v hlave ten ich "adrenalín" i keď podľa mňa sa skôr jedná o sprostosť. Oni majú tak v prdeli aj tých čo dodržujú predpisy, aj tých ktorým vadí ich správanie.Čo sa týka toho či sú motorkári nejaký "lepší ľudia" tak to myslím bola dosť neadekvátna reakcia pretože to nikto netvrdil. a aj kktiny typu že s takou mašinou s nedá ísť po meste 50 ja pekná sprostosť,prečo nechodia všetci do jedného čo majú mašiny s maximálkou cez 200 po meste rovnako ako magori, pretože sú aj tí ktorí vedia že sa dá ísť predpisovo a že oveľa väčší frajeri sú oni čo jazdia ako ľudia nie ako hovada a vedia, že neohľaduplným správaním neohrozujú len seba a mašinu ale aj množstvo ľudí okolo :-( . Nemám proti SS vôbec nič(aj iní jazdia ako magori) pokiaľ jazdia ako normálny a nie ako nevyvinutí sopliaci čo majú 15 rokov a rozum v gatiach. Ja tiež niesom zrovna najstarší ale v tomto mám jasno pokiaľ sa chce niekto vybesniť na mašine nech si ide na okruh alebo cesty bez premávky ale nie na preplnené cesty a do mesta.

Toť moj názor a teraz ma kusajte


07.04.2009 22:02

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

treba sa držať aspoň toho, že hoci sebe, ale inému neublížiť, to platí hlavne v tom meste/obci


07.04.2009 22:11

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

mess
 Turista 

Ikona

jozi46: ale no... trapna tema to neni... Ale kazdy jazdi podla vlastneho uvazenia...

Ja osobne sa snazim jazdit co najpredpisovejsie ale 50tku dodrzujem len velmi tazko, ci na aute abo na moto... ludi na prechode pustam (aspon sa snazim, nie vzdy vinde), nejazdim stale s vytocenym motorom do cerveneho pola a podobne... ale je pravda ze ked mi je teplo a sa parim v bunde alebo sa ponahlam tak viem byt aj hovado... >:-) A ties zalezi aku mam naladu...


07.04.2009 22:11

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

luki52
 Kávičkár 

Ikona

teraz som si vzal, ze v obci 50-60, ale mimo kolko sa da :-D


07.04.2009 22:14

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

stiki2
 Kávičkár 

Ikona

jawa555: myslene to bolo podla mna od nich tak ze stale sa to tu opakuje a stale sa to deje.. je zbytocne o tom pisat.. treba sa tak spravat. je to v nas ;-)


07.04.2009 22:16

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Maťo ...
 Jogurťák 

Ikona

Ja jazdim veru predpisovo, aj ked mam poriadnu masinu, ale co som sa o sebe dopocul, tak jazdim ako blazon, raz sa zabijem, som darca organov, chodim ako sialenec, cez mesto vraj chodim aspon 120 a podobne dristy. A tak som sa dlho dlho zamyslal ze preco na mna susedia a ludia okolo tako nepravdivo kydaju a uz som na to prisiel, robia to len preto ze som MOTORKAAAAAR.


07.04.2009 22:17

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Pedro26
 Jogurťák 

Ikona

Nech si mysli kto chce, co chce. Mne by to bolo osobne jedno


07.04.2009 22:20

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Nicollo
 Turista 

Ikona

hold dakto musi robit bordel aby bol videny a pocuty lebo v zivote nanho seci seru a pod prilbou nastastie nevidno kto to je :D ...a tak si kupi SS abo Akrapovica [dobre] [dobre]


07.04.2009 22:21

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Devildriver
 Čoprák 

Ikona

ľudí treba osrať,..tie ich dristy.... len ich neohrozovať :-) ;-)


07.04.2009 22:26

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Palinoik
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

suhlasim, budem na sebe pracovat, lebo aj ja som si to par krat vychutnaval.
sory


07.04.2009 22:31

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jawa555
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

nech to už bolo myslené akokoľvek situácia sa nemení v ničom v ohľade na týchto strelcov nech jazdia predpisovo a bude šetko ok ako piše aj Devildriver treba jazdiť aspoň tak aby sme druhým nenarobilí smútku a starosti a nielen cudzím ale aj rodine a blízkym ktorý by asi dosť ťažko niesli keby sme si niečo narobili pre to, že sme tažký frajeri.


07.04.2009 22:55

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

raptorgl
 Štvorkolkár 

Ikona

llubeno - plne súhlasím [dobre] [dobre] [dobre]


07.04.2009 23:13

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

aj ja plne suhlasim,v meste a v plnej premavke treba dodrziavat predpisy,ale ak nikde mimo mesta nic nieje tak aj ja rad temu osolim ved naco to mam :-))) ,ale inak stale dodrzujem predpisy lebo vodicak mam zivy,da sa jazdit rychle ale treba to vediet kde,nie medzi ludmi robit frajera,v ich ociach aj tak vsetci motorkari su debili ,co to neviete,ak idete poniektory v aute,a zbadate par hlupakov na moto co si myslia ze su pani na ceste,nikoho pred seba nepustia,to nie su vobec motorkari,ale magori,a ohrozuju rychlou jazdou v meste vsetkych hlavne aj seba,nie kazdy je motorkar ked vlastni motorku


07.04.2009 23:32

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

zer0
 Kávičkár 

Ikona

Treba davat pozor na druhych, potom na seba... mozes robit aj picoviny ale musis vediet kde si to mozes dovolit [dobre]


07.04.2009 23:40

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

redtwins
 Kávičkár 

Ikona

Ja aj z brachem sme cez vikend najezdili vyse 400km na motorkach a v dedinach mestach vzdy predpisovo.Mimo mesto 100km/h max do 120km/h.Proste kochacka.Asi sme uz tej vysokej rychlosti nabazeny a pri dnesnych pokutach ma to vobec nelaka tomu nakladat.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil redtwins (07.04.2009 23:41)


07.04.2009 23:44

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

bijou210
 Kávičkár 

Ikona

tema-naozaj zacina byt dobra myslienka trapnou, ked je tu x-ty krat a este v takejto formulacii..

PS: Motorkary = kary jazdiaci na motorkach... Takze momentalne si nazval pohlavnym udom kazdeho vodica motocykla na motorke, ktory je muzskeho rodu.. To je asi najvyraznejsou myslienkou tejto temy...
Hold, pravopis je svina...

PS1: fascinuje ma ale, ze vacsinu tychto fatalnych gramatickych pohrom tu sposobuju ludia zo stredneho a vychodneho slovenska, ktori vacsinu casu travia tym, ze vysvetluju "blavakom", ako hanobia rodny jazyk.. Takze skor to by som povazoval za zamysleniahodne...


07.04.2009 23:56

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

amper
Darca Krvi  Turista 

Ikona

chalani
dobrá temá nemá chybu
Leader čo píše je úplná pravda, nemám dvadsať a nejazdím podľa predpisov, proste sa to nedá, poviem prečo.
Na jednej strane ako tu všetci rozprávate, ako púšťate chodcov to je pekné, ale ... motorky máme na to, aby sme sa dostali rychlejlejšie a v predstihu tam kam chceme a potom sa uvidí.

Potreba každého z nás je určite dať všetkým motoristom najavo, že my sme niečo iné, ..iný odvar..iné správanie...reakcia.. máš plyn, ktorý nemá žiadne auto ....tak dáš tomu a si nad vecou...JE TO TEN NEJLEPŚÍ POCIT, ..ale každý z nás musí pochopiť, že ak chceš byť frajer nad svoje možnosti budeš prutko znášať, čo sposobíš svojimi nadmerne adrenalínovími výstupmi na mašine a vozovke.
Preto treba o tom aspoň takto diskutovať...aj to je prevencia.. chalani neukazujme sa ako sme rýchlý, ale ako sme nad vecou.
čaute
Amper


08.04.2009 0:19

Re: Motorkáry toto si prečítajte !!!!

agressor
 Geriatrik 

Ikona

jozi46 - si pako a mal by si vratit vodicak. Skus najst rozdiel medzi endorfinom a adrenalinom a ak chces stale len ten adrenalin, mal by si skusit nieco, kde neohrozujes ostatnych. Jo a tiez - mal by si jazdit bez prilby. Je to vacsi adrenalin.
Pedro26 - pokial si za tym budes stat, tak nemas dovod robit frajera v obciach.
taketo temy tu vzdy boli a dufam ze aj budu. Ak ale poklepu po ramene aspon jedneho, co si to precita a zoberie si to k srdcu, maju zmysel. Takze llubeno [dobre]


08.04.2009 0:20

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

meloking
 Kávičkár 

Ikona

aj ja som obcas kreten, ale aspon sa za to hanbim a nechvalim sa nezvladanim svojho ega. chciet sa odlisovat arogantnou blbostou moze fakt len psychicky nezrely pablb. som za prisne psychotesty v autoskolach!


08.04.2009 0:40

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

andelik80
 Čoprák 

Ikona

:-) Voda v kosi!! :-)
............a kary....a y a pod. [dobre]


08.04.2009 0:46

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

miso4x
 Bahniak 

Ikona

Svoju tuzbu po adrenaline uskutocnujem len mimo obce a kde to poznam. Inak predpisovo.Sak ne som debil, a netr..am bankarovu dceru :-)))


08.04.2009 1:42

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

MZriderZA
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

srať nanich tak my huči motorka tak co mam robyt?čisla nepusta obsah neojeb*m.isiel som sa previest po polnej ceste samy buzeranti na prechadzkach si tukaju rukamy o celo ci my neje*e tak som isiel skusit les tam dalsi buzeranti co si tukaju rukamy o čelo snazim sa jazdit na trati v udoly daleko od ludskych obydly trate ma nikdy nebavily ale no couz chcem byt slušny nechcem nikoho otravovat hlukom a smradom tak idem na trat.zachvilu sa tam dojeb* niaky zeleny jeep z neho vystupi niaky zeleny buzerant a zacne namna rozhadozvat rukamy tak co do p*če kde mam jazdit :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((


08.04.2009 1:51

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

MZriderZA
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

a minule ma taka p*ča vytočila ze motorku si startujem pred barakom vždy som bol slušny ale teraz ne a tam mas a rovno do ksichtu som jej to j*bol "myla pani keby vaš syn sa venoval namiesto fetovania motorkam tak by ste bola stastna a stala tam jak kol v plote a uz ani p*ču nepovedala :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((


08.04.2009 1:59

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

chrene
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Co prispevok, to perla :-D
-motorkary
-predpisi
-zbitocne
-Potreba každého z nás je určite dať všetkým motoristom najavo, že my sme niečo iné
-mozes robit aj picoviny ale musis vediet kde si to mozes dovolit


08.04.2009 2:04

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

MZriderZA
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

a teraz nech tu skusi domna niekdo hustit ze mam zacat jazdit po ceste I-GRR take gulove nebudem pretoze ma to nebaví a hotovo mozno by aj bavilo ale co s toho ja mam rad motorky a tak isto aj seba a na tých cestach mam pocit ze ma chcu vsetci zabiť prejst rozpucit rozjeb*t vsetci jazdia jak taky k*ko*i telefony na lopuchoch polovicka z nich su naje*any.hentam sa py*a maluje v aute a kuka sa do vyje*aneho zrkadielka aj tak je skreda jak pi*a tam buzerant cierne okuliarky jak koko* huka zanim sanitka o on buzeraaant neee on ju nepustiiii lebo jasneee ma vypeckovanu niaku buzerantsku pi*ovinu v aute a este aj to radio isto kupil od niakeho vy*ebaneho fetaka co ho uje*al niakemu slušne pracujucemu človeku co živý svoju rodinu a chodí do roboty dret ako taky koko* :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((

mozno vam to je smiesne ale ja mam ku*va s tych ciest strach lebo si nemozem dovolit skapat som totiz primoc dobry chalan >:-)


08.04.2009 6:24

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kamkoxx
 Čoprák 

Ikona

nevadi mi ze vela ludi tu neovlada prvy pad mnozneho cisla, ale ze si cestu pletie s okruhom 8-)


08.04.2009 7:04

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kralik
 Jogurťák 

Ikona

llubeno som za to co pises, len podaktori si to zrejme budu citat este raz a s vacsim respektom ked budu patrit do kategorie RIP....BOHUZIAL :'(

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kralik (08.04.2009 7:04)


08.04.2009 7:16

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

WILLSPEED
 Turista 

Ikona

Tak toto je sila,ze vraj 200 cez dedinu a ludia si klepu na celo I-GRR Sak poniektory magory si klepu na celo jak simpanz aj ked idem 50. :-(((((( A ze ohladuplnost dokedy nebudu ohladuplny ty ko..ti v plechovkach co ma skoro na kazdom vyjazde zabiju tak im mozem nasrat!!!!!!!!!!! :-P


08.04.2009 7:17

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

JanJan
 Turista 

Ikona

dobrú tému si otvoril [dobre] , v uplynulom roku som cez motoride išiel na výjazdy s rôznymi skupinami motorkárov, ale prosim Vás má význam urobiť po Slovensku okruh v rýchlostiach 180 - 200 km/hod., predbiehanie plná, neplná ...tak ako to urobila jedna zo skupín.... nechápem to
Áno, aj ja mám rád adrenalín, ale na motorku sadám s vedomím, že ma niekto čaká.... tam niekde v diaľke priateľ, priateľka a doma rodina....
Aby si ste si nemysleli, že som všade predpisový ;-) , ale jazdím s rozumom ....
vo vyhláške sa píše... máš prispôsobiť, máš predvýdať atď. :-O >:-) , a preto nezabudnime si ten rozum zobrať vždy so sebou...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil JanJan (08.04.2009 7:18)


08.04.2009 7:40

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

lubko
 Turista 

Ikona

čau,
ohľaduplnosti nie je dosť, rozum niekedy tiež chýba, frajerina občas zdvihne sebavedomie,
z každeho troška dokopy a dá sa žiť.
nezvratné škody na zdraví a majetku nás prebudia, ale nič už nevrátiš späť. viem o čom hovorím.
nedá sa všetko predvídať, ale mať rezervu v kritickej chvíli je dar z neba. :-)
veľa šťastných km do cieľa po vlastných!!!


08.04.2009 7:41

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

LUBO600
 Jogurťák 

Ikona

aj ja si myslim ze je to dobra tema
ale s tymi ludmi kebyze mam motorku na papieroch a nemusim sa bat policajtov tak aj ja ich mam v....! ale kedze som len 17 rocny a na 61 konovu motorku vodicak mat nemozem tak si nemozem ani dovolovat a pokial som niekde medzi obydliami tak sa snazim ist na 4,5 aby ma nikto nepocula aby niekto nahodou nezavolal policajtov!a na polnych cestach a lukach kde su nedelny vychadzkari tak radsej spomalim na minimum zdvihnem ruku ako pozdrav prejdem este dalsich 100 metrov pomalicky a potom si uz idem normalne, ale nechcem nikomu robit nervy pretoze je to zbytocne..a ludi ktori mi ukazuju aj ked ibem pomaly ci mi je*be tak tych si nevsimal...ani im neprikurim rovno pod oknom ani nic, pretoze je to proste zbytocne...tolko moj nazor :-}


08.04.2009 7:51

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

WILLSPEED
 Turista 

Ikona

llubeno:Ked ta tak trapi co si o tebe myslia ked ides na moto,tak tu je jedna rada predaj motorku mas po starostiach a uz nebudes za"TRAFENEHO DEBILA" :-D


08.04.2009 7:57

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Richie600
 Edvenčr 

Ikona

[dobre]
llubeno: k tomuto mozem povedat len jedno: "je nas vela slusnych ludi"... neklesaj na duchu :D


08.04.2009 8:02

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Pennywisse
 Turista 

Ikona

llubeno - mas ty starosti , sak zacni od seba, kto tak nejazdi tak po tejto bezucelovej teme ani nebude a , zacne az ked sa mu nieco pritrafi, akurat ze potom uz mozno nebude jazdit vobec

MZrider - boha jake emotivne prispevky od srdca :-))) a jazdi po trati, tam mozes rozhadzovat rukami na tych co pridu rozhadzovat nad tebou, lebo ja taktiez keby som v lese so psom co som stale, a lieta tam niekto na crosse s hukotom ako hovado tak nielen tukam na celo :-D


08.04.2009 8:06

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

valach
 Turista 

Ikona

lluzbeno: obávam sa, že táto téma je zbytočná... tých, ktorých sa to týka, to asi aj tak nezmení (hneď prvá hus - jozi46) a tí ostatní to nepotrebujú. :-}

jozi46 - si megachuj a dúfam, že keď to na Teba príde, nezoberieš tam hore (alebo dolu) so sebou aj niekoho nevinného... práve na SS musíš jazdiť s rozumom v hlave a nie v gaťoch a/alebo iných "svaloch" Takže áno - kúp si radšej kolobežku!


08.04.2009 8:08

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

:-D :-D :-D myslim ze toto nie je spravne miesto na taketo apely su tu sice aj ludia rozumny ale zial su v hlbokej mensine :-D :-D :-D spravne miesto je na ceste v policajnej uniforme a bez kompromisu :-D :-D :-D ja jazdim na moto rovnako ako v aute potrebujem cely pruh nepcham sa dopredu ale pekne stojim v rade za vozidlom predo mnou niekto tu pisal ze moto je pre tych co sa ponahlaju no prosim pokial na nej vozis ludi na letisko alebo do pristavu inak si myslim ze moto je na vozenie keby bolo na lietanie tak ma kridla a to ze je uzsia nedava nikomu pravo pchat sa niekam kam nema ze mozes okamzite vyfasovat pokutu je zrejme vedlajsie pretoze ak nevies alebo si zabudol vozidla sa do krizovatky radia v poradi v akom prisli a su iba dve vozidla ktore niesu vozidlami a to kolieskove korcule a invalidny vozika 50 neni problem rad chodim pomaly aby si ludia na chodniku stihli pozret aku mam krasnu motorku kto nema uctu ku svojmu zivotu nema ju ani k inym prto ja nelutujem ziadneho motorkara ktory zomrel z vlastnej viny hlupost neni vidiet na prvy pohlad a neboli tak na nu este ani nehladaju liek keby bolela tak 90 % ludi v tomto state je permanentne opuchnutych


08.04.2009 8:13

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

James2
 Kávičkár 

[dobre] [dobre] [dobre] [dobre] ... bohužial jeden výmel a stovka normálnych je s ním v jednom vreci. :-(. Zrejme "prilbová anonymita" robí svoje. [zle]


08.04.2009 8:18

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

djkorka
Darca Krvi  Turista 

Ikona

llubeno mám podobný názor ako ty ale nestretol som sa s pozitívnymi ohlasmi, ale ved zhruba to som aj čakal. Ved na betóne žito nevyrastie. Daj číslo cez sukromnu ked pojdem na Váš smer sa povozíme. A strelci nech si idú podla svojho. ;-)


08.04.2009 8:23

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Brumo
 Kávičkár 

Ikona

Je to zaujímavé čítať tieto názory.Prečítal som si aj príspevky o " Človekovi" čo v Dúbravke pod vplyvom koky dal jednosmerný lístok mladej češke do zabudnutia. Pozrite sa čo ste tam napísali - od invektív až po lynčovanie. Všetci ste sa od neho dištancovali a tu obhajujete svoj štýl jazdy pri ktorom je len otázka času kedy nastane podobná tragédia.Nechcem moralizovať ,ani nikomu vstupovať do svedomia ,je to Vaša vec. Chcel som len poukázať na používanie dvoch "metrov" podľa toho, čo komu vyhovuje. :-( :-( :-(


08.04.2009 8:32

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

MajLanKoSK
 Štvorkolkár 

Ikona

ale ved mimo obce ci mesta by ta nikto nevidel


08.04.2009 8:39

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

to all: okrem slova "motorkáry" je tu množstvo iných "drobných" odlišností od našej krásnej ľúbozvučnej slovenčiny..každému sa občas stane, že nevie aké i y treba, ale bolo by dobré s tým niečo spraviť...

inak téma dobrá, aj ja si myslím, že už len to, že sa o tom bavíme, môže niekoho "zlomiť" a možno tam, kde išiel predtým 220, pôjde už len 150 ;-) . ale väčšina čitateľov ostane verná svojmu presvedčeniu, či je to magor, ktorému nie je cenný ani jeho život (tak prečo by sa mal zaujímať o druhých), alebo aspoň trochu mysliaci človek, ktorý sa snaží na 98.9% dodrživať predpisy a normálny ľudský prístup.

Tiež si myslím, že som väčši frajer, ked si v obci prdkám 50 (55-60 :-} ) a držím sa hesla, že nie je dôležité na ČOM jazdíš, ale KTO na tom jazdí.. 8-)
a tvrdenia typu: ...lebo plechovkáry...čo sme v škôlke? keď ja tak aj ty a naopak? zabijem..


08.04.2009 8:41

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

JayKey [zle] Dement 1 ja som niekde pisal že chodim cez dedinu 200km sa zobuť! [zle]

agressor [zle] Dement 2 vodicky vrať ty a kup si babetu :-D akože ty skadial vieš že ja ohrozujem ostatnych pozname sa??????,, že si taky mudry?
Sorry chlapci že som vam odpisal až teraz večer som už spal :-D :-D [zle] [zle]


08.04.2009 8:42

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Botanicka nie je v Dubravke ale v Karlovke ale na tom az tak nezalezi vobec nechcem toho typka obhajovat ani nechcem nikoho odsudzovat ako sa to stalo vie len ten kto to videl na vlastne oci a pozeral sa na nich este skor nez to buchlo ja totiz jazdim denno denne po blave a viem aky nesvojpravny debili su na chodniku oni si totiz myslia a mate to aj moznost vidiet pri skolach ako ich to sama policia uci uz od malicka ze maju absolutnu prednost ako vlak na zeleznicnom priecesti zo spustenymi zavorami preto nie je nic divne ked vam meter pred vozom alebo moto vstupi debil na cestu no a co ?sak ON ma prednost to ze na cestu vstupit nesmie je predsa az dalsia veta ktora uz zrejme nikoho nezaujima ked chcete vyhlasovat kadejake nezmyselne peticie tak radsej skuste taku aby pravidla cestnej premavky platili pre vsetkych vratane postihou a cele nie iba prva veta paragrafu a aby neniesol potom vinu vzdy iba vodic pretoze jaksi na tych najhlupejsich (chodcou ) sa zabuda ci dokonca sa ich blbost podporuje a este som nevidel ze by chodec dostal pokutu za prechod na cervenu za co vam zoberu vodicak atd... a ked aj nahodou sa najde iniciativny polis tak len spravi ze nonono preco? no pretoze ten chodec sa neda vydierat hrozbou odobratia VP ktory mnohi z nas potrebuju na zivenie rodiny


08.04.2009 8:45

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

mlhoš, valach: [dobre]


08.04.2009 8:58

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

dvojity meter.
raz moja babka mi hovorila: isla som po chodniku a lezal tam clovek a nehybal sa a predstav si nikto ti mu nepomohol a ani nezavolal sanitku. Opytal som sa jej a ty ?
Odpoved: ani ja, ved som nevedela co mu je. Hovorim, vidis si taka ista ako ostatni, keby si aspon bola ticho.


08.04.2009 9:05

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Bruno75
 Kávičkár 

Ikona

Mne to pripada ako normalna evolucia teda vyvoj motorkarov na Slovensku.
Davnejsie ked sa otvorili hranice a dali sa kupit konecne ine stroje ako Jawy a MZ tak to bolo doslova vidiet, ako kazdy kto si kupil akukolvek moto zvucneho mena to prehanal plny kotol mesto nemesto, ci na dialnici alebo na ceste 3 triedy. V meste povacsinou po zadnom alebo s gumovackami z kazdej krizovatky. V tom case na motorku mali vacsinou len stastnejsi synacikovia bohatych rodicov a tych nebolo tak vela takze ak sa aj niekto niekde rozprestrel tak z toho nebolo take halo ako teraz.
Situacia sa ale za tie roky zmenila a moto je teraz dostupnejsia a masovejsia ako kedykolvek predtym. Jednak je nas motorkarov stale viacej, plnia sa aj cesty a teda castejsie dochadza ku konfliktom motorkar / plechovkar. Zaroven motorky sa dostali do ruk aj takym ktory nie su este mentalne vyspeli na to aby dokazali objektivne zhodnotit rizika nebezpecnej jazdy po meste.
Ano motorka je mensia je ovela dynamickejsia ako 99,9% aut ale zaroven je to zbran na kolesach ktora sa dokaze doslova v par sekundach katapultovat na rychlost 2-3x prevysujucu maximalku po meste a na par metroch doslova zmiznut z dohladu/ teda taktiez aj objavit sa pred plechovkarom ktory sa sice pozrel na jednu na druhu stranu ale medzi tym prebehli 2-3 sekundy a bum.
Riesenie nie je v tom aby sme na seba nadavali a stale bojovali proti dementnym plechovkarom rovnako dementnym pristupom, ale naucit sa vychadzat a respektovat. Toto bohuzial nezmeni nikto ani za jeden ani na pat rokov to chce generacnu zmenu...teda vyvoj/ evoluciu.
Mozno sa nase deti doziju stavu ked aj na SK sa bude dat normalne civilizovane jazdit na motorke a nemusiet sa bat, ze nas nejaky plechovkar obmedzi len tak z pasie. A mozno sa naucime casom jazdit aspon po meste v ramci zdraveho rozumu. Potom mozno aj ostatni zmenia nazor na "darcov organov" a my na "dementnych plechovkarov" pripadne na chodcov tukajucich si na celo. Nuz ale to chce cas a bohuzial aj vela vyhasnutych zivotov :'( pretoze na chybach druhych sa dokaze len minimum ludi poucit.
Sorry za dlhsi prispevok ale nedalo mi ;-)


08.04.2009 9:09

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

NEUVERITEĽNÉ!
Niekto motorku kupuje už s tým, že on predpisy dodržiavať nebude. Pako!
Dúfam, že si taký kretén nekúpi strelnú zbraň. Tiež by si to mohol rovnako zdôvodniť.
A na chodníkoch by začali prestrelky!
Keď chceš používať strelnú zbraň, choď strieľať na strelnicu. Nie na verejné priestranstvá!
Keď chceš používať motorku ako superšport, choď na uzavreté okruhy. Nie na verejné priestranstvá!


08.04.2009 9:16

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

...človek si vyberá veci podla vkusu, to platí napr. aj pre motorkára, ktorý má nadupaný stroj, ale aj pre plechovkára. je pravda, že tie kone udržať na uzde chce velakrát dosť sebazaprenia, ale ľudský rozmer a zdravý rozum musí prevážiť a besniť tam kde to ide... :-O


08.04.2009 9:21

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

egres2
 Bahniak 

Ikona

jozi46: Máš pravdu.Keď si kúpiš motorku tak sa predsa nebudeš držať na uzde a nedajbože dodržiavať predpisy.
P.S. Kúpil som si Pasat W8 tak počítaj s tým že ťa budem mať na háku keď pôjdeš na zelenú.


08.04.2009 9:27

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

egres2 akože kde si čital že nedodržiavam predpisy??????????? kde????? Ja som pisal že motorka je adrenalyn tak čomu nechapeš? [zle]


08.04.2009 9:32

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

egres2
 Bahniak 

Ikona

joz46: "To si akože robiš srandy že na motorke chceš dodržiavať predpisi a ešte na SS. To si mame kupiť kolobežky alebo čo [zle]"
Vychádzam z tvojej citácie.


08.04.2009 9:35

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

barlac
 Jogurťák 

asi by bolo najlepsie si tie motorky dat doviest niekam pred terasu,kde je co najviac ludi a tvarit sa tam ako motorkar,ze?? poniektori tu maju presne take zmyslanie..


08.04.2009 9:35

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

jozi46, šak si prečítaj svoje príspevky a zistíš, že odsudzuješ dodrživanie predpisov..


08.04.2009 9:37

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

jasné barlac, my všetci to tak robíme...


08.04.2009 9:37

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

quanto,egres: [dobre]


08.04.2009 9:38

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

egres2 Tak aj ty si robiš srandy že na Passate W8 chceš dodržiavať predpisy???????????????? [zle] [zle] [zle] Moj citat že si ma kupiť kolobežku znamena že aj na horskom možeš prekročiť rychlosť tak čomu nechapeme jasne že porovine si pridam tak jak i ty na passate .Ja najazdim 50 000kmna aute a 10 000km na motorke tak ma tu nebudete buzerovať že nedodržiavam predpisi.tak neviem prečo sa tu o tom bavime???


08.04.2009 9:43

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

A čo že najazdíš 50 tisíc na aute? Však tu kdejaký trtko najazdí aj cez 100 tisíc. A to môže jazdiť, iba keď mu auto požičia tatko. Inak by to bolo hádam aj 200 :-)))


08.04.2009 9:45

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

barlac
 Jogurťák 

su dve moznosti dodrziavnia predpisov zmyselne a nezmyselne.


08.04.2009 9:45

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

jozi46:nepridal si si v profile aspon 10 rokov? Potom by som tie dristy co pises s prizmurenym okom aspon trosku chapal. :-~


08.04.2009 9:46

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

Pilgrim ja mam taku pracu jazdim po celom slovensku a tak pišeš že podla seba sudim teba? :-D


08.04.2009 9:50

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

superflanker nie nepridal ja nepoznam takeho človeka čo dodržiava predpisy ked idem cez dedinu 60km to som akože cvok? a po rovine ked sa da idem 200km to je akože už tragedia? tak vi ste asi jediny na slovensku poctivy ani policajti taky niesu jak vy.aj ty prekračuju rychlosť >:-) no nič chlapci idem von tak čaves :-D


08.04.2009 9:53

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

djkorka
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Jozi46 chalanko z mestečka šak sa nejeduj. Ide len o to aby bolo trošku bezpečno na cestách. A to že každý má iný názor na to, ved to je v porádku sme ludia.


08.04.2009 9:56

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

djkorka šak ja sa už nejedujem šak hej šak všetci davame pozor šak chceme žiť a nie prisť o vodicky tak jak pišeš SME LUDIA čaves :-D


08.04.2009 9:58

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

jozi46: potom poznáš málo ľudí...

200 km/h tragédia nie je, ale veľmi rýchlo sa v ňu môže zmeniť.


08.04.2009 9:58

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

jozi46: ešte pred chvílou si sa búchal do prs, že kde sme vyčítali, že nedodržiavaš predpisy a teraz takéto priznanie... :-))) ...ale hej, každý to niekedy preženie, ale ide o to kde, kolko krát za jednotku času, ako velmi... :-O


08.04.2009 10:00

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rýchlejšie prsty ako neuróny.


08.04.2009 10:01

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kamkoxx
 Čoprák 

Ikona

jozi46 to mas naozaj tolko rokov kolko pises ?


08.04.2009 10:04

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

uhorka
 Edvenčr 

Ikona

chudák jozi46, šak ho už nechajme :-D : pravom rohu v modrom JOOOZIII46....v ľavom rohu v červenom ZBYYTOK SVETA :-D


08.04.2009 10:10

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Morph
 Kávičkár 

Ikona

ja si myslim, ze kazdy porusuje predpisy(rychlost)..tipujem tak, ze max. 5 % motorkarov ich neporusuje. Len mam pocit, ze sa tu stretol spolok anjelov..lenze realita je ina. Minule ma predbehol aj chopper asi tak 120 ked som isiel na aute, asi sa tiez niekam ponahlal..


08.04.2009 10:13

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

klima
 Kávičkár 

Ikona

trochu offt. tuho rozmyslam, no a s cistym svedomim mozem napisat, ze som este nejazdil s nikym, kto na moto striktne dodrzuje predpisy. :-) zavery si z toho urobte sami :-*


08.04.2009 10:13

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kamkoxx
 Čoprák 

Ikona

ja len ze ci naozaj 27 rocny clovek dokaze svojou hlavou vyprodukovat predmetne príspevky a oslovovat kolegov na motorkach co napisu svoj nazor :

JayKey Dement 1 ja som niekde pisal že chodim cez dedinu 200km sa zobuť!

agressor Dement 2 vodicky vrať ty a kup si babetu akože ty skadial vieš že ja ohrozujem ostatnych pozname sa??????,, že si taky mudry?

a ostatne prispevky. nepoznam ho, neviem kto to je, aky je clovek, kamarat len ma to tak zaujima


08.04.2009 10:15

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kamkoxx
 Čoprák 

Ikona

nik nedodrziava predpisy kazdy ich niekedy porusi a to je fakt


08.04.2009 10:19

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

djkorka
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Tak títo mladí chalani sú dosť prchkí a výbušní ako letecký benzín....ale šak ide o to nech si rozumne napíšeme že ako sa veci majú.


08.04.2009 10:43

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

kamkoxx
 Čoprák 

Ikona

kazdy ma svoju hlavu svoj rozum a ked som bol mlady bol som v podstate rovnaky co sa tyka pravidiel a rychlosti, len vtedy boli max. jawa 634 ..... a to bola ina max. rychlost.


08.04.2009 12:04

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

tombar
 Skútrista 

Ikona

a cotak wheelie pred autobusovou zastavkou? to sa nesmie?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil tombar (08.04.2009 12:04)


08.04.2009 12:10

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

kamkoxx vieš ty si ina vekova kategoria jak ja tak taško sa mi tu bude s tebou debatovať ked budem v tvojom veku tak možno budem mať taky nazor jak ty :-D Mne to tak pripada jak keby to bola tema o mne a nie o tom čomu bola určena >:-)


08.04.2009 12:18

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

jozi46 napsal: superflanker nie nepridal ja nepoznam takeho človeka čo dodržiava predpisy ked idem cez dedinu 60km to som akože cvok? a po rovine ked sa da idem 200km to je akože už tragedia? tak vi ste asi jediny na slovensku poctivy ani policajti taky niesu jak vy.aj ty prekračuju rychlosť no nič chlapci idem von tak čaves

počkej, ale llubeno neříkal nic o tom jak bychom měli jezdit mimo vesnice. Mluvil jen o tom, abychom ve vesnici pokud možno jeli 50 - 60. A ty jsi řekl že takto jezdíš, tak proč se jeduješ? Nebo chceš jezdit po vesnici víc?

Nerada slovíčkařím, ale protiřečíš si. Jednu chvíli se děsně ohrazuješ proti něčemu takovýmu jako je dodržování rychlosti v dědině a druhou chvíli vlastně dáváš za pravdu :-D Tak jak to je?


08.04.2009 12:24

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Osobně se hlásím ke skupině co realizujou svou adrenalinovou potřebu v zatáčkách a to v zatáčkách mimo vesnice, nebo na okruhu. Nevím co bych měla z toho kdybych jezdila po obci jako prase, pravděpodobně bych si akorát nabila držku a byla vzteklá, že co mi tam ostatní překážej - když já jedu rychle! Taky nevím co bych měla z toho jezdit 200 po rovince. Jezdit rovně umí každej. Je to nuda. Bez ohledu na to jakou rychlostí. To už bych se spíš dala na dragstery, to je jiný mazec.

Ale jak je dobrej vingl s kvalitním asfaltíkem.....a nejlíp bez stromů, příkopů, svodidel, ostatních aut, písku....prostě nejlíp na okruhu ........... tak to je jiná :-D


08.04.2009 12:26

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

jozi46
 Jogurťák 

Ikona

Cendina nemam čas sa tu baviť o takych hlupostiach vy čo chodite pomaly tak sa starajte o seba a nie o mna a ty maš SS tak ty isto ideš pomaly toto neni tema o jozi46 jasne 8-) mudrlanti [zle] teraz idem von ale slubujem že vam všetkym rad odpoviem ked sa vratim :-D


08.04.2009 12:35

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

jozi46: život tě naučí. Proč zrovna já bych ti měla něco vysvětlovat.

Uznávám jedinou klasifikaci motorkáře: dobrej a špatnej řidič motorky. Ti dobří, bejvaj po sezoně i živý a nezranění a bez flastru za ublížení na zdraví někomu jinému.


08.04.2009 12:36

Re: Motorkári, toto si prečítajte.

aklama
 Ľadvinka 

Musim sa pridat k teme aj ked som len ladvinka :'( ......Jeden na druheho tu nadavate.Ved je kazdeho osobna vec ako jazdi na motorke.A myslim si ze to nezalezi od veku..Ved aj v 50 mozu chodit 200 >:-) ..Vraj ze motorkari su ,,Jedna rodina,, ale tu to tak nevyzera.Hlavne ze ked idu moto oproti sebe vedia si kyvat.A co sa tyka toho co si ludia o vas myslia:Aj ked pojdete 50 v dedine tak stare babky budu kyvat hlavami ze idete jak blazni takze to mate jedno.A ked niekto nedodrzuje rychlost jeho vec.Ved je to jeho zivot pripadne jeho peniazky na pokutu :-))) ..


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 22561 | Včera: 239606