Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Arogancia nepozná hraníc - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuArogancia nepozná hraníc - Diskusné fórum - Nehody

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

28.07.2009 12:44

Re: Arogancia nepozná hraníc

paavo
 Jogurťák 

Ikona

Pilgrim sebakriticky si priznam, ze par krat sa aj mne stalo ze som vychadzal zo zakruty (na motorke) na hranici stredovej ciary a oproti vodic auta sa musel byt minimalne prekvapeny ako idem blizko a mozno musel aj mierne skorigovat smer jazdy. Ale stale mam za to, ze pre niektorych sme bicyklisti. Viackrat sa mi tiez stava, ze na 2-prudovke v meste prechadzaju auta do mojho pruhu ako keby som tam ani nebol a to idem subezne s popri nom. A ak by som mu bol aj v mrtvom uhle, tak mam viper ktory huci ze to musi pocut aj ked nahodou telefonuje


28.07.2009 12:37

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

nie nemyslime si, ze sme viac zranitelni... my to vieme.. suhlasim s Tebou..
a mozem odpovedat v otazke Pilgrimovi... potom uz nic. ale to neovplyvni.. ked sa raz taky najde, tak potom zahucis.. :-~


28.07.2009 12:30

Re: Arogancia nepozná hraníc

ixon
 Kávičkár 

Ikona

poviem Vam, ze na aute najzdim 70 000 km rocne a moto je premna relax. ale takeho arogantneho sraca som este nezazil. ved ten ani nevedel ako sa dostal spat do svojho jazdneho pruhu. ked sa chcel vytahovat pred babenkami nech si ide jazdit niekde kde nebude ohrozovat ostatnych. nemyslite ze na tych motorkach sme viac zranitelny?

PilgrimZatiaľ ešte vždy bolo kam... a co ked raz nebude ?


28.07.2009 11:42

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

JanJan... :-O ale kuknime sa.. aky si mi Ty len sikovny... :-* :-* :-*


28.07.2009 11:18

Re: Arogancia nepozná hraníc

JanJan
 Turista 

Ikona

Granatka [dobre] ... aaa pripájam sa otcovskou nakládačkou :-))) :-))) :-))) ;-)


28.07.2009 11:08

Arogancia nepozná hraníc

tiko
 Čoprák 

Ikona

Vychovavat nema zmysel, najlepsie a najjednoduchsie je, sa z hlboka nadychnut a zase vydychnut a zapamatat si, ze aj takito "soferi" su na ceste a preto treba byt vzdy opatrny a ratat s kazdou moznostou ;-)


28.07.2009 10:57

Re: Arogancia nepozná hraníc

veka
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

ixon no poradim ti pri dohovore nedavaj dole kuklu a moto otoc tak aby si neprecital SPZ . Dalsia dobra vec je pouzit v tedy daku lacnejsiu prilbu (Lidl ) a tak lebo tie stity na drahych prilbach nic nevydrzia. Blbo to potom vypada ked lovis s pod auta tvoje plexi za ktore si dal cca 1700 Sk. ;-)
Ale pssst......... :-))) :-))) :-))) :-)))


28.07.2009 10:53

Re: Arogancia nepozná hraníc

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

paavo, mne sa zasa bežne stáva, že keď idem autom, motorkár oproti si ľavotočivú zákrutu zrezáva 10 cm od stredovej čiary. Ale motorku a hlavu má v náklone pol metra v protismere. Nemám náladu niekoho "vychovávať", tak sa len uhýbam. Zatiaľ ešte vždy bolo kam...

/...možná by se zdálo, že jsem zlej,
spíš jak se to stalo, se mňe ptej.../
/Krysař/


28.07.2009 10:35

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

ano... kupim si na moto rotacny gulomet >:-) >:-) >:-) >:-) >:-) >:-) >:-)
nie.. nechcem teraz nahanat kazdeho debila 100 km po slovensku.. ale ked sa da, tak mu aspon dohovorit.. nech vie, ze viem aky je kok.. si zober, ze by som mu vletel pod auto.. rozjebem si moto, do ktorej som dal vsetky svoje peniaze a zadlzil som sa na 3 roky.. ze sa dolamem.. lebo on, kok, nevie kuknut dolava ked ide z parkoviska na cestu.. deti, ja som psychiatricky pripad, a ked mam este jeden zo svojich dni, kde je jediny ventil moto.. /Limp bizkit tu piesen nazval BREAK STUFF >>
Video: www.youtube.com/watch?v=cYXZAAlxzOI/ tak viem byt zly

Granatka.. ked chces.. tak mi par po zadku dat mozes.. z Hlohovca to mas do TT motorkou za 10 min :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D


28.07.2009 10:34

Re: Arogancia nepozná hraníc

paavo
 Jogurťák 

Ikona

To nieje pripad len vyholenych, nafetovanych, hrubokrkych buzerantov. Vascina plechovkarov nas ma za bicykle co maju asi jazdit iba po krajnici. Uplne bezne sa mi stava, ze aj ked ma je jasne vidiet na priamej ceste tak ide debil oproti bez problemov obiehat - sak sa uhnem nie? Sak som len uzka motorka, preco by som mal mat narok na cele jazdny pruh? I-GRR [zle] I-GRR [zle]

Upravené 1 krát. Naposledy upravil paavo (28.07.2009 10:34)


28.07.2009 10:25

Re: Arogancia nepozná hraníc

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

ChesterTT: a co chceš dělat? Pořídit si zbroják a střílet po nich. Mnohem lepší je předvídat, že to udělaj a zařídit se tak, aby mě neohrozili. Tenkrát když se to stalo mě, jsem byla zoban - najeto sotva prvních 10 tisíc km. Dnes už bych předvídala podstatně dřív a už dávno bych stála zaparkovaná u krajnice a počkala až se blbečci přeženou a já budu mít volnou cestu.

Pilgrim: byl zatraceně blízko a díval se na mě. Skoro nešlo si nevšimnout. Jeho oči si budu pamatovat asi furt a taky tu zlobu a nenávist, která z nich byla vidět. Už jsem lecos zažila a párkrát jsem i musela utíkat nebo rvát se s někým kdo mě napadl, ale tak silnou nenávist a tak otevřeně dávanou najevo jsem ještě nikdy neviděla. Jeho auto, ani barvu auta si vůbec nepamatuju. Ale jeho oči jo. I to jak vypadá. Okamžitě bych ho poznala, kdybych ho někde potkala.


28.07.2009 10:22

Re: Arogancia nepozná hraníc

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Granatka, ale keď tam bude sedieť ako kôpka ryže, tak mu len dohovor :-D


28.07.2009 10:19

Re: Arogancia nepozná hraníc

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

ChesterTT- no keby si ty sedel v aute tak ťa ja veru vyflaskám :-D :-D :-D :-D :-D :-D a ani by som nepotrebovala fyzickú silu- išlo by to tak od srdca- materinská nakladačka :-D :-D - obrazne ;-)


28.07.2009 10:15

Re: Arogancia nepozná hraníc

ixon
 Kávičkár 

Ikona

Pilgrim: preco som ho nechal tak, lebo letel po ulickach ako sialeny. nechcel som aby nieco vyviedol. stalo sa mi to viac krat tiez som si pohresil ale toto namalo obdoby. myslem som ze toto je moja posledna jazda...


28.07.2009 10:15

Re: Arogancia nepozná hraníc

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Cendina, ty sa nezdáš, ale v tejto situácii si všimnúť, že vodič oprotiidúceho auta má modré oči... To chce iný postreh :-)))
Alebo sa učíš od Varana, ako opisne oživiť rozprávaný dej? :-D
Som rád, že to dobre dopadlo. [dobre]


28.07.2009 10:14

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

Cedina.. a o com?? kolko krat este bude takto vychovavat?? pokial niekoho ako ty nezabije??? keby to bolo v meste tak idem za nim a... :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((


28.07.2009 10:10

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

Granatka > :-D :-D :-D
Pilgrim > tak keby je to hlavohrud na osmickovej audine z vyholenou lebenou a zlatou klobasou okolo krku, tak idem dalej.. ty si dobry hrdina teda.. by ma tam este zlamal.. viac ako nejaky strom, do ktoreho som mohol narazit.. taky "chlap" som zas neni.. viem, co si mozem dovolit..

raz mi z parkoviska do cesty vybehla fabia a v nej dvaja ryzaci.. tak som ich predbehol, pekne zastavil, zisiel z motorky.. z fabie na mna kukaju dve kopky ryze.. take 40-kilove.. tak som sa ho kokota opytal, ze ci ho mam spoza volantu cez okienko vytiahnut von.. "ajm sory, ajm sory..." tak som mu este trosku slovne nalozil a isiel som dalej.. ;-)


28.07.2009 10:06

Re: Arogancia nepozná hraníc

Cendina
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Docela nedávno jsem viděla anglický spot ve kterém bylo řečeno "I když potkáte řidiče který jede jako *****, omezí vás, ohrozí vás. Jakýkoliv pokus "vychovat ho - tj. dát mu za vyučenou" je to nejhorší co můžete udělat, můžete zranit jeho i sebe.

Měli pravdu. Platí to na obě strany. Kdykoliv potkám řidiče plechovky, který s vidinou motorkáře - toho hovada, se mě snaží vychovávat, vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě a jediné o co se snažím je přežít.

Například jela jsem po hlavní, prázdná široká cesta, vidím že vpravo po vedlejšce se přede mnou ke mě řítí stříbrná oktávka, je mi jasný že to neubrzdí, tak už jdu na brzdy a řadím se ke středu vozovky - přesněji řečeno k levému okraji svého jízdního pruhu. V protisměru bylo jedno jediné auto. Jeho řidič - do dnes nechápu proč - najednou vjel do protisměru - tj. půlkou auta do mého jízdního pruhu - přímo proti mě. Díval se na mě a jel. Nezbylo mi než se vrátit víc doprava, kde už mi do cesty vjela ona rozjetá stříbrná oktávka, která to samozřejmě neubrzdila. Pak už byl slyšet jen skřípot brzd té oktávky. Mezi oběma autama jsem projela na šířku dlaně a dalších 20 minut to rozdejchávala u postranní čáry a řidič oné stříbrné oktávky stál u mě a omlouval se mi. Vůbec nevím co měl v úmyslu ten protijedoucí postarší pán s prošedivělými vlasy a modrýma očima. Jestli mě chtěl úmyslně zabít? Asi mě prostě chtěl vychovávat. Ukázat mi, že mám jezdit při pravém okraji cesty a ne ve středu SVÉHO jízdního pruhu. A málem mě tím zabil.

To samé počítám že platí v opačném případě. Pokud my potkáme řidiče plechovky, kterému se mozek přestěhoval do kalhot a on zapomněl na pravidla silničního provozu. Nemá smysl ho nahánět po cestách, prudit, něco vysvětlovat. Stejně nemá čím by to pochopil. Jen ve snaze uniknout - v jeho podání: přečůrat nás - ohrozí ještě spoustu dalších.


28.07.2009 10:05

Re: Arogancia nepozná hraníc

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Keď si ty, ako slušný a ohľaduplný motorkár naháňal toho arogantného bezohľadného vagabunda, myslíš že ste sa dali od seba rozlíšiť? :'(

"...ale keby to niekto urobi mne, tak mat na to fyzicke schopnosti, tak mu dam par po papuli..." Chlap sa za svoju pravdu bije stále. Nie len keď narazí na slabšieho ;-) :-)))


28.07.2009 10:02

Re: Arogancia nepozná hraníc

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

ChesterTT-mno asi prchal preto lebo nemal tak ako ty fyzické schopnosti a bál sa že dostane nakladačku :-D
ixon- chápem to ;-) aj mne sa to už veľa krát stalo :-~ ale radšej si ponadávam do prilby ako ohroziť ostatných a hlavne seba, pretože sa neorientuješ na to čo je na ceste na to že ti do nej niekto vbehne ale na to ako mu dohovoríš a možno aj vypáliš zopár po hube.


28.07.2009 9:57

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

to ze ta sleduje motorkar, ktoreho si skoro zabila neznamena, ze teraz budes ohrozovat vsetkych naokolo.. keby bol charakter tak zastavi a aspon sa ospravedlni.. ale keby to niekto urobi mne, tak mat na to fyzicke schopnosti, tak mu dam par po papuli.. :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((

Upravené 1 krát. Naposledy upravil ChesterTT (28.07.2009 9:58)


28.07.2009 9:56

Re: Arogancia nepozná hraníc

ixon
 Kávičkár 

Ikona

Granatka: chcel som mu povedat do duse , ze svojou bezohladnou jazdou ohrozuje vsetkych okolo seba , aj tych ktorych mal v aute. bol to zasran ktory mal vodicak pat minut aj z cestou . keby tam ide miesto mna auto ,myslim ze uz by dojazdil. je pravda ze som konal v zurivosti , a keby nemam moznost sa otocit tak na neho kaslem.


28.07.2009 9:51

Re: Arogancia nepozná hraníc

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

prečítaj si to ešte raz. :-P Tým , že ho ixon sledoval išiel po tej ulici kde sa hrali deti ako blázon!!!!!!!!!!!


28.07.2009 9:47

Re: Arogancia nepozná hraníc

ChesterTT
 Kávičkár 

Ikona

tak sa s nim porozpravat, ze bezohladnou jazdou ti ohrozil zivot.. ze co by na to policia.. lebo toto su kokoti, ktorych ked vsetci nechaju, tak si myslia ze su najvacsi na svete.. az pokial to nebude niekoho stat zivot.. napr jedno z tych deti s loptou.. Granatka.. neviem, kto si, kolko mas rokov.. no predstav si, ze sa tam hraje tvoj 6 rocny syn.. [zle] [zle] [zle] [zle] [zle]


28.07.2009 9:43

Re: Arogancia nepozná hraníc

Granatka
 Kávičkár 

Ikona

a čo si tým dokázal, že si ho sledoval?
Chcel si dopadnúť horšie? alebo si si chcel ty niečo dokázať?zamyslel si sa nad tým na čo bolo toto všetko dobré a či to bolo správne aj z tvojej strany?

je veľa takých ako on I-GRR I-GRR , bezohľadných a arogantných I-GRR I-GRR ale netreba ich ešte provokovať ;-) , pretože nevieš čoho sú schopný! Povzniesť sa nad nimi je to najlepšie a najrozumnejšie ;-)

prajem veľa šťastných km a hlavne veľmi málo podobných stretnutí ;-)


28.07.2009 9:31

Arogancia nepozná hraníc

ixon
 Kávičkár 

Ikona

[null zpravy.idnes.cz/policie-hleda-ridice-ktery-srazil-sestn...]

Piatok som mal podobny zazitok len som sa stihol vyhnut . v neprehladnej zakrute sa predomnou ocitlo auto v protismere :-O nasprejovany typek aj z babenkami sa na mna len uskrnal a ja som mal co robyt aby som neskoncil mimo cesty. :-(((((( no dosmiechu mu potom nebolo ked som sa otocil a trielil som zanim.chcel som ho zastavit ale jemu sa velmi nechcelo ,odignoroval aj stopku . predbehol som ho ze ho pribrzdim ,ale on ma chcel stale obiehat z prava aj z lava. ked som mu aj ukazoval nech postoji mal ma uplne v pi.... >:-) ked su uvidel ze ten typek by ma aj teraz sundal z motorky tak som sa zaradil za neho a sledoval som ho kam ma namierene . bolo mu strasne naponahlo ked v ulicke kde sa hrali deti isel 100 kou . kaslal som uz nanho , stratil sa mi z dohladu..ked uz som to vzdal a otocil sa spat ,tak som ho uvidel ako parkuje auto vo dvore na hlavnej ulici. myslel si ze ma snad tou nahanackou po ulickach dako oklame.
No nic ,viem kde byva ...................
Chcem Vam len odkazat , davajte si pozor na arogantnych vodicov..


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Harley-Davidson

06-MG-Stevio-side

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 181291 | Včera: 167703