Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha-03-2020-std

  [Verzia pre tlač] Tlač

Podmienky ochrany osobných údajov v súlade s GDPR

pošli na vybrali.sme.sk

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk
Čitatelia: 2308 [Novinky - O motoride.sk]

Pravdepodobne sa zachytili informácie o nariadení EÚ, tzv. GDPR o ochrane osobných údajov. Server motoride.sk spracováva osobné údaje v podstate od jeho vzniku a tieto údaje sme vždy chránili a nikdy neposkytli tretej strane. Pre vás sa nič nemení, no prinášame vám základné informácie o tejto téme.

Čo je to GDPR?

Nariadenie EÚ 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov, známe pod skratkou GDPR, aktualizuje právne predpisy členských krajín tak, aby zodpovedali súčasnému stavu a chránili občanov pred zneužitím ich osobných údajov. Na Slovensku problematiku rieši zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

GDPR

Motoride s. r. o. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte a s vašimi údajmi taktiež pracujeme. Niektoré údaje sú dokonca nevyhnutné pre poskytovanie našich služieb (napríklad meno a priezvisko pre registráciu v Motoride Klube). Iné sú dobrovoľné a umožňujú vám sa prezentovať a komunikovať s ostatnými návštevníkmi servera motoride.sk.

Aké druhy informácií zhromažďujeme?

Vaše práva

Za podmienok stanovených v zákone máte:

Ako o právo požiadať

Vaše údaje si môžete meniť priamo vo vašom konte. Ak chcete požiadať o inú zmenu, kontaktujte nás priamo v redakcii - telefonicky alebo e-mailom. Kontakty - Redakcia

Aktualizovali sme: Podmienky poskytovania služieb
Celé znenie Podmienky ochrany osobných údajov.

Pridané: 24.05.2018 Autor: Redakcia Motoride.sk pošli na vybrali.sme.sk

Ďalšie články tohto autora:

  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Suzuki V-strom 1050 2020

Adamoto KTM

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2020 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 95588 | Včera: 112239