Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

11. Holíčsky zámocký okruh 2019 - Európsky pohár - Vintage regularity Cup + MM SR - Cestné Motocykle - Kalendár Moto-Akcí Pridaj akciu

 Zdieľať

Cestné Motocykle - 11. Holíčsky zámocký okruh 2019 - Európsky pohár - Vintage regularity Cup + MM SR

Kedy:28.09.2019 09:00 - 19:00
Kde:Kaštieľ v Holíči (Holíčsky zámok), Slovensko Kaštieľ v Holíči (Holíčsky zámok)
Kto:Redakcia vás pozýva
Kontakt: smf.sk
V sobotu 28. septembra sa v Holíči uskutoční 11. ročník Zámockého okruhu, ktorý bude už tradične spojený s miestnymi pivnými slávnosťami. Preteky sú už tradične jednodňové.

Aj tento rok budú preteky v Holíči súčasťou medzinárodných majstrovstiev SR a Európskeho pohára v jazde pravidelnosti, v rámci ktorých sa predstavia aj populárne sajdkáry pričom nebudú chýbať ani preteky Ducati Slovakia Cupu a Babetta Cupu.

Na trati sa od 9:00 hod odjazdia tréningy, samotné preteky odštartujú o 14. hodine.

Vzácni hostia: Vlani sme v Holíči videli motocyklovú hviezdu minulosti, 15-násobného svetového šampióna Giacoma Agostiniho, tento rok prejavili záujem o účasť na podujatí v Holíči ďalšie bývalé hviezdy minulosti majstrovstiev sveta, ktoré však nakoniec cestujú na stretnutie motocyklových legiend, ktoré sa v tom čase uskutoční v Grécku. Aj tak sa však motocykloví fanúšikovia v Holíči majú na čo tešiť! Na Zámockom okruhu sa bude totiž preháňať MotoGP špeciál Ducati Desmosedici z roku 2006, s ktorým vo finálových pretekoch vo Valencii zvíťazil Troy Bayliss. Na motocykli bude jazdiť taliansky pretekár Alfio Crespi. Okrem Crespiho bude v Holíči jazdiť aj u nás dobre známy Giuseppe Sandroni.

Ďalšou osobnosťou na Zámockom okruhu v Holíči bude André Mazzoni „Dedé“, prezident komisie Moto skúter vintage motocyklovej federácie RCM Francúzsko.

Organizátorom podujatia v Holíči je tradične Classic Club Hlohovec na čele s motocyklovou legendou, 10-násobným majstrom Československa Petrom Balážom.

Miesto konania akcie:

Kaštieľ v Holíči (Holíčsky zámok)

Mapa:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 80388 | Včera: 122607