Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 3 |

12.05.2020 16:23

PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

ahahoamater
 Skútrista 

Ikona

www.teraz.sk/slovensko/plne-znenie-vhu-protestuje-proti...


12.05.2020 21:08

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Merlin00
 Veteránista 

Ikona

Vsetky pamatniky a vsetky pietne miesta su zneuzitelne.
Kedysi prisahali iskricky a pionieri, pod sochou Stalina, neskor syfilitika Gottvalda, alebo Lenina a prezili sme to. Sice sme vsetci v podstate zradili prisahu a nebudovali sme nebranili sme vlast a neboli sme pripraveny, za to sme dostali trest smrti, ale ten zrusili a mame to na dozivotie v kapitalizme, dokonca sa mozeme urat na smrt hamburgerov, alebo uchlastat kokakoly.
Pamatniky hrdinov boli odstranene, ani milicionari niesu uz v mode, ale mame ine pamatniky a ine zase nemame. Hrdinova co padli v II svetovej vojne u nespravnych spojencov, za odmenu rubali uran, alebo inu odmenu dostali.
Lahko je napisat, ze sa zneuzivaju pietne miesta, ale kam ludska pamat siaha, sa pietne miesta zneuzivali, akorat kritika, bola postihovana, rovnako ako vlasny nazor, ak nepresiel schvalenim.


13.05.2020 0:56

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

BranoVFR
 Turista 

Ikona

Dobre som to pochopil, že podľa Čaploviča je odkaz padlých bojovníkov, že treba byť ticho?
A čo tam také vyviedli motocyklisti? Boli ste niekto?

To jak suseda mojej mamy - ten tvoj syn neni dobrý človek, veď keď naštartuje motorku až v obývačke ho počujem. Hovorím, teta - prídem tak raz za dva mesiace k mame. To vám až tak vadí ten hluk kým prejdem z garáže po uličke? A že tu na dedine stále niekto pili na cirkularke, to vám nevadí? Veď to je taký istý hluk.
Niektorí ľudia proste majú nervy keď počujú motor.


13.05.2020 2:29

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Takze ak je toto v pohode tak rovnako v pohode by malo byt ist na cintorin padlych nemeckych vojakov a rozbalit tam zastavu s hakovym krizom uprostred.

A este tak zo dve nemecke vlajky k tomu.


13.05.2020 8:13

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

neviem no. Cintorín je miesto pokoja a večného odpočinku, tam sa mne osobne akýkoľvek hluk zdá nevhodný.

Na druhú stranu obúvať sa do motorkárov, to je také slovenské. Ale že chodí mládež popíjať a jazdiť na skateboardoch na Slavíne, to zdá sa kompetentných nesere a článok o tom tiež nevyšiel.

Asi som už starý.


13.05.2020 9:08

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

tryskac
 Kávičkár 

Ikona

Mne to pripadá, že Čaplovičovi motorkári pokazili kariéru a tak ich má v zuboch. Lebo tuto mal ešte asi úplne opačný postoj aj k "sovietskym motorkárom"- dedukujem len z toho čo sa dá prečítať bez predplatného.
dennikn.sk/1247063/sns-vratila-do-funkcie-sefa-historic...


13.05.2020 9:28

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

nightwolves-dp.ru/


13.05.2020 9:54

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

"Kolesá motoriek narušili ochranné pásmo" - nerozumiem basnickej reci tohto pana. Bud nerespoktovali vstup, alebo mechanicky narusili nejaku cesticku. Co z to ho spravili? Nie je mi to jasne z tejto vety. Ak mechanicky narusili chodnik, tak to samozrejme zatracujem aj ja.

"vstup tam nie je povolený" - tu s panom suhlasim, bez povolenia tam nemali vo motocykle vstupit.

"Obdobné aktivity sú často využívané na glorifikáciu bývalého komunistického režimu" - jednalo sa v tomto pripade o takyto prejav? Ak ano, zavrhujem to aj ja. Ak nie, tak naco to spomina, zle sa vyspal, ako za to moze tato skupina? Jedine, co sa mi tam nepozdava, je ta ruska zastava, to by mohlo panove tvrdenie obhajovat. Ale zase, pod takouto zastavou padli bojovnici bojovali a tato zastava bola v danom obdobi nasim spojencom...

"v tichosti" - ked sa na cintorinoch lucime so zosnulym motorkarom, posielame mu pozdrav hlasnymi motormi. Akykolvek prejav hlasnymi motormi, ktory je mysleny v dobrom, ako pozdrav a prejav ucty, je na mieste. Ze to zrejme starsi neuroticky pan nechape, za to nemozeme.


13.05.2020 9:59

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 

videl som video na YT,cital som nejake komentare na FB a nete motorkarov co tam boli...vsetko v slusnosti,ziadny hluk tam nebol iba ked prichadzali a odchadzali,co je asi samozrejme,ziadna provokacia...kto,chce nech si vyhlada


13.05.2020 10:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

tato zastava bola v danom obdobi nasim spojencom...
Táto zástava bola v danom čase zástava nepriateľa. Slovenský štát bol so ZSSR vo vojnovom stave.

Trestný čin:
Prekrížený kosák a kladivo sú symboly komunistického hnutia, rovnako ako je svastika symbolom nacistického hnutia. Náš trestný zákon pritom medzi týmito symbolmi nijako nerozlišuje. Je preto mylné sa domnievať, že svastika je zakázaná, ale kosák s kladivom už nie. Trestného činu podpory a propagácie skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd (§ 422 Trestného zákona) sa dopustí páchateľ, ktorý verejne prejavuje (aj používaním symboliky) svoje sympatie k hnutiam, ktoré smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd. Na Slovensku je naviac stále platný zákon č. 125/1996 Z. z. o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému, takže komunistické hnutie legálnu definíciu hnutia, ktorého parametre uvádza § 422 Trestného zákona, nepochybne spĺňa.

Podľa informácií KGI, ktorý v roku 2012 založil bývalý ruský minister financií a vplyvný národohospodár Alexej Kudrin, v skutočnosti v danom období Rusko opustilo 13 až 18 miliónov ľudí. Podľa oficiálnych údajov v krajine žije 143,5 milióna obyvateľov, takže sa vysťahoval zhruba každý desiaty.

Podľa výboru nadobúda problém emigrácie nebezpečné rozmery, pretože krajina stráca intelektuálny a sociálno-ekonomický potenciál. V posledných rokoch odchádzajú z krajiny čoraz častejšie mladí, vysokoškolsky vzdelaní ľudia.

Môžte emigrovať do Ruska keď ho tak obdivujete ale znížite IQ v Rusku ešte viac.


13.05.2020 11:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Merlin00
 Veteránista 

Ikona

A Pionierska prisaha na Slavine, to nebolo zneuzitie pietneho miesta?
Niekolko tisic deti, nemalo kde vykonat potrebu, verejne WC pod pamatnikom nebolo funkcne a ten tisicovy dav, musel tiez niekde vykonat potrebu. Samotny akt prisahania na hroboch padlych vojakov, pre deti mohol byt traumatizujuci, ale nedelo sa mu vyhnut. Alebo dalo, ale nebolo to bez nasledkov.
Pozri obrázok

Osobne si myslim, ze kto chce psa jest, palicky si vzdy najde. Taktiez mam dojem, ze uctievanie akejkolvek pamiatky, je zneuzitelne, kazda pamiatka ma kontroverzny charakter.
Na niektore veci, si spominat mozeme, na niektore veci sme si spominat nesmeli, potom zase museli, na niektore sme mali zabudnut a na niektore sme si zase museli zacat spominat o inom zase nehovorit.
Mimochodom je treba si uvedomit, ze aj samotne "OSLOBODENIE" neznamenalo vobec slobodu, len zmenu sfery vplyvu. Vzhladom na charakter rezimu, ktory sa zaviedol po oslobodeni, nas pre istotu museli prist oslobodit este raz, od vlastneho nazoru, ale tieto pamatniky sa moc nestavaju, skor len pripomienkove tabule. A pritom take osloboditelske tanky, mozu byt kludne duplicitne osadene, lebo skutocne prisli 2x v relativne kratkej dobe.
2x nas prisli oslobodit. Aj to sa napriek nasej orientacii, dnes prozapadnej, uz nema pripominat? Nieje to nahodou preto, ze by jedno oslobodenie anulovalo do druhe? Alebo sa oslobodenie moze aj nasobit?
...............
Co si osobne myslim, je fakt, ze Maj a August, su idealne a nielen koli koronavirusu, na verejne zhromazdenia a verejne oslavy. A to aj pre motorkarov. Taky 17 november, je velmi neprijemene a sychrave pocasie.
Malokto napriklad oslavuje 1 maj, ako vstup Slovenska do EU.
Bud nieje co oslavovat, alebo je to viac sviatok prace z nizkou pridanou hodnotou.
Alebo oslava SR vstupu do NATO, sa neda oslavovat v jediny den, ale kazda jedna udalost, spojena zo vstupom do NATO, ma hlboky historicky vyznam a nieje mozne ani personifikovat konkretneho cinitela a vladu, lebo to ide napriec vsetkymi politickymi zoskupeniami v porevolucnej historii.
www.mzv.sk/zahranicna_politika/slovensko_v_nato-cesta_s...

Alebo preco sa neoslavuje napriklad zanik sovietskeho zvazu? 26 december 1991, alebo rozpad RVHP??, idealny cas, 12 jul, 1991 Oslavuje sa v Rakusku odchod Sovietkych vojsk? 25 oktober 1955? A aj tam sa jednalo o osloboditelov, len po vojne ostali trochu dlhsie. Ake pocity mali v 68 roku, napriklad nasi Rakusky susedia, ked im po 12 rokoch zase na hraniciach stali tanky osloboditelov?


13.05.2020 11:42

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

BranoVFR
 Turista 

Ikona

Re: egres2:
Aha, to komunisti tam mali akciu? Tak ich mali nechať v rade čakať 4hodiny jak na mandarínky pred vianocami. A občianske zapísať a deťom v škole, manželkám v práci to osladiť. Že by vedeli aké to je.


13.05.2020 13:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

barlac
 Jogurťák 

mozno sa az v hrobe prevracaju >:-) ale teraz neviem co je dovodom.ci motorka a chalani co si aspon uprimne prisli uctit vojaka. alebo ta zasrana chaska pozbierana z rad prostitutiek,zlodejov,danovych podvodnikov,mafianov,suknickarov,ktori sa velmi radi hraju na boha a nesu nazov politik. [shake]


13.05.2020 14:02

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 


Video: www.youtube.com/watch?v=MY9L_DRCVSU

co je na tom zle ?


13.05.2020 14:56

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Mincoooo
 Edvenčr 

Ikona

Keď tam chce mať čaplovič ticho, nech odkloní tú haldu kamiónov čo z tadial denne chodí... a potom nech poukazuje na ostatných :-((((((


13.05.2020 15:13

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Egres2, mozem osobnu otazku, ty si volil Kotlebovcov? Partizani boli nasi nepriatelia? Ja nemyslim Tisa, ale prosty lud.

A moze mi prosim vysvetlit vetu "Môžte emigrovať do Ruska keď ho tak obdivujete ale znížite IQ v Rusku ešte viac.", komu to bolo adresovane? Takto to vyzera, ze vsetkym pritomnym... ci mojej rodine?


13.05.2020 15:15

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

step1
 Kávičkár 

ja ked vidim kosak s kladivom tak si predstavujem 80r. pana s hrubymi okuliarmi ako "pitchuje" na vsetko co prislo po "89-tom.

ale kedze vsetci sme ludia omylni, niektori omylnejsi... donesie si napriklad rezne do kina, alebo palenku do krcmy, tak ma ani vyber nevhodnej vlajky neprekvapuje, nieze by som uplne suhlasil s preemotivovanym autorom textu, ale niekedy je menej viac...

mal som takeho spoluziaka, miso sa volal, miso bol anarchista, skinhead, skejtak, grafitak, intelektual a i. , vzdy chcel byt extra a nikdy nebol obycajny clovek... nebud ako miso


13.05.2020 15:24

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Nó , otec a syn Čaplovičovci = novodobí vykladači pravdy a výrobcovia histórie na zakázku . 8-) :-)


13.05.2020 15:32

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Tenka je hranica medzi obsadenim a oslobodenim.


13.05.2020 15:37

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

step1
 Kávičkár 

Re: janoval: [dobre] [dobre] [dobre]


13.05.2020 16:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 

Re: janoval: ani nevies ,aku pravdu si napisal,rusi nas oslobodili,obsadili a zijeme,keby nemci vyhrali,tak nas obsadia a skapeme,taky bol plan...ti blbi rusi nas nechali zit a dockali sme sa aj slobody [aj ked sme uz zavisli na inom state,statoch]


13.05.2020 16:15

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

step1
 Kávičkár 

Re: duran1: nemyslim ze to myslel ze takto...asi nebude nemecky sympatizant... ale mohli oslobodit a vypadnut? ci takto expanzia asi nefunguje


13.05.2020 16:25

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 

Re: step1: to bude asi tym,ze dnes nic ine nepocujem,necitam,neustale sa spini na rusov,2.svetovu chceju zmenit,ze zacali rusi,pamatniky v cechach likviduju,konspiracie so Skripalom,ktory uz ani neviem ,kde je a ci zije koli novicoku,a zabudol som,amici vynechali rusov ako vitazov v 2.svetovej,zevraj iba amici a anglicania vyhrali... mierumilovne Nato sa neustale priblizuje k ruskym hraniciam ,ale agresor je rusko...no dost,politika sem nepatri,ibaze zopar ruskych nocnych vlkov ohrozuje EU a milion migrantov,roznych islamistov na pozvanie merkel baby nevadi


13.05.2020 16:53

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Toman
 Skútrista 

Ikona

- ja budem oslavovat 21. júna
- to je den ked v roku 1991 odisiel posledny rusky okupant


13.05.2020 17:02

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Tak som to myslel ako som napisal, lebo sam na to nemam uplne jednoznacny nazor. A tazko povedat, co by bolo keby...

Mozno by bol Volkswagen v BA o par desiatok rokov skor a ani vyplaty by nemusel vyplacat >:-)

Ja si myslim, ze ziaden aextem neni dobry. Mne chuti aj borsc aj kebab aj snicel aj burger ale halusky su halusky :-D


13.05.2020 17:25

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

BranoVFR
 Turista 

Ikona

Pred pár rokmi som sa zoznámil s pár československými emigrantmi z 68meho roku, čo žijú odvtedy vo Švajčiarsku. Zaujímavé príbehy. Jedna kamoška je židovského pôvodu a jej mama zažila koncentrak. Pani ešte žije, nejak 93 rokov má.
Plus ďalší kamarát, bývalý šéf ústavu pamäti národa mi rozprával rôzne príbehy z výsluchu svedkov a obetí fašizmu a komunizmu. Dokonca je vypracovaná štúdia, ako sa v období 9mesiacov po prechode oslobodzovacou červenou armádou narodilo množstvo detí s ázijskými črtami. Vtedy by asi ženská nepochodila s udanim znásilnenia.
Nejak si ten obraz toho obdobia skladám z príbehov ľudí, čo to zažili a nepochopím ako niekto môže fandiť týmto dvom ideológiam. Takže ani kotlebovcov ani rusofilov a komunistov nemusím.


13.05.2020 17:30

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

krampus
 Geriatrik 

Ikona

... Mne chuti aj borsc aj kebab aj snicel aj burger ale halusky su halusky ... svätá pravda [dobre] [dobre] [dobre]


13.05.2020 18:01

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

ja proti obycajnemu ruskemu ludu ci v minulosti alebo dnes nemam nic. ale z ich autokratickych zriadeni, ci v minulosti alebo dnes, veru dobry pocit nemam, takisto ako z toho videa vyssie.
takisto som rad, ze slovensko si vybralo zivot v neistote kapitalizmu ako v istotach socializmu.
cest vsetkym obetiam vojny, ktori zostali vzdy ludmi a museli plnit prikazy drbnutych hlav.
egres, posledna veta [dobre].

Dôvod úpravy: pismenko, pismenko,.........kajnsmetke

Upravené 1 krát. Naposledy upravil KAJL (13.05.2020 18:02)


13.05.2020 18:36

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

cruelbody
 Turista 

Re: duran1: [dobre] [dobre] [dobre]


13.05.2020 18:38

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

cruelbody
 Turista 

Re: BranoVFR: a v nemecku a vo svedsku sa zacinaju rodit blondatym svedkam ciernovlasi tmavi :-) so semitskymi crtami


13.05.2020 19:27

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

BranoVFR
 Turista 

Ikona

Re: cruelbody:
To preto, lebo nepoužívajú zadnú brzdu


13.05.2020 20:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

cruelbody
 Turista 

Re: BranoVFR: ved pri brzdeni im dviha predok..to preto :-D


13.05.2020 20:51

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

hruso25
 Geriatrik 

Ikona

Pozri obrázok
Pozri obrázok
8.5. si pripomenú víťazstvo nad fašizmom. Na fórach je týždeň tvrdá diskusia a po týždni sa na všetko zabudne a do SNP je ticho a na pamätníky si nikto nespomenie, maximálne si novomanželia spravia zopár fotiek, alebo žiaci majú v rámci občianskej náuky výlet.


13.05.2020 23:31

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

A to sa tam chodia odbavovať len motorkári? No neviem, ale dosť o tom pochybujem.
Ináč, pozerám to tu prilozené video duran1, kedysi tam komunisti onanovali pred takým súsoším, tuším s rudoarmejcom, ved ako inak, a dnes tam motorkári robia rusky cirkus s rudoarmejcami pred vojakom z prvej republiky??? ...že by len absurdné?


14.05.2020 8:02

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidikon:
Už som x krát písal, že nie som obdivovateľ ani USA ani Ruska. V oboch krajiných žijú normálni ľudia ale bohužiaľ svetomocenské záujmy vrcholových predstavitelov oboch krajín boli, sú a budú u mňa na rovnakej úrovni. Akurát vnímam jeden rozdieľ. USA to robia aspoň "kultúrnejšie" voči vlastným občanom.
A v poslednej dobe mi vadí ten rusofilný servilný ošoal z Ruska na Slovensku. Stále to bolo, je a bude také typické slovenské "nakúkanie" do susedovej záhrady aj keď nie je vidieť cez vysoký plot nič iné, len vrcholky striech. Pobehal som kus sveta včetne USA aj Ruska a mám trochu iný pohľad na to, čo a ako to tam funguje. V podstate sú mi Rusi bližší ( prostý ľud) ako američania ale vadí mi 45 rokov prekrúcanie historickej pravdy o vplyve "ruska" na dianie na Slovensku od roku 1944 až do dnes.

K partizánom.
Nedočítal som sa nikde ako partizánska vojna a SNP prispela k rýchlejšiemu obsadeniu Slovenského štátu. Viem len to, že kvôli tomu bolo povraždených množstvo slovákov ako odveta zo strany Nemecka.

K mojej poslednej vete. Môže si to každý zobrať osobne v prípade, že napĺňa podmienku servilného obdivu k báťuškovi Putinovi a matičke rusi.

P.S: Prvý a posledný krát som bol voliť v roku 1976 a posledný v roku 1998. (chodím voliť už len v komunálnych volbách) . Na to, aby som volil Kotlebu mám veľmi vysoké IQ.

Dôvod úpravy:
P.S1: V časoch keď bolo povinné šaškovanie pred pomníkmi osloboditeľov každý pindal ako stará vrana. To motorkárske uctievanie osloboditeľov tu rozpútalo politické združenie Nočných vlkov s vlajkami Stalina, kosáku , kladiva a červenej hviezdy. Ak by tu nevyvolali hystériu tak by žiaden motorkár nepózoval na týchto miestach. Mysli si čo chceš ale tieto akty nie sú u mňa nič iné , len také "sralkovské" hopsanie lebo cool.

P.S2: Už si nepamätám v ktorom roku ma odvliekli na Februárku, pretože som sa odmietol zúčastniť na demonštrácii na Gotwalďáku za rozmiestnenie ruských JADROVÝCH rakiet na území ČSSR v čase. kedy v Nemecku prebiehali demonštrácie za ODSTRÁNENIE JADROVÝCH rakiet z územia BRD (západné nemecko).
Ak si myslíš, že to bolo rozhodnutie vlády ČSSR tak si na veľkom omyle. No a dnes sa lobuje za základne USA na Slovensku.
Tak o čom to je všetko???

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (14.05.2020 8:13)


14.05.2020 8:24

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

8814
 Turista 

Ikona

Štokholmský syndróm...


14.05.2020 8:44

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

macom
 Čoprák 

Pozrel som si video zo stretnutia. Strašné, ako tam v piete stoja ľudia a spomínajú. Čaplovič asi príde znovu o flek :-P


14.05.2020 8:54

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Re: egres2: Musim uznat, ze sa takmer vo vsetkom zhodneme. Sice sa mi nepodarilo obehat Rusko, len niekolko casti USA a Kanady, ale mam v Rusku priatelov. Jeden z nich lezi momentalne v Moskve s coronou, ale to je ina. Aj na SK ziju normalni ludia, len vladu sme mali (a ciastocne stale mame) nezodpovedajucu obrazu pospoliteho ludu. Takze podla vlady nesudim lud. Aj ked v USA poznam aj sympatizantov Trumpa. Resp. nazor mnohych obcanov USA pri teme povodu corona virusu bol silne pod vplyvom Trumpa, a to sa bavime o velmi inteligentnych ludoch s vysokou podnikatelskou uspesnostou, co ma dost zaskocilo a vtedy som pochopil, ze asi vacsina tohto naroda ma o svojej krajine prudko nadnesenu mienku. Takze suhlasim aj s tym, ze prosty rusky lud je nam o nieco blizsi ako prosty americky lud. A ani ja nepatrim ani na jednu stranu a uz vobec nie ku kotlebovcom. Je mi luto ludi, co sa nechaju strhnut vlnou populizmu a nedokazu si vytvorit vlastny nazor skumanim detailov a zakulisia.
No a volit chodim poctivo, odkedy sa k moci dostal Smer, pretoze uz ich uplne prve sluby ohladom dvojnasobnych platov do 2 rokov ci ako to bolo boli uplne smiesne, vysmech, na ktory sadne len idiot a to mi dalo jasny obraz, o co im ide. Tak, ako je nad slnko jasne, ze PS Spolu a Caputka su podobne nasadeni panaci tentoraz kontrolovany zapadom s cielom obsadit ukrajinsku hranicu. Jedina mozna cesta je udrziavat medzi nimi rovnovahu, lebo slusny clovek do politiky nikde nepojde...

PS: ponukli sme Sulikovi, ze mu dodame FFP2 ruska po 2 Euro. Najprvo to prijal. Potom zrusil a nakupil 500 000 rusok po 6 Euro... to je zase odkaz pre jeho sympatizantov... interna informacia mladsia ako 1 mesiac...


14.05.2020 9:00

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidíš. Treba mať prehľad.
V roku 1998 Dzurinda ako líder SDK sľuboval, že ak dajú ľudia hlasy SDK a vyhrá voľby, do roku 2002 budú platy dvojnásobné.
>:-)
Len naivka si mohla myslieť, že táto nová vláda sa nehrabala ku korytu a je riadne hladná po riadne dlhom pôste.
A preto nechodím voliť.


14.05.2020 9:16

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

Re: Vidicon: ak je to pravda, tak to daj do medii.
jak sa rado vravi padni komu padni. lebo, ze si to tu povieme a nic s tym nebudeme robit, tak to len kryjeme ich biznis a mozno sa to vysvetli. nesuhlasim, ze treba byt pasivny vo veciach verejnych.


14.05.2020 9:18

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Mishko
 Skútrista 

Ikona

"...je nad slnko jasne, ze PS Spolu a Caputka su podobne nasadeni panaci tentoraz kontrolovany zapadom s cielom obsadit ukrajinsku hranicu."

Neviem co beries ale mal by si pravdepodobne znizit davky.


14.05.2020 10:05

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Doba sa zmenila, teraz musíme fajať Americký k...t , lebo ZSSR zanikol a USA zvíťazili , takže tento Čaplovič si len prihrieva polievočku u nového režimu.

Pozrime len posledných 30 rokov koľko štátov západné demokracie demokraticky zbombardovali a zafinancovali tam štátny prevrat .
Ako sa rozhodli ,že Európa bude multikultúrna a nesmieme strážiť hranice pred migrantmi a tiež rozhodujú s kým sa môžeme kamarátiť a kto je už nepriateľ .
USA by z nás rady mali nástroj ako je Ukrajina ,Poľsko a pomaly už aj Česko ,preto sa snažia dať Sovietskú vlajku na roveň tej Hitlerovej . Pozrime reálne na svetovú politiku , vlajka USA má k nej oveľa bližšie !!
Spomínať na osloboditeľov ktorých na Dukle padlo vyše 20 000 a nie len 565 sa nesmie , mám prečítané knihy k tejto téme, naša ČS armáda by nikdy neoslobodila Slovensko , skončila by už na Dukle v údolí smrti ... :-~


14.05.2020 10:09

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

joker9
 Čoprák 

Ikona

Toto je motorkárske fórum a nie politicke.....tak s tým chodte pekne krásne do pi......... I-GRR


14.05.2020 10:25

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

brazel
 Kávičkár 

Ikona

marek750 , píšeš , že ... a pomaly už aj Česko .

Nie pomaly , veď im už dosť dlhú chvíľu len členky trčia .
Najúsmevnejšia pikoška (alebo jedna z naj) teraz bola , že oni preto majú takú nízku úmrtnosť na COVID-19 , lebo krv majú vlastne z jednej tretiny nemeckú .

Už nevedia , ako by sa do tej riti ešte lepšie zavŕtali . Teda do hocijakej aktuálnej , len nech nejaká je .
Banda kolaborantská . :-D


14.05.2020 10:36

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

marek750

naša ČS armáda by nikdy neoslobodila Slovensko

To je aká armáda???
Slovenský štát mal tuším 4 divízie a celkový počet okolo 145.000 mužov, 100 tankov.
Dve divízie boli od roku 1941 nasadené proti ZSSR a v roku 1943 boli odzbrojené a presunuté ako technicko zabezpečovacia do Talianska.
V protektoráte bola armáda odzbrojená.
1armádny zbor mal pri prechode Dukly cca 16.000 vojakov.
Čo sa týka počtu padlých osloboditelov. Vojakov posielal Stalin cez mínové polia aby neprišiel o tanky a duklianska operácia bol absolútny nezmysel.
Konev sa bál povedať Stalinovi že to bude samovražda a Kratochvíla, ktorý nechcel ísť cez Duklu zbavili velenia a strčili tam komouša Slobodu. To bolo len politické rozhodnutie aby československý zbor prekročil hranice spolu s červenou armádou cez Duklu.


14.05.2020 13:33

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: príliš ideš do minulosti a zbytočne prekrúcaš. ČS armáda je tá ktorá vznikla v roku 1942 v Buzuluku v ZSSR .
Asi nevieš, že Slovenská armáda bola v roku 1944 v SNP hlavná sila , a práve povstalci žiadali o pomoc Sovietov aby prekročili východnú hranicu aj keď to bol nezmysel , keď tiahli na Berlín.
Ano bolo politicky vhodné aby Československo oslobodzovala ČS armáda , aj do Paríža vstupovala prvá Francúzska armáda ;-)
Práve počúvam v rádiu , že "Maďarsko porušilo právo EU keď zadržalo migrantov na hranici" únie. Spravme protest proti Bruselskému debilizmu !!!

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (14.05.2020 13:47)


14.05.2020 13:54

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O tu sa toho človek dozvie...


14.05.2020 16:18

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

step1
 Kávičkár 

len na motoride sa zmeni nevhodne zvolena vlajka na historicku pretahovacku [dobre] :-D


15.05.2020 3:27

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

jebnite do offtopicu nech sa tam kokoti vadia


15.05.2020 6:34

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: joker9: Re: step1: poznám zahraničné moto fóra kde sa ľudia bavia o comkolvek. Aj o politike.
Re: Nozdormu: si mladý, uč sa ;-) :-D


15.05.2020 7:33

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

cruelbody
 Turista 

Pamatam si ako nam za komunistov vymyvali hlavy ze rusko oslobodili celu CSSR. O amerike ani zmienka A Teraz po rokoch citim ako to niekto otaca opacnym smerom..teda nie na pravdu ale opacne , vylucuju Rusko z celeho procesu.....Poucenie?....poucenie je ze tato neomarxisticka pakaž je to iste co bolsevici ,len nie v cervenom ale v duhovom.Europa je este stale dobrym miestom pre zivot nie pre to ale napriek tomu ze tu posobi ta neoliberalna zberba a mimovladkari... I-GRR


15.05.2020 8:24

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

marek750:
Re: egres2: príliš ideš do minulosti a zbytočne prekrúcaš. ČS armáda je tá ktorá vznikla v roku 1942 v Buzuluku v ZSSR .
Asi nevieš, že Slovenská armáda bola v roku 1944 v SNP hlavná sila , a práve povstalci žiadali o pomoc Sovietov aby prekročili východnú hranicu aj keď to bol nezmysel , keď tiahli na Berlín.


Aké prekrúcanie. Žiadna československá armáda v rokoch 1944 - 45 NEEXISTOVALA.
Existoval len armádny zbor ako súčasť červenej armády a plne podliehal jej veleniu.
Viem, že hlavná sila boli vojaci, ktorí sa pridali do SNP ( cca 45-50 000) .
A o pomoc povstaniu požiadal Husák end company z tým, že potom Stalinovi odovzdajú Slovensko do vazalstva.

Politika a motorky?
Ja nejazdím z ruskou zástavou kosákom a kladivom sa otŕčať.


15.05.2020 9:02

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

sorentto
 Edvenčr 

Ikona

Iba pre uplnost treba spomenut, ze SNP sa zucastnil aj Prvy ceskoslovensky samostatny stihaci letecky pluk, ktory mal dve perute, ktore posobili z letisk Tri Duby a Zolna.
Vacsina jeho pilotov predtym posobila vo Velkej Britanii, dobrovolne sa prihlasili, v ZSSR presli preskolenim na stihacky Lavockin La-5 FN a nasledne prileteli v septembri 1944 na tychto strojoch na pomoc SNP.
Chcem tym povedat iba tolko, ze na to museli mat suhlas exilovej vlady CSR v Londyne a a aj britskej vlady, aby boli uvolneni zo sluzby v RAF.


15.05.2020 10:24

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

brazel
 Kávičkár 

Ikona

A o pomoc povstaniu požiadal Husák end company z tým, že potom Stalinovi odovzdajú Slovensko do vazalstva

Tvoja typická demagógia , síce rovno neklameš , len nepovieš celú pravdu , takže vlastne navodzuješ tendenčné vnímanie .
Netáraj už konečne tie svoje polopravdy ! Hádam si ty , génius, nemyslíš , že Stalin by sa bol pýtal ... :-O 8-)

Odpoveď je oveľa prozaickejšia , proste sa vtedy podarilo využiť poslednú možnosť , ako sa pridať k víťazom .


15.05.2020 11:45

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

brazel:
Na tebe obdivujem tú absolutistickú istotu vo faktoch.

3. septembra 1944 velitelia 1. a 4. ukrajinského frontu dostali rozkaz zorganizovať ofenzívu s cieľom dosiahnuť slovenskú hranicu a spojiť sa so slovenskými jednotkami a partizánmi, ktorí bojovali proti nemeckým útočníkom. Podľa plánu schváleného najvyšším veliteľom mala byť ofenzíva zahájená najneskôr 8. septembra.
Operačný plán 1. ukrajinského frontu na vstup na slovenské hranice a spojenie so slovenskými jednotkami a partizánmi zabezpečoval zapojenie 38. armády šiestich streleckých divízií, posilnené 17. prielomovou delostreleckou divíziou, dvoma tankovými brigádami, strážnymi jazdeckými zbormi, raketovými delostreleckými a 1. československý armádny zbor.


Zmena na úsekoch fronty pôvodných operácií sa na rozkaz Stalina zmenila na žiadosť SNR

Karol Šmidke a pplk. Mikuláš Ferjenčík 4. augusta 1944 odleteli do Moskvy ako delegácia SNR žiadajúca koordináciu povstaleckých akcií s velením Červenej armády.

Rokovania povstaleckých zástupcov kapitána Ferjenčíka a Karola Šmidkeho v Moskve, ktoré sa začali 4. augusta 1944 prebiehali bez vedomia Benešovej exilovej vlády v Londýne, ktorá vyslala svojho zmocnenca do Moskvy až 25. augusta. Príprava povstania, tak nebola v súlade s koncepciou československej exilovej vlády, čo dalo podnet k úvahám, že už vtedy KSS a Stalin chceli Slovensko začleniť medzi zväzové republiky Sovietskeho zväzu ako tzv. Sovietske Slovensko


15.05.2020 12:10

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duggo
 Kávičkár 

Ikona

Toz len nedavno strielalo vojsko delami pri dunaji. Co tym mysleli, znak ucty ? Znak hrozby ? Znak sily ? Znak lasky ?

Vsak tu clovek poriadne nevie kto ho vlastne oslobodil a kto mu chce zle.


15.05.2020 12:19

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

duggo:
Všetci ti chcú zle.


15.05.2020 12:20

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 

Re: duggo: myslim,ze je nespochybnitelne kto nas oslobodil...to len dnes je taka moda hadzat vsetku spinu na rusov,osobne si vsak myslim,ze Rusko uz davno nie je ZSSR. A predsa sa amici snazia presvedcit cely svet ,ze zlo je Rusko a treba ho obklucit zo vsetkych stran,pripadne zobrat nerastne bohatstvo,zaviest svoju demnkraciu atd...ved to pozname,prikladov je vela


15.05.2020 12:38

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dve krajiny.
BRD
NDR
Boli do roku 1945 jedna krajina.
Polovicu oslobodili Rusi.
Druhú USA.
Dve krajiny.
Severná Kórea.
Južná Kórea.
Boli do roku 1945 jedna krajina.
Prvú oslobodili Rusi.
Druhú USA.
Mi sme dopadli ďaleko lepšie.
Nás oslobodzovala Červená armáda od roku 1944 až do roku 1991.
A odvtedy sa zase máme zle.


15.05.2020 13:11

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Mishko
 Skútrista 

Ikona

"Rusko uz davno nie je ZSSR....."

No ked tak pozeram na tu fotku kde su vedla seba obidve vlajky tak nadobudam pocit ze minimalne Nocnovlkovi "uctievaci" tento nazor nezdielaju.

ZSSR bol Rusmi umelo vytvoreny konglomerat Ruska a k nemu nasilim pripojenych a vojensky obsadenych krajin. Cely "sovietsky clovek" je rovnaka sprostost ako Poliakomadar alebo Cechosrb.

Cela ta Ruska schizofrenia je zabavna - na jednej strane sa nehlasit k ZSSR a na druhej si privlastnovat vitazstvo vo vojne, raz hovorit ze kult Stalina treba odsudit a zaroven mavat vlajkami s jeho podobiznou pri kazdej moznej prilezitosti...prekrucovat historiu, popierat fakty a klamat je (nielen) pre nich narodny sport.


15.05.2020 19:15

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

No je taký motorkársky zvyk prísť "zahučať" na motosvadbu, na krstiny motorkára,
a aj na poslednej ceste motorkára.
Potiaľto by to mohlo byť OK.

Zdá sa mi však nemiestne a nepietne hučať mašinami na vojenskom cintoríne.
Aj v prípade, že dotyční by chceli "demonštrovať" aj niečo ako "slovanskú" vzájomnosť.

Táto vzájomnosť ,myslím si, bola dostatočne prejavená napr. odvlečením -nevinných-občanov ČSR
do sovietskych gulagov. Mnohí pamätníci ešte žijú....spýtajte sa.
Spýtajte sa ČS. letcov v službách RAF.....bojovali proti nacistom a .....a ako dopadli.
Mnohých tento boj proti nacistom stál (v mieri) život.

Skúste popátrať v historických prameňoch, koľko víťazov z radov mocností na západnom
fronte odvliekli vlastní - čo ja viem -do Alcatrazu len preto, že bojovali v radoch Červenej Armády.

Už pravdepodobne nikdy sa nedozvieme, koľko nemeckých zajatcov zahynulo v sovietskych gulagoch.
Skúste sa opýtať nemeckých zajatcov, "ako bolo" v "západných" zajateckých táboroch.
A prečo sa takmer všetci hrnuli dať sa zajať v britskej, či americkej zóne.

A prečo sa teraz " húfne Slovania hrnú do Ruska na trvalý pobyt."

A prečo.........



15.05.2020 21:04

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: chudáci Nemci v gulagoch po vojne :-D :-D
Nemci môžu byť radi že ich nevymazali z mapy Európy , tak boli na nich všetci naštvaní , heslo Sovietov bolo "zabi svojho Nemca !" , v Čechách ich mlátili na uliciach, dokonca hodili kočík aj s dieťaťom do Labe ...vybavovali sa účty.
Táto vojna nebola len o nejaké územie , ale vyhladzovacia , skončiť nemali len Slovanské národy v ZSSR ale aj Česi , Poliaci..
Stalinská doba bola odsúdená ešte za Chruščova v Sovietskom parlamente ;-)
Do západných zajateckých táborov sa náckovia len tak hrnuli ,ešte aj Hitlerov obľúbený maršal Schörner veliteľ armád stred v protektoráte( zdrhal pred Sovietmi a kašľal na Prahu a jej povstanie) kopa nacistov sa zachránila pod novým menom v Amerike . A nacistickí vedci v USA kde sa im dostalo uznania. V Kórejskej vojne v uniforme USA bojovali aj niekdajší Hitlerovi náckovia , to ma prekvapilo :-)
"A teraz " Slovania sa hrnú do Ruska dokonca aj chudobní Ukrajinci .
My keď zapredáme svoju zem (Soros)liberálnemu Bruselu, sa o pár generácíí budeme sťahovať do Ruska tiež , lebo synovia Allahovi prosperitu skvelému bohatému západu ktorý máš rád ukončia :-~


15.05.2020 23:32

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Marek: celý svet bol a je naštaný za NEMECKÚ WWII.
Mal som na mysli (ak to explicitne nevyplýva z textu, napíšem jednoduchšie):
správanie sa víťazov voči porazeným. T.J riadne právne posúdenie viny a odsúdenie.
Na smrť, doživotie, dlhoročné tresty.
To je v poriadku.
Podľa zverejnených info západní spojenci odsúdili za beštiálne činy (236-265-dohodnime sa na 300)
svojich vojakov na trest smrti zastrelením.

Skús popátrať po nejakom čísle v sovietskych gulagoch.
Buď je to utajené - alebo tisíce......desaťťisíce ľudí, čo bojovali za III.ríšu v agresívnej vojne
a ako dopadli ? Kde sú ich kosti ? Boli to všetci presvedčení NACISTI ? (väčšina iste áno)


Som dokonca rád, že ľudia Tvojho zmýšľania sa nezaoberajú osobnou tragédiou bojovníkov proti nacizmu napr. v radoch RAF.
PRÍŠERNÉ.

Sovieti VŽDY urobili chyby, za ktoré sa ich nejaký vodca ospravedlnil. A robil ich znovu.
Formalita. Kde je dnes N.S.Chruščov ?
A po ňom daľší a ďaľší ?

Problém je: ako píše Mishko: klamstvo, primitívne klamstvo ruskej verchušky.
A tak to bolo od samoderžavia cez komoušov dodnes.

Sovieti držali vo väzení dievča, ktoré rozpoznalo (ako asistentka Hitlerovho dentistu)
jeho chrup a výpoveďou to potvrdila.
10 ROKOV, dopiče, 10 ROKOV !!!

Tvoje splietanie so Sorošom si nechaj na konšpiračné weby.
Ja nie som Žid, som liberálny demokrat (slobodný demokrat) a som na to hrdý.


16.05.2020 3:26

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

duran1
 Geriatrik 

Re: yoffo: a tebe to akoze po slovensky Jebe ? Ake hucanie motoriek ? Videl si vobec to video ? Zmen doktora ,ale urychlene ! Liberalny demokrat u mna znamena,dement ,co podporuje gender sulinov a buzerantske svatby s osvojenim deti...to si ?

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil duran1 (16.05.2020 3:29)


16.05.2020 8:14

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

Re: duran1: nehcem tu tahat politiku, ale tvoja definicia liberalneho demokrata je uplne mimo, uveril si dristom najvacsich hajzlov ako Hranol/Blaha, Ha-ra-bi-n a Kotleba.
Ak sa obavate, ak verite, ze o par rokov sa budeme stahovat do ruska, tak sa pytam, preco tu ostavate, ved tam chodte uz teraz, sami sa pripravujete o tu vyhodu toho, ze si tam viete v predstihu vytvorit zazemie podla vasich predstav. Netvrdim, ze Brusel je to najlepsie co existuje, ale lepsie nemame a mozeme do neho slobodne volit nasich zastupcov.
Chlapi, ved rozmyslajte, overujte zdroje, nekonspirujte a hlavne budte tolerantni.


16.05.2020 8:27

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: KAJL: "Chlapi, ved rozmyslajte, overujte zdroje, nekonspirujte a hlavne budte tolerantni"..... snažím sa, len ci sa snazis aj ty ;-)


16.05.2020 8:48

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

Re: RadoR6:ak mas pocit ze nie, tak mi napis ss, nech to mozeme doriesit, tazko sa vysvetluje nieco niekomu cez klavesnicu, ked nevidis face to face, ci druha strana aj rozumie co mu chces vysvetlit, podla toho vies volit lepsie slova, aby si zbytocne nepouzival taku terminologiu a vyrazy, pri niekom, kde je to mimo jeho prijmaca.
Preto, ak si moj prispevok vyhodnotil ako naznak netolerancie, tak mi prosim prepac, myslel som to presne naopak ;-) .


16.05.2020 8:53

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Takže už sa aj tu dotiahol Soroš, tak nám tu zachvíľu opíšte ako chce ovládnuť svet, alebo niekedy mám dojem, že hlavne SK, spolu s iluminátmy a ďalšou háveďou a ako šéfa dosadia Aštara Šerana. Veď načo používať hlavu keď stačí veriť kde čomu. I-GRR I-GRR . Nechcete ísť s tým na fcb?


16.05.2020 9:13

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: KAJL: Yoffo ty si ostal zaseknutý v minulom storočí , riešiš Stalina, Hitlerových vojakov ... Pritom je to jednoduché , USA zámerne démonizujú Rusko izolujú ho od Európy , lebo im ide o biznis s plynom, so zbraňami...

KAJL Liberál je dnes najhoršia škodná v Európe , liberál = KCKCT !!! Myslíš že tu všetci žerieme seno a musí nás niekto presviedčať dokonca konšpirátori :-D :-D
Kto sa nás pýtal , či chceme multikultúrnu Európu, za koho rozhoduje vedenie EU ???? Ty si za ?
Liberálny Brusel nás karhá za ochranu hraníc , popiera vlastné zákony, Americké mimovládky vo veľkom propagujú multikulturalizmus a ich lode dovážajú migrantov z Líbye a chráni ich EU !!!!
Odrbáva nás ekonomicky, naši Europoslanci nedokážu prelomiť nespravodlivú normu ktorá východ EU poškodzuje ,keď máme proti západným krajinám len 25% dotácií do poľnohospodárstva !
Áno "do Bruselu môžme voliť našich zástupcov" , ale v Bruseli doslova vládnu liberáli slniečkársky psychopati západných krajín, a tí volia ľudí do vedenia EK !!!
Keď si myslíš že zjednotenie EU s Arabským svetom a Afrikou nebude mať následky a veríš nekonšpiračným zdrojom západu to je tvoja vec ; nás nepresviedčaj o opaku.

Video: www.youtube.com/watch?v=KLqKNAyY83Q&t=15s

Dôvod úpravy: ii

Upravené 2 krát. Naposledy upravil marek750 (16.05.2020 9:16)


16.05.2020 10:03

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

jasne, pripojme sa (zase) k rusku, bude nam fajn a prestanme konecne zrat to seno hnusne slnieckarske sorosovske!

a ti hnusni americania a zvysok skodnej EU plny roznych ras dovezeneych z celeho sveta nam bude zavidiet, ako sa mame fantasticky s nasimi ruskymi bratmi

rozkaz znel jasne, nebyl cas jse ptat, kto je kto...

:-D


16.05.2020 10:08

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

"Liberál je dnes najhoršia škodná v Európe"...dobre....marek píše veľa o zákernom liberalizme....
A aj čítaš po sebe ??? Utláča ťa buzerantský Brusel ? Ako veľmi ???
Tak skús sem dať konštruktívne nejaký lepší "prúd" či smerovanie spoločnosti.
Rád sa nechám poučiť.
Lebo nacizmus, boľševizmus, mečiarizmus, či ficizmus sme tu už mali.

A nemajte obavy, nikde nie som zaseknutý, užívam si SLOBODU, až teda na tú skurvenú čínsku chrípku.
8-) :-P


16.05.2020 10:15

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

Re: marek750: mam dve blondave dcery, myslis, ze tuzim po nekontrolovanej migracii z moslimskych krajin, myslis, ze potom tuzia ludia v nemecku a francuzku? tato posledna migracna vlna je fenomenom ostatnych rokov, kto ju sposobil neviem, ale je to tiez proces, ktoreho riesenie vyzaduje tiez nejaky cas, nejde riesit vsetko hned a spravne. migruju nielen moslimovia, ale aj krestania. A predstavte si, ze mozem byt aj tolerantny aj nesuhlasit s migracnou politikou EU :-O.
Tak teraz som co, liberalny demokrat, slnieckar alebo k...t, sam neviem.


16.05.2020 10:23

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Retro
 Jogurťák 

Ikona

Re: KAJL: nereaguj na tíchto vygumovancov nemá to zmysel. Nech si idú do toho pakárenského Ruska a nech si v tej super zemi zasľúbenej užívajú života.


16.05.2020 10:33

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

jak to tu tak čítam...


Video: www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo :-D :-D :-D


16.05.2020 11:07

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Ešte citácia: "Liberalny demokrat u mna znamena,dement ,co podporuje gender sulinov a buzerantske svatby s osvojenim deti...to si ?" ....toto je duran1-ove videnie liberalizmu, rozhodne nie moje !
Študuj a nenadávaj cudzím ľuďom do dementov.


16.05.2020 12:01

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: Nozdormu: "chce se mi zvracet"...to povie niekto kto ma v profilovom obrazku ruzovofialove hovno s rohom medzi rozkosnymi rozšírenými očkami. >:-)


16.05.2020 12:03

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: RadoR6: a nezabudaj na svoju hlasku :-))) ktoru si mi venoval niekedy...Raditel zemegule :-) ale uznavam ze aj ta definicia od durana by asi zapasovala mozno ju doplnim :-) a to ruzove hovno a la jednorozec naozaj vystihuje moju osobnost :-* 8-) :-D :-D


16.05.2020 14:58

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: yoffo: Pre teba je EU to jediné a najlepšie bez čoho nemôžme existovať ? Takže chceš nejakého Ahmeda za suseda , lebo asi nechápeš že skvelý liberálny Brusel to chce, lebo to je "Európske riešenie" donekonečna ich rozdeľovať do všetkých štátov ;-)
Ja nechcem žiť v EU plnej Ahmedov , do takej sme nevstupovali ani nám nikto nepovedal ,že nám raz budú vnucovať iné "kultúry", to si nedovolil ani ten zlý Sovietský zväz. A nepomôže nám ani tľapkanie sa po bruchu, že to nehrozí a všetko je len v telke a konšpirácia ktorú vymyslel Kotleba a Fico a Rusi ;-)

KAJL "posledna migracna vlna je fenomenom ostatnych rokov, kto ju sposobil neviem"... , ale ja viem kto vybombardoval Líbyu , Irak, Afganistan .. kto podporuje teroristov v Sýrii atď. Poviem rovno , nech si migrantov berú Francúzi, Briti , USA aj Saudi, Izraelci ktorí to majú na rováši !!!!
Čo ja mám s nimi , čo má Slovensko s tým bordelom a zločinmi spoločné ?!!

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (16.05.2020 15:12)


16.05.2020 15:02

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

zdeno255
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: ty si riadne vymletý. Jediný škriekajuci na rodinu s deťmi a hádzal do nich kamene je Mazurek.


16.05.2020 15:11

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

zdeno255
 Kávičkár 

Ikona

Pokial sa neospravedlnia rusi za okupáciu Československa v r. 68 ktorou dokázali a potvrdili, že Československo neoslobodíli, ale ho obsadili ako jeden z víťazov 2 sv. vojny a vnutili mu socialistické zriadenie pod kontrolou CCCP a vytvoreného východného bloku social. štátov. Po rozpade socialistickéko východného bloku, nemá Ruská federácia žiaden nárok na vymáhanie a vynucovsnie si ucty za oslobodenie od fašistickeho protektorátu.
My si budeme uctievať len padkých vojakov za slobodu a ukončenie 2 svetovej vojny. Uctievate si aj tých rumunských a ukrajinských vojakov a ich vlajkami, alebo iba rusov s ich vlajkou, lebo inú som tam nevidel.


16.05.2020 15:21

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: zdeno255: tebe zjavne chýba multikultúrna skúsenosť , aspoň vykradnutie pivnice... ;-) Ja si uctím každého aj Rumuna ,Ukrajinca pôjdem aj na pamätník Amerických vojakov keby tu nejaký bol. Na pietnej spomienke už bol aj človek z Rumunskej ambasády .
Rusko sa už dávno ospravedlnilo za činy ZSSR , takže budíček : euractiv.sk/section/ekonomika-a-euro/news...


16.05.2020 17:54

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

macom
 Čoprák 

Priatelia, zhrniem to. Tu nejde o to, kto fandí východu, alebo západu, ale že znova nám nejaký kokot hovorí, čo môžeme a čo nemôžeme. Tak ako za komančov. A to si nedám >:-)


16.05.2020 17:59

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

zdeno255
 Kávičkár 

Ikona

Keby neparkovali motorky na platnom mieste, nikto by im nič nezakazoval, ale niektorí si mýlia demokraciu s anarchiou a myslia si že môžu vsetko


16.05.2020 18:05

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

zdeno255
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Pytin nie je Rusko. Sice sa v Budapešti ospravedlnil a aj v Praheale, prečo sa oficiálne neospravedlnil Slovensku? A na druhej strane to obhajujú, že je to ok, veď bratská pomoc a buďte radi? Neznášam ich ako aj všetkých ktorý ich obhajujú a zabudli.

spravy.pravda.sk/svet/clanok/356741-ruska-statna-televi...
hnonline.sk/svet/1066542-ceskoslovensko-by-malo-byt-za-...
zpravy.aktualne.cz/zahranici/slo-o-pomoc-priteli-obhaju...


16.05.2020 18:05

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

macom
 Čoprák 

Zdeno môj, a Ta si nikdy nevošiel na mašine do zákazu. :-D


16.05.2020 18:16

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

zdeno255
 Kávičkár 

Ikona

Re: macom: ale to to niekto odsudzuje a píšeš tu, že sa nič nestalo, keby tam bol jeden nepoviem. Nemali tam čo robiť a hotovo. Ak vojdem do zákazu a dostanem pokutu tak budem nadávať na celý nespravodlivý svet a ako mi všetci všetko zakazujú. Ak by šli aj po pešej zóne tak porušili zákon a nie sa ešte čudovať ak to niekto odsudzuje.


16.05.2020 18:25

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

tryskac
 Kávičkár 

Ikona

Marek750 nerozumieš po slovensky? V Tvojom zdroji Putin povedal : že jeho krajina nesie „morálnu zodpovednosť“ za inváziu. To NIE JE OSPRAVEDLNENIE to konštatovanie faktu.

Aj ja nesiem morálnu zodpovednosť za to , že napr. môj syn zmlátil spolužiaka, ale súhlasím s tým, lebo si podľa mňa zaslúžil a tak mal syn na to právo ...

Ak teda Putin použil v skutočnosti takúto formuláciu, tak má rovnaké mocenské chúťky ako Stalin, Hitler, či súčasný americký opičák.


16.05.2020 18:38

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: zdeno255: :-))) :-)))
Ale Ahmedovia ako je tu zobrazený čakajú na hraniciach únie ! Rusko ,Putin ani strašný Mazurek ich sem nevolajú ani ich tu nechcú .
Chce ich skvelá a nenahraditeľná liberálna únia a USA mimovládky . Čo ty nato ?
Čo akože mám teraz robiť z nejakým rokom 1968 ??????

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (16.05.2020 18:40)


16.05.2020 20:05

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

JaRCii
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: počuj Marek, od vypuknutia migračnej krízy prešlo 5 rokov, koľko utečeneckých táborov a koľko desaťtisíc Ahmedov prišlo na Slovensko ? Lebo ja som spozoroval v správach jedného, čo sem prišiel už asi v roku 93 a dnes je to doktor a išiel pomôcť sám do Sýrie na nejaký čas. Inak, dnes už aj Nemecko vie, že nekontroľovateľné púšťanie ľudí do EÚ bola chyba, a zistil to to veľa internačných obciach/centrách v Nemecku.
Čo sa týka úcty k vojakom červenej armády, tak je okej tam normálne prísť, nešaškovať tam so sovietskou vlajkou alebo nebodaj podobizňou Stalina ako to robili svojho času Noční vlci, nech kľudne prídu, zapália sviečku, ucita si bez revu motoriek a nikomu to nemôže vadiť. Inak niektorí týpci tu vyjadrujú, že ako sa teraz chce zamlčať úloha ZSSR v 2.sv vojne, avšak ja neviem kde a kto to chce zamlčať alebo kde to počuli. Ja však neviem prečo sa napr. začiatok druhej sv.vojny ráta v Rusku až od 22.6.1942, teda viem, lebo povedať, že dovtedy sa rozdrapili na pobaltie, zaútočili na Fínsko a defacto, namiesto neutrálneho postoja podpísali s Nemeckom pakt(na ktorom by v podstate nebolo nič zlé), kde si v tajnom dodatku dohodli sféry vplyvu ohľadom Poľska a Európy. Problém ZSSR a aj terajšieho Ruska, nie sú obyčaní ľudia, tak ako neboli obyčaní vojaci, problém sú kkti ktorí sa dostali do vedenia štátu a majú dojem, že sa musia rozširovať za každú cenu a kecať každému dookola čo má robiť lebo sú väčší, a to isté si myslím aj o tom blonďatom kktovi v USA, aj keď tam sú ľudia hlavne na západe kurevsky sebestrední a zahľadení len do vlastného materiálneho uspokojenia a vlastne všetci usáci sú kurevsky zahľadení do svojí spojených štátov a ostatný svet existuje len pre hŕstku inteligentov z nich. Inak, asi najlepšie riešenie je vysrať sa na nejaké cudzie vlajky/diktátorov/ideológie a jazdiť a užívať si slobodu na moto. Ak si niekto chce ísť uciť pamätník/spomienku/cintorín, tak nech ide kúpiť sviečku, zapáli ju tam a potichu si ucti tých obyčajných hrdinov.

Dôvod úpravy: ypsilony, íčka a písmenka

Upravené 2 krát. Naposledy upravil JaRCii (16.05.2020 20:08)


16.05.2020 20:57

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: JaRCii: Asi to bude tým , že bývalá vláda migračné kvóty odmietla ;-) Uvidíme dokedy budeme odolávať , najnovšie Maďari porušili právo EU keď zadržali migrantov na hranici (väčšiu pi čovinu som ešte nečítal , možno len tú že ich potrebujeme )
Takže náš najmenší problém je pár motorkárov pri pamätníku padlým vojakom z ich bývalou zástavou.

Rusi robia čo musia , ano zväčšili sa aj keď to neplánovali- keď nechceli mať vojenský prístav USA v Sevastopoli .. :-)))
Čo sa týka USA od "blonďavého kkta" ktorý si myslí že Venezuela a Sýria ležia na Americkej rope sú tam ešte väčší kkti .... tí mu idú po krku (čo sa čudujem , veď pre Izrael robí čo môže) .


16.05.2020 21:14

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: byvala vlada robila vzdy presne to co po nej chceli jej volici..nikdy nerobila dobre ani spravne rozhodnutia..proste sa pozrela co chcu pocut ludia co ju volia a to hulakali vsade naokolo bez ohladu na to o aku picovinu islo a ze sa im teda podarili ine kvalitky...

a po druhe do debaty sa zapajat nejdem ale si mi pripomenul jedneho kolegu tiez taky vzhladom na to ze drviva vacsina kanclu ma pod 30 hotovy dedko (ma nieco tesne po 50) a ten presne tak nieco hovoril...amerika skurvena tu bere toto tu bere hento..a rusko si vezme kus vedla krajiny kvoli strategickej vyhode a uz sa idu ludia pojebat :-D :-D :-D :-D to je tak krasny dvojaky meter :-D aj tu u teba "Rusi robia čo musia , ano zväčšili sa aj keď to neplánovali" :-D take len mimochodom ze stane sa...asi jak ked zjes frajerke tresku co mala v chladnicke ta stalo sa no..ta tak rusi si len tak vezmu kus krajiny vedla bo potrebuju...normalka...len take spomenutie medzi riadkami ze ved co take sa stalo :-D :-D


16.05.2020 21:45

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Re: zdeno255: Mazurek do nikoho nič nehadzal. Otvorené to priznal aj ten udavac z Ruzomberka.
www.prehladsprav.sk/sok-bencik-priznal-ze-mazurek-ziadn...
magazin1.sk/bencik-priznava-ze-mazurek-nikdy-ziadne-dla...
A tých zdrojov ktoré to udávajú je viac.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil RadoR6 (16.05.2020 21:47)


16.05.2020 22:28

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Je pravda, že na tom videu nevidno kto tie kamene hádzal, ale že správal ako..... to tam je.


16.05.2020 22:39

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

omyl
byvala vlada iba hovorila to co chceli ludia
ale robila len to co chcela sama, na ludi zvysoka kaslala a pre istotu im pohodila par omrviniek


16.05.2020 22:49

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

JakubJ
 Kávičkár 

Ikona

Bohatstvo, keď tak čítam niektoré príspevky, tak je to jak "ZDIELAJTE KYM NEZMAZU!!!!!!!!" od geriatrických keyboard warriors (t.j. 60-ročných tetiek a ujkov) ktorí tak pred rokom zistili že existuje Facebook, a keďže počas svojej 40-ročnej kariéry predavačky v Jednote, prípadne sústružníka stihli na Vysokej škole života vyštudovať históriu, prenikli do tajov sprisahaní NWO, a stali sa expertmi na geopolitiku, tak sú ešte aj tak super že svoje expertné zistenia prezentujú nám, ktorí podľa nich o tom nemáme ani šajnu...

marek750 nejaký si poondený z tých moslimákov. Moja osobná multikultúrna skúsenosť je taká, že v priebehu jedného mesiaca na mňa v klube vyskočil ruský boxer keď som si dovolil zastať sa kámoša, ktorému tento chuj siahal na frajerku, a o 2 víkendy na to mi v inom klube partia Srbov ktorí robia v miestnej fabrike obťažovala frajerku. A keď vidím niekde tlupu 2-taktných ĽSNS opíc v zelených tričkách, tak radšej oblúkom obchádzam aby som nechytil dlažobnou kockou. Tým len chcem povedať že aj v rámci ostrova našej tutti-frutti všeslovanskej vzájomnosti sa nájde dostatočné množstvo tupých hláv ktoré neváhajú siahnuť ti na dcéru/frajerku/manželku a pre istotu aj tebe zmaľovať tvár.


16.05.2020 23:11

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: JakubJ: nehnevaj sa na nich...to len tie mikrocipy a vysielanie cez 5G (a par promile jak sa patri u nas na slovensku) im prikazalo zabudnut na slusne spravanie...inak to su mili zlati ludia vsetko 8-)


16.05.2020 23:23

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

KAJL
 Kávičkár 

chlapci, mazurek, kotleba a jeho vypatlanci su tupci a od chlapov maju velmi daleko, dokazu machrovat, ak o nic nejde, akonahle maju zobrat zodpovednost za svoje skutky a vyjadrenia, tak sa spravaju ako poondenci a hladaju si vyhovorky, “neviem pouzivat pc, cislo 1488 je nahoda, nie som historik, postu som neprevzal lebo som nebol doma, ja vlastne nic, ja muzikant”. ale hraju falosne. Re: RadoR6: a udavac z RK, o com tocis? cerpa z verejne dostupnych zdrojov, ze vypatlanci si myslia ze su na facebooku inkognito svedci o ich mentalnej urovni. a mino mazurek, stoporeny a hulakajuci na skupinu tmavsich tetiek s kocikom, iduc z parlamentu na kebab je cisty sasa a ma to potvrdene aj sudom.


16.05.2020 23:24

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Keď už sa tu tak trochu riešia aj konšpirácie, tak tie sa veľmi behom času nezmenili, stále to isté . Vždy sa nájde hodne ľudí čo im veria, viď aj toto fórum. :-) www.aktuality.sk/clanok/790470/ake-konspiracie-boli-pop..., alebo tu dennikn.sk/874553/etnologicka-skuma-davne-konspiracne-t.... Miesto slobodomurárov si daj Soroša a tak podobne. Doba sa mení, len ľudia nie.

Dôvod úpravy: doplnenie

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (16.05.2020 23:28)


16.05.2020 23:37

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

Mishko
 Skútrista 

Ikona

KAJL: Tie zdroje co Rado uvadza su exemplarne dezinformacne konspiracne sracky plne klamstiev, polopravd a vymyslenych nezmyslov (prehladsprav.sk a magazin1.sk). Este zabudol citovat nieco zo ZjemAjVlek pripadne hlavnespravy alebo Aeronat a bolo by to skoro kompletne :-D


17.05.2020 9:40

Re: PLNÉ ZNENIE: Protest proti prejavu motorkárov na Dukle

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: píšeš o dezinformáciách a dáš sem najhoršie dezinformačné sr ačky Aktuality a DenníkN , mohol si pridať ešte SME :-D
"Šéf finančnej skupiny PENTA, Jaroslav Haščák ako svedok na súde v procese vraždy novinára okrem iného povedal, že dôvodom prečo kúpil tieto médiá, je to, že cez nich presadzuje liberálny kapitalizmus a v kódexe novinárov majú nariadené, aby presadzovali ukotvenie Slovenska v euroatlantických štruktúrach. Šéf Penty tiež priznal, že jeho novinári skĺzavajú aj k tendenčnému až klamlivému informovaniu"
JakubJ Multikultúrne zážitky Bratislavčanov intenzity raz za 10 rokov sú smiešna epizóda oproti tomu čo zažívajú Slováci na východe !!! Tam napr. tlupy nevychovaných neprispôsobivých deciek s IQ dreveného koníka obťažujú a napádajú iné deti ale aj dôchodcov , starkých s paličkou ! Musíš ich odháňať a raz som jednému pustil výchovnú , manželka ma vyše týždňa nepustila von aby ma nezlinčovala horda . A to by som mohol písať na celú stranu takéto zážitky s inou "kultúrou"! Takže radšej v susedstve Mazureka aj desiatich ,ako nejakú čvargu . Kto si myslí že riadená migrácia je výmysel je pekne naivný , ano chvála Bohu že vtedy vládol Smer a SNS , byť tam liberáli už riešime bývanie a sociálku pre ďalších neprispôsobivých a ešte horších viď Nice .

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (17.05.2020 9:54)


Predchádzajúce | 1 2 3 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 152240 | Včera: 114457