Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch? - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuCo vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch? - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 | Nasledujúce

26.02.2011 9:43

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Goldy
 Geriatrik 

Ikona

Červená bodkovaná šatka " a la " muchotrávka. Taká akú má dievčina na obale čokolády DEVA. ;-) Zháňam už rok a nič. :-(((


26.02.2011 9:57

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

menton-no mozna ze sa mylim,ale dovolim si povedat,ze asi 80% vyrobkov u nas predavanych je drahsich,inak videl som ze chces kupit nove 1200gs,jeden clen odtialto kupil 800gs v max,.vybave tuartech v prahe,aj s prihlasenim ho vysla o 2 tis. lacnejsie ,tak potom kde je rozdiel??skus si aj ty dat poziadavku tam,potom sem napis,kto mal pravdu,k vadimovi,on ma niektore ceny normal,ako inde,ved na to laka zakaznika,ked je clovek v predajni,zabudne co kde kolko stoji,vec sa mu paci,kupi,potom doma na nete zisti,kua sak som to mohol kupit lacnejsi >:-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil anoro (26.02.2011 10:09)


26.02.2011 10:12

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Menton
 Skútrista 

Ikona

Anoro: dakujem za radu, presne to som skusal, v Cechach aj Madarsku je ta moto po prepocitani kurzom drahsia, ako u nas a to este musim platit registraciu... Ten tvoj kamos asi kupoval jazdenku, ked s Touratechom... Tam je rozdiel v tom, ako rychlo to chcel povodny majitel predat a taku dal cenu... Ved to sam poznas, ci ? ;-)
Ak si nieco kupujem v kamennom obchode, tak je prirodzene, ze to moze byt drahsie ako cez web... Ved to je zakladny princip... To si este nepochopil ? Ja si akosi neviem vyskusat prilbu, nohavice, bundu, rukavice ani posed na motorke cez web... Asi sa musim este vela ucit...


26.02.2011 10:20

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

A od anora sa aj veľa naučíš! :-))) [dobre]


26.02.2011 10:22

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

menton-no praveze on ju kupoval tusim minuly rok novu,ach zabudol som jaky ma nick,dlho tu nebol,ale byvam snim obcas,spytam sa ho na to,kde to bral.
k druhej otazke,samozrejme,ze mas pravdu,aj ja si to skusam radsej,takze radsej sadnem ,dam si vyletik,pozrem,omakam,kupim,ale nie len okolo moto to je,pisal som o veskerom tovare,ked som kupoval stavebny material,ceny boli od buka do buka,ale kazdy daval zlavu,aj tam bol velky rozdiel,kde druhy ani zlavu nedal,mal lacnejsie,to nehovorim ze v rakusku ci v cechah som nasiel este lacnejsie,lenze doprava ked som spocital,usetril by som skoro h....o >:-)


26.02.2011 10:26

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

vadim u teba by som akurat kupil gumy,ked uz davas zadara ten ultrasopel :-D len jedna vec by ma zaujimala,kolko stoji u teba prezuci? :-O ci to na tem nepredrazis >:-)


26.02.2011 11:24

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Menton
 Skútrista 

Ikona

Anoro: no ak by sa to podarilo... V Cz je list price 344.600 Kc, po prepocte je to 14.242 eur, plus neviem kolko by bola registracia... U nas je cena 13.050... Cena je za rovnaky zakladny model vratane Dph, vybava bude v pomere k tomu... Asi mam zleho vekslaka... ;-)
No ved presne o tom som pisal aj ja... Sa mozem vykaslat na o par eur nizsiu cenu, ked mam preto zabit pol dna, prejazdit litre benzinu a este nakoniec mozno nebudu mat moje cislo...
Ale spat k teme, internetovy obchod ma urcite svoje miesto na trhu, vyuzil som ich uz viacero na rozne nakupy... Vseobecne sa daju zhrnut ako nakupy niecoho, co netreba skusat, napr. komunikator do prilby... Pre mna osobne je situacia, ze si pojdem nieco vyskusat do kamenneho obchodu, hodinu vyzvrtam predavaca otazkami a potom si to vecer objednam cez uplne iny e-shop vyslovene neeticka...


26.02.2011 15:14

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

menton-ved prave,vyskusas u vadima,kupis na e-sope,potom ta jeho reakcia :-(((((( a ty budes :-D neeticke,ale prakticke :-)))


26.02.2011 15:39

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

anoro, čo Ty robíš v tom Anglicku, ved Ty by si podľa Tvojich rečí mohol byť tu na Slovensku minister financií
fakt, škoda, že si zdrhol a neuplatnil sa doma, mohol si byť prínosom pre naše hospodárstvo ;-)


26.02.2011 17:16

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

krivoklat :-* nemohol by som to robit,nemam povahu ojebavaca >:-)


26.02.2011 19:21

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

antoni
 Turista 

Ikona

anoro: [dobre] ;-)


26.02.2011 22:23

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

monolop1
 Turista 

Ikona

nechapem ako moze jedna vec napr chranic motora na stroma 650 stat v jednom obchode 100e, a napr ten isty ale v touratech stoji skoro 200e ?

skor by to chcelo aj lacnejsie alternativy, nie len originaly, s dielami na auta je to iste, a hlavne aby ked niekdo nieco predava vedel o com je rec, niektore obchody su paradne, doticny pozna vsetko, poradi pomoze, inade len pokrci ramena ked sa spytam na nieco technicke, poznaju len ceny a dost


27.02.2011 9:07

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

karol1
 Bahniak 

Ikona

Nemám eshop a nechcel som sa ani zapájať , ale tak nejak mi už nedá stáť bokom.

Neetické - veľmi mierne slovo za ktorým sa skrýva ojebanie predavača v kamennom obchode o čas , pričom je dávno známe "time is money" .
Ja by som povedal vyslovene CHRAPÚNSKE.

Len človek , čo nevie počítať si neuvedomí , že pri malých objemoch objednávok sa veci predražujú , či už o nižšiu poskytnutú veľkoobchodnú zľavu alebo o rozrátanie prepravných nákladov na menšie množstvo tovaru.
Nevravím , že všetko je v obchodoch kóšer , ale nie vždy musí byť za vyššou cenou nenažranosť predajcu , ale povedzme nevýhodný nákup , ktorý v danom momente prišiel dotyčnému ako dobrý nápad.
A tiež nie všetko je z číny . Tam aj ojnica sa dá kúpiť už za 5€ a "kur.vy " Hotrodsácke a proxácke a neviem aké pýtajú za to aj 100€ a viac .

Osobne tiež sa inak finančne správam k niekomu , čo berie veľa a pravidelne , ako k niekomu , čo príde raz a myslí si , žs aký bohovský kšeft ten jeho výbrus valca babety musí byť. Takže ak niekto odo mňa zoberie jeden valec za sto rokov , tak to má povedzme za 20. ALE ak ich berie pravidelne vo väčšom množstve , tak za 16 a ešte má aj dopravu v cene.
A v súčastnej dobe obývačkových Eshopov , ktoré podliezajú všetko čo sa dá , je človek predávajúci za ceny doporučené výrobcom považovaný za zlodeja.


27.02.2011 9:33

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

SO545
 Kávičkár 

Ikona

absolut suhlas.

tiez takto kategorizujem.

spekulantov bude stale dost a /vyhodnejsich/ nakupov tak isto.


27.02.2011 9:34

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

cena doporučená výrobcom je jedna veľká chu....a a na všetky doporučenia výrobcov sa treba vykašľať - to predstavuje len ich túžbu a nič viac.
Predávajúci chce predať draho a kupujúci lacno kúpiť. To je úplne normálne a cesty k tomuto sú rôzne. Predávajúci v kamennom obchode musí ponúknúť niečo viac ako len tovar (radu, servis, záruky a pod.) inak nepredá.
v e-shope som v stave si kúpiť knihu alebo CD, ale určite nič čo obnáša potrebu servisu, záruky a pod. lebo firma z obývačky o chvíľu neexistuje. Ale tak isto neexistuje firma v prenajatých priestoroch a každého polroka je niekde inde s iným názvom, i keď tam to stojí viac peňazí. Kto chcel niekedy niečo reklamovať a predajcu nenašiel, tak vie o čom hovorím.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil plechovkar (27.02.2011 9:37)


27.02.2011 9:57

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

karol [dobre] [dobre]

všetci by chceli lacno, ale kvalitne, s perfektným servisom nakupovať, pritom zabúdajú, že všetka kvalita a servis ide z marže
- kvalitný predavač? treba ho nájsť, zaučiť, zaplatiť - to je z marže
- zásoby z každého druhu a vzoru? treba nájsť, doviezť, uskladniť, zaplatiť - aj to je z marže
- servis na počkanie? reklamácia? - vybaviť, vytelefonovať, zaslať, zaviezť, doviezť - z marže
- všetko mať legálne? dane, odvody, príspevky, poplatok za rádio na predajni - z marže
- reklama? chceš mať info o novinkách? dobrú stránku? označenie - z marže
- nový tovar? nájsť miesto naň, staré veci do akcie, vzorky na vyskúšanie - z marže
- príjemné prostredie? prípadne kreslo na čakanie a káva? - z marže

pre toto a veľa iného, nie je cena odporučená výrobcom chujovina, lebo výrobca chce mať istú kvalitu predaja

zoberme z obchodu maržu a čo získame?
- krátkodobo, lacný nákup, hurá!!!!
- dlhodobo, málo tovaru na sklade, neschopného predavača, staré a špinavé priestory, servis len
jeden v europe, ukončenie predaja, zavreté, zamknuté

musel som sa prekonať, aby som sem tolko napísal, lebo niektorí mudrci, vrtáci a provokatéri sú už naštartovaní zásadne proti slovenským obchodníkom ojebávačom a vopred píšem, že nemienim sa hádať a odpovedať na blbosti


27.02.2011 10:10

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

ak chce výrobca ovplyvňovať cenu tak nech predáva sám. Je predajcove právo si cenu stanoviť sám, všetky náklady na obstaranie, predaj a servis tovaru sú zásadne iné napr. v BA a niekde v malej dedinke, takže si tvrdím, nech je výrobca rád že mu to niekto predáva a nie že si on bude diktovať-odporúčať predajné ceny.
Čudujem sa všetkým predajcom automobilom, že trpia diktát výrobcov - od veľkostí, farieb, usporiadania showroomov až po toaletný papier. Nech sa autá začnú predávať v obchodných centrách a zrazí im to hrebienok - na to ale treba policikú vôľu.
Na SK je veľmi málo skutočných "predavačov", o to viac je tu oje....ov [zle]
Som ochotný zaplatiť, ak viem za čo platím, ak sa ale pozerám na kvalitu výrobkov a kvalitu predaja, tak som presvedčený o niečom inom


27.02.2011 10:17

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

plechovkar> vymenuj prosim 15 obchodov kam chodis najcastejsie. dik


27.02.2011 10:25

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

krivoklát to napísal za mňa.
Ja len pridám, že v civilizovanom svete sa obchod s motopotrebami začal rozvíjať už pred cca 60-70 rokmi, v prvej polovici minulého storočia. Na Slovensku pred cca 10 rokmi.
Slovenskí predajcovia začínali na zelenej lúke. Aby mohli svojim zákazníkom ponúknuť to, čo vo vyspelej Európe bolo 50 rokov hotové, tak z marže museli vybudovať hlavne predajne: Žubor - nový showroom v BB, FMoto a BBmoto - novučičké priestory v Petržalke, Styx - nová budova vo Vrábloch, Petro výstavba v Prešove), Motomaxx po priestoroch v NZ, nová predajňa v NR, Ducati nová predajňa v BA ja sám som sa sťahoval z maličkej starej miestnosti vo väčšej firme do "mexickej búdy" (kút Silardovej dielne na periférii BA), potom do novej ale malej predajne bližšie k centru, potom väčšej, ale v pivnici. Po šiestich rokoch môžu zákazníci nakupovať vo veľkom priestore v rekonštruovanej budove prakticky v centre.

Slovami gastarbajtra anora povedané - Peniaze ktoré "slovenský ojebávač" vkladá do zlepšovania služieb, môže západoeurópsky predajca míňať na rekreácie v exotických destináciách. >:-)

Ak by slovenskí zákazníci nenosili svoje peniaze do zahraničia, mali by krajšie priestory a lacnejší tovar dávno už doma. ;-)

Upravené 3 krát. Naposledy upravil Vadim (27.02.2011 10:30)


27.02.2011 10:36

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

ešte sa pripojím

plechovkár, čo myslíš, kde budú náklady väčšie, v malej dedinke alebo Bratislave?

skús sa nad tým zamyslieť, nápoveda, náklady na prenájom pozemku sú ano na dedinke menšie, ale to je len zlomok nákladov

skús si porovnať ako dostaneš do malej dedinky, výstavbu priestorov, rovnako kvalitného predavača, rovnaké zásoby aut, tovaru, dodavateľov, náklady na dopravu, náklady spojené z cestovaním pri zháňaní tovaru a obchodných jednaniach, náklady na reklamu, vyznačenie prístupu, pritiahnutie solventných zákazníkov, ako budeš z malej dedinky vybavovať reklamáciu v zahraničí, prístup k bankám, na poštu

skúsim Ti napovedať, predajcovia aut preto trpia diktát výrobcov, lebo tie autá majú na predajni zapožičané? lebo dostávajú k autám obrovský servis od výrobcov vo forme reklamy, akcíí,.....?

Tvoje radikálne názory ospravedlňuje iba nevedomosť, lebo ak nie, potom si naozaj len provokatér.
;-)




27.02.2011 11:05

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Menton
 Skútrista 

Ikona

Vadim: a ty ten tovar rozdavas, ked si nevies nasporit na vlastny, velky showroom ? Tusim zle pracujes s marzou, alebo sa furt vyvalujes v Karibiku... ;-) ja teda asi pridem na nakup aj ku tebe...
Krivoklat: mudro vravis, len ci bude aj druha strana chciet pochopit tvoje slova... [dobre]
Karol1: zamerne pouzivam miernejsie slova, nechcem vyvolavat zbytocnu virtualnu prestrelku... Ale pod tvoje slova sa kludne podpisem... [dobre]


27.02.2011 14:10

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

vadim,zas si mi neodpovedal :-O kolko stoji prezutie u teba,ked kupim gumy,nemas to na stranke,aj to by tam ,myslim malo byt,nee,ked uz nalivas ten onyy do gum :-D neprekrucaj slova,nemyslel som len motoshopy,ale vsetkych predajcov >:-)


27.02.2011 14:23

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

anoro: Ak niekde na mojej webke nájdeš čo len najmenšiu zmienku o tom, že prezúvam pneumatiky, tak máš u mňa fľašu Abshintu! ;-)


27.02.2011 14:34

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

vadim,praveze som to nenasiel,tak potom ako dam dolievas ten ultraseal :-O :-O len som si to myslel :-O >:-) ze by si to nalal do nejakeho horcicaka a dal zakaznikovi :-D


27.02.2011 14:38

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Hmm... To je záhada, čo? >:-)


27.02.2011 15:04

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Peterxj600
 Kávičkár 

Ikona

Ja by som chcel iba viac kreativnych doplnkov čo sa tyka dizajnu .. plexi street masky .. tento komplet ma višiel draho www.moto-army.cz/eshop-zrcatko-skelet-13-323
www.moto-army.cz/eshop-led-blinker-skelet-par-13-455
a na toto som už fakt nemal :D www.cultofcustoms.com/svetlo-chrom-lebka-p-43.html

našiel som ale cestu ktora by vyšla lacnejšie spraviť to z akrylovych odliatkov (samozrejme iba masky) len som to ešte nezrealizoval no rad by som:D

a ešte k teme , nakupujem prkotiny ktore moju moto robia neodolatelne krasnu no draho .. 60% veci ťaham z ebay.co.uk ale dlho čakam a par veci mi ani neprišlo.. toľko :-)


27.02.2011 18:41

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

vadim - túto debatu sme tu mali x-krát a je to nikdy nekončiaci príbeh a vieme obaja, že každá strana má svoju pravdu

krivoklat - trochu som sa zasmial na "...rovnako kvalitného predavača..." dohoď takého. nájom je len zlomok nákladov - možno ti aj Vadim odpovie
Mám kamaráta, čo je predajca Fiatu s veľkým servisom v BB, daj mi kontakt ako vybaviť to čo tvrdíš: "... predajcovia aut preto trpia diktát výrobcov, lebo tie autá majú na predajni zapožičané? lebo dostávajú k autám obrovský servis od výrobcov vo forme reklamy, akcíí....." lebo on to napriek pomaly 20 ročnému predaju tejto značky nemá. autá nakupuje - je to len o splatnosti faktúry


27.02.2011 20:12

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

nuž, darmo sa smeješ, rozdiel vo výške nájmu, je len zlomok v ostatných nákladov, všetko ostatné môže byť v dedinke ešte náročnejšie
a čo myslíš, že dlhodobá splatnosť nie je určitou formou zapožičania? Nie je to lepšie ako platba v hotovosti vopred, ktorá je bežná hocikde inde?
nie je snáď v televízii reklama na autá Fiat? Platí ju Tvoj kamarát?
a ked ten Tvoj kamarát robí to už 20 rokov, nie je to predsa len pre neho výhodné, držať sa určitých doporučených podmienok od výrobcu?


01.03.2011 12:50

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

karol1
 Bahniak 

Ikona

na základe zopár " fanktasticky inteligentných" telefonátov pridávam aj ja , čo mi chýba vo webshopoch:

pol deci kompresie - môže byť aj vo väčšom balení
štvrť ojničného ložiska
päť deka piestu
a liter generálky motora.

a možno ešte osminka piestneho krúžku a kúsok ventilu.

Prepáčte sarkazmus , ale fakt si už ľudia myslia , že sa po telefóne dá dopredu povedať , koľko vyjde generálka ich motora .


01.03.2011 13:14

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Menton
 Skútrista 

Ikona

Karol1: mam jedneho kamosa, co na akukolvek otazku ma hned odpoved... Je uplne jedno, ci je spravna, alebo nespravna, ked s nim potom polemizujem, tak nema problem odpoved zmenit... Jednoducho nadobudol presvedcenie, ze ludia chcu na otazku hned odpoved... A neviem, alebo podobna neistota i ch neuspokoji... Je to neuveritelne, ale fakt to tak funguje... Napr. ked sme isli spolu autom, kamoska sa spytala kedy tam uz budeme a on hned povedal, ze do hodky... Pritom sme to mali este cca 200km... Ale kamoska bola spokojna a nalada v aute vyborna...
Este sa musis vela ucit... :-)))


01.03.2011 20:48

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

karol1
 Bahniak 

Ikona

ja viem
:'(


12.05.2011 8:50

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Perno
 Kávičkár 

Ikona

mohlo by byt v eshopoch viacej doplnkov na moto a nahradnych dielov.


12.05.2011 13:16

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

jasterica
 Geriatrik 

Ikona

karol1 - tak všetky tieto veci mám bežne skladom.Ak potrbuješ brnkni.Ale predávam len vo velkom , takže odber min.1 karton. V kartone je vždy 427 ks.
A ešte ti možem ponúknut nejaký remen do variatora , trocha elektriky , páčku na motorku , a pod.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jasterica (12.05.2011 13:19)


12.05.2011 14:14

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

TheBear
 Čoprák 

Ikona

co je toto za otazku ze co chyba? ten zoznam by bol dlhsi ako vypisovat to co tam je. a to ani nehovorim o cenach!!!!!!! :-~


12.05.2011 21:32

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

fredy137
 Skútrista 

Ikona

...krivoklat to napisal absolutne dobre...robim v inej brandzi ale problem ten isty...je to o vyspelosti a spravani zakaznika...


13.05.2011 15:39

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Srnky
 Motarďák 

ICON oblecenie


14.05.2011 11:54

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

tonyy
Darca Krvi  Turista 

Ikona

X rokov som mal predajňu+ servis+záručné opravy.(úplne iný sortiment) Mali sme trvalých zákazníkov ktorí vedeli oceniť a akceptovať podmienky a dodavku tovarov ale bolo aj kopec dementov čo chodili len podj...vať. Napriek neodškriepitelnej odbornosti a fundovaným radám,niekedy aj s názornou ukážkou montáže a radou o náhrade za iný rovnocenný diel, ochote pomôcť aj po otváracom čase, cenám ak nie nižším tak rovnakým ako u konkurencie, sme postupne ledva prežili.A to len preto lebo sme neboli "ojebávači".Slušne sme platili zamestnancov, odvody, faktúry, dane aj nájomné(ktoré sa časom zdesaťnásobilo).Kopec prachov sme vrazili do prerábky priestorov (3X),do rôznych povolení a pod. nezmyslov súvisacich s podnikaním. Nakoniec sme s úľavou na duši predajňu zrušili (aj kvôli sťahovaniu) a dodnes keď stretneme ludí ktorí nás poznali z predajne,ich reakcia je "škoda že ste skončili, inde je to o ničom,neznalosť a neochota"
Aj toto je podnikanie na SLOVENSKÝ SPôSOB. [zle]


18.05.2011 13:37

Re: Co vam chyba v slovenskych motorkarskych e-shopoch?

Po pár nie príliš dobrých skúsenostiach s niektorými e-shopmi som sa rozhodol vyskúšať tento týždeň eres-racing. Išlo o banálnu vec, platničky do CBF, a to len dozadu.

1 - V pondelok večer som naťukal objednávku

2 - V utorok ráno mi volali, že ten typ nemajú, len drahší sinter. Či mi bude vyhovovať, ak mi to pošlú za tú pôvodnú cenu... :-O Nebude vadiť, len nech pošle, kua, čo nevidieť brzdím železom...

3 - Dnes je streda, platničky došli, už sú nahodené, brzdia výborne :-D

ERES RACING [dobre] [dobre] [dobre]

Ešte niečo, nie o e-shopoch, ale tiež príjemné prekvapenie:
Včera som sa zastavil v predajni Motospol v Nových Zámkoch, potreboval som prezuť vpredu. Predajňa otvorená, ale dvere do servisu zatvorené.Ajajaj, kočka za pultom hovorí, že mechanik je len sám, ťažko to teraz hneď. Navyše o pár minút 12 a cez obed majú zatvorené.
No, stalo sa mi už, že v podobnej situácii v niektorej predajni zabuchli predo mnou dvere...
Ale blondínka zdvihla telefón, chlapík sa nato hneď objavil, nešpekuloval, zobral, prezul, aj vyvážil - perfektná práca, moto beží hladko aj nad 200 (vyskúšané na nemeckých diaľniciach, samozrejme >:-) ). Zase tri palce hore [dobre] [dobre] [dobre]

Ono keď sa ten "kapitalizmus" u nás ozaj rozbehne, nebude to až také zlé, žeano?


| 1 2 3 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 143097 | Včera: 230456