Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Naháč Triumph 675 Street Triple - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNaháč Triumph 675 Street Triple - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

14.08.2014 22:06

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Trik je v tom ze on je skutocny ... nejde o zvuk ale o to ako casto radi a brzdi jazdec na Streete


15.08.2014 1:50

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

toho kanara myslis tu zakrutu kde som "jemne" nevytocil???? ja sam poriadne neviem preco som to tak dal :-} ten predomnou ma asi nejako vyviedol z miery, lebo som nevedel prehodit rychlost v tej zakrute, je to aj pocut trosku v tom videu. a na rovinkach ma vacsina davala, to som nemal sancu proti superbikom :-( sralo ma to, ale uzil som si to paradne, v zakrutach a na brzdach som to dobiehal, ved v poslednej zakrute na vonkajsej strane predbehnut suzuki gsx 750 ci co to bolo (vo videu 22:50) a tam su pocut aj stupacky o asfalt :-} ale bol super pocit

kamera to bola GoPro 2, podla mna v pohode kvalita :-) ak by ste chceli nemam problem hodit aj videa z treningov, ja osobne by som to dokola pozearl >:-) 8-)

fotky ti poslem nejake, ale nabaleny sme neboli vobec :-} kufor sme mali zbaleny v aute co islo o den skorej, takze na stastie sme to dali bez batoziny. kufre si ale zhanam, od givi sa da kupit taky ram - drziak na kufor, a videl som uz aj bocne kufre, ci textilne aj plastove. Ale na cestovanie staci iba ten zadny, aj tak nepojdes okolo sveta :-)

zvuk z videa sa neda porovnat co to robi ked sa na tom vozis 8-) ked to ma tak cca 8tis. otacok a pridavas >:-) mozno by to chcelo trosku dolati vyfuk, ale aj tak je to parada [dobre] to ze je trojvalec je uzasne, vobec to nevybruje ako dvojvalec. moja prva bola stvorvalec, chvilku som jazdil novu kawu z750, a chybal mi tam ten pocit z motora. ta z750 bola oproti mojej dost velka, ten motor bol fajn, ale nebolo to to prave pre mna 8-)

este nieco, brzdy, uz len koli nim si kupit R-ko :-) na okruhu jednym prstom brzdit hovori za vsetko, podla mna, hovorim, som amater ale su perfektne ;-) aspon co som do teraz jazdil, tak tieto mi najviac sedia :-) jednym prstom si vies perfektne davkovat

co pise Tombiker ze tie pohlady... to je pravda, par krat sa mi uz stalo ze sa zastavali pri moto a pozerali na nu. este by som ju chcel ale trosku doladit nech je 100% >:-)

a dufam ze sa stretneme niekedy na okruhu :-) velmi rad si zajazdim :-} btw cas som tam mal najlepsi nejak okolo 2.36 sa mi zda :-}


15.08.2014 8:46

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

To som si aj ja vsmol ze nejak ti tam rychlost zahaprovala :-) ale inak ako pises v tych zakrutach si niektorych pekne daval dole...to sa mi pacilo :-) ;)
Ja mam zvyseny adrenalin len z toho videa ked sa na neho pozeram... uz len to zazit!

Ja palnujem tiez kameru dokupit preto som sa pytal.....a tera neviem ci kupit nieco menej znackove alebo asi skor gopro 4, mala by prist na trh v oktobri podla poslednych informacii. Ale aj na tej dvojke je krasna kvalita videa! 8-)

aha, to to ste mali ozaj pohodlnu jazdu, ked vacsina veci sa viezla v aute. :-) Urcite budem kufre zhanat aj ja....a mozno len bocne namiesto kufra...daj link kdee to pozeras...

Nad tym som uvazoval ze ten zvuk musi byt este krajsi nazivo.. :-) A vyfuk tam mass serriovku alebo si nejaky dokupoval? Ja som mal predtmy tiez stvorvalec gsr600, a predtym este zamahu x660x motarda...ale ten jednovalec uz velmi vybroval....nie ze by sa to nedalo zniest ale po case to bolo na mna uz slabe..a to nevrravim ked som vzal spolujazdca...
Aj preto som rad ze to ma vykonu az az..., vsetci radia kupit litra, ale ja litra nechcem, zbytocne...

Tak na tie brzdy som obzvlast zvedavy....mas tam uz seriove abs alebo nie?
Stale som viac a viac nabudeny na tu motorku, neviem ako vydrzim do jary ale nejak to musim pretrpiet. rok som bez biku a je to strasne.. :-@ :-}

Ja mam najradsej take veeci kde len tak nevidis a vzbudzujes u ludi zvlastne reakcie a pohlady... ;) ako citam tato krasavica je na to stvorena. :-)

Inak si pisal este predtym ze mala nejaku chybicku a ta sa vyriesila...co to bolo?

Jasne ze a stretneme na okruhu, urcite. :-) aj ja si rad zajazdim a porovname casy.... :D buduci rok urcite, a tiez mam v plane ist na moto gp v brne buduci rok...


15.08.2014 20:37

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

tiez to video stale pozeram :D kameru by som ti odporucal GoPro, ale nasiel som aj nieco od garminu, ale neviem ti blizsie povedat, ta gopro bola paradna, da sa lahko a vsade upevnit, dobry obraz, aj zvuk, a tie funkcie GoPro3 su mega, a ked bude 4 tak neni o com 8-)

stranku na kufre si skus pozret na touratech.sk/, alebo original givi maju nieco, aj bocne sa mi zda...

vyfuk som nedokupoval, ved akrapovic stoji cca 1200e :-~ to je mega vela I-GRR chcem si upravit tieto originaly, uvidim ako to dopadne, btw nove modely nemaju tie dva pod sedankou, maju ten jeden z boku dole, to sa mne nepaci :-~ motorka ma mat dva vyfuky >:-)

brzdy mam bez ABS, a keby som vyberal tak tiez bez abs, jazdim cca 5 rokov, ani raz som nepotreboval abs, a uz nie raz som brzdil na doraz, ale na druhu stranu nikdy nehovor nikdy, raz ich mozno budem potrebovat.

na mojej by som spravil este nejake upravy, ine packy, atd atd. stit podla mna na vietor nepomaha, ten ich originalny, mozno hej, neviem, neskusal som :-) kupujes si nahaca, na nahaci fuka >:-)

ta "chybicka" bola v chladeni, nenormalne sa mi prehrievala, a uz tak bola na tom ze ked osm zastavil tak cela chladiaca kvapalina mi vytiekla :-(((((( v ba mi povedali ze to na zaruku nie je, v brne nemali problem, opravili, neplatil som nic ;-)


16.08.2014 7:31

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

Ako urcite chcem gopro, kolegovia tu maju tiez gopro 3+ a ja chem ist do 4...ako pisem mala by prist niekedy v oktobri, ale mam este cas do novorocnych vypredajov. :-)

Pozriem tu stranku...

No ja by som nejaky ladak chcel urcite, premyslam o Arrow, tie vraj robi original pre Triumph, ale uvidime kam sa vysplha cena.. :D No a mne sa presne paci ten model s jednym vyfukom.. :-) ;) a pocul som ze v lete je problem s vyhrievanim sedadla od tch dvoch laufov...je to tak? Aj tak mne osobne sa viac paci ten najnovsi model...

J som tiez este nikdy ABS nemal a ani nepotreboval ale ako pises,,,,a moze to byt zaujimave s tym abs...ale to sa pytam skor zo zvedavosti.. .;)

Ja by som chcel urcite kryt spodny a tie male spetaky na riadila...a tie packy a pod. Uvidime aka bude akcia u dealera na jar, ale pocitam ze budu nejake zlavy na tohot rocne modely. A myslim ze by ani nemal byt problem sa objednat na testovaciuu jazdu tam do Brna.

Ahaaa...takze takto to bolo...to je teda zaujimave...tak uz viem o com si pisal vo vyssich prispevkoch.. 8-) uz som rozhodnuty kam pojdem.


16.08.2014 16:51

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

PetoONV
 Kávičkár 

Ladak? To by boli len vyhodene peniaze, ci?
[
Video: www.youtube.com/watch?v=BbknQk_ywNc ]


16.08.2014 20:28

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

ten zvuk je uzasny, aj to jedinecne "piskanie" je tiez uzasne :-)

ale ja by som chcel trosku zmenit ten zvuk, nech je ma trosku viac pocut >:-)


18.08.2014 9:13

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

Hmmm tak po tomto videu som trosku skepticky... :-) a mozno mas pravdu PetoONV ;)
Urcite si to este dvakrat premysslim....hlavne ked ju budem konecne pocut nazivo.....


18.08.2014 17:00

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

hatto
 Jogurťák 

Ikona

mam dvoch kolegov, ktori na nej jazdia den co den do prace alebo aj na dlhe tury a chvalia maximalne, pre nich je to top motorka. a to nie su ziadni zaciatocnici a co to uz pomenili. mne sa zo zaciatku nepacila, lebo maju ten starsi model s okruhlymi svetlami, ale ten novy model s tymi sportovymi plastami je krasny a rad by som si ju zadovazil tiez :-)


18.08.2014 19:01

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Pre mna prave ta starsia vyzera viac kultovejsie ako nova v bakelite ... najviac sa mi paci ked sa idioti pytaju ze ci som si odbyl prednu kapotaz a ci mi to nevadi ... no vysvetli im o com je styl


18.08.2014 23:08

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

brazel
 Kávičkár 

Ikona

A o čom (?) , veď pouč aj iných , možno chcú vedieť .


19.08.2014 9:08

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

Styl je o tom ze sa odlisujes od stada....nemsyslim to ako urazku..ja som Tombikera pochopil 8-)

Mne sa osobne paci ten najnovsi model a taktiez to je pre mna styl.. :-)

hatto : presne na to chcem aj ja vyuzivat Streeta. Presne to iste..do prace, na dlhe tury...proste vvsade.. A ked clovek chce tak dokaze cesstovat na hocicom!


19.08.2014 17:59

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Brazel ...no ze ty sa tak opytas som fakt necakal


01.10.2014 22:19

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

happy,to je v tej Bratislave až take zle?chcem tam kupiť street R limitovanu ponuku!dufal som že triumph pride do Kolína s Triplom 800.ale neprišiel.na speeda sa ešte necitim byť vyjazdený.Brno ani Praha tu limit.ponuku nemaju.


02.10.2014 1:26

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

nemam v plane to tam uz navstivit ;-) ved chod sa tam pozret, pokecaj s nimi a uvidis, ja som tam bol sklamany pokazde


02.10.2014 15:43

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

kawa7
 Turista 

Ikona

buksi181 precitaj si tuto diskusiu[clanok Moto poradňa: Batéria na novej moto, dať... ] a mozno pochopis ci ti happy naznacuje. Po navsteve na to prides aj sam :-@

PS: staci ti to zacat citat od 15.10.2013 cas 9:30

Dôvod úpravy: link, doplnok

Upravené 4 krát. Naposledy upravil kawa7 (02.10.2014 15:50)


02.10.2014 16:39

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

kawa,happy,ďik,na servis by som chodil do Olomouca,lebo kupa moto v zahraničí by problem nebol!len potom to prihlasovanie na"SLOVENSKU"na to by som už nervy nemal,ani čas.zaruka dufam plati v celej EU?či?


02.10.2014 16:48

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

Urcite bysom si dal tu namahu si to pobehat, Street je do 80kw cize to nebude nic strasne so sumou a bude to ako keby si prihlasoval moto kupenu u nas Akurat mas naviac cestu na OU kvoli technicaku. Uz som prihlasoval moto z ciech minuly rok.

A dal by som na reci chlapcov. Tiez mam echo od chalana ktory sa pre neochotu obratil na BRNO. Ja som sa tam uz informoval o skusobnej jazde. Ziaden problem, samozrejme za jasne stanovenych podmienok. 8-)


02.10.2014 17:03

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

veď to OU. toho sa obavam najviac,na streete som si zajazdil u Sršňa v motoškole,tak na testovačku už nemusím.


02.10.2014 18:29

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

Na ou je to v pohode ;) Pozeram ze si z KE, za 10 dni mas papiere..a v CR ti daju prevozne co ti platia mesiac ;)


02.10.2014 18:50

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

no veď.10dní.....ja 6tyž.robim a12dní som doma.tu je problem


02.10.2014 19:12

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

devil9991
 Edvenčr 

Ikona

no ved to mas ideal....ja som tak robil minuli rok a kym sa vratis mas paiere hotove....ale..je to na tebe ;)
nezaplnajme zbytocne temu offtopicom [dobre] :-}


02.10.2014 20:08

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

SO545
 Kávičkár 

Ikona

Papiere pri dovoze poriesis kludne do tyzdna. Ja som naposledy poziadal OD v stredu na druhu stredu som si ho vyzdvihol a hned poriesil u policajtov znacky.

Ak by si bol ochotny na OD priplatit 200e mas velky technicky do 24h

Ak dovazas novu motorku potom platis DPH na Slovensku nie v CZ !!!
Potrebujes este potvrdenie z DU ze si dan zaplatil tento doklad policajti chcu asi najviac.


02.10.2014 20:29

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

A Toto som sa chcel aj spytat, cize pri kupe novej moto v CR zaplatis cenu bez DPH, dovezies do SR a tu na DU zaplatis DPH, a dalej ides OU a ODI po znacky, tak?


02.10.2014 20:41

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

SO545
 Kávičkár 

Ikona

Ano presne tak. Ale pozor obcas sa stava ze aj autorizak napr ako Yamaha Praha cloveka nutia zaplatit DPH u nich. Potreboval som 4dni dokedy pochopili ze musia vystavit fakturu bez dane a to aj sukromnej osobe.

Od datumu vystavenia faktury mas 7 kalendarnych dni na zaplatenie dane u nas.

Inac ako pises. Akurat Odbor dopravy zaplatenie DPH nazaujima to potrebujes az u policajtov.


Ku.va co ja som si uzil dokedy som kupil.
Jedine co to ospravedlnovalo ze to bol v podstate posledny kus ktory bol este na predaj.


02.12.2014 15:42

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Hard Ericko - HardEricko
 Kávičkár 

Chlapi ked vsetko dobre dopadne tak by som na nastavajucu sezonu rad zakupil Streeta ale len normalneho nie Rko. Chcem to do mesta a tak jazdy max. 50km
No ale citam tu a niekto spomenul ze je to mala motorka, mam 93kg a cca 187cm. Bolo by to vhodne pre mna? Aby som dako smiesne nevyzeral. A este kde to mam ist kupovat ked k tomu dojde? Tu v KE asi neni ofiko zastupenie a velke skusenosti v oblasti moto nemam.

Dakujem


04.12.2014 0:29

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

to ci je na teba mala si musis vyskusat, sadnut popripade povozit sa na nej, takto ti nikto nepovie, zalezi ako sa ty na nej citis, a ci je vhodna? pre mna je uzasna 8-)


07.12.2014 11:01

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Hard Ericko - HardEricko
 Kávičkár 

Viem ze ju musim nakoniec skusit,ale kedze som z KE nepojden na skusi do BA naslepo ked sa mozem poradit na fore a ludia tu co to uz preskakali vedia povedat svoj nazor. Dik


07.12.2014 12:31

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

v ramci lepsej dostupnosti, skus si zavolat sem, ci nemaju jeden demo model na predajni www.k-moto.sk/nove.php alebo www.motocentrumkm.sk/?MODUL=contact

treba vyskusat osobne, nikto ti nic lepsie neporadi


26.12.2014 20:30

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Ten to rok bol "Jezisko" stedry a jeden R-kovy ma noveho majitela. >:-) :-D


27.12.2014 10:23

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

Romanko,gratulujem!je to demo model alebo dovoz?ked je to 2012.


27.12.2014 14:03

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Je to dovoz z CR. Konkretne je to r.v.2011, ale MY2012. Do novsej som nechcel ist kvoli 2 veciam. Vyska sedla na starom modely je 805 vs 820mm. (Mam 175 cm a relativne "kratke" nohy) A 2 vyfuky su viac sexy ako jeden.

Jedina vec co mi trochu vadila na skusobnej jazde, boli indikacne led preradenia, svietia dost ostro a rovno do ocu. Ale predpokladam, ze toto sa da vypnut, resp prestavit.

Inak zvuk, je [dobre] [dobre] a radialne brzdy :-O [dobre] su bohovske. Moto je strasne lahka a sama pada do zakrut.


27.12.2014 19:23

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

[dobre] [dobre] [dobre] gratulujem, dufam ze sa niekedy uvidime 8-) a tie ledky sa daju nastavit popripade vypnut


27.12.2014 20:11

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

brazel
 Kávičkár 

Ikona

romanko , myslíš , že radiálne strmene brzdia lepšie ako tzv, klasické ? Nie . :-)

Dôvody na ich masové používanie sú úplne iné -
1.obyčajnou montážou podložiek sa dá jednoducho meniť priemer brzdových kotúčov (prebraté hlavne z road racingu)
2. rozšírené používanie USD vidlíc a s tým súvisiacou neodpruženou hmotou .


Dôvod úpravy: preklep

Upravené 1 krát. Naposledy upravil brazel (27.12.2014 20:12)


27.12.2014 20:47

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

V tomto pripade si skor myslim, ze je to skor o hmote motorky 189kg + davkovatelnost tych radialnych pump. Predtym som mal gsx650f co je 240kg masina, a ten rozdiel citit.

A nabrdnem trochu inu temu suvisiacu. Viete poradit, kde zohnat doplnky resp nahradne diely, ale aby ani rodina nemusela jest rozok a tresku po zvysok mesiaca? :-} overeny ebay predajca, alebo nejake zakutrane eshopy?

Dôvod úpravy: suviasiacu

Upravené 1 krát. Naposledy upravil romanko (27.12.2014 20:48)


27.12.2014 21:27

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Ake nahradne diely potrebujes? Pripadne doplnky? Origo Triumph su dost drahe tak aby si fakt nepapal tu tresku. Dal si dajake parametre o moto a foto alebo to bola platonicka kupa?


27.12.2014 22:13

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Konkretne pozeram po bug spoiler (belly pan) a najlacnejsi som nasiel za 240 uz vo farbe. Kukal som aj quickshifter, ale to je len taky rozmar. Taktiez chcem original tankvak, ale ak niekto vie poradit adekvatnu alternativu, budem vdacny. + este nejake prkotiny.
A v neposlednom rade, ak sa nieco na moto pototo, uvitam radu o dobrom dodavatelovi nahradnych dielov.


01.01.2015 13:28

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Spojler chapem ze chces pocitaj tak od 200€, ale quick shift ti je nanic ked niesi na okruhu denno denne ...zbytocne vyhodene peniaze a na vyse mozes si s nim pokazit prevodovku dost rychlo. Ta moto ma ine priority ktore ti daju viac ako radenie hore bez spojky po rovinkach


01.01.2015 18:14

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Vela veci som uz nasiel kade-tade, a ako som uz pisal vyssie, ten QS je skor taky rozmar, takze ked nebude, nic sa nedeje. Kazdopadne diky za postreh k nemu. [dobre]


01.01.2015 20:51

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

No daj foto co si to kupil vlastne ...


01.01.2015 21:58

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Ak myslis moto, jedna fotka je v profile, ak chces viac poslem do SS. Je to v podstate originalny stav, okrem sklapatelnych pacok.
Co by som rad na nej este chcel dokupit: bug spoiler, tankpad, tankvak, crash protectors (Mali by pasovat aj tie z MY2013), 12V socket


02.01.2015 20:58

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Tato farebna modifikacia sa robila 2009 - 2010 aj to iba v okruhlych svetlach .... Daco tam nesedi na nej www.motorcycle-usa.com/34867/Motorcycle-Photo-Gallery-P...


03.01.2015 9:46

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

brazel
 Kávičkár 

Ikona

Tombiker , robila sa aj v roku 2011 a keď vyšiel v roku 2011 model 2012 s už zmenenými svetlami , asi mali na sklade ešte pár kapotáži s matnou sivou , tak sa s tým angličania veľmi nesrali a poskladali to z dielov , ktoré našli na dvore .
To je pre nich (anglánov) všeobecne typické , že si z ničoho nerobia ťažkú hlavu , kamarát má Rover 75 , vyrobený ako jeden z posledných pred krachom značky a tam je naozaj vmontované všetko , len aby sa vyprázdnili sklady , alebo všetko , čo ešte mali , on si na to nesťažuje , lebo má kompletnú (a najvyššiu) výbavu normálne montovanú len do MG ZT-T , od čiernej kože , grafitovej prístrojovky , až po anatomické pamäťové sedadlá , či špičkovú audio sústavu Harman Kardon a čo ja viem , čo ešte . :-)))


03.01.2015 12:01

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Cau Tombiker, mne ta moja teraz, ked tak pozeram na to, pride ako 2011 ale so svetlami z 2012. Ale MY2012 to nebude, pretoze napisy (nalepky) su tie z 2011, stupacky predne su este stale cele chromove, (2012 ma uz menej chromu).
Pripadne ako pise brazel, ze uz to bol vybehovy model, cize kapoty 2011, ale nieco uz je 2012. Kazdopadne divne, ale ako vidis mozne.


03.01.2015 14:00

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

JakubJ
 Kávičkár 

Ikona

romanko, gratulácie k novej moto! Už ju len musíš vziať do Dunajskej na malý okruh! ;-) Po tom čo som rozbil svoju ER-6tku sa Street dostal do úzkeho výberu ďalšej motorky. Vzhľadom na fin. situáciu by som šiel do toho staršieho základného modelu s okrúhlymi svetlami.

Inak, k tomu čo sa pýtal Hard Ericko, či je to pre človeka s 93kg a 187cm, tak zhodou okolností, keď som dnes ráno hľadal nejaké videá k Streetu, som našiel aj toto:
Video: www.youtube.com/watch?v=PZhoRuUoC3k
Myslím si, že je to dokonalou odpoveďou na jeho otázku. Pri základnom modeli, ročník 2008 je podvozok na jeho váhu príliš mäkký a chlapík vo videu tvrdí, že pri váhe jazdca okolo 220lbs a viac nie je tá motorka bezpečná. V tomto prípade je asi lepšie kúpiť R-kovú verziu, ktorá má plne nastaviteľný podvozok, a tým pádom sa dá naladiť aj pre väčšie váhové kategórie. Pri základnom modeli asi viac mysleli na chlapov ako hora vyrúbaná (t.j. ja s 65kg) a ženy.


03.01.2015 23:18

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Mne skor pripada ako max 2010 z lmapami z 2011 UP

farebna modifikacia v ratane nalepiek je 2009 - 2010, windscreen je adekvatny okruhlym svetlam nakolko mas nad tvojimi dost velku medzeru ... keby si dal VIN tak viem viac co to bolo ked to opustilo brany tovarne :-)


05.01.2015 1:22

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

happy
 Kávičkár 

Ikona

mohli by sme dat nejake stretko nech to prebereme pri masinach 8-)


05.01.2015 7:52

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Tombiker
 Kávičkár 

Ikona

Niesom proti ...


05.01.2015 13:16

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Tombiker asi mas pravdu. Predpokladam, ze to bude nejaka predvadzacka co stala dlhsie na predajni preto (2009-2010), ale prva registracia moto bola az v polovici 2011. Cize uz sa predaval MY2012. Svetla su urcite domontovane, otazka kym - predajca alebo zakaznik.

ale vies co jebat na to, dobre sa na to kuka :-O , mne sa paci taky maly "custom" :-))), proste unikat aky nema nikto ;-)


10.02.2015 21:35

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

sanike
 Kávičkár 

Ikona

caute,
ide niekto na tuto akciu:
www.triumph-bike.cz/cs/mdl/info/iv-sraz-triumph-olomouc...


11.02.2015 7:59

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

gabriel cisár
 Čoprák 

Chodím tam pravidelne každý rok.Super partia. [dobre]


17.05.2015 15:32

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

Tak už je doma,ale nakoniec vyhral Speed limitovaná edícia.

Pozri obrázok
Pozri obrázok


17.05.2015 15:48

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

joscu
 Kávičkár 

buksi181
krasna masina urcite budes spokojny snad aj ja ho raz budem mat [dobre] inac este pred tromi dnami som si ho obzeral v k-mote :-D


17.05.2015 17:33

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

brazel
 Kávičkár 

Ikona

No buksi181 , tak už len pár stoviek eurónov a mohla by byť z toho celkom pekná mašina . >:-) :-)))

Tie päťkorunové páčky , smerovky a tá nádobka brzdovej kvapaliny na tzv. Limitovanej Edícii , tak to je fakt úžas . 8-)
To ti rovno dám link aspoň na nejaké lacnejšie doplnky www.barracudamoto.cz/BARRACUDA-TRIUMPH-speed-triple-201... , existujú samozrejme aj drahšie , ale aspoň trochu skrášliť tú LE . :-@

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil brazel (17.05.2015 17:34)


17.05.2015 21:07

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

Brazel,ďakujem, aj za ochotu predtým.Smerovky,držiak špz,páčky.aj výfuk už objednané.


18.05.2015 11:37

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Re: buksi181: k tej Limited Edition dostanes aj male dieta? :-D
Kazdopadne, pekny stroj, a hlavne unikat na nasich cestach. Vela stastnych km [dobre] [ciel]


18.05.2015 19:00

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

buksi181
 Geriatrik 

Ikona

Romanko,keď bude moja vnučka o 20 rokov tú limitku predávať,má dôkaz že ju pozná od mala.


13.06.2015 15:55

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

sanike
 Kávičkár 

Ikona

Caute.
Pre tych co nevedia kde servisovat svoj Triumph. Odporucam Triumph Olomouc. Boli sme objednany dvaja. Prisli sme tam o 8h, otvaraju o 9h. Ked sme prisli k brane, tak nas vpustili dnu, ze otvaraju az o 9h. Mechanik dorazil cca 8:15, prezliekol sa a isiel hned do prace. Ziadne zavretie moto do garaze. Servis na oboch moto skonceny 9:30. Olej davaju Motorex, nie Castrol. Cena 87e(olej, filter,hodina prace). V Ba za prvu garancku som platil 128e(olej, filter,2.5h prace). Super pristup, pokecaju, poradia. [dobre] [dobre] [dobre]


20.08.2015 13:40

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

sanike
 Kávičkár 

Ikona

Caute. Pre tych co maju na svojom streete chranice motora, tak na strane alternatora sa zacinaju robit od tepla pluzgiere. Riesia to na jednom fore na FB.


17.10.2015 13:43

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

raiden01
 Kávičkár 

Nebudem zakladat novu temu...rozmyslam nad Street triplom 2011 rocnik...pozna niekto nejakeho dobreho servisaka na anglicana? Ten zmienovany obchod, na ktory pada kritika, by asi neobstal...rad by som nieco netypicke, preto rozmyslam nad anglicanom namiesto japonca, na taliana nemam...kade tade citam, ze je vacsi problem so servisom/nahradnymi dielmi a ze lepsi su v tom japonci, ale ked japoncici mi uz pridu nudny...


18.10.2015 12:02

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

romanko
 Kávičkár 

Ikona

Kazdy normalnejsi servis ti to vie odservisovat, na tej motorke nie je nic zaludne. Nahradne diely ako u kazdej exotiky (ano, anglicakov u nas vela nejazdi, preto exotika) moze trvat dlhsie, ale nie je to nic hrozostrasne, akurat to nasere pocas sezony.


12.06.2017 21:23

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

aeroorec
 Kávičkár 

Ikona

Ahojte, nemáte niekto tip na dobrý servis TRIUMPH niekde v okolí BA, ZA? Potreboval by som skontrolovať vôľu ventilov.
Dakujem


13.06.2017 6:38

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Krakatau
 Kávičkár 

Ikona

aeroorec: V BA tu, ale podľa skúseností iných triumphákov by som išiel radšej sem. ;-)


13.06.2017 8:34

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

aeroorec
 Kávičkár 

Ikona

Re: Krakatau: Ďakujem


13.06.2017 9:54

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Nazdar Olomouc má plno do 17.7 :-(
Koncom mesiaca idem do Brna servis 40000 ;-)


13.06.2017 21:54

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

aeroorec
 Kávičkár 

Ikona

Tak to budem musieť poriešiť nejak inak :D.
Mimochodom, niekto kto jazdí NISSIN brzdy na Triumph Street Triple R 2009 ? Viete odporučit nejaké platničky?


14.06.2017 17:01

Re: Naháč Triumph 675 Street Triple

Dal som tam brembo platničky /červené/ sa mi zdá že brzdia lepšie, pôvodne boli modré /brembo/

www.okmoto.sk/sk-detail-1169738-predne-brzdove-dosticky...

Myslím že tieto


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 205553 | Včera: 217873