Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu. - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Tu nájdete všetky reakcie návštevníkov Motoride.sk na jednotlivé články...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNová interaktívna motomapa - www.motobed.eu. - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Hodnotenie: (22 hodnotení)

Diskusia k článku: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

13.03.2014 12:42

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

No. A este k vasim poziadavkam ohladom pridavania komercnych poloziek.

Kedze chcete mat moznost pridavat restiky, hotely a tie platene zalezitosti, uvazujem nad moznostou ich pridania hocikym zdarma, ale ich profilove udaje budu obmedzene - budu len GPS suradnice, nazov a minimum popisu.
Ak ich oslovim, budu si moct svoj profil spravovat sami a pridat tam fotky, navstevne hodiny, kontakty a aj najnovsie akcie a informacie. A az toto by stalo 35 Eur rocne . Kto to chciet nebude, ostane evidovany, no bude ochudobneny o plnohodnotny profil, ale stale ho bude na mape vidiet.

Co vy na to, kritici? ;-)


13.03.2014 13:06

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

DDD452
 Kávičkár 

Ikona

To znie lepsie.

Pretoze - bez urazky - tychto aplikacii je momentalne viac nez dost. Problemom vacsiny nie je kod/dizajn, ale content. A bez neho sa nepohnes. Takze obmedzovat pridavanie urcitych poloziek je nanajvys kontraproduktivne. Zvlast ked ti ludia zadarmo buduju DB potencialnych klientov, co je v realnom svete komercny produkt sam o sebe.


13.03.2014 13:24

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

DDD452 Super. Dakujem za odozvu. Preto su pre mna dolezite konstruktivne poziadavky. Vzdy sa da urobit kompromis.


15.03.2014 21:53

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

diwi
 Edvenčr 

Ikona
Hodnotenie: Zlé

inak keby sa dalo nieco ako zmixovane maso medzi 2 zemle a dala by sa tam cibula a aj kecup a podla chuti aj majoneza a podobne, mohlo by to byt nieco ako HAMZEMLA? alebo HAMBRED? HAMHUBRGR?


15.03.2014 23:28

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

MistrGp
 Jogurťák 

keduska:

tyto kritici ti odladuju web a uplne zadarmo, nieco si vypustila von teraz sa ukaze ako rychlo dokazes reagovat na poziadavky komunity ludi pre ktorych si to spravila ("cas neceka") [dobre]


16.03.2014 7:29

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Diwi nechapem...
MistrGP presne.Je to pre ludi a ich nazor je dolezity.Nechcem byt jesitak,co si mysli,ze len on ma pravdu a vie vsetko najlepsie.Zmeny budu v ramci moznosti implementovane co najrychlejsie, apropo, ak by ste vedeli o sikovnych programatoroch, dajte vediet,viac hlav viac rozumu ;-)


16.03.2014 17:41

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

ahoj. na tvoj projekt sa nepozeram moc optimisticky, vadi mi trhanie velkej "cennej" databazy na mnoho drobnych sukromnych "projektikov", ak chces mat uspech, musis mat plnu databazu. nesedi mi ani tvoj model spenazenia.

vyjadrim sa teda iba vecne k moznosti pridat fotky a lepsi popis platiacim majitelom. cele zle.

pozri sa ako funguje foursquare - mnoho veci tam od popisu a fotiek zadavaju samotni uzivatelia.
take kalte kuchl, ktore je aj MR databaze, foursquare.com/v/kalte-kuchl/4c76b17e59a3236a2668bf18 , myslis ze budu platit aby mohli mat u teba fotky? (je to restika, ubytko)

ja osobne pouzivam pri cestovani sluzby a aplikacie v mobile ako booking.com, tripadvisor a fousquare - na ubytovanie a zaujimave miesta, fotky su zaklad. na zaujimave miesta sa dostanem aj vdaka geochaching.com, casto su to miesta, ktore nepozna ani mnoho domacich a ziadny papierovy sprievodca...

ked budem hladat v cieli nejake ubytovanie, tak mi z tvojej zdarma databazy vyjde iba nazov a gps suradnice. ine sluzby ponuknu popis, komenty zakaznikov a fotky.

tvoja databaza bude mat IMHO prinos iba pre tych, co hladaju ubytko zadarmo - typu ze tuto pri jazere byva fero a ponuka placek na zahrade, kde si mozes dat na 1-2 dni stan zadarmo - toto bude pre mnohych vyborna sluzba (otazka je kolko takych POI budes mat v databaze), no pre teba bez prijmu, lebo jozko ti nebude platit 35€ za to, aby niekoho zadarmo ubytoval.

a este detail, aby mala sluzba velky uspech, musi mat webovu verziu na prezeranie a planovanie vyletu - pohodlne doma na PC, ale aj mobilnu aplikaciu, aby som si vedel aj v "terene", niekde v kaviarni s wifi najst zaujimave miesta ci ubytko, servis, ako to umoznuju horeuvedene sluzby.



Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil duky5 (16.03.2014 17:42)


17.03.2014 6:35

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Duky Dakujem za pripomienky.S tym trhanim databazy nerozumiem.Nikde na jednom mieste nie su spolu tieto motobody.A nie je restika ako restika.Chcem miesta ozaj vhodne pre motorkarov a nemusis chodit po inych weboch.Je uplne ine ak miesto odporuci motorkar,ze je tam lahky pristup,ci strazene parkovisko a bol spokojny.Stranka funguje aj v mobiloch,momentalne chcem urobit lepsie pridavanie miest.A platene veci...booking berie proviziu,ostatne weby tiez musia z niecoho fungovat.Peniaze potrebujem prave na vyvoj, ved preco by clovek budoval podobne weby,na ktorych by stracal?Myslim,ze je fer mat na mape napr.restiku s kratkym popisom a suradnicami zdarma a za rozsireny profil zaplati-je to vyhodne pre obe strany.A ozaj to na nase pomery nie je vela.


17.03.2014 8:41

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

BrAtKo
 Turista 

Ikona

keduska duky to napisal uplne trefne, webov je vela a ten tvoj bude len dalsi z mnohych a ani zdaleka nebude obsahovat vsetko to, preco chodime na rozne weby (ktore ficia uz roky a aj tak nestaci zajst na jeden). Cize "nemusis chodit po inych weboch" je len tvoje zbozne prianie, ale k takemuto stavu sa nikdy nedostaneme (a to aj keby si to mala cele pre firmy zadarmo nieto este za 35E). Ako v ramci sebavzdelavania a toho ze ta to bavi a chces si nieco dokazat preco nie, ale ocakavat od toho nejake prijmy, nebodaj do toho este vrazat svoje peniaze a cakat ze sa ti vratia - to je cista naivita (ak nepocitam reklamne banery a este chces aj platit programatorov). Aj napriek tomu ti drzim palce, clovek ma ist za svojimi cielmi, mozno prave ty budes prva, komu sa to podari, nech vytrvas.


17.03.2014 9:03

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

BrAtKo Cielom je vytvorit komplexnu mapu moto vhodnych miest. A to je to, na com robim. Ano, su aj ine, premakane formy napr. ubytovania, co funguju roky. Kazdy najde to, co mu vyhovuje. Je mi jasne, ze 100% ludom nevyhoviem. Robim to z presvedcenia a z potreby viacerych motorkarov, mat nieco taketo. Motoportalov je tu dost. Na kazdom je nieco. A kazdy ma aj svojich fanusikov.
Ja nechcem aby obsahoval vsetko. Chcem aby obsahoval vsetky fajne miesta pre nas. A to premienam v realitu. Zhrnut vsetko to krasne a moto zamerane odvsadial pod jednu strechu. Je to este vela prace.
Slova NIKDY a NEBUDE a NEDA SA, su len vyhovorky. Ked sa chce a maka, vsetko ide. Nechajme sa prekvapkat :-)


17.03.2014 9:33

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

diwi
 Edvenčr 

Ikona

keduska, mozne to je ked budes za kazdy POI platit prispievatelovi co ja viem 10,-E za 1 POI. opacne to nefunguje, nehovoriac o aktualaizaciach, osobne pouzivam po celom svete tripadvisor a tam su tiez obcasne aktualizovane recenzie.

s tym HAMBURGEROM som myslel, ze si objavila koleso

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil diwi (17.03.2014 9:33)


17.03.2014 9:42

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

diwi Aha. To som ani nechcela, objavit koleso. Skor ho vylepsit :-)


17.03.2014 21:49

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

keduska - myslel som to tak ako pisal bratko

booking.com berie proviziu - mne ako zakaznikovi to je jedno ci a kolko berie, pre mna je dolezita databaza (tu ma bohatu) a ze cez booking nezaplatim viac ako keby som si ubytko vybavoval priamo cez web daneho ubytka - to ze priamo namieste by som si vyzobral bez blocku inu cenu je mozne, ale rovnako aj nie :-)

cely tvoj uspech bude stat na tom, ako zaplnis databazu. cim lepsia, tym viac ludi, cim viac ludi, tym viac zaujimave pre obchodnikov.
zatial ich nemas cim zaujat.


18.03.2014 5:23

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Duky5 Ved aj k mojej databaze ma kazdy pristup zdarma.A je na mne zaplnit ju aj platenymi profilmi-tak ako booking.Zatial je nerelevantne porovnavat moj projekt s tymito gigantmi.Ale je mozne,ze aj moj tim sa rozsiri a mozno ziska aj nejakeho investora.Rome wasn't built in a day ;-) Kazdopadne tam nechcem hocico.Body pribudaju,aj uzivatelia,aj FB fans a momentalne mi nedaju spat inovacie veduce smerom k vam.Podla vasich poziadaviek.Budem priebezne informovat.


18.03.2014 10:54

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Hanka Polakova - Ganija
 Skútrista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

souhlasila bych také s rozdělením těchto druhů noclehů, protože člověk na cestách ne vždy hledá hotel. Jinak myšlenka se mi celkem zamlouvá.


18.03.2014 13:18

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Ganija To uz je rozdelene :-) A pracujeme na dalsom veeelkom zlepseni, ale to bude prekvapko. ;-)


19.03.2014 0:31

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

len taky detail, neviem si pozriet podrobnosti ziadneho bodu. popis mi preblikne asi na pol sekundy a hned zase skoci na mapu...zacyklene.

prehliadac chrome.


19.03.2014 5:11

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5 Skus skrolovat dolu ;-)Asi tu mapu z popisu dam prec,robi vam to viacerym problem.Ono to priblizi totiz polohu toho bodu na mape a az pod nou je jeho popis.Ale podrobnosti tam su,iba kusok nizsie.


19.03.2014 13:30

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Hanka Polakova - Ganija
 Skútrista 

Ikona

již se nevím dočkat.... ukázala jsem to kámošům a všichni tuhle mapu ocenili. tak jen tak dále.


19.03.2014 14:21

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Ganija Dakujem :-) Pozitivna odozva vzdy potesi. Potom ma pocit clovek, ze to ma cele zmysel. Verim, ze sa bude k nam pripajat coraz viac ludi. Pracujem teraz velmi intenzivne na technickych vylepseniach.

A verim, ze ludia aj pridaju na seba kontakt, ak by niekto zo zahranicia potreboval pomoc, pripadne prespat na Slovensku. Reklama pojde aj za hranice, ale najprv chcem aby to bolo tip top u nas :-)


19.03.2014 14:28

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

D čkové reštaurácie?


19.03.2014 15:32

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Hanka Polakova - Ganija
 Skútrista 

Ikona

Gabiko, právě jsem našla sajt kde si můžeš dát par produktů udělat zdarma jako kupříkladu online pohlednice zdarma a můžeš to využít i na SK. Tohle by ti mohlo pomoci se vstupníma náklady. ;-)


28.03.2014 20:49

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Ahojte, tak sme pripravili male promo a sutaz pre vas:
sutaz

Na FB mame 135 fanusikov, miesta pribudaju, aplikacia je vo vyvoji, ak mate chut sa k nam pridat, mozte tyzden hrat o poukazku na nakup fungel noveho plexi od motoraptor.sk.

Samozrejme stale sme radi spatnym reakciam, co je treba zlepsit a co by ste privitali, aj v ramci aplikacie v mobiloch.

Vas motobed tim :-)


29.03.2014 21:43

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

skusim konstruktivne este raz

ako tvoj uzivatel si najdem bod zaujmu, chcem vidiet detaily, kliknem na VIEW MORE (aj ked mam zbytok stranky po slovensky...)

Pozri obrázok

a co uvidim ked na to kliknem? no predsa stale tu istu mapu, aj ked by som ocakaval detaily o tom mieste, resp. vidiet viac (to aspon hovori tlacitko), ale ja naozaj nic viac nevidim.
aby som videl viac, nutis ma ako blba tahat kraj stranky, aby som sa vedel dostat na jej spodok (scroll mysi nefunguje, ten robi zoom mapy)

Pozri obrázok

je to velmi neprijemne.

ocenil by som, keby po stlaceni view more som skocil na detaily POI bez nutnosti scrolovat po stranke, navrat na mapu s bodmi si zelam, ked stlacim v prehliadaci tlacitko BACK


29.03.2014 22:23

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

brazel
 Kávičkár 

Ikona

duky5 , ako to môže fundovať inak ako VIEW MORE , keď systém je kompletne ukradnutý !
Kliknem na nejaký bod (napr.Malé Karpaty) , potom more info , šup a ocitnem sa na plus.google.com .


30.03.2014 8:34

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5 Jo. Najprv som to chcela odstranit a zadala to aj programatorovi, ale potom som si uvedomila, ze sa pri bodoch prave v tejto mape da nastavit street view a vtedy je to fajn. myslienka je, ze ti to ten bod priblizi a vidis v okruhu dalsie. V aplikacii to bude inak.

brazel Bod Male Karpaty nie je na nasim vytvorom - je to vrstva google maps, ktora je tam pre info a je noedstranitelna, co je nakoniec dobre, nevytvarali sme ho my. Cize nic kradnute, proste normalna funkcia google mapy.
Sablona pouziva google maps uplne legalne. Presne ako aj MR ma mapu google maps. Co sme tam mali rucne kreslit mapu? :-)


26.12.2014 14:26

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

reku ze pozriem ako sa vam dari plnit databazu...je zima, cas na citanie cestopisov a snivanie o cieloch buducej sezony...

google stranku nepozna....iba jej promo na facebooku a youtube.

zadam priamo www.motobed.eu a stranka nenajdena...asi sa to moc neujalo co?


26.12.2014 19:21

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5 Diky za upozornenie, su to nejake nove security pravidla na hostingu, onedlho to opravim. Pracujeme na tom, aby ste nasli vsetky mozne body zaujmov, ake su na MR aj u nas, ale hlavne na mobiloch a tabletoch kdekolvek vo svete a da to dost prace ist s dobou :-) Nech je vsetko co najjednoduchsie a najpriatelskejsie, spustenie webu bola prva faza, dalsia je reakcia na odozvy.


07.01.2015 17:46

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

furt vypnuté :-)


08.01.2015 1:32

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

Valibuk
 Motarďák 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

boli sviatky treba pockat ci? ;-)


12.03.2015 18:21

Re: Nová interaktívna motomapa - www.motobed.eu.

duky5
 Skútrista 

Ikona

sviatky? :-)

momentalne im tam lieta odkaz

IRANIAN HACKER WAS HERE :-)


ze si ani nevsimnem ze mam hacknute stranky...hm....


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 149885 | Včera: 230456