Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Tu nájdete všetky reakcie návštevníkov Motoride.sk na jednotlivé články...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMoto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Hodnotenie: (95 hodnotení)

Diskusia k článku: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |

17.08.2013 19:20

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk
 Motarďák 

Ikona

jawak si zobral priklad od nasej cestovatelky >:-)


17.08.2013 20:18

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Posledný príspevok na FB Motogirltrip zmizol komplet aj s minimálne cca 112-timi komentármi. :-O
Dá diskusia bola už fakt extrémna,ale nerobí to dobrú mienku o celom projekte.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil jawa23 (17.08.2013 20:28)


17.08.2013 20:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

:-))) ja neverím...

Chlapi, prosím vás... venujte sa vínu, ceckám, muzike, umývajte svoje umyté motorky, smejte sa na svojich prdoch, škrabte si, míňajte posledné peniaze za štvrtú prilbu, klopte na maximum, brzdite na minimum, grgajte z piva, doberajte sa medzi sebou, voňajte si pazuchy, faklite, my vás za to strašne ľúbime... ale prosím vás, nechajte KLEBETY, telenovely, reality shows nám babám a neberte mi naivnú predstavu že chlapov takéto hovadiny nezaujímajú.
Ak má niekto z vás pocit osobnej krivdy, nedá mu celý tento ofajč v noci spávať, nech kontaktuje najbližšieho právnika, Katarínu, sponzorov, poškodených, prelustruje skutočné zmluvy a pomôže.


17.08.2013 21:18

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Pôvodný post je asi tento, nie? www.bystricoviny.sk/spravy/okolo-sveta-na-dvoch-kolesac...
...a predtým tam napísala aj niečo takéto: www.bystricoviny.sk/spravy/okolo-sveta-na-dvoch-kolesac...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mizero (17.08.2013 21:19)


17.08.2013 21:18

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

fokus
 Turista 

Ikona

nemozem tu dat prispevok.asi prejdem na android aplikaciu.pytal som sa ci SA to posralo alebo to NIEkTO posral


17.08.2013 21:30

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Bystricoviny.sk 14. August 2013:
Vďaka spontánnej pomoci ľudí, ktorí jej poslali aj peniaze, môže pokračovať naprieč Afrikou.
meteleskublesku.cz/media/03/snd/13.mp3... :-~


17.08.2013 21:39

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

:-D lienkaplienka [dobre] :-D sto bodov :-D


17.08.2013 21:46

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

motovodic
 Turista 

toto tu už nabralo rysy úplne typického bulváru:

- v slovenskom bulvári má prvé miesto "Martinka z Turca"

- na motoride "kačena"

zaujímavé, že najviac priestoru a pozornosti a venuje úplnej spoločenskej spodine. Ľuďom, čo si nezaslúžia, ani aby ich niekto ......al [zle] [zle] [zle]

asi preto aj má fico 40% :-)


17.08.2013 21:49

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

lienkaplienka: Absolútne nechápem, prečo nám upieraš právo, sa zabávať :-O Ty nevieš, že my chlapci sme celý život deťmi? :-O

...a "Kdo si hraje - NEZLOBÍ" !!! :-))) :-*


17.08.2013 22:14

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

ak by som vám upierala právo na zábavu, nebudeme vás lúbiť za to všetko vyššie spomenuté ;-) :-*


17.08.2013 22:15

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

weblog.9c.cz/2013/08/socialni/pro-katku/


17.08.2013 22:47

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Ahojte všetci, v tejto správe som sa snažila urobiť priestor pre všetkých a reagovať na všetkých.
Verím, že sa všetci z Vás nájdu.

Wheeeeey tak ešte raz, nemám tu čas sledovať niektorích členov motoridu, ako píšu svoje múdre reči.. poprosim ich aby sa pobrali na svoju stránku, zaujmalo by ma kde boli, keď som ich potrebovala?? keď teraz sú takí nešťastní, že ich motogirl pýcha si pokazila život svadbou, stratila pokoru, za sponzorské miliardy si kupila ostrov a teraz žobre, ako som sa dočítala.. šadafakap je pre nich moj odkaz. ak niekto niečo chce moj email je : katarina.vrabelovav@gmail.com

Dan Přiban - pre Teba jediný odkaz, naštartuj trabant a nájdi si tú jedinú pravú ženu, ktorá dokáže rozviazať to klbko komplexov, ktoré máš v sebe. Za to, že TY aj keď som ŤA prosila, aby si nespomínal značku, či partnera, ktorého MENO SOM DO DNEŠNEHO DŇA NENAPISALA OFICIALNE...
Po káve s mojom PR managerkou si zverejnil že mám problém so sponsorom a meno značky si priniesol na verejnosť. Po tomto som obdržala email, ktorý obsahoval bod, že došlo k porušeniu zmluvy, kedže som na verejnosť očiernila meno značky, z mojej strany.
Takže si ma stál zmkuvu.
Tvoje peniaze, práve odišli spať na TVOJ účet. ĎAKUJEM TI za pomoc, velmi si to cením!
Pokoru som nestratila, stratila som iba trpelzivosť na podrazy, ktorých mám za rok a pol naozaj DOSŤ. A o podobnú pomoc nestojím. To že máš svojich fanušikov ktorí Ti pod koment prídu dať 8 lajkov ma nenadchýňa!

ANI jeden z Vás, ktorí tu píše hovadiny nieje moj partner a sponzor!!! OPAKUJEM..

Tí ľudia, ktorí poslali peniaze, pomohli mi informačne, darovali mi brašnu na foťák, USB disk, tašku, plexisklo, amulety, funkčné prádlo a všetko to ostatné čo mám!!! niesú sponzori a ani partneri.. sú SÚČASŤ tripu.. Sú tí, ľudia vďaka ktorím a pre ktorých som tu.
Ak je niekto nespokojní, neštastní, zlomení, sklamaní.. alebo má niečo cenné čo mi chce povedať - vždy ma kontaktuju na skype alebo email. a stále majú možnosť vystúpiť, ako som povedala neminula som ani jedno euro z peňazí, ktoré ste mi poslali po zbierke na pokračovanie. Ale nemožem sa pustiť pokračovať, keď nemám vlastné zdroje, na ktorých pracujem. Tí všetci ľudia, ktorí ma cítia to vedia a preto aj po všetkej špine čo ste si zabudli na mojej FB stránke, či pri mojom mene.. ONI sú tu so mnou..

po Egypt som bola super skvelá, mojim článkom chýbali akurát viac technických informácií.. po Svadbe, ktorú som v celom svojom živote čakala najmenej.. sa do hry dostalo slovo Moslim, strata rozumu, svadba v Egypte, Krava, Naivná hus a podobne.
80 percent bajkerov z SK poznám od svojich 15tich rokov, kedy som začala jazdiť.. nemám dovod akceptovať prístup ala pásli sme spolu ovce a ja som starší a najmúdrejší. Toto ste vyhodnotili ako stratu pokory.. Ak ma Tí z Vás o ktorých hovorím nedokážete akceptovať ako osobu, ktorá si žije svoj život je mi to ľuto, ale neprichádzam o nič. a možme si kludne začať Vykať.. možno sa raz znova skamarátime.. a navrhnem Vám tykanie..

Kritiku prijmam velmi dobre, posúva ma a pomáha mi. Tak ako som si vypočula kritiku na prve video, na prvu galeriu, na prvy článok, na starú stránku, na organizáciu na FB.. Ale kritika nieje zhadzovanie človeka a toho všetkeho čo dodnes urobil. To máte pomýlene, za kritiku nepovažujem že prídem k niekomu, kto sa uči kresliť a poviem mu " tak toto je celé nahovno" ale vezmem mu farbičku z ruk a pomožem mu, ukažem čo sa dá robiť lepšie..
Z naozajstnej kritiky vychadza VŽDY POMOC .
Vaša kritika je zúfale poukazovanie na to že si myslíte, alebo viete že ste v niečom lepší.. a vyziapujete to okolo seba.. ale nieste ochotní pomocť, takú kritiku si nechajte kludne na doma.

A teraz pre všetkých mojich ľudí.. :
Nikto to nečakal, mesiac som v Sudáne ťahala z peňazí, ktoré som si zháňala z domu, čakajúc na sponzorské peniaze, ktoré boli podpísane a zastavené.
Motorka je v Sudáne zaparkovaná v garaží u Mohameda, bajkera z Khartoumu, ktorý mi pomohol viac ako dosť. Ja som prišla bezpečne do Alexandrie, projekt sa z mojej strany nekončí, urobím maximum, tak ako ked som si zlomila ruky, tak ako keď som nevedela či vyrazím, pretože som nemala 8 000 eur na karnet.. urobím čo bude v mojich silách dostať sa naspať na cestu s normálnymi peniazmi.
Tlačí ma čas karnetu, viza a milion vecí, ktoré musím vyriešiť.
všetky vaše peniaze, ktoré ste poslali sú nedotknuté na účte, ak niekto z Vás zmení názor a rozhodne sa inak, prosím napíšte mi a rada Vám ich vrátim, naozaj si vážim pomoc ľudí, ktorí ju mysleli úprimne a neprajem si jeden deň odisť z tochto sveta, že niekto ostal sklamaní či so zlým pocitom.

Písala som štýlom, do ktorého som dávala seba a svoju dušu, ľudia ma ale rozťahovali na forach, smiali sa mojej naivite, citlivosti, tomu aký som snílek, mimo realita a všade spomínam vesmír či Boha. Ja za písaním nevidím sumu 1O eur za článok, ako mi všetci radili, že si mám vybaviť. Písanie je pre mňa samú zážitok. Ale posledné týždne stratila som svoju schopnosť zieľať moj svet s ostatnými.
A tak najbližšie dni pozbieram všetky sily znova zdieľať príbehy, ktoré sú vo mne a rada by som sa o ne s Vami podelila bez strachu zo žiadneho komentu alebo príspevku, ktorí ublíži mne, alebo hocikomu z Vás, ktorí sa púštate do boja, pretože budú vymazané.

Ďakujem Vám, veľmi si Vás vážim..


17.08.2013 23:30

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Asi blbá vsuvka (ale na tie sa tu v podstate čaká, no ni?), ale možno jej mal niekto povedať, že klasickí "fejkeri", keď potrebujú peniaze, tak idú pracovať. :-( Inak, pekný slepačinec sa tam zase vytvoril >:-)


18.08.2013 6:19

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Z diskusie na weblog.9c.cz/2013/08/socialni/pro-katku/:

Dan Přibáň ji, jak už jsem psal, poprosil, aby dokázala, kde se skutečně nachází a jestli je opravdu bez prostředků v Súdánu, jak tvrdí, protože se k němu donesly jiné informace. Na žádost o fotografii z Chartůmu, kde bliká její motorka Katarína nejprve nereagovala. Když to Dan zveřejnil na jejím FB, tak namísto fotky nebo důkazu napsala, že se vrací zpět do Alexandrie. Je jen na vás, jak si postup své hrdinky přeberete, ale já mám dojem, že slečna o peníze vůbec nežádala za zoufalé situace uprostřed Súdánu, ale po měsíční relaxaci v pohodlí Alexandrie. Skutečně si plní své sny…


18.08.2013 6:43

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

skrina 17.08.2013 17:46

Ani by som sa nečudoval kebyže to je pravda :-)))

Dá to / Nedá to ? - :-D


18.08.2013 7:57

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Wing2
 Edvenčr 

Ikona

Cili prasklo to co sme s Vadimem uz tusili a psali na minuly strance Vali se na plazi s pricmoudlym vulgarnim nemakacenkem a somrovali almuzny na dalsi bezpracne valeni lzi ze je chudak opustena ve stanu v Sudanu. A samozrejme za vse muzou jini co umyslne skodi. I za lhani a podvod mohou jini. Hlavne ze se pisou kydy o charakteru a karme. Fakt k popukani. A k popukani bude i nasledny rozhovor s clovekem co pujcil penize na karnet na moto a moto je nanej pry zalozena.
Halo pani , pristi tyden konci karnet na moji moto. Co je sni? Kde ji mam?
Co otravujes ! Mas ji u Mahmuda v Chartumu a uz neotravuj mrtvej ksichte a fejkari nebo to reknu manzelovi a jak prijde z modlitby tak ti napise jako ostatnim jakej lou a haj kik dostenes do hlavy. Mas ji u Mahmuda a hotovson :-D


18.08.2013 8:44

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

lazysnail
 Čoprák 

Ikona

Teda nechcel som uz komentovat ten hnoj, co tu (od tej pani) citam. Tusim som to spravil raz-dvakrat. A myslim, ze slusnym sposobom a bez urazok. Ale som rad, ze sa vsetko vysvetlilo.
Ona za nic nemoze...
Neviete citat? To vsetko sposobil Dan! Kvoliva nemu doslo k poruseniu zmluvy, kvoliva nemu "cukaju" sponzori!
Takze zlovutni panovia, treba kopat do pana Dana. A jej dat pokoj - je v tom uplne nevinne. Ona je to lietadlo.

palo

Upravené 2 krát. Naposledy upravil lazysnail (18.08.2013 8:46)


18.08.2013 10:03

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Dan - sprava z FB:
Chci krátkou a jasnou odpověď: Kdy a kde jsem veřejně prohlásil něco o tom jaký problém máš a s jakým sponzorem? Ne tvoje řeči. Fakta. Skutečně se domnivas, ze za ukončením smlouvy není problematická spolupráce, 5500 km ujetých za 4 měsíce, tvůj článek na Banskobystrickem webu, kde se do sponzorů opiras, a především - mizivá šance na dokončení cesty kolem světa? Na tvem webu o ní není ani zmínka. Utratila jsi polovinu prostredku od zmíněného sponzora a neujela ani desetinu slíbené cesty kolem světa. Je to moje chyba?
Reakcia od K:
Nie Dan nič nieje Tvoja chyba, kludne spi ak sa Ti dá a staraj sa o svoju karmu. Ja som sa k tebe vyjadrila hore v poste, to je všetko. Nebudem sa púštať do presne týchto Tvojich slovných sračiek. Tvojích 8O eur , ktoré si mi poslal a teraz prezentuješ, akoby som ich ukradla Ti príde na účet. Staraj sa o svoje expedicíie, držím Ti palce v kariernom postupe a hlavne v tom osobnom.

Prečo by som mal čakať nejaké vysvetlenie??? Nie?

A pokračovanie od Dana:
Jsem na mobilu, takže trochu problematicky čtu zpravy. Obvinila jsi mě, chci důkazy. Bez keců.
A mimochodem, myslíš, ze sponzori nečetli výlevy tvého manžela, jak tě chtějí ovládnout a zneužít? Jak nepristoupis na jejich hru? Nikdy jsem tě z ničeho neobvinil, jen jsem se zeptal maximálně slušně, kde jsi. O zbytek jsi se postarala sama. Ty jsi mě sprostě a bez důkazů obvinila. Chci vidět co jsem kdy a kde řekl. Nebo omluvu!

A ďalšia inteligentná a jasná odpoveď:
Ospravedlnovať sa má, keď človek niekomu ublíži.. Ty si ma neobvinil? tieto tvoje slovné hrátky sú naozaj fascinujuce, ale nie pre mna prepáč.. Uži si čo si priniesol, mne aj sebe. Toto je prístup o ako,m hovorím.. toto si možeš používať medzi svojimi.. že omluvu.. vyzvať niekoho na omluvu, keď to tak sám necíti je naozaj dokaz zufalosti a pod urovne.. Niektoré Tvoje komenty ma irituju viac po ženskej stránke.. ako po stránke moto girl trip.. Keď nemáš koho riadiť.. kup si psa Dan. Držím Ti palce na expediciach a v živote.

A Dan:
Nemá to význam. Nikdy, nikde jsem nezveřejnil jméno sponzora, se kterým ma Katarina problém. Přes několikerou žádost mi nebyla schopna říci kdy a jak se to stalo. Problém s ním měla ještě než se tu začalo cokoli řešit a problém s ním má i nadále. Právě tento problém ji zastavil. Smlouvu však stále má. Jen spousta řeči. Tato debata nemá vyznam, tady se věci nevysvetluji, ani nedokazuji, tady se obviňuje. Katarina vzbuzuje dojem, ze kvůli mě přišla o smlouvu, kterou stále má. Je to podobna manipulace, jako když seděla doma u svého manzela v Alexandrii a s klidem pomalu vypoustela fotky ze Súdánu a zivila představu, ze tam je uvízla a žádala peníze na pomoc ze svízelné situace. Pokud Katarina o smlouvu přijde, bude to kvůli neplnění závazků a naprosté nespolehlivosti.

Každý nech si z toho zoberie to svoje...


18.08.2013 10:45

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

lazysnail
 Čoprák 

Ikona

skrina, dakujem Ti za pokracovanie.
Len dodam - dufam ze si Ty alebo niekto iny nepochopil moj prispevok inaksie ako tazku ironiu.
palo


18.08.2013 11:22

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk
 Motarďák 

Ikona

no krasne sedi to pri manzelovi a pyta peniaze a ked to moc nejde pocka na koho by to cele zhodila hmm to je take slepacio slovenske a samozrejme kto jej nepritakava musi s fb stranky prec a hlavne motorajdaci >:-)
viete niekto o akeho sponzora sa jedna? ja som cital kadeco a nikde som nenasiel o nom zmienku ani od toho dana ako kaca napisala :-O


18.08.2013 11:34

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk
 Motarďák 

Ikona

uz dala foto ze je v egypte
www.facebook.com/photo.php?fbid=624916200862478...


18.08.2013 11:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Metalhead
 Turista 

Ikona

kua došiel mi popcorn...


18.08.2013 12:51

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk - sponzor nebol nikde nikdy menovany. Tak ako pise Dan... Nik okrem Kacky a Dana (asi) nevie o koho sa jedna... :-)
lazysnail: Jasne ze som to pochopil spravne... Ved cely tento trip aj s diskusiou je jedna velka ironia... :-) :-) :-)


18.08.2013 15:30

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

brazel tvoj príspevok zo 17.8.2013 19:15 o tom že aj Jawa kolem sveta asi kašle na fanúšikov dostal dnes jasné vysvetlenie na FB - jednoducho nestíhajú:

Jawa kolem světa
Pred 2 hodinami
Výzva pro Pražáky: potřebovala bych na tento týden pondělí, úterý, středa a čtvrtek vždy od 18:00 do cca 22:00 pomoci s balením zásilek (na Pze 3), které se mi neustále hromadí a hromadí a já to před sebou valím v totální panice a beznaději, že už nikdy v životě nebudu dělat nic jinýho než posílat rybičky a samolepky a vyřizovat nevyřízený maily...
Pivo a občerstvení jde na mě Pomůžete?


18.08.2013 19:27

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Dezikokotarr
 Jogurťák 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Pozri obrázok

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Dezikokotarr (18.08.2013 19:38)


18.08.2013 19:47

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Hodnotenie: Dobré

Dezi :-))) [dobre]


18.08.2013 19:54

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

vodak
 Edvenčr 

Katarína, toto je jediné čo vo mne celá tvoja cesta a všetko s tým súvisiace vyvoláva I-GRR I-GRR I-GRR .


18.08.2013 19:57

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

vodak ty jeden bezguliak a fejker :-)))


18.08.2013 20:01

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

vodak
 Edvenčr 

Toto sa že vraj deje v krajine kde si navzájom neubližujú(dávnejšie vyjadrenie Kataríny)
www.sme.sk/c/6905370/egypt-zaziva-temne-casy-uz-bojuju-...
www.sme.sk/c/6905278/v-egypte-utocia-na-krestanov-ako-n...
Veľa šťastia cestovateľka...


18.08.2013 20:30

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

gkar
 Edvenčr 

Ikona

Prave vysla sprava na FB stranke trabantistov s nasledujucim szenim :

OMLUVA! Chci se všem omluvit za moji žádost o peníze na pomoc Kataríně Vrábelovej, která uvízla sama bez prostředků v Súdánu! (výzva je k vidění zde: on.fb.me/14M42Le)

Bohužel se ukázalo, že nemluvila pravdu. Není v Súdánu, ani v tísni. Je (pravděpodobně už nějakou dobu) v zázemí domova svého manžela v Alexandrii.

Mrzí mě to možná nejvíce ze všech. Věřil jsem jí, podporoval a bránil před pochybovači.
Byl bych hrozně nerad, aby se ztratila důvěra v projekty, za které se postavíme a ztratila se vůle pomáhat cestovatelům v tísni.

Zároveň se chci plně distancovat od jakýchkoli aktivit Kataríny Vrábelovej. Naše projekty s její cestou neměly a nemají nic společného! Šlo pouze o pomoc cestovateli v nesnázích.

Díky za pochopení, ještě jednou se omlouvám, mrzí mě to

Dan Přibáň

Uz aj on lutuje ze jej chcel pomoct ... asi vie preco ...


18.08.2013 21:55

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

No normalne vam poviem ze uz by ste toho mohli aj nechat poniektori stale picujete do katariny .ale nijako ste jej nepomohli len sa proste obuvate stale do nej to ozaj nemate co na praci?co je sranda je sranda co podpichovacnost tak ok ale toto su uz len urazky uz to neni zabava ani sranda .ze vraj komunita motorkari haha hamba ne motorkari


18.08.2013 22:00

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

LIENKAPLIENKA, 17.08.2013 20:36 [dobre]
začínaš slovami:
Chlapi, prosím vás
Len škoda, že do tejto diskusie sa chodia odbavovať
iné indivíduá,
nie chlapi... [zle]


18.08.2013 22:17

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Rorschach
 Kávičkár 

Ikona

Tiež si myslím... :-~
Už má dosť... už nekopte :-(

...dojebala to... [zle] snáď si to čaja uvedomí a začne viac vnímať realitu. Hlavne nech sa jej v tom Egypte nič nestane, lebo občianská vojna je na spadnutie (a možno to už vlastne aj je občianská vojna :-( )


18.08.2013 22:24

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

owwidius
 Turista 

Ikona

tak tak, uz nekopte. a potom, niekedy zase o 3 roky, ju treba do tretice podporit (ale len ti s gulami)..

na pripomenutie (2010) Moto turistika: Kacatko ide na vec!!&p=0


18.08.2013 23:04

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

[/b]milan[b] to ja neviem posúdiť... tak ako neviem posúdiť na základe pár článkov a názorov zaujatých ľudí kto urobil chybu v kauze Kačica, tak neviem na základe pár príspevkov posúdiť kto z prispevajúcich je skutočný chlap a kto nie... ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil lienkaplienka (18.08.2013 23:05)


19.08.2013 6:49

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

lienka: "kto urobil chybu v kauze Kačica" ??? :-O


19.08.2013 7:10

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

spirit
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Pekné čítanie :-~ :-}


19.08.2013 8:45

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

miro263
 Kávičkár 

Ikona

Pozri obrázok

Dan Priban sa ospravedlnuje, ze ziadal od...


19.08.2013 8:51

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

bacaono
Darca Krvi  Veteránista 

Ikona

Milanko Ty v tych ruzovych okuliaroch este stale aj spavas?
Ja viem, nieje to vobec lahke, ale aspon sa pokus si ich na malicku chvilku zlozit a pozriet sa realne na svet. Ano, urcite sa ti bude chciet zvracat, ale taky ten nas svet je, a pohlad nan cez ruzove okuliare mu nijako nepomaha.


19.08.2013 8:56

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

ulba.Quanto:
Ak bvy si čítal všetko a nie len to čo chceš tak by si sa tu dočítalk aj o tom, že bezguliaci maki konkrétne pripomienky, rady a doporučenia napr. k vízam, očkovaniu, výbave, technickému zabezpečenie aj k financovaniu. Viac ako rok gogoácí nemali nič iné, len zhadzovanie každého, kto negogooval.
Každý iný názor bol mazaný a bány rozdelované ako na ovocnom trhu. Umlčať, umlčať namiesto konštruktívneho prístupu.
Celá cesta bola prezentovaná úplne inak ako sa potom v reále uskutočnila. Aj k tomu bolo plno pripomienok mazaných na FB kača.
Máš pocit, že bola, je a bude ochotná zobrať si k srdcu nejakú radu?
Svoj sen si pokazila len a len sama a teraz nemá pre nikoho nič len urážky s podporou manžela.
A samozrejme bezguliaci sú aj keď nie hlavnou ale podstatnou mierou zodpovedný za to , že sa jej sen rozsypal.
Neviem či máš deti ale ja som chlapcov nikdy nenechal len tak jednoducho vyhrať v alejkoľvek hre alebo aktivite aby sa naučili, že raz budú zodpovedný za svoje konanie a budú mať len to, čo dosiahnu vlastnými silami.
A keď čokolvek pokazili tak som ich nehladkal po hlavičke ale museli veci dať do poriadku z plnou zodpovednosťou.
Ak máte nutkanie tak jej môžete posielať oslavné maily, smsky a litánie na FB aj naďalej ale nechajte priestor aj tým čo majú iný názor.


19.08.2013 9:18

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

dobre guliaci...akolko ste jej poslali loovov ? lebo laska ciny sa meraju loovami :-)


19.08.2013 9:19

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

na drzua cast vyssieho prispevku je na podrazdenie hyperromantickych blbeckov a husisciek... 8-)


19.08.2013 10:05

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

slobo
 Bahniak 

Ikona




na malicku chvilku som nasadil
okulare.
prispevok vcera 20:01


LINK, 1 : Egypt zažíva temné časy, už ...
(autor Juraj Čokyna)

v clanku
"Dnes sa už v Egypte neteší nikto"

Slobo sa pyta
nikto ??..


dalej
v Chronologia
"armáda za podpory sekulárnych demonštrantov zvrhla prezidenta Mursího"

S. sa pyta
len ?? za podpory sekularnych demonstrantov ..
ina podpora - tam nebola ??

A to sa "oni" tak nazyvaju, ... alebo kto, a z akeho dovodu,... sa o to snazi



LINK 2:
V Egypte útočia na kresťanov ako nikdy predtým. Juraj Čokyna
clanok (zprava) zacina

KAHIRA, TEL AVIV
( predchadzajuci bol KAHIRA, BA ) ....zaujimave,
Aj tie velke pismena ))

"Objavili sa informácie o sexuálne motivovaných útokoch na učiteľky v kresťanskej škole,
ktoré sa potom takmer stali obeťou lynču."

Kde je link na povodny zdroj ?? na tuto "Objavili sa" "takmer" udalost

Tereza, NIE jedine Tereza (LN) ...
aj
potkan slobo, by si toto nedovolil capnut ani na.. s m e tisko MRide Sk,
takto formulovane


dalej
"Ak sa aj Egypt bude teoreticky posúvať k nejakému pokojnému riešeniu, čo je skôr nepravdepodobné,
budú kresťania až posledným článkom, ktorý by mohol cítiť úľavu.
Egyptskí kresťania sa obávajú, že pre nich by už mohlo byť neskoro."


otazka S.
SME, preco nedas tabulku Religion Egypt
napriklad od r1948, ...
Citatelia by sa z info, dovtipili / o koho ohrozenie, ide najviac


a, postreh:
V oboch clankoch je rovnaka grafika; Kde došlo v Egypte k bojom. Zdroj Economist (vraj. Datum neni)

SME, asi vie ze v Hurghade zomrel 1 demonstrant "na starobu"

Preto grafika neukazuje toto miesto

Ale !
hned vedla najdes ""Egypt Hurghada Letecky už od 17.8. na 12 dní. Neváhajte a poďte na dovolenku
( tak toto
Hodnotim v stile MRide, 2+2 palce hore )


ps / mohol by som v tom "evanjelikálne" vrtat dalej
Nie !
len volam Čokyna omluv se



Pozri obrázok

Nov 9. 2012 Haaretz, Waking up from the Egyptian Arab Spring
( הארץ‎ ) is Israel's oldest daily newspaper

Haaretz Egypt News
www.haaretz.com/misc/tags/Egypt-1.476755



a pointa ?.. "OOkulåre"


19.08.2013 10:35

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

BACA Ondro,
keď pri najbližšom stretnutí vyriešime celosvetový mier, [dobre]
tak potom preberieme aj Tvoju reakciu a urobíš mi krátke školenie.
Dovtedy síce budem nesprávne žiť a pritom kľudne spávať,
ale za chyby platí každý.
Budem aj ja :-(((
EGRES2,
- naozaj som nečítal všetko.
Ale tiež je pravda, že keby som chcel čítať "len to čo chceš",
tak to by som musel tento hnoj prehrabať celý a potom prečítať len to čo chcem...?
Logiky málo, ale o to v tejto diskusii ide málokomu.
-" bezguliaci maki konkrétne pripomienky"...tie príspevky o bezguliakoch som tiež nečítal.
Preto ani nepoznám tých s gulami a ani tých bez.
No spomínam si aj ja na zopár rád a kopec výsmechu.
- "Máš pocit, že bola, je a bude ochotná zobrať si k srdcu nejakú radu?"
Neviem. Nepoznám ju, nikdy sme sa nestretli.
Ona nie je dlžná nič mne a ani ja nie som dlžný nič jej.
Nereagoval som na jej plány a činy, ale na reakcie miestnych "odborníkov":
...dospelý "muž" je schopný napísať hodnotiaci príspevok bez jediného faktu.
Len na základe svojich úvah...
- deti mám. A keď pri svojich plánoch urobili chybu,
tak som ich neurážal, ani som sa im nevysmieval,...
Niekto je viac šikovnejší, iný je menej,...


19.08.2013 10:47

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

owwidius
 Turista 

Ikona

akcia-reakcia. ked ides s veeelkym halo okolo sveta (suverenne, atd), ocakavaj o to vacsiu pozornost. najma po pomerne rovnako suverennom 'prejazdeni azie'


19.08.2013 11:22

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

MQS: muselo ti hodne vela faktov uniknut. Hentie omacky dlzna nedlzna, bude sa chciet poucit, nebude.....a filozofie.... to je na gule. Faktov bolo habadej a mne to uplne staci aby som K. zaradil medzi velkohube podvodnicky s psychiatrickou diagnozou, za ktoru si dajme tomu az tak uplne sama nemoze. Jej slova nemaju cenu, moze opantavat akurat par namaknutych chlapov a nejake domace tutky. U cloveka, ktory uz nielen vela videl, ale hlavne vie co za tymi obrazkami je, nema jej omotavanie nicoho ziadnu cenu. uz ked je ti sympaticka, tak jej to klido vyjadri, daj jej loove, ale naco tu napadas inych, ktori to vidia uplne inak. Ty mna napr. nepresvedcis aj ateba ani presviedcat neskusam. Lebo nemam potrebu, aby si si ty myslel, co si myslim ja. [dobre]


19.08.2013 11:24

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

OWWIDIUS,
toto je môj názor len na Tvoj prípevok. Neriešim ani K.V., ani MR.
Katka si mohla vybrať z veľa možností.
- dlhá tichá príprava
- sedenie doma a čítanie kníh o cestovaní,...
Vybrala si: " s veeelkym halo okolo sveta (suverenne, atd)"
Nasledovala: "o to vacsiu pozornost"
Presne, ako píšeš.
K tomu pár zlých detailov v plánovaní, málo skúseností,...nič zvláštne.
Takých prípadov, bolo, je a aj bude.
Ale keď sa do reakcií zamiešajú aj
útoky náboženské, osobné,...
tak to už u niektorých ľudí prebudí potrebu reakcie :-~


19.08.2013 11:31

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

BEDNA,
ale ja som sa ani nikoho nesnažil presvedčiť.
Len som reagoval na:
- kritiku teoretikov
- morálne kázanie tých, ktorí nikdy nepochybili


19.08.2013 11:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

-kritika teoretikov :-) no ta to aby som hned od zaciatku vedel, ze dievcatu sa len sniva, na to nemusim precestovat svet, stacilo mi vidiet vela dievcat :-)
-neviem, kto niekdy nepochybil...ja tam isto nepatrim, zato si tu este nazor dovolim dat.

myslim, ze si dost odpalkoval par ludi, mozno aj mna, neviem, menovany som nebol. Tak si ich dost zhodil, len za to ze tvrdo iste veci pomenovali. Ja by som jej naivitu tiez bral bez nejakych vylevov, ale uz ked evidentne klame a odrbava, tak co si zasluzi ? nejake mojkanie ? ze je mlada ? neskusena ? myslim, ze skusena je az dost a este par chlapov na to doplati. A prave taki gavalieri ako si ty su na rane. Ja som tiez byval vacsi gavalier, ale je to chujovina kamo, ver mi, je len velmi malo zien, ktore uslachtilost chlapa nezneuziju otrasnym sposobom.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil bedna (19.08.2013 11:39)


19.08.2013 11:41

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

MQS:
"Morálne "kázanie tých, ktorí x krát pochybili ale nie tým, že zblbli polovičku národa o tom že vedia lietať a potom hopsli zo stoličky.
A za ďalšie. Počúvali rady iných a zo svojich pochybení si vedeli zobrať ponaučenie.
P.S.: Možno z týchto dôvodov tu ešte môžu "moralizovať".
P.S.: A kde všetci beriete presvedčenie, že kritizujú "teoretici"?
Len na základe toho, že sa neprezentujú v médiach tým, čo dokázali?


19.08.2013 11:48

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

towdy
 Kávičkár 

Pozri obrázok


19.08.2013 11:49

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Aj Dan Přibáň je určite jeden z teroretikov :-D ... že?


19.08.2013 12:01

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

LuckyLU
 Edvenčr 

Ikona

Tak já to sem ještě jednou překopíruju z m.cz:

Vyjadřuju se k tomu oficiálně:

Nestíhám to a je to bohuželmoje vina , popelu na hlavu si vysypu třeba kýbl, protože jsem si vzala příliš velké sousto co se týká zasílání propagačních předmětů. Pavlovi pomáhám ve svém volné čase po práci, zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu, prioritně řeším PR a plnění vůči sponzorům a médiím, plním sociální sítě, on to ze sedla svého motocyklu těžko zvládne. Samolepky a rybičky jsou hezký nápad, ale měla jsem to dát od začátku nějaké zásilkové službě nebo eshopu, přeci jen je to práce na několik hodin denně, zkušenost pro příště.

Jestli mohu někoho požádat - pomozte mi. Kdo máte chuť a čas, zavolejte mi a pomozte mi po večerech balit balíčky, je toho příliš mnoho, protože stejný průser mám i s rybičkama.

Nechci od vás, abyste chápali, že pracovat 16 hodin denně už několik měsíců je přinejmenším otrava, na motorce jsem letos nenajela skoro nic.

Vyjadřuju se k tomu sama za sebe, protože to visí na mě, bohužel jsem se na nápor špatně připravila, respektive na několik desítek mailů denně se ani připravit nelze.

Byl byste někdo ochotný mi s tím pomoci, ať můžeme poslat všem lidem to, co si objednali a zaplatili? Večer po pracovní době, cca od 18:00, ale je to na několik večerů. Jestli jo, napište mi SZ nebo na mobil 773 969 007. Bydlím na Praze 3.

Tímto bych se chtěla omluvit všem, kteří čekají, na Pavlovi žádná odpovědnost neleží, je to na mě.

A ještě reakce na smazání tématu na zdi FB, opět z M.cz. Snad jsem se trefila, ale každý má jiný nick na FB, jiný na M.cz, jiný tady, tak těžko říci.

Makačice> Hm, a co smazání dotazu zakladatele tohoto tématu z FB? Na to čas byl? Pokud se o FB stará někdo jiný, tak by možná nebylo od věci mu vysvětlit, že takto se k zákazníkovi nechová .

Mr.Dreamer> Byl zakladatel tématu pan Šuster? Na zdi jsem to mazala já, protože jsem odpovídala přes SZ obratem. Ať se zkusí mrknout na FB do SZ "další", fb měnil pravidla pro doručování zpráv od "ne-pratel" a já tuhle funkci taky objevila až před nedávnem.

Moje prokrastinace v kombinaci s Windows 8 mě zabije :-D


19.08.2013 12:11

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

FLANKY,
koľko vidíš v tejto diskusii príspevkov od Dana?
A koľko je tu balastu od "teoretikov"?
EGRES,
koľkokrát som kritizoval príspevky od skúsených (Dan)?
Ale občas som reagoval na "odborné" hodnotiace kritiky bez jediného faktu
a na kritiky teoretikov.
Však som aj dostal SS s popisom skúdseností >:-)
BEDNA,
vedieť hneď od začiatku, ako niečo dopadne...gratulujem k takej schopnosti!
Ži a nechaj žiť!


19.08.2013 12:14

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

slobo
 Bahniak 

Ikona



Petr K.
zajímal by mě názor Igora Brezovara kterej ji taky podporoval


Miroslav Š.
Igor nedávno reagoval:

Prestante uz delat z mouchy slon, prestante se starat o picoviny, prestante obvynovat
a hambit neco, nekoho, prestante uz riesit co, proc, jak a kde.

Katko !!!!
Zij si svoji cestu, pis co prozivas, jsk ty je a bud otevrena lidem ktere potkavas. Fobrym lidem.

Nenech si odzirat energii
od lidi, ktery chteji znat opotrebeni gum, pocet litru, pocet otacek, pocet, pocet, pocet.
Ser na to.
Pis, co se ty stalo, co ty rekl, co jsi jedla, kde si spala, a jak protancovala.
Prestan se uz omlovat za sve skvele cinny !!

for 3 timer siden
fb; com Trans Trabant


Slobo, TU, (MRide SK) a ted

Igor ! OMLUV SE !
Nee mne, Avjovej Gramatic Milicii,,.. jinak stanes pred soudem

Avja ti nepomuze.
neni ho.
Unesli ho... rebelovee


19.08.2013 12:16

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

MQS:
Píšem viacej všeobecne tak si ber z toho čo je tvoje a ostatné nechaj pre iných.
K tej realite. Tiež som od počiatku presvedčený, že kombinácia kača+motorka +celý svete je raálna asi tak ako rebríkom na mesiac.
P.S.: Som dychavičný tak sa nemôžem búchať do hrude že ja som to vedel. :-D


19.08.2013 13:07

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Príspevky Dana sú irelevantné keďže ich nenapísal priamo na MR a do tejto diskusie ;-)

Ešte že všetkým tu prítomným teoretikom to má kto vysvetliť.

Musíš byť kuchár aby si vedel že polievka je presolená? :-D


19.08.2013 13:12

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

...ale páči sa mi prístup quanta - nič nevie, nič ho nezaujíma, o nič sa nestará ale všetko napísané považuje za hnoj a nie za fakt, lebo hoci o tom nič nevie tak aspoň vie, že to nie je pravda :-D A to, že kritizovať môže len ten, čo prešiel viac ako ona.. mishko napísal pekný príklad, môžem doplniť pár ďalších - len fajčiar môže kritizovať fajčenie, len žena s poprsím môže hodnotiť poprsie, len GAY môže vyjadriť názor na homosexuálov, len... bla bla bla. Ozaj, koľko má K. odjazdené? Nech viem, či môžem niečo písať alebo nie ;-)


19.08.2013 13:20

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

mizero:
Tiež nič nevieš :-P
Daj si do google katarína vrábelová a hneďsa dozvieš. (celú Áziu).


19.08.2013 13:35

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

MIZERO,
niečo predsa len viem ;-)
Ale o tomto výlete neviem takmer nič.
Preto ho ani nekritizujem.
Reagoval som len na niektoré konkrétne príspevky.
Napr. tento považujem za... :-D
..tak neviem, ale mám pocit, že čo bolo jej a mohla predať, to už predala... Ani ten baworák asi nie je priamo jej, takže ten predať pravdepodobne nemôže.



19.08.2013 13:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

duggo
 Kávičkár 

Ikona

hmm...nemyslim si o sebe, ze by som daco extra dokazal alebo stvoril, ale tiez uz nemam 20 rokov A mam daky nazor, no a ked sa tak zamyslim, ako sa tu dospelaci - ludia starsi odomna este o 20 rokov rozculuju, ked im 23 rocne dievca nieco rozkazuje, zhadzuje ich a pohrda nimi, tak si uvedomte oco tu vlastne ide a ake to je cele na hlavu [zle]






19.08.2013 13:37

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

MQS:
Ale predala auto otcovi a obchodík sama to písala.


19.08.2013 13:44

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Quanto: To, že všetko čo mohla už predala vychádza z predpokladu, že človek, ktorý si chce splniť sen a nemá peniaze, nebude doma nechávať nepotrebné veci, ktoré si neskôr môže znova kúpiť. Ak to tak nieje, o to horšie. BMW si zo svojich nekúpila, lebo nemala peniaze - ten kúpil niekto iný a jej ho len zapožičal. A teraz opäť nasleduje domnienka - nepredpokladám, že by po zakúpení rovno napísal darovaciu zmluvu a Katke ho len tak daroval.
Pokiaľ máš ty iné informácie, sem s nimi. V opačnom prípade sa prestaň hrať so slovíčkami, nemáš na to vek ani pohlavie... ;-)


19.08.2013 13:44

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

EGRES,
pôvodne som chcel Duggovi napísať, že vysoký vek nie je zárukou múdrosti, skúseností,..
Dokonca od istého okamžiku už môže ísť všetko "dole kopcom".
Len ja som si to u seba možno nevšimol :-~
A asi je to tak, lebo ja tomuto nerozumiem:
Ale predala auto otcovi a obchodík sama to písala
Prosím Ťa, vysvetli mi to.
Hoci aj v SS.
Nech sa už nemiešam do tejto spoločnosti :-(((


19.08.2013 13:52

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

MIZERO,
iné informácie nemám.
A nebudem konštruovať teórie na základe dohadov.
A už sa nebudem hrať ani so slovíčkami.
Však sú to len slovíčka. Pre niekoho nepodstatné... ;-)
.
Dobrá správa (nielen) pre Teba: pokiaľ ma tu niekto nespomenie,
tak tu už ani reagovať nebudem.
Uznávam, že na diskusiu takejto úrovne som ešte nedospel [dobre]


19.08.2013 13:58

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

duggo
 Kávičkár 

Ikona

quanto, no neviem, ucta k starsim a uvedomenie si svojho postvnia by nebolo na skodu.

ps.Nevies vobec nic o tej ceste, ale vyjadrujes sa, gratulujem k takej schopnosti [dobre]


19.08.2013 13:59

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

BobyCrow
 Edvenčr 

Ikona

Viete ako sa Kačatko živí???? schováva sa v parkovacej rampe....
Nájdete ju vo videu... ;-)

www.mojevideo.sk/video/d9e4/skryta_kamera_parkovaci_lis...

:-)))


19.08.2013 14:16

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

DUGGO,
- o ceste neviem a preto sa k nej nevyjadrujem
- niektoré príspevky som si prečítal a k tým príspevkom som sa vyjadril
Takže...???


19.08.2013 14:26

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

duggo
 Kávičkár 

Ikona

takze nic, len ...vstupujes do trojrocneho pribehu


19.08.2013 14:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Metalhead
 Turista 

Ikona

:-D no niekto tu je fakt "strateny"


19.08.2013 14:40

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Q: Cestovateľ nie som, ale pred pár rokmi som cestovateľom prispel. Momol som? Len kritizovať nemôžem? Jeden z nich sa z polcesty vrátil, ale vysvetlil svoje dôvody, ja som ho trochu sprdol a svet ide ďalej... Neskúšal žiadne klamstvá, nežobral, ani ma nedojebával, akoto robí naša madam. Ozaj, ty si jej pomohol, ke´d máš právo sa vyjadrovať? Lebo tým, ktorí ju kritizujú (nie za cestu, ale za tie odrby), toto právo upieraš...


19.08.2013 15:00

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona


Hossam Abdel Sattar
Arab academy for science, technology & maritime transport


19.08.2013 15:01

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Quanto reaguje len na moje príspevky, takže asi skutočne nejde o ten trip ale o mňa resp. moju formu príspevkov (píšem a aj rozprávam tak trochu alibisticky a nie každému sa to môže páčiť). Fajn, mám nového "fanúšika" ;-)


19.08.2013 15:12

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Pajo
 Kávičkár 

Ikona

Jej sponzori ju mali vyskúšať na nejakom kratšom "tripe" napr: prenocuj na Luníku IX dve noci bez okradnutia , znásilnenia atď.
Alebo vybehni na tú posranú rampu cez ktorú skákali na zimáku O.Nepelu "freesteláci". Nie že si ju obehla a to sme v hľadisku čakali že ju už položíš. Zaťko mi hovorí , mimochodom nie je motorkár, kam tá do riti chce ísť keď ani nevie urobiť aspoň nejakú základnú opičku na motorke. >:-)


19.08.2013 15:13

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

VADIM,
dvakrát meraj a raz strihaj ;-)
Alebo aspoň čítaj: 08.08.2013 15:37
Dokonca ani neuberám právo na písanie slovíčiek bez uváženia:19.08.2013 13:52


19.08.2013 15:24

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

eNeM
 Geriatrik 

jediná škoda je, že sa kvôli tak bezvýznamnému prdu na dne morskom dokážu hádať ľudia, ktorí sú inak kamaráti :-( nič z toho celého nemá takú morálnu ani inú hodnotu, aby to vrazilo klin do inak fungujúcich priateľstiev [zle]


19.08.2013 15:29

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

danopanci
 Kávičkár 

Ikona

Robo [dobre]


19.08.2013 15:48

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

enem: [dobre]


19.08.2013 16:21

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Metalhead
 Turista 

Ikona

Neideme radšej k veci? Máme nejaký dôkaz že Katka bola celý čas čo mala byť v Sudáne vlastne v Egypte? Podľa Dana bola. Podľa nej nebola. Dohadovať sa môžme ale dôkazy nemáme. Len si tak dristáme. Alebo máme??? 8-)


19.08.2013 16:39

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

egres2
 Bahniak 

Ikona

No dohadovať sa môžme ale existujú nejaké indície.
Napr.11.júla dá fotku kde má syry a tuniaka a tvrdí že je vo Wadi Halfa. Tú istú fotku dá 20.júla a tvrdí že je v Dongole.
Vo videu z 2.augusta tvrdí že je v Dongole a 14.austa dá fotku z videa kde tvrdí že je z Karimy.
1.augusta dá fotku mosta v Khartoune a tvrdí že je v Dongole potom tú istú fotku dá ako dôkaz že je ešte 14.augusta v Karime.
17.austa tvrdí (ak sa nemýlim lebo všetko vymazala) že je v Khartoune a zároveň 17.austa hodí fotku z Alexandrie.???
A prečo nemala od Wadi Halfa funkčný a zapnutý spoot???


19.08.2013 16:39

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

nejaký dôkaz je nepriamy, snáď sa vyjadrí Egreš, ked na Danovu výzvu na zaslanie fotky, dala na net fotku svojho stanu na sútoku Nílu, no niekto to spoznal a uviedol, že tá fotka je minimálne 2 týždne stará, lebo už boli odtial fotky uverejnené skôr.... a na toto Katarína teda zareagovala už dosť podráždene a na druhý deň už mala fotky a príspevok s balkona Alexandrie

lenže Dan, ako som pochopil má aj iné informácie, podľa mňa jej toho hlavného sponzora pomohol vybaviť on, aj vie kto je to... /asi Rockstar/ príspevky boli pozastavené a Dan to riešil s managerkou firmy, kedže sú priatelia.....

Katarína cestuje "svojsky" a asi minula skôr peniaze ako mala, potom jej manžel začal urážať verejne sponzorov, na FB sa vyjadril, že cesta je nepripravená a sponzori nefungujú, tak sa asi sponzor zasekol....


pre Quanta: nepi už ten Ayran, lebo Ti kysne mozog.... >:-)
Milan, už som Ti písal, keby boli serioznejšie informácie, bola by aj serioznejšia diskusia. Vrtáš do Mizerovho príspevku, ktorý si vytrhol s kontextu. Mizero tam úplne slušne reagoval na Danov nápad, motorku predať, čo správne Mizero uvažoval, že už to asi nebude možné alebo jednoduché.

Na to si Ty všetkých označil za zakomplexovaných starcov...úspešne si sa pripojil k FB fanynkám

no, ved Egreš je online... ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil krivoklat (19.08.2013 16:40)


19.08.2013 16:54

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

a ešte k tej úrovne diskusie.... ja by som rád diskutoval, ako sa darí Heidenaukám gumám, čo je venoval ZOO, alebo ako sa ludia pozerajú na farbu motorky, čo zadarmo urobil Hanchicken, prípadne kolko článkov bolo urobených pre motoride ako mediálneho partnera, a ked už nič iné, tak ako sa osvedčila lampička s dlhou šnúrou... ;-) ale nič také som sa nikde od Kataríny nedozvedel....zato viem všetko o papierových tvárach, čiernych dušiach, bezguliakoch a neprajníkoch.....

a potom ešte aj kamarát začne písať o zakomplexovaných starcoch, tak už fakt neviem načo bola vedená nejaká mediálna kampaň, ked nie je dovolené sa k veci vyjadrovať..... :-(


19.08.2013 17:10

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Metalhead
 Turista 

Ikona

Egreš:
Napr.11.júla dá fotku kde má syry a tuniaka a tvrdí že je vo Wadi Halfa. Tú istú fotku dá 20.júla a tvrdí že je v Dongole

Možno mala na obed to isté a sa jej to už druhý krát nechcelo fotiť :-D
A fotky pridáva podľa toho na čo si práve spomenie :-)

Ale je iné byť popletená kačička a vyslovená klamárka nie?
Nemám rád keď sa ľudia odpisujú na základe dohadov. Táto diskusia je celkom zábavná ale keby bola pravda že to celé bolo klamstvo už by som sem nepáchol...a dokonca by som jej fb stránku unlikoval a to je už vážna vec v dnešnej dobe !!! :-D


19.08.2013 18:55

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Ďakujem Pánovi Přibanovi, že to pochopil.

Cením si pomoc, ktorá ma dostala do totalnej sračky.
Počas tripu som urobila 3 obrovské chyby, 3 stretnutia a rozhodnutia, kedy som zlomila vnutri samú seba a povedala som si " že nemám inú možnosť" len skoniť hlavu a vziať čo mi život priniesol, aby som sa posunula a dosiahla svoj sen.

Keď došlo opäť k dalšej takejto situácií, kedy som sa mala skloniť s pocitom, že som nikto, že viem nič, že všetko robím zle, keď som si zasa raz mala zavreť ústa a hrať hru " potupneho neochrochaného" biznisu bez kuska srdca. som sa postavila - neskoro. Keď už som bola zatiahnutá opať do hajzlu..

Boj o sen je silná vec, ale tiež má svoje hranice..

Tak tí všetci čo sú názoru, že som ukradla peniaze, oklamala sponzorov, kupila som si ostrov, motorku nechala v Sudáne a snažim sa stratiť za ruku v dave so svojim manželom.. všetkých pozdravujem a prajem vám len to najlepšie!

Moje sny sa však nekončia.. som zvyknutá kráčať sama.. a to že teraz kráčam proti davu ľudí, ktorí sa zjavili až po fakape.. s tým ako velmi su sklamaní..

Baaaaaaaaaaaah.. vitajme v Československych vodách!


19.08.2013 19:07

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk
 Motarďák 

Ikona

neradno sa staviat proti sile (ako pise egres) gogoakov ;-)


19.08.2013 19:40

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

lazysnail
 Čoprák 

Ikona

superflanker, presne takto sa "rodia" (hlavne dnes) novodobi mucednici, mesiasi, vodcovia, celebrity, medialne hviezdy, "vitazi"...
Ako vystrihnute z vedeckej psychologickej "prirucky" pojednavajucej o citovom vydierani - ciastocne priznanie si vlastnej ale malilinkatej a bezvyznamnej chybycky. Nasledovane zopar bezvyznamnymi a neutralnymi vetickami, po ktorych idu tvrde obvinenia a potom "uprimne" prianie vsetkeho dobreho hlavnym "vinnikom a nepriatelom" (aky som ja len nevinny. odpustajuci a vsemilujuci dobrak! Vsak ano).
To cele je ukoncene glorifikaciou sameho seba.

Zhrniem
- priznam sa k "mensiemu" (priam bezvyznamnemu) zlu/chybe a olutijem to, zatisnem slzu lutosti
- trosku obkecam aby sa na prvy bod zabudlo
- obvinim kritikov
- potom im zaprajem vsetku lasku sveta
- sam seba pochvalim aky som napriek zlobe celeho sveta "geroj"

Takto nejako si to pametam z mojich "duchovnych" cias kedy som citaval takuto literaturu. Funguje to, verte. Uz to na mne vyskusali. S uspechom.

palo

PS
Nedajboze. ze by som tymto kritizoval nejaku konkretnu osobu. Ved ani neviem o co v tomto drede ide. Sagaaano.
Vsetky udalosti a osoby a situacie, o ktorych som sa v mojom prispevku zmienil su vymyslene a nemaju ziadny suvis so ziadnou realnou osobou...


19.08.2013 19:59

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Benny ...
 Kávičkár 

Ikona

...aj ked som chcel, nebudem sa rozpisovat, jebem na to! Skoda casu

Je mi z toho na I-GRR , takze iba tolko k tomu (Katarina):

Aby sme sa naučili hovoriť ľuďom pravdu, musíme sa naučiť hovoriť ju najprv sebe.
Lev Nikolajevič Tolstoj


19.08.2013 20:09

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

rotu
 Kávičkár 

Navrhujem hromadny bojkot tejto temy a mozno by mohla byt aj vymazana na ziadost jej zakladatela;) Aj tak sa v tom celom uz ani srnka nevyzna. FB uz tiez po cencure na aku by bol nejeden rozviedcik spravodajskej sluzby hrdy, neposkytuje uplne a objektivne informacie tak naco to zbytocne zivit.

Nechajme Kacku cerpat sily s jej drahym, ju to casom omrzi byt na jednom mieste a znovu vyrazi :-)


19.08.2013 20:21

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Začína mi to brutálne pripomínať story Ivety Bartošovej. Tá pokračovala únosom a pakárňou :'(


19.08.2013 20:30

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Idem po ulici a traja biju jedneho samozrejme ze to tak nenecham.no musel som zakrocit , no zbili sme ho jak sirotu .to je take slovenske .dalej citam a citam , tak to asi p.priban vsetko skurvil no on oslovil manazerku ze sa deje nedeje co by sa malo nemalo, neviem osobne ho nepoznam ale podla cestopisu je to diktator a kto nerobi co chce on musi s kola von ako by bez neho nesiel dalej svet,
Najvecieho nepritela cakaj tam kde by si ho necakal, lebo len najblissi kamos ti najlepsie podkopne nohy,dalej ku kackynym takzvanym vylevom , kto nebol sam dlho sam tak sa nemal cas zamyslat sam nad sebou ,ked si sam prides na to co dokazes , ako ja tu nechcem nikomu nadavat ani na nikoho utocit , len najviac taky pokrikuju co nic nedali ,ano ja som este nedal ale verte ze pridem na sk a poslem jej aspon na slusny obed :-* je jedno ako to utrati, a mozno aj mne vo svete niekto pomoze pripadne nieco fajne uvary ,ale nemozte to pochopit ked kazdy vecer zahrievate jednu a tu samu postel proste spravajme sa k sebe ako blizky a bude nam kurva dobre a teraz heja hoja do mna len nemam furt net ta to potrva kym odpisem ha


19.08.2013 21:34

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

barlac
 Jogurťák 

konecne to tu zacina mat stavu. skoda ze nemozem precitat aj chut.


19.08.2013 21:36

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

musi s kola von
Najvecieho
najblissi kamos
kackynym
taky pokrikuju
fajne uvary
spravajme sa k sebe ako blizky

co je vela to je moc! fajne uvary je uplne ze dovi dopo...


20.08.2013 1:27

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

hanchicken
 Turista 

kaccc ako to ide? :-D

Pozri obrázok


20.08.2013 9:57

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Valibuk
 Motarďák 

Ikona

ulba ak uz ides kadekomu kto poziada o peniaze posielat svoje love tak ziadam aj ja o podporu som vo francuzsku konkretne nad bordeaux a v penazenke mam poslednu patdesiatku potrebujem sa domov dostat poslem ti cislo uctu? ze mam odlozene na ucte hadam nemusim spominat nie? ;-)
vsak to citajte na tom blbom fb ako riesi vsetko kto jej napise a nedajboze nesuhlasi alebo co i len trosku zapochybuje hned mu tam nadavaju prisluhovacky a samozrejme ani samotna kata si neberie servitku pred hubu no ale casom ju manzel vychova o ta sa uz nebojim mal som tu cest zit v tej slavnej africkej zemi par chvil a vedia naozaj ako na zeny aj pred aj po svadbe 8-)


20.08.2013 10:00

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

ako sa u nás na Slovensku hovorí .. nech Alaah akbar jej pomáha ..


20.08.2013 10:37

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

towdy
 Kávičkár 

Pozri obrázok


20.08.2013 11:16

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

slobo
 Bahniak 

Ikona


Lazysnail

Mohol by si -prosim- okomentovat / stilom.. z tvojich "duchovnych" cias /
aj toto: / a aj Zhrnut /

Mluvil jsem s ním /Trans Trabant s, Brezovarom /
po tom. ((..?

Je z toho smutný, ((..?

ale stejně jako on ((..?

pořád držím Kataríně palce. ((..?

Ať si dělá, ((..?

co chce, ((..?

hlavně,((..?

ať je v pořádku. ((..?


Je to "reakce TransTrabanta" na Brezovar
www.facebook.com/TransTrabant

Prestante uz delat z mouchy slon, prestante se starat o picoviny, prestante obvynovat
a hambit neco, nekoho, prestante uz riesit co, proc, jak a kde.

----- v tejto teme 19.08.2013 12:14 -----



Vopred dakuje, slobo
__________________________________________________



Rotu
( v prisp. 19.08.2013 20:09

Navrhujem hromadny bojkot tejto temy a mozno by mohla byt aj vymazana na ziadost jej zakladatela
Aj tak sa v tom celom uz ani srnka nevyzna.
FB uz tiez po cenzure na aku by bol nejeden rozviedcik spravodajskej sluzby hrdy,
neposkytuje uplne a objektivne informacie
tak naco to zbytocne zivit.



:'(

rozviedcik(a) spravodajskej sluzby
si mal na mysli

a)
za sovjetske okupace .. za casu.. Babråka*

ilustr
Pozri obrázok

/ *Babrak Karmal, byvaly velvyslanec v Ceskoslovensku /


b)
za Hamid Karzåi-ho.. v Operaci Trvalå Sloboda

c) __ine


sudiac podla**
Moto turistika: Motorkovanie v Afganistane&ORDER=z

**tam to bolo premazane, (po prisp. spravca: Len tak dalej, chlapci )
To tiez zvysuje "karmu"
... ako kdesi na FB, pise TransTrabant,.. v inej suvislosti

---------------------------------------------------------------------------------------------



ToTa Katarina,
a "ine hry"


Pozri obrázok


(domnienka slobo)

... Kacka, sa im vysmikla. / zostali im lokse / ...
a sliny
...

VeCSina z GUCCI -ho Bratstva,, zahladena do seba, a svojich hraciek,,,,, nema -?-
.. pojma, co vsetko je za tym

Elita -vie, vyckava

Potom,
sme tu my, klikaci. Mastny ,,, suchy ,,, kazdy ako vie
a
akoby mohli v chrame, chybat ... kupci .

...

a parta
zvyditelnovacov "nech to då - co to då"

(Tolko k panoptiku ) v bodoch, skratkach, aj hadankach ))

On slobo Sloboda L
si tu tiez jede svoju lajnu. Ze ano )))





& Postreh:
Igor Brezovar Cestovatel:
Mr. Libosec, neznate pozadi celeho projektu.
9 srpen v 14:13 přes mobil


Mi#
ovo prekladaju i tako: -(tak) zatvor usta, .. nadnarodny pusic



ps
Tento plk, je dielom, (+KO :-} PIE .. =Vdaka, za pochop ) len a len -WikiLøkse- ptk Sloba
kt, tiez vie zabijat, cas ... uzitocnejsie.
alebo, hadzat sem niekolko pismenkove -podjeby

Namet bol,
-uz ani neviem. .. Uffam karikatura Quo tecie

~ ~~ ~~~~~ "Nil slz, Kacc"~~~~~ ~~ ~

Upravené 1 krát. Naposledy upravil slobo (20.08.2013 11:25)


20.08.2013 11:42

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Budha
 Bahniak 

Ikona

motorkari.cz
mmrs:
"VÍC TAKOVÝCH!!! Slovákům závidím! Zatímco většina světa je nešťastná, že se k nim stěhují čmoudi z Afriky a z ostatního "civilizovaného" světa, tak oni tam kretény vyvážejí. Sponzoři si zaslouží pochvalu a poděkování, že na to dávají svoje peníze. Příště dopilovat, necestovat jeden/jedna kráva - jedna motorka, ale raději nějaký COOL autobus, nebo něco podobného."


20.08.2013 11:55

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

Poprosím pána Moderátora aby vymazal aj príspevok od barlac-a zo dňa 19.8.2013 o 21:34 SEČ, nakoľko sa týka našich zmazaných kulinárskych drístov a narúša tým hamóniu a tok celej diskusie. Za vybavenie vopred ďakujem a zostávam s pozdravom! :-*


20.08.2013 12:07

Re: Moto Girl Trip: Katarína štartuje na svoju cestu

barlac
 Jogurťák 

lienka >:-) >:-) >:-) >:-) :-D :-D :-D :-))) :-))) :-))) :-* :-* :-*
prooos,prooos poriadne,ponikaj ,slubuj,ojebuj a budes mat aj ty taketo publikum ako katka :-D


| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 169347 | Včera: 249318