Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Adresár Moto firiem

CityRider Bratislava

CityRider Bratislava

Web stránka: http://www.cityrider.sk
E-mail: info@cityrider.sk

Vždy sa mi páčili skútre a motorky. Tá voľnosť, užívanie si jazdy, vietor vo vlasoch. Znie to veľmi romanticky a ono to romantické skutočne je. Aj keď mi trvalo veľa rokov, kým som si zaobstaral skúter, po prvej jazde na ňom som zistil, že chcem od neho viac. Vždy som bral skúter ako sezónnu záležitosť. Ale prečo vlastne? Na túto otázku som začal hľadať odpovede. Zistil som, že sú možnosti ako jazdiť aj v zimných mesiacoch, tak prečo ich u nás využíva tak málo ľudí? Prečo vidím v zime v Bratislave, kde toho snehu za rok napadne tak za jednu lopatu, maximálne dvoch ľudí na skútri a vo svete na ňom jazdia nonstop? Prečo sa trápime v dlhých zápchach a preplnených autobusoch? Bolo by na čase to trošku zmeniť.

Existuje veľa firiem, ktoré predávajú nezničiteľné a vodeodolné bundy, vyzerajú však ako vojenské kombinézy z budúcnosti. Ja som chcel niečo, čo si oblečiem, v čom nepremoknem, v čom neprechladnem a čo si môžem bez problémov obliecť do práce. Bezpečné a pritom štýlové. Po niekoľkých týždňoch strávených na internete, osobného prieskumu a nachodených kilometroch na výstave motoriek v Miláne, som sa zameral na značky TUCANO URBANO, REV’IT a našich slovenských výrobcov KLMwear. Prilby DMD sú taká čerešnička na torte.

Tieto značky zdieľajú spoločnú víziu. Bežne vyzerajúce oblečenie poskytuje ochranu, ktorú potrebuje každý cityrider. Jazdite na motorke, jazdite na skútri, hocikedy, hocikam. Idete do obchodu, do práce, na výlet? Oblečte si pekné rifle a štýlovú bundu a choďte si zajazdiť, bez zbytočných komplikácií. O tom CityRider je. Tomuto sa tu chcem venovať.

Celý tento projekt vzniká pomaly, od toho najmenšieho zrna - nápadu, cez nekonečné surfovanie po internete a hľadanie toho správneho obsahu, rozhovory s odborníkmi z tejto oblasti, až po vytvorenie tejto stránky. A to všetko je iba začiatok. Ďalší bod programu? Priestor pre vás. Priestor, kde sa stretneme, pokecáme, zasmejeme, pofotíme. Taký klub pre nás, skútristov/motorkárov, no vítaní budú, samozrejme, všetci. A potom? :)

V CityRider chcem priniesť zmenu pre riderov. Chcem vám ukázať, že jazdenie na skútri nie je len zábavka. Je to plnohodnotné motorové vozidlo, ktoré môžete využiť dennodenne tak, aby ste sa pri tom nemuseli obmedzovať. Či už do práce, na výlet alebo na nákupy. Aj keď zaprší, aj keď sa ochladí, aj keď bude príjemne teplo.

Na záver by som vás rád o niečo poprosil. Začínam, budujem tu niečo nové a preto: kritizujte, komentujte, poraďte. Uvítam každý názor, či už negatívny alebo pozitívny. Táto stránka je pre vás a chcem, aby vyhovovala všetkým (ževraj sa to nedá, ale to nie je moje motto ;-) ). Je tu veľa skvelých vecí a ja osobne chcem vyskúšať všetky. Ku všetkým veciam budem postupne pridávať osobné poznatky a skúsenosti. Sledujte túto stránku, čítajte môj blog, budem to tu stále upravovať a zlepšovať. Máte sa na čo tešiť.

Marek

#iamcityrider

Pobočky:

Adresa:
Trnavská cesta 56
82102 Bratislava
Bratislavský kraj
Web stránka: http://www.cityrider.sk
E-mail: info@cityrider.sk
Telefón: 0904 133 875

 

Pridaj novú pobočku:
Položky E-mail a Web stránka vyplňte iba v prípade, že má pobočka vlastný E-mail resp. Web stránku.
:
, :
:

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 258837 | Včera: 237354